Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 30. kolo

Slavia zvládla nervozní poslední kolo základní části se Zlínem. V posledních zápasech se do skvělé formy rozehrál Stanciu, který je aktuálně vyloženým tahounem mužstva.

Proti Zlínu to bylo zase do určité míry trápení proti zaparkovanému autobusu. Slavia měla zřetelnou převahu, ale šancí nebylo až tolik, abych si okolo 70. minuty říkal, že je jen otázkou času, kdy obranu hostů prolomíme. Zápas to tak byl opět vypjatý, ale nakonec zaslouženě zvládnutý. Oproti nevydařenému zápasu na Baníku jsme si tentokrát přeci jen dokázali vytvářet šance, ostatně jsme také hráli doma (což nyní bez diváků není až tak podstatná výhoda) a hlavně je Zlín i dle postavení v tabulce o něco slabším soupeřem. Když už ale přišla nějaká loženka, tak byla trestuhodně zahozena. V úvodu první půle Provodem, v jejím závěru Bořilem. Duel se pak samozřejmě nevyvíjel podle představ, ševci vycítili šanci a urputně bojovali alespoň o bod. Slavia naštěstí přežila infaktovou chvilku, kdy neplatil gól Simerského pro ofsajd a v 73. minutě nakonec sama obranu hostů rozebrala po parádní akci! Závěr pak byl tradičně nervozní a zachránil nás zákrok Koláře proti hlavičce Poznara. Podobně jako na podzim proti týmům Olomouce a Mladé Boleslavi, které zahodily penalty v nastaveném čase, jsme za slabou chvilku v závěru potrestáni nebyli. Je to ale opakující se věc hodná pozornosti, zápas za těsného vedení bychom měli dohrávat mnohem klidněji.

Probrat bych tentokrát chtěl i naši neideální střeleckou potenci. 58 gólů za 30 zápasů jistě není málo, ale asi se všichni shodneme, že jsme měli dost šancí (nebo alespoň kontroly nad zápasem jako v případě zápasu ve Vítkovicích) na to jich vstřelit ještě podstatně více. Už jsem zmiňoval, že nejpodstatnější část gólů nám ubyla u standardních situací, což je logický důsledek "trpaslizace" (půjčuju si tento vtipný termín z diskuse) sestavy. Mám ale také pocit, že nám odchází vyloženě góloví hráči. Souček je jasný, tam se jeho odchodu zabránit nedalo a byl logický. I Škoda dostal dobrou nabídku a jeho výměna za Musu je do budoucna perspektivní. Pak ale odešli ještě Hušbauer a Stoch, o kterých se říkalo, že nejsou až tak úplně pracovití či běhaví a do systému trenéra Trpišovského se dokonale nehodí. Což beru a je to pravda. Zároveň to ale byli hráči s velmi dobrým zakončením, kteří dávali hodně branek. Teď sice přišli hráči běhavější a možná týmovější, ale kdo zastoupí zmíněnou čtyřku? Zvlášť když k ní připočteme odchod Zmrhala, kterého sice ne každý miloval, ale čísla měl vždy slušná.

S těmito změnami možná tým typologicky více odpovídá představám trenéra a má nad zápasem větší kontrolu, ale zároveň v něm chybí vyloženě produktivní hráči a my se vepředu až příliš často trápíme. Ostatně projděme si naši současnou ideální sestavu. Ztráta Součka je jasná a (nejen?) jeho produktivitu Holeš nenahradí. V útoku máme Tecla. Pracovitý hráč, ale sám hraje pro tým a šance vytváří, zatímco jich proměňuje jen minimum (jen 3 branky za celou sezonu, ani jedna z nich rozdílová). Masopust - opět výborný náběhově, ale má nestálou formu a ač nějaké branky dá, tak ještě více vyložených šancí zahodí. Zkrátka žádná jistota. Olayinka je v zakončení spíše plašan. Ševčík je výborný hráč, ale v kariéře je střelecká produktivita dlouhodobě jeho slabší stránka (byť tato sezona je zatím z jeho strany nejlepší a bilance 4+6 je dobrá) . Tuto sezonu navíc moc čísla nemají ani naši krajní obránci. Čistě číselnou statistikou nám zkrátka odešli ti nejproduktivnější hráči a já v tomto směru moc nevidím nikoho, kdo by měl jejich žezlo převzít. A případné posily typu Malinského to tedy skutečně nevytrhnou.

Jedinou světlou výjimkou z posledních týdnů je v tomto směru Nico Stanciu, který nás svou skvělou formou drží po útočné stránce nad vodou. Nebýt jeho herního a zejména bodového vzepětí, tak moc nevím, jak by to vepředu vypadalo. Naštěstí to přišlo právě včas a v nejdůležitější okamžik, kdy se sezona láme a na mužstvo doléhá tíha okamžiku. Na druhou stranu do budoucna by bylo riskantní spoléhat jen na jednoho "bodového" hráče a i Stanciu do doby po koronavirové pauze v tomto směru příliš nezářil. U něj jsem to ale bral jako výjimku či spíše adaptaci na hru Slavie, protože je to hráč, co čísla vždy měl. Do budoucna je v tomto směru příslibem ještě Musa, který má velmi zajímavé zakončení. Stinnou stránkou ale je, že mu šance musí mužstvo připravovat a musí na něj pracovat.

Obecně si ale myslím, že nám produktivní a góloví hráči chybí už teď. Z mého pohledu při výběru posil upřednostňujeme až moc pracovitost a týmovost na úkor produktivity. Chápu, že pod trenérem Trpišovským na hřišti nebude mít místo doklepávač typu Lafaty, ale stejně tak je podle mě slepou cestou sázet na mužstvo plné pracantů, kteří ale mají téměř vesměs problémy s produktivitou.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 6 - Po Baníku mnozí psali, že jsme byl ke Kolářovi až příliš shovívavý, ale já jsem u něj primární problém u inkasovaných branek neviděl. Tentokrát je možná lepší šestka trochu přísnější, protože Ondra velmi dobře rozehrával a v nastavení vytáhl klíčový zákrok proti Poznarově hlavičce. Tu ale autor neumístil nijak dobře, takže si myslím, že většina ligových brankářů by situaci zvládla, ačkoliv to byl samozřejmě dobrý zákrok. Trochu to také smrdělo, když tentýž hráč zakončoval do odkryté branky z půlky. Netrefil, ale náš brankář by neměl šanci zasáhnout. Celkově ale velmi dobrý výkon.

Vladimír Coufal - 6 - Takový "tradiční" výkon Coufala na rozmezí pět a šest. Hrál celkem dobře, tlačil se dopředu, ale ta top finální kvalita tam oproti loňsku většinou chybí. Ten drajv z Boleslavi po pauze tam zase úplně nevidím, ale chápu, že je těžké ho předvádět proti zaparkovanému autobusu.

Ondřej Kúdela - 6 - Odvedl spolehlivý výkon a velmi dobrým zakřižováním zastavil nebezpečně vyhlížející soupeřovu akci. Trochu nešťastně a spíše nezaviněně se ale přitom zranil a o poločase musel střídat. Prvotní vyšetření zlomeninu v kotníku nepotvrdilo, tak snad bude Ondra brzy v pořádku a připraven podávat další jisté výkony v červenobílých barvách.

David Zima - 5 - Jak se mi ze stoperské dvojice líbil na Baníku více (ač obraně ten zápas kvůli nezvládnutým standardkám obecně vyšel méně), tak proti Zlínu mu to tolik nesedlo. Kvituji, že se nebál hrát a proti zataženému soupeři se pokoušel vysouvat dopředu, ale to kvalitativní provedení nebylo dobré a došlo i na lacinou ztrátu míče. V závěru měl hlavičkujícího Poznara pokrýt hlavně on.

Jan Bořil - 6 - V první půli trestuhodně neproměnil šanci v tutové hlavičkové pozici. To by ligový fotbalista dávat měl, na druhou stranu zakončení vykompenzoval Bořilův skvělý náběh. Z pozice kraního beka až na falešného útočníka - to je totální fotbal! Klíčový je i Honzův podíl na vítězné brance, když v souboji obral o míč Fantiše, čímž položil základy krásné gólové akce.

Lukáš Masopust - 6 - Dva zápasy, dva góly. Snad je zpět produktivní Masopust z minulého jara! Tentokrát měl Lukáš pozici lehkou díky skvělému centru od Stancia. Samozřejmě si ale na něj musel dobře naběhnout. To je Masopustova silná stránka, jednou byl opět v dobrém náběhu za obranu, míč do gólové pozice ale nedostal. Jinak ve hře až tak výrazný nebyl a proto dávám "jen" šestku.

Tomáš Holeš - 5 - Vyloženě průměrný výkon. Určitě nijak neselhal, ale asi všichni od hráče Slavie a náhrady za Součka čekáme více než obyčejný ligový standard. Sám jsem zvědav, jakým směrem se výkony Holeše na tomto postu budou ubírat.

Petr Ševčík - 5 - Nepříliš výrazný. Jednou výborně vybojoval míč do šance Musovi, jinak se ale proti urputné obraně Zlína neprosadil zdaleka tolik, jak by se od jednoho z nejlépe hodnocených hráčů ligy čekalo. Není to přirozený vůdčí typ, ale herní kvalita ho předurčuje k tomu, aby převzal více zodpovědnosti za projev mužstva. Zvláště při náročném dobývání obranného valu.

Nicolae Stanciu - 7 - Nedá se říct, že by ho bylo od začátku do konce plné hřiště, pokud byl ale někdo na trávníku rozdílovým hráčem, tak to byl právě Stanciu. Byl asi nejaktivnějším hráčem naší jinak ne úplně ideálně hrající zálohy. Skvělým centrem pak připravil rozhodující branku zápasu. Velmi dobře kopal i standardky, viz třeba úvodní šance Provoda. Po pauze konečně rozdává slávistům fotbalovou radost plnými doušky!

Lukáš Provod - 4 - Hned v úvodu neproměnil velmi dobrou příležitost. Dát se to určitě dalo a zápas se mohl odvíjet pro Slavii mnohem příhodněji. Ve druhé půli na něj znatelně dolehla nervozita z remízového stavu a zkazil několik lehkých míčů. Celkově tak zůstává jeho dosavadní působení v sešívaném nemastné neslané.

Petar Musa - 4 - Do hry se sice dostával více než na Baníku, ale ani tak to nestačilo. V pracovitosti musí přidat. V situaci, kdy to mužstvu nejde ideálně, potřebujete útočníka, co podrží a rozdá míč, případně rozhýbe obranu náběhy. Když už se Musa dostal do šance po zisku míče Ševčíka, tak ji navíc neproměnil.

Ladislav Takács - 6 - Naskočil za zraněného Kúdelu a záskok víceméně zvládl dobře. Při brejku Zlína to párkrát vypadalo nebezpečně, ale to bylo spíš obecně tím, že mužstvo začínalo při nerozhodném stavu trochu riskovat.

Ibrahim Traoré - 6 - Povedené střídání! Ibra přišel na hřiště v momentu, kdy Slavia začínala trochu ztrácet půdu pod nohama a hru až příliš otevírala. Přitom do konce utkání bylo stále dost času. Traoré tým zklidnil a navíc se zapojil dobrým přistrčením na Stancia do gólové akce.

Michal Frydrych a Patrik Hellebrand nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

30. kolo - Neděle 14. 06. 2020 17:00

Fortuna liga, 2019/2020
1 - 0
0 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

74. Lukáš Masopust

FC Fastav Zlín
FC Fastav Zlín

Komentáře (88)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    buran     před 18 dny 16.06.2020 18:03 |  
    1 2

    S hodnocením souhlas! Proti Baníku ale musíme přidat , takový výkon by asi nestačil ,protože Baník bude hrát určitě více agresivně.


    Komentář byl uživatelem upraven (16.06.2020 18:04) . Zobrazit původní komentář

  2. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    vlk30 (přítel SN)     před 18 dny 16.06.2020 18:29 |  
    1 3

    Tak tentokrát se víceméně shodují s panem hodnotitelem. Vyšším známkám samozřejmě zabránilo hubené vítězství spojené zapřičiněné naší golovou jalovostí.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Harvey     před 18 dny 16.06.2020 18:53 |  
    7 8

    Hodnocení:
    "Petar Musa musí v pracovitosti přidat"
    Trpišovský po zápase:
    "Petar si o to střídání řekl"
    ...
    Doufám, že v kompletní letní přípravě získá Petar fyzičku a s ní půjdou nahoru i jeho ostatní vlastnosti. Zatím kromě zakončení a výběru místa herně nulovej. Přitom i ten kvalitní výběr místa by se několikanásobně zhodnotil, pokud by na hřišti pokryl více prostoru a vše ve větší rychlosti.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Papol     před 18 dny 16.06.2020 20:17 |  
      7 2

      Souhlasím, že Petar musí získat fyzičku a běhavost, ale na druhé straně mě trochu zaráží, tak pokud tam je, tak ze strany pomalu nejde žádný centr k zakončení. Odejde a začíná to tam lítat, jako teď se Zlínem. Třeba se mýlím, ale není možné, že ho ostatní krapánek vypouští? Je to názor, možnost.

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        Harvey     před 17 dny 17.06.2020 01:54 |  
        2 2

        To je nesmysl, že ho vypouští. Prostě se Petar blbě balónama hledá, třeba v porovnání s Teclem. Teď tam měl Petar jen jeden jedinej dobrej náběh za zápas (najednou s Bořilem, z čehož plynula Béřova tutovka), ale jinak je jak solnej sloup. To se strašně lehce brání a Ti hráči prostě nechtěj odevzdávat centrovaný balóny zbytečně (druhá věc je, že centry nejsou úplně naše devíza kromě Nicka). Trpišovský říkal v rozhovoru, že Petarovi se mnohem lépe hraje v tandemu s druhým hroťákem. Protože když mu to Teclík vepředu rozhýbe a rozhodí obranu, tak je těžší pro stopery zůstat i u Petara. Jenže jestli chce hrát ve Slavii musí se naučit obstát i jako jediný hrot (obzvlášť jestli si chce zahrát v evropských pohárech)

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        gazza     před 17 dny 17.06.2020 03:56 |  
        4 0

        Jo mě se zdá to samé a není to jen zápas se Zlínem .Pokud tam je tak centr do vápna prakticky žádný a jak jde z placu tak na menší hráče to tam začne lítat.Jinak proti Ostravě to chce sakra přidat .

  4. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    misver     před 18 dny 16.06.2020 19:45 |  
    3 6

    Ke všemu co bylo napsané bych ještě dodal neskutečné množství nepřesností. Přihrávky na pět metrů, které jdou o metr jinam než by měly. To ani nemůže souviset s dobýváním plné obrany.
    Příklad za všechny, který jsem dosud nevydýchal, je Ševčíkova nesmyslná a strašidelně provedená "přihrávka", kterou založil ten protiútok Zlína, kdy mohl střílet do prázdné.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    vršek     před 17 dny 16.06.2020 21:19 |  
    14 11

    Opě, jako po minulém zápase souhlasím víceméně z hodnocením jak jednotlivých hráčů tak i týmu.
    Ovšem opět jako minule musím reagovat a zastavit se u tří Vašich názorů - a to na tři hráčské individuality mimo náš tým.
    1/ Jak můžete vědět, že případný příchod Malinského nepozvedne naši střeleckou produktivitu?
    Myslím, že tento hráč v průběhu posledních dvou sezón prokázal na naši ligu výbornou výkonnost (navíc na postu, jehož obsazení není v našem týmu v současné době dostatečně a uspokojivě vyřešené). Myslím, že v letošní sezóně jednoznačně prokazuje i své střelecké schopnosti. Jeho věk není podstatný - pokud bude pokračovat další dva tři roky v podobných výkonech bude jedním z nejplatnějších hráčů jakéhokoli týmu - a jistě, jen příští sezóna a jeho výkony ukáží kde je pravda...
    2/ Napsat o Hušbauerovi, že "nebyl až tak úplně pracovitý" není pravda a Vy jste evidentně "velký Hušbauerův obdivovatel". Když Hušbauera Uhrin přivedl do Slavie, byl jsem přesvědčen, že je to jen "podhrot", s jednou extrémně střelecky vydařenou sezónou, na kterého musí ostatní pracovat. To, jak urputně, a v podstatě až na pár výjimek po příchodu v každém zápase, "bojoval" ve středu hřiště za Slavii bylo obdivuhodné a byl jedním ze základních strůjců úspěšných sezón pod Šilhavým i Trpišovským.
    3/ Spartu opravdu nesnáším, avšak nemá to nic společného s objektivním hodnocením kvalit hráčů, kteří za ni hrají. Pasovat Lafatu - hráče, který rozhodoval zápasy svým geniálním výběrem místa ve vápně, a který byl schopen zakončovat v podstatě z jakékoli pozice a jakýmkoli způsobem na "doklepávače" je i pro mně - "antisparťana" zcela mimo mísu, a to i přes jeho několik nechutných "divadelních představení" na konci kariéry u RB i jeho exkluzivní brankou jedné z půlek...i přes to rudé triko jej musí každý soudný fanoušek, když ne obdivovat, tak alespoň respektovat jako jednoho z nejlepších útočníků českého ligového fotbalu!

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Alanor (admin)     před 17 dny 16.06.2020 21:30 |  
      7 4

      1) Nic extra proti příchodu Malinského nemám. Je to nadprůměr, typologicky se Trpišovskému hodí. Ale příliš mu nerozumím. Ten hráč už lepší nebude a za mě je Sýkora lepší, prověřenější, univerzálnější a mladší hráč, který nám už patří. Beru, že se s ním asi nepracuje nejjednodušeji, ale do kategorie flinků bych ho určitě neřadil a přijde mi chyba na práci s ním rezignovat.
      2) O Hušbauerovi jsem přímo nepsal, že nebyl pracovitý. V článku píšu, že odešli hráči ne tak pracovití nebo ne tak běhaví. Na něj platí to druhé. Ale obecně platí, že odešli ti, co nebyli pohybově top, to jsem měl na mysli, ať už byla příčina jakákoliv. Nemá tu cenu chytat za slovíčka, Pepu respektuji a patřil tu k mým oblíbeným hráčům.
      3) Zase vidíte, co chcete vidět. Lafatu jsem nechtěl nijak dehonestovat, jen jsem tím "doklepávačem" definoval, že to byl hráč vyloženě do vápna. S čímž se asi nedá nesouhlasit. Jinak jeho statistiky mluví za vše, to nemám problém přiznat.

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        vršek     před 17 dny 16.06.2020 22:20 |  
        5 7

        Mohu se mýlit a mohu Vám ne zcela rozumět, ale myslím, že jen "žehlíte" Vámi prezentované...
        1/ o příchodu Malinského jste napsal, že podobné typy "nic nevytrhnou"... Zvláštní je, že najednou je "odstavený Sýkora" náš a má to být on kdo to tedy vytrhne? No, já proti tomu nic nemám a jsem přesvědčen, že v současné situaci by se hodil. Také on hraje cca poslední dvě sezony výborně a je produktivní. Sýkora prokázal, že jeho post je levý kraj, stejně jako Malinský je kraj pravý. Ono už snad neplatí, že by posty v týmu s finančními možnostmi, které Slavia má, mají být zdvojeny, a to srovnatelnou kvalitou? A o tom věku Malinského jsem psal víceméně účelově, protože na těchto stránkách se neustále preferují mladí hráči s perspektivou na úkor těch "postarších" bez perspektivy - nyní už tedy hráčů i ve věku 29let. Několikrát jsem tady psal o tom, že fotbalový tým má být i věkově vyvážený - Tým bez zkušených kvalitních a dostatečně "vyhraných" hráčů bude i v našich podmínkách jen těžko úspěšný. Podívejte se na současný tým - mimo Kováře máme jen dva hráče "třicátníky" i výkony Traorého, Kúdeli, Bořila jsou odvislé od jejich hráčských zkušeností a pravidelného herního vytížení na postech jim vlastních - ostatně stejně jako je tomu nyní u Sýkory a Malinského. Kdyby Malinský odehrál za Slavii i třeba jen jednu sezonu stejně kvalitně a se stejnou produktivitou jako tu letošní měla by z toho Slavia prospěch. Kde je jistota, že hráči budou součástí týmu dva, tři či snad pět let a je možné s nimi dlouhodobě počítat? Příklad - Král a jeho brzký odchod (a samozřejmě jde o kvalitu a peníze, ale určitě ne o jistotu snadné dlouhodobé výstavby fotbalového týmu).
        A jak vůbec můžete vědět, že Malinský nebude v příštích sezónách ještě lepší a produktivnější?
        2/ Co je to ona běhavost? Kdyby jste napsal - ne tak rychlý - budu souhlasit, ale vyčítat Hušbauerovi, že není běhavý je opět nesmysl. Byl to on, který v tandemu se Součkem držel náš střed hřiště a ještě dokázal být "při Vaší neběhavosti" neskutečně produktivní.
        3/Pak tedy nechápu proč rovnou nenapíšete, že to byl "hráč do vápna"? A ani s tím nelze souhlasit, protože Lafata byl mimo vápno velmi dobrý v kombinaci, a že se gólově prosazoval hlavně v prostoru vápna? a kde jinde by se koncový útočník měl prosazovat? Bohužel nyní všichni vidíme jak nám takový hráč chybí.
        A že vidím co chci vidět - možná by bylo dobré se tedy vyjadřovat jasně a tak, aby Vašim jinak myšleným větám porozuměli i troubové jako jsem já. Avšak podle Vaší odpovědi ještě pořád trvám na tom, že pravdu nemáte ani v jednom ze tří bodů.

        • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

          belmis (přítel SN)     před 17 dny 17.06.2020 00:23 |  
          5 4

          Střed držel Souček, to ano, škoda ho. Obvykle i za Hušbauera. Současní záložníci drží střed podstatně lépe (Stanciu, Ševčík- kéž kdyby k sobě měli i Suka).
          Výkony Hušbauera v zápasech druholiovém Dresdenu níže. 1....nejlepší, 6.... nejhorší. Trochu lépe si tam vede Petrák.

          https://www.kicker.de/husbauer-josef-65408/spieler/2-bundesliga/2019-20/dynamo-dresden-65

          • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

            Boss82     před 17 dny 17.06.2020 13:11 |  
            2 7

            Hušbauer ti v dětství rozšlápnul bábovičku a ty jsi to neunesl? Nebo jak jinak máme tvému několikaletému hejtu vůči tomuto hráči rozumět? Když z klubu odejde nějaký hráč, který v klubu zanechal výraznou stopu a odešel v dobrém, tak ho obvykle fanoušci ještě nějaký čas sledují a mají radost, když se mu v novém klubu daří. Ty jsi jediný fanoušek na světě, který má radost z toho, když se jeho bývalému hráči někde moc nedaří. Smutné...

            • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

              belmis (přítel SN)     před 17 dny 17.06.2020 14:17 |  
              6 3

              Mně rozšlápl bábovičku, ale tobě musel minimálně sáhnout na pindíka.
              Ty jsi jediný fanoušek na světě, který nemá rád, když se zastávám našich hráčů v týmu (Stancia a Ševčíka) :-)
              A už mě přestaň trollit ;-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

                Boss82     před 17 dny 17.06.2020 16:30 |  
                2 8

                Homosexuální narážky si nech pro někoho, kdo je na ně zvědavej, já fakt ne.

                Opět máš problémy s chápáním psaného textu? Mně absolutně nevadí, když se zastáváš hráčů, kteří si to zaslouží. Mně vadí, když se vozíš po hráči, který si to vůbec nezaslouží.

        • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

          w8888     před 17 dny 17.06.2020 14:57 |  
          2 1

          Věk nakupovaných fotbalistů je velmi důležitý a 29 je příliš. Slavia nikdy nebude týmem, který nebude muset prodávat hráče. Musí za rozumné peníze nakoupit, pozvednout jejich výkonnost a za výborné peníze prodat. To u Malinského nehrozí, pobude u nás po dobu smlouvy a odejde někam zadarmo dohrát. RB Lipsko nebere hráče starší 26 let. A to za nimi finančně stojí Red Bull.

          • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

            Radek097 (přítel SN)     před 17 dny 17.06.2020 16:22 |  
            2 1

            RBL je jeden z nejlépe řízených klubů vůbec.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      SirCohen     před 17 dny 16.06.2020 21:36 |  
      2 0

      Ad 3) z jakékoliv pozice? Ve smyslu z jakékoliv pozice z malého vápna?:)

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        vršek     před 17 dny 16.06.2020 22:25 |  
        1 6

        Jakoukoli pozicí myslím jakoukoli pozici ve velkém vápně.
        Jakýmkoli zakončením myslím střelbu oběma nohama, hlavou, zády a to i zády "dolními" a sakra, ve prospěch Sparty i rukama.
        Navíc byl Lafata produktivní i mimo velké vápno. Stejně tak, jako tomu bylo i u Milana Škody.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Dr. Fe1     před 17 dny 16.06.2020 22:32 |  
      7 9

      Souhlas se všemi body vašeho textu. Přesně napsáno. O nepracovitém Hušbauerovi jsou to jen mýty. Ve skutečnosti, když jej člověk sledoval tak makal. A jeho statistiky vypovídají také za mnohé. Stejně jako shazování Malinského není na místě. Podobně jako zatracování Lafaty, který ač se nám to nemusí líbit a bylo nám z něj mnohdy fyzicky špatně kvli tomu za jaký tým hrál a jak simuloval, tak nezbývá než uznat, že byl svým způsobem génius co se týče hledání si místa ve vápně a schopnosti ten míč do branky něják dopravit z jakékoliv pozice. Podobně jako kdysi stejně neoblíbený Siegl.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    dubas     před 17 dny 16.06.2020 21:39 |  
    16 2

    Je zjevné že Zima má štěstí, že ještě v základu hraje Provod, protože na některých je vidět, že jim schází princ Jaromír, na kterého mohou všechno svalit.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    witty13     před 17 dny 16.06.2020 22:31 |  
    6 7

    K produktivite - za me je potreba vyuzit Sykoru, Matouska a Balutu. Jejich odstaveni a opomijeni nechapu - vsichni jsou nadprumerni hraci a nas nadprumerny realizacni tym by z nich mel umet vytezit maximum. Ja chapu ze ma Trpisovsky sve kone a svuj styl, ale v lize je minimum lepsich a dostupnych fotbalistu... sykora by se do sirsiho kadru jako alternativa na leveho beka, pripadne kridlo (i napravo) hodil. Matouska bych take rad videl na kridle nebo jako stinoveho utocnika... o Balutovi nemluve

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      SirCohen     před 17 dny 17.06.2020 08:34 |  
      11 1

      To je taková obehraná písnička... Vždycky by nám nejvíc pomohli ti, kteří tu nejsou.

  8. Hodnocení slávistů...

    tobro     před 17 dny 16.06.2020 23:17 |  
    2 7

    Tak co, lumpové, už jste se stihli alespoň pořádně zhádat kvůli těm výkonům našich?!!

    :-)

  9. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Cross     před 17 dny 17.06.2020 01:31 |  
    11 3

    Hodnocení mi velmi konvenuje, a zvláště ta pasáž, která šířeji pojmenovává nerovnováhu v týmu, vzniklou tím, že “při výběru posil příliš upřednostňujeme pracovitost a týmovost před produktivitou”. Zlatá slova. Zlatá!!! Chce to doladit tým tím i oním. Koření chybí. Matoušek, Sýkora a Baluta by se měli do týmu vrátit.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    ColinSKS     před 17 dny 17.06.2020 09:07 |  
    2 4

    tentokrát bych úplně nesouhlasil. Ondra chytil jasný gol a myslet si, že to chytí kdokoli je trochu mimo. za mne dostal 8, i když na baníku jsem mu dal trojku. Naopak Cuf byl marný, za 5 max, ševčík za 4, někdy byl úplně ztracen , jakoby nevěděl co hrát. Zbytek ok, Nico na pomezí 7-8 ale 7 je odpovídající. Zklamal mne trochu Holeš, ale to ve světle toho, co předvedl Ibra, který má 40% podíl na tom golu, 40% nico a 20% masopust. Petar je takový rozporuplný, je vidět že hrozně chce a to je možná ten problém. Nezahrál dobře. Provod za 3, nedal přihrávku, podobně jako Petar, moc chce a to mu v hlavě dělá binec.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Pepino44     před 17 dny 17.06.2020 11:48 |  
      3 4

      Tak já Ti trochu odpovím na toho Musu. Když hrál na hostování a hrál pravidelně, tak mu to šlo. Když se vrátil do Slávie a jenom paběrkuje a alternuje za sice běhavého ale neplodného Tecla, tak je to horší.

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        wimpy     před 17 dny 17.06.2020 11:53 |  
        4 0

        J to ještě trochu doplním. Když naskočí jako žolík, tak to jde. Když nastoupí od začátku, tak je to horší.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 17 dny 17.06.2020 09:33 |  
    13 4

    Dobré dopoledne u kávy přeji Vám všem :-)).
    Hodnocení je v "normálu".
    Jen pán postřehů k tomu.....
    Kúdela byl přišlápnut Bartošákem a je to dobře vidět..... !!
    Holeš byl horší Provoda.
    Musa sice dobře nezpracoval míč po Ševčíkově příhře, ale při zakončení byl faulován.......
    Zima až na tu jednu situaci v závěru Poznara vcelku udržel a pokud dostal pokyny od trenéra, aby hrál jistotu s Ondrou, tak mu to nemohu přičítat k tíži. Navíc se Zima několikrát zapojil do zakončení a rozbití toho zaparkovaného autobusu. Takže jsem z něho měl dobrý pocit.
    Když si vzpomenu, jak jsem byl i já vycukaný v 19 letech, když jsem hrál mezi harcovníky, co spolu kopali už 10 let, tak jsem se skoro bál kopnout do meruny.
    On tady hraje v největší fotbalové aréně a my chceme, aby válel jak Simon.......
    A přestaňme už fňukat po Sukovi, Hušbym, Škoďákovi a dalších. Prostě už tu nejsou a kdy jindy to překopat, když ne teď a tak, jak jsme to udělali.
    Ano, hledáme se a nejde to tak, jak bychom asi chtěli.
    Trpělivost, pokora, víra a bojovnost je to, co nám pomůže.
    Hovorka už čutá s balonem :-))
    Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Taky     před 17 dny 17.06.2020 10:22 |  
      5 2

      Zrovna taky srkám kávu, tak taky přispěju, ač dopředu vím, že neumím být tak nad věcí a elegantní jako Sokrates55...
      S Alonorem i Sokratem55 tentokrát víceméně souhlasím.
      Co nedávám, je posuzování "penalt". Nejvíc mi sejří ten čurbes s pískáním ruky ve vápně, ale dejme tomu, už si pomalu zvykám. Penalta na Musu, možná ano, možná ne, ale tutově tutová přeci byla na Traorého, to mi nikdo nevymluví !!!
      No, tak jsem se zase rozčílil, takže káva vypitá a ani nevím, že jsem jí měl... :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        Pepino44     před 17 dny 17.06.2020 11:44 |  
        6 1

        Mne to pískání penalt taky štve. Několikrát jsem již slyšel od sudího, komise, moderátora nebo v tisku větu :" faul ve vápně to asi byl, ale na penaltu ne." Pamatuji si ještě z dob, kdy se tolik nepřipískávalo a když tak jenom jednomu mužstvu, že faul je prostě faul a pokud je ve velkém vápně, tak je penalta. Rozšířením "zájmů" se to dost zkomplikovalo.

        • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

          wimpy     před 17 dny 17.06.2020 11:47 |  
          0 1

          Jsou fauly, po kterých se píská nepřímý volný kop.

          • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

            SirCohen     před 17 dny 17.06.2020 12:24 |  
            0 0

            Jo?

            • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

              wimpy     před 17 dny 17.06.2020 12:26 |  
              1 1

              No tak nepíská, ale měl by. :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

            Jarda66     před 17 dny 17.06.2020 13:32 |  
            2 0

            Nepřímý kop ve vápně se píská třeba za malou domů nebo nesportovní chování. Faul je penalta (mám ale pocit, že nepřímý kop je i za nebezpečnou hru, kdy soupeře netrefíš).

            V kontextu toho jsem si vzpomněl na cca 3 kola vzdálený zápas (už nevím koho), kde došlo k malé domů (kterou rozhodčí neodpískal) a komentátor O2 TV v sestřihu to komentoval slovy, že se domácí dožadovali odpískání penalty za malou domů. V tu chvíli jsem si říkal, jak vůbec můžou komentovat lidi, co neznají pravidla fotbalu...

            • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

              wimpy     před 17 dny 17.06.2020 13:47 |  
              0 0

              1. Jakékoli projevy nesouhlasu s rozhodnutím rozhodčího
              
2. Nebezpečná hra

              3. Bránění soupeři v pohybu

              4. Bránění brankáři v rozehrání míče

              5. Hráč se dopustí přestupku neuvedeného v Pravidlech fotbalu, za který mu má být udělen osobní trest

              6. Brankář se zbaví míče, který měl pod kontrolou, a potom se ho znovu rukama dotkne

              7. Brankář má míč v rukách déle než šest sekund

              8. Brankář vezme míč do rukou po přihrávce od spoluhráče
9. Brankář vezme míč do rukou přímo po vhazování spoluhráče

              Nevím, co z toho je ještě platný. ta Nebezpečná hra je to, cos popisoval, kdy se soupeře nedotkne.

              • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

                kjandourek (admin)     před 17 dny 17.06.2020 13:56 |  
                4 0

                Tak za bránění brankáři v rozehrání míče se sice nepřímý kop ve vápně dá odpískat, ale sotva to bude proti té brance, ke které to vápno patří :-)

                • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

                  wimpy     před 17 dny 17.06.2020 13:59 |  
                  1 1

                  Jistě. Já jsem chtěl jen ukázat, že existují fauly ve vápně, které se nemají ohodnotit penaltou. :-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

                    kjandourek (admin)     před 17 dny 17.06.2020 14:02 |  
                    0 0

                    Tak to je každý faul útočícího mužstva :-)

                    Ale chápu, jak to myslíš ;-)

                    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

                      wimpy     před 17 dny 17.06.2020 14:18 |  
                      0 1

                      Pletu se, nebo mě trochu chytáš za slovo? :-)

                      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

                        kjandourek (admin)     před 17 dny 17.06.2020 14:37 |  
                        0 0

                        Jenom malinko, neber to zle ;-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

              spravnej_jezedak     před 17 dny 17.06.2020 15:14 |  
              0 0

              A nebo je neznají ani hráči a opravdu se dožadovali penalty.. Pak by komentátor okomentoval situaci správně;-)
              To nemění nic na tom, že na O2 je ten komentář příšerný.

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        Sokrates55 (přítel SN)     před 17 dny 17.06.2020 16:57 |  
        1 0

        Kdybys jen příteli věděl, jak někdy při zápase ztratím eleganci a nadávám jak "špaček" :-)).
        Sokrates55

  12. Penalty

    dalislavista     před 17 dny 17.06.2020 10:21 |  
    12 0

    Je docela smutné,že je několik penaltových zákroků (Musa faulován brankářem, zbouraný Traoré, ruka od těla- to nebyl odkop), ale nic se neodpíská. Minule ruka, když obránce skočil do střely a rozšířil objem těla a taky nic. Jsem zvědav, až bude něco podobného z naší strany...

    • Re: Penalty

      Taky     před 17 dny 17.06.2020 10:29 |  
      4 0

      No vida, než jsem to nadatloval pod Sokrata55, tak jsi to stihnul vyjádřit rychleji a lépe !
      Jsem rád, že to někdo vidí velmi podobně.

      • Re: Penalty

        dalislavista     před 17 dny 17.06.2020 11:37 |  
        7 0

        To musí vidět každý nestranný divák, jako my... :)

    • Re: Penalty

      Alanor (admin)     před 17 dny 17.06.2020 10:37 |  
      5 2

      Souhlas. Už jsem to nedával do článků, protože ty úvody byly dost dlouhé i bez rozhodčích. Ale ti nám nedají ani deko. Na Baníku to podle mě penalta spíš byla, ale kdo se má v těch rukách vyznat. Tu Poznarovu bych nepískal. Naopak na Traorého byla podle mě jasná. Ibra odehraje míč a soupeř ho zbourá. Jak se může pískat náš faul? V komuniké komise nebo v hodnocení Sportu o této situaci ani slovo...

      • Re: Penalty

        dalislavista     před 17 dny 17.06.2020 11:32 |  
        8 1

        No přesně. Oni už ty sporné věci ani nerozebírají.
        A sledujete, jak to málo sporných zákroků hodnotí? Řeknou "správně posoudil". Ale že by to vysvětlili a rozebrali, proč to tak vidí? Ani náhodou. Chápal bych, kdyby napsali zdůvodnění z pravidel. Takhle je to k hovnu.

      • Re: Penalty

        kjandourek (admin)     před 17 dny 17.06.2020 13:13 |  
        15 1

        mě nejvíce štvou ty ruce.... už mi jako padlý na hlavu přijde, že jakýkoliv dotyk ruky je důvodem k neuznání branky (a následně tedy nařízení přímého volného kopu směrem od branky).... a logicky by tedy jakýkoliv dotyk ruky bránícího týmu měl být důvodem k nařízení přímého volného kopu směrem k brance a pokud je to ve vápně, tak tedy penalty....

        A ejhle: útočící ruky se rozebírají, už nám takhle sebrali Hušbauerův gól doma s Karvinou, teď tedy málem chtěli zrušit naší výhru v Příbrami... Ale Jánošovo roztažení se na zemi proti Stanciuově střele nikdo jako ruku, která zmařila střelu na branku nebere...

        Tohle je hrozný nepoměr...

        • Re: Penalty

          japhy     před 17 dny 17.06.2020 13:35 |  
          1 0

          U ruky hráče útočícího týmu by mě zajímalo, jak dlouhej úsek zpětně jsou ochotný zkoumat.

          • Re: Penalty

            dalislavista     před 17 dny 17.06.2020 14:32 |  
            10 0

            Psal jsem to už jinde. Kdybychom útočili a balón padl na ruku u těla, hrát sice můžeme dál, ale kdyby padl gól, neuzná se. To je na hlavu postavené, proč se může tedy hrát dál? Cílem hry je dát góly. Takže by bylo nejlepší při této logice už dál nehrát??? Tohle pravidlo o jakékoliv ruce i u těla je NESMYSL, ještě by to mělo nějakou logiku přímo před zakončením, ale co na půlce třeba? Budeš hrát dál a gól ti případně neuznají.
            Za mě buď ruka je a nebo není. A jestli není, pak ani není důvod odvolávat góly.
            Tohle se nepovedlo!

      • Re: Penalty

        Ondráš     před 17 dny 17.06.2020 16:31 |  
        3 0

        Neboj, až bude nějaký sporný okamžik pro nás, rozmáznou to všude:)

      • Re: Penalty

        bongor     před 16 dny 18.06.2020 17:12 |  
        1 1

        Protože Ibra surově kopnul do míče a ten je taky součástí hry,akorát se nemůže ozvat.

    • Re: Penalty

      zeleznik2     před 17 dny 17.06.2020 16:26 |  
      2 0

      No co pískne se..co asi jiného.
      Zákroky proti viz třeba Ostrava se zkrátka pískají. A to my jsme pořád ti ubrečení..penalta bude asi jen v případě nějaké zlomeniny nebo třeba podkopnutí jako v případě Standy na Letné.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Woltaire     před 17 dny 17.06.2020 13:47 |  
    11 3

    Čau, dlouhodobě obrovsky obdivuju tvou objektivitu ohledně výkonů hráčů, fakt super práce. Dnes poprvý po dlouhý době musim vyjádřit nesouhlas s hodnocením pro Koláře. Co by víc měl udělat? Za mě minimálně 7 i vzhledem k tomu zákroku na konci. Troufám si tvrdit, že to je momentálně brankář v TOP 20 v Evropě. Ve hře nohama TOP 5.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Alanor (admin)     před 17 dny 17.06.2020 14:08 |  
      3 3

      Ahoj, díky. S celkovým hodnocením Koláře souhlasím. Je to vyloženě brankář pro velký evropský tým a můj názor je, že by měl odejít za částku jako Souček. I když u brankářů se vždy více čeká, až se uvolní místo a ceny půjdou po krizi dolů... Naopak v nějakém slabším týmu, který hlavně brání, by tolik nevynikly jeho přednosti (skvělá hra nohama, výběhy na míče za obranu) a naopak by více byly vidět slabiny (nic extra výběhy na centry a standardky).

  14. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    zeleznik2     před 17 dny 17.06.2020 16:41 |  
    7 1

    No zrovna jsem se dostal znovu k prvnímu gólu Ostravy, takže nesouhlasím s hodnocením, že se nejednalo chybu Ondry, jednoznačně i podle fotek, kde je patrno, chování našeho brankáře, jde gól za ním. Jinak souhlasím s hodnocením hráčů, třeba Ševčík je vyloženě typ pro kvalitní soupeře, takže Plzeň, Sparta mu budou jistě vyhovat herně lépe než beton Zlín. Ale bohužel budu se opakovat téměř polovina týmů Kapr ligy nehraje technický fotbal. Svoboda to nikdy nepochopí, ale formát ligy by se lépe a kvalitně hrál v deseti týmech. Slavia, Sparta, Plzeň, Liberec, Jablonec, Teplice, Olomouc, Ostrava/ Budějovice, Slovácko, Boleslav.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      guyincognito     před 17 dny 17.06.2020 19:38 |  
      0 0

      Svoboda to muže klidně chápat ale týmy (LFA) si určitě neodhlasují zúžení soutěže aby jsme mohli hrát víc kvalitních zápasů ;)

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        zeleznik2     před 16 dny 17.06.2020 20:38 |  
        1 0

        Já vím a je to škoda, pak ať se nikdo nediví, že je úroveň ligy, taková jaká je.

  15. Ondra Kolář

    honzam     před 17 dny 17.06.2020 17:57 |  
    5 26

    Musím říct, že nechápu zdejší adoraci Ondry Koláře. Od minulé sezóny se bojím při každé střele ze 30 metrů, aby z toho nebyl zase gól a letos po odchodu Míši a Simona, a s ohledem na Kolářovo (ne)vybíhání i při každém centru do vápna. Proti Zlínu při hlavičce v nastavení jsem si říkal, co to proboha Ondra zase vyváděl a pak otevřu SN a nevěřím vlastním očím. Naprostá většina komentářů je ve stylu, jak nám Koli vynahradil Ostravu, zachránil nám 3 body, chytil jistý gól, předvedl famózní zákrok apod. Proboha, jak psal správně kolega jose01 tohle přece musí 10 ligových brankářů z 10 bez větších potíží zneškodnit - vždyť šlo o hlavičku sice koníčkem, ale nijak zvlášť prudkou prakticky přímo doprostřed brány! A Ondra to vyrazí ještě nejblběji jak může, nějak podivně hranou ruky navíc do svého protipohybu, takže bylo jen štěstí, že v blízkosti nestál žádný Zlíňák, který by to jen lehce doklepl do prázdné brány. Čili abych doplnil komentář jose01 10 z 10 ligových brankářů by to chytlo a 9 z 10 líp vyrazilo.

    Jak říkal JiT, Kolář je brankářem u něhož je třeba hodnotit ofenzivní i defenzivní složku hry. Ofenzivní byla v pořádku, ale co se týče defenzivní, která je u brankáře přeci jen primární, tak to v neděli byl 1 (podle mého názoru) dost nepřesvědčivý zákrok, 1 nesmyslné vyběhnutí, kdy Ševci málem skórovali úplně z ničeho gólem z půlky hřiště, 1 dost těžko chytatelná hlavička, za kterou se náš brankář jenom ohlédl, ale naštěstí se pískal ofsajd, a 1 centr chycený do koše v 1. poločase. Nic víc, pokud si dobře vzpomínám, ohledně defenzívy Koli nepředvedl, kdyžtak mě doplňte.

    A bohužel těch problematických zásahů předvedl Ondra obzvlášť na jaře (vzhledem k tomu, že na něj kolikrát jde 1 střela za zápas nebo ani to ne) na můj vkus a k počtu obdržených branek docela dost. A to i v dávnější minulosti.

      • Re: Ondra Kolář

        honzam     před 17 dny 17.06.2020 19:17 |  
        1 5

        Minerálku. Proč tě to zajímá?

    • Re: Ondra Kolář

      novimex     před 17 dny 17.06.2020 18:51 |  
      3 14

      Je to tak. Průměrný golman za dobrou obranou

      • Re: Ondra Kolář

        zeleznik2     před 16 dny 17.06.2020 20:43 |  
        1 7

        Poopravil bych, nadprůměrný gólman, za lehce nadprůměrnou obranou, co dokáže, vytvořit nejméně jeden kiks za utkání.

    • Re: Ondra Kolář

      Fačín     před 16 dny 17.06.2020 21:04 |  
      3 12

      Máš pravdu, ale marná sláva, ta se tady nenosí...

  16. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    zeleznik2     před 17 dny 17.06.2020 19:15 |  
    2 0

    Trochu zaniklo, že jsme s pouhými deseti obdrženými brankami, stejně jako Ondra s 21 vychytanými nulami vytvořili nové rekordy ligy.
    72 bodů je vyrovnání našeho loňského maxima. Jen dvě prohry a upřímně zrovna na Bohemce a dříve velkému strašákovi Slovácku.
    Sralta získala 74 bodů a jednou 79 bodů(2013-14).
    Nejméně bodů k zisku titulu stačilo rovněž Sraltě v roce 93/94 45 bodů, tehdy však v dvoubodovém systému.

  17. Re: Domácí pohár

    zeleznik2     před 17 dny 17.06.2020 19:39 |  
    6 0

    Tak finále bude v Liberci, už vím, komu budu, držet 100%palce, tak, teď zbývá jen soupeř. Bída či lůza?

  18. Re: Sralta - Plíseň

    zeleznik2     před 17 dny 17.06.2020 19:50 |  
    0 9

    Tak Rumuni nastupují podle očekávání v nejsilnější možné sestavě, ale Plíseň šetří Hejdu, Kovaříka a Hořavu.

    • Re: Sralta - Plíseň

      mudrc     před 17 dny 17.06.2020 20:00 |  
      8 3

      Za koho prosim pekne setri Horavu? Hejda je zranen a Kopic s Kovarikem jsou mimoradne vyrovnani a muzou se nasazovat na konretni protihrace. Omg, my abychom si nestezovali, udela sis peknou ostudu!

      • Re: Sralta - Plíseň

        zeleznik2     před 16 dny 17.06.2020 20:19 |  
        0 6

        No asi kdyby byl zraněný, tak nebude ani na lavičce. Hořava a Kovařík mi přijdou lepší hráči, ale to věc názoru.

        • Re: Sralta - Plíseň

          mudrc     před 16 dny 17.06.2020 20:37 |  
          3 3

          Tobe prijdou lepsi hraci, ale ty netrenujes Plzen. Viz.obvykle sestavy.
          Dobre, Hejda neni uplne fit, proto je jen na lavicce. Byl zranen.

          • Re: Sralta - Plíseň

            zeleznik2     před 16 dny 17.06.2020 20:41 |  
            1 3

            Jo, je to jen můj pohled, ale koukám, že to jaro táhnou v nějakých 15-16 hráčích a dnes, to vypadá, že už na nich pracuje únava, to je pro nás jedině dobře. Podle mě prohrají více než jednou.

            • Re: Sralta - Plíseň

              mudrc     před 16 dny 17.06.2020 20:54 |  
              2 3

              Taky si myslim. Pokud to mam dat do souvislosti s nami, tak nase tydenni volno, nedelni zapas Plzne a pote stredecni zas u nas, to se zkratka projevi a bude nasi velkou vyhodou. Plzen se dnes zacala kacet.

  19. Re: Sralta

    zeleznik2     před 16 dny 17.06.2020 20:36 |  
    4 9

    Doufám, že se všichni díváte, sice jsou na ČT Chalupáři, ale tohle je mnohem zábavnější, Pechanec nechutně tlačí Sraltu do finále. Expert Karoch na úrovni O2 komentátorů, válení Rumunů na všechny možné způsoby, penaltu, kterou posvětil VAR, celý rok jsem krom derby Sraltu živě neviděl, ale tohle je lepší než kino. Nevím, kdo je větší exot Frýdek?Kozák? Hložek? Štětina? být to kdokoliv jiný než bída, tak jim fandím, vidět Plíseň na kolenou, je taky balzám na duši.


    Komentář byl uživatelem upraven (17.06.2020 20:49) . Zobrazit původní komentář

  20. Re: Mol cup

    zeleznik2     před 16 dny 17.06.2020 20:48 |  
    3 10

    No neříkal jsem to!! Plíseň na ručník. Už 2:0 za 28 minut. Hruška si nesáhl na balón, obrana hoří, útok jalový. Tohle je kandidát na titul??k smíchu. Říkám to pořád, Plíseň je nejpřeceňovanějším týmem ligy, bez pomoci by, nebyla ani druhá, venku je poloviční. Gul'a asi dnes zapomněl kule.

    • Re: Mol cup

      gazza     před 16 dny 17.06.2020 22:03 |  
      9 1

      To je pravda ,ale tak je potreba jim dat nejake goly a ne se placat po zadech po remize 0;0

      • Re: Mol cup

        zeleznik2     před 16 dny 17.06.2020 22:20 |  
        1 0

        Tak tak, snad, tak impotentní, jako v posledních kolech, už nebudeme.

        • Re: Mol cup

          Ondráš     před 16 dny 17.06.2020 23:40 |  
          8 3

          Jsme impotentní celý jaro.

      • Re: Mol cup

        Pepino44     před 16 dny 18.06.2020 15:04 |  
        0 0

        No tak pokud to vezmu realisticky, tak by bylo 0:0 dobré. I tak bych asi byl také spokojen. Odstup by zůstal zachován. Samozřejmě výhra by byla lepší

  21. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Honza_K1 (přítel SN)     před 16 dny 17.06.2020 21:22 |  
    6 7

    Schvalne se divejte, za co se buznam piskaji penalty. Oboje o dost mensi fauly nez v nasich poslednich dvou zapasech...

    Takze klasicky proti vsem! Za dve kola budeme slavit a za 6 kol posleme Spartu na ctvrtej flek.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Betynka58     před 16 dny 17.06.2020 21:55 |  
      3 0

      Za 6 kol? On jako letos bude Superpohár?

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      zeleznik2     před 16 dny 17.06.2020 22:18 |  
      0 0

      Hezký, ale my to zvládnem za pět kol. Lepšího sparingpartnera na předávání poháru si neumím, představit.

  22. Re: Mol cup

    zeleznik2     před 16 dny 17.06.2020 22:15 |  
    3 7

    Tak se to rozhodčím a tragické Plzni podařilo, poslat Sraltu do finále. Ne, že by se Plíseň po slabém poločasu nezvedla, ale více než jeden gól a tutovku Pernici na konci neměla. Na střely 9:12!, Na bránu 2:4. Přitom po prvním poločase to bylo 4:2, z toho na bránu 2:1. Takže, určitě to dnes nevypustila, ale už jí asi docházejí síly. Jablonec asi porazí, ale s tímhle výkonem, musí u nás, dostat trojku. Myslím, že po dnešku, už jí nikdo věřit, nebude.

    • Re: Mol cup

      rak (přítel SN)     před 16 dny 17.06.2020 23:37 |  
      3 0

      Já bych je tedy nepodceňoval. Pohár pro ně nebyl prioritou. Nijak extra to nevypouštěli, ale jak správně říkali komentátoři, Sparta měla větší hlad po vítězství. Pro ně je to naopak priorita číslo 1. Asi to dotáhnou, i když pro Liberec by to také mohlo být lákavé. Ještě i víc, protože z ligy do Evropy to budou mít těžké. Jinak počítám, že v Plzni Sparta zase prohraje. Musíme si to ukopat sami.


      Komentář byl uživatelem upraven (17.06.2020 23:39) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Mol cup

        Ondráš     před 16 dny 17.06.2020 23:42 |  
        5 1

        Přesně tak. V Plzni vyhrajou domácí a tady zas bude vyoraných myší..já jen doufám, že nám už to bude jedno.

        • Re: Mol cup

          wimpy     před 16 dny 17.06.2020 23:44 |  
          2 0

          Za týden tu budeme slavit titul a když ne, bude nám k němu stačit jedna výhra. :-)

  23. Re: pokuta

    zeleznik2     před 16 dny 18.06.2020 19:14 |  
    4 3

    Takže za pyro 20 tisíc. A proč ne třeba uzavření stadionu? Výrok, že se počítá i odpálení v blízkosti stadionu, takže asi stačí, když půjde nějaký trol okolo a jen tak pro srandu si odpálí rachejtli. Na Plíseň už 5000 diváků potvrzeno, od 1.7. bez roušky, ale kde je hodně lidí s rouškou, takže se vlastně nic nemění, do MHD s rouškou, na venkovní i vnitřní akce rouška, na nákupy rouška, opravdu Vojtěch a spol. Perly blbosti.

    • Re: pokuta

      ColinSKS     před 15 dny 18.06.2020 22:06 |  
      3 6

      k čemu tahat politiku neustále na toto forum? jinak taky nechápu, zač flastr když diváci nebyli na stadionu. na silvestra taky bude mít flastr, když se pálí o 106?

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen