Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 33. kolo

Slavia si užívá mistrovskou jízdu, kocovina nehrozí. Jablonec tak odjel z Edenu s dalším přídělem.

Trenér Trpišovský sice dal šanci některým hráčům z lavičky, celkově vzato ale do zápasu vyslal silný tým a změn bylo spíše méně, než se čekalo. Oproti tomu je Jablonec takřka ve zdravotním rozkladu a nucené absence byly na jeho sestavě opět výrazně znát. Tohle nebyl ten tým, co z Edenu dokázal odvést body v předchozích sezonách. Ale dost už o soupeři, hlavní je, že Slavia hrála velmi dobře a vyhrála jednoznačným rozdílem! Z obvyklých náhradníků zaujali Musa (ten se ale za hráče z lavičky úplně počítat nedá) a Oscar. A ač nebyl příliš prověřen, tak klidným a přesným dojmem působil i mladý brankář Markovič. Naopak Júsuf byl znovu nemastný neslaný a z kategorie přestupního omylu se už asi nedostane. Každopádně na sešívaných byla znát lehkost ze získaného titulu a nedělní zápas si mohli všichni v Edenu po dlouhé době užít bez jakýchkoliv nervů. Škoda jen stále omezené kapacity hlediště... Slavia rozdávala fotbalovou radost plnými doušky a věrní fanoušci by si zasloužili si ji užívat v plném počtu.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Jakub Markovič - 7 - Vytáhnout musel jeden náročnější zákrok proti hlavičce z rohového kopu. Ještě cennější ale byla ukázka jeho rozehrávky, která skutečně velmi věrně připomínala jeho vzor v podobě Ondry Koláře. Otázkou ale samozřejmě je, jestli Jakub dovede zachovat pevné nervy i přesnost v psychicky náročném zápase. Kvalitu ale v sobě nepochybně má.

Vladimír Coufal - 6 - Poklidný zápas pro naši stálici na pravém kraji obrany. Mladá jablonecká křídla Černák a Macháček proti reprezentantovi neměla mnoho šancí na úspěch.

Ondřej Kúdela - 6 - Podílel se na vydařené první půlhodince celého týmu. Pak se zranil. Jeho nasazení do zápasu, ve kterém o nic nejde, považuji vzhledem k nedávným zdravotním problémům za zbytečné. Snad bude do začátku přípravy stoprocentně v pořádku.

Ladislav Takács - 6 - Začal velmi dobře. V soubojích byl silný a věřil si i v rozehrávce, ve které mi přišel i o něco lepší než obvyklý hráč základu Zima. Trochu ho zbrzdila přísná žlutá karta, po které už hrál opatrněji.

Jan Bořil - 6 - Podobně jako Coufal, tak i Bořil zvládl zápas bez problémů a podal tradičně nadprůměrný výkon.

Oscar Dorley - 7 - Příjemně překvapil. V Liberci platil za velký talent, po svém přestupu ale zatím tolik šancí v sešívaném nedostal. Teď ale ukázal, že potenciál má značný a Slavia ho nepřiváděla jen tak. Nastoupil sice primárně na pozici křídla, ale často se stahoval i do středu hřiště, kde vypomáhal s rozehrávkou. A právě v práci s míčem a v kombinaci zaujal. Po této stránce vypadal spíše jako hráč z jiné ligy než z české.

Petr Ševčík - 7 - Konečně prožívá střelecky vydařenou sezonu. Čísla byla snad tím posledním, co Petrovi chybělo k tomu, aby byl opravdu top hráčem ligy. Proti Jablonci vstřelil druhý gól v řadě. Pozici měl tentokrát celkem snadnou, když se ve správný čas ocitl na správném místě a dorazil odraženou střelu do odkryté branky.

Nicolae Stanciu - 8 - Dobrým hráčem byl Stanciu už na podzim a na začátku jara, ale po pauze doslova rozkvetl do neskutečné fotbalové pohody. Každý zápas se tým může spolehnout, že mu Stanciu sám z ničeho geniálně vytvoří cca dvě tutovky. A v neděli byly obě využity. Nejdříve skóroval Musa, v závěru i Masopust.

Júsuf Hilál - 5 - Nezahrál špatně, ale ani nijak dobře. Ostatně si myslím, že na místo v záloze ani příliš předpoklady nemá. Párkrát dobře rozdal míč, ale stejně tak i několikrát snadnou přihrávku poslal do autu. V našem pohyblivém týmu pak vypadá vyloženě těžkopádně.

Lukáš Provod - 7 - Roste zápas od zápasu. V neděli zaujal svým fyzickým fondem i fotbalovostí, když výbornou přihrávkou za obranu poslal do gólovky Musu. V jedné šanci, kdy postupoval 2 na 1 si ale nezachoval přehled a místo přihrávky do jasné pozice přišel jen rohový kop. V závěru zaskakoval na místě beka a jednou velmi dobře zasáhl ve vápně.

Petar Musa - 8 - Zazářil a po zásluze se dostal na čelo tabulky střelců! Vstřelil dva góly a hlavně ten druhý si vybojoval úplně sám. Jednu šanci pak ještě neproměnil po přihrávce Provoda. Ale dát ze 3 šancí 2 je podle mě dobrá produktivita a kéž by ji měl ve Slavii každý. Petar navíc i dobře pracoval pro tým a byl často v náběhu. Samostatnou kapitolou je penalta, kterou kopl špatně a neproměnil. Vliv na výsledek však vůbec neměla, takže jsem jí při výsledné známce nedával nijak zásadní váhu.

Michal Frydrych - 6 - Zaskočil za zraněného Kúdelu a kromě pár drobností odvedl spolehlivý nadstandard.

Ibrahim Traoré - 6 - Dostal se na hřiště na závěrečnou půlhodinu, kterou Slavia dohrála s přehledem.

Patrik Hellebrand - 6 - Platí to co u Traorého. Více se do dějin zápasu nedostal, ale celkově se závěr a vůbec celý zápas Slavii povedl.

Lukáš Masopust - 7 - Hrál sice jen sotva 20 minut, ale za vstřelenou branku si dobrou známku zaslouží. V samostatném úniku se zachoval jako mazák a zakončil s přehledem. Kéž by to byl u Lukáše častější jev...

Joao Felipe není hodnocen, protože hrál krátce a v zápase nezanechal výraznější stopu.

3. - Neděle 28. 06. 2020 19:00

Fortuna liga - nadstavba, 2019/2020
4 - 0
2 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

8. Petar Musa
35. Petr Ševčík
58. Petar Musa
87. Lukáš Masopust

FK Jablonec
FK Jablonec

Komentáře (88)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    Qope     před 3 měsíci 29.06.2020 15:47 |  
    3 4

    S hodnocením nemám asi problém, jen bych připomněl že Petar měl 5x možnost dát gol a dal dva. Jeste bych mu počítal tu hlavičku v prvním poločase. Takže 2 goly, zahozená penalta, hlavička kousek vedle a nevstřelený gol po samostatném nájezdu ...

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      zeleznik2     před 3 měsíci 01.07.2020 11:02 |  
      0 1

      Ale pořád o dost produktivnější než Standa, tři, čtyři šance za zápas a nic.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    p!erreCORE     před 3 měsíci 29.06.2020 16:14 |  
    3 2

    Nahrávka na gol Lukáše Masopusta byla z encyklopedie "geniálních nádherných nahrávek" symfonie a Masopustův krásný gol..

  3. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    Karel13     před 3 měsíci 29.06.2020 16:33 |  
    2 4

    Snad jenom připomínka k tomu, že Oskar zatím příliš šancí nedostal. Jestli se nepletu, tak zatím nedostal šanci žádnou. Jinak podle mne spolu s Provodem nejlepší na hřišti ...

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      kjandourek (admin)     před 3 měsíci 29.06.2020 16:43 |  
      1 0

      90 minut na Slovácku...

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        Karel13     před 3 měsíci 29.06.2020 16:52 |  
        0 0

        Tak jo. Asi mi to ta Corona vyhnala z hlavy. Vlastně to bylo jiné pivo ...

        • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

          kjandourek (admin)     před 3 měsíci 29.06.2020 17:38 |  
          6 1

          Ještě bych připomněl, že Oscar k nám přišel se stopkou na dva zápasy za osm karet.... takže první dvě kola stál, třetí hrál a po prohře holt nedostal důvěru v Derby... a pak už přišla pauza a po ní se vrátil v trochu horším fyzickém stavu a musel dohánět manko

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      Alanor (admin)     před 3 měsíci 29.06.2020 16:43 |  
      2 0

      Odehrál celý zápas při porážce 0:2 na Slovácku.

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      zeleznik2     před 3 měsíci 01.07.2020 13:30 |  
      0 0

      Odehrál i přípravná utkání. Je to věcí trenéra koho postaví. Já bych třeba zkusil častěji Hellebranda, ale hraje Provod, Tecl taky dostával přednost před Petarem.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    Akuls     před 3 měsíci 29.06.2020 17:20 |  
    4 2

    Po zápase se v TV studiích (na O2TV Švancara se Sieglem a na ČT sport v Dohránu Karoch), probíral "mrtvý" ofsajd Coufala před prvním gólem Slavie. Televizní experti měli zcela odlišný názor než rozhodčí a VAR. Faktem je, že tzv. ovlivňování brankáře spoluhráčem či spoluhráči střelce gólu patří, podobně jako hraní rukou, do tzv. "šedé zóny" a rozhodčí i VAR to posuzují různě. V tomto případě to ale opravdu nevypadalo tak, že by se brankář nechal Coufalem nějak zmást, či že by mu Coufal v jeho činnosti dokonce překážel. Také po gólu na Coufala vůbec nereagoval, jen spolu s Krobem reklamoval údajné ofsajdové postavení Musy.
    Já jsem si ale na rozdíl od TVexpertů všimnul ještě něčeho jiného. Dost se dívám na zápasy Premier League a tam od té doby co funguje při zápasech VAR tvrdě kontrolují pravidlo, zda má brankář v momentě zahrávání penalty minimálně jednu nohu na brankové čáře. Náš odchovanec Hanuš v brance Jablonce, a tak to dělají v naší lize všichni brankáři, nejvíc asi plzeňský Hruška, stál v momentě střely už oběma nohama cca 0,5 m před čárou. Bohužel pro Musu se dodržování tohoto pravidla v Kaprlize prakticky vůbec nesleduje, ale v Anglii by téměř jistě nechal buď přímo sudí nebo následně VAR penaltu opakovat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      Dr. Fe1     před 3 měsíci 29.06.2020 17:31 |  
      13 11

      Já když si odmyslím,. že šlo o gól pro Slávii, tak podle mě jasnej ofsajd. Hráč který se snaží zasáhnout míč hru a brankáře jasně ovlivňuje. Kdyby to bylo naopak a dostali jsme takový gól my, tak bych se hodně vztekal.

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        Virgil1956     před 3 měsíci 29.06.2020 17:53 |  
        7 1

        Ovšem na webu prý koluje fotka, podle níž Coufal vůbec v ofsajdu nebyl...


        Komentář byl uživatelem upraven (29.06.2020 17:54) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

          Dr. Fe1     před 3 měsíci 30.06.2020 14:36 |  
          2 6

          Pokud vůbec nebyl, tak to je samozřejmě jiná věc a všechno je v pořádku. Já měl za to, že byl v offside a rozhodčí to bral jako nezasáhnutí do hry.

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      zeleznik2     před 3 měsíci 01.07.2020 10:59 |  
      0 0

      Coufal pokud vůbec byl v ofsajdu, tak hru vůbec neovlivnil, stačí si pustit zpomalený záběr, kde je patrno, že míč nezměnil směr a tak brankář by čelil střele ze stejné vzdálenosti.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    vlk30 (přítel SN)     před 3 měsíci 29.06.2020 18:02 |  
    8 1

    Mám to o bodík více skoro u každého hráče, přece jen ten výkon byl dominantní.

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      tomvin     před 3 měsíci 30.06.2020 06:57 |  
      0 1

      Vlku, zavolej SKS Zbiroh

  6. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    CyWilly     před 3 měsíci 29.06.2020 19:04 |  
    7 9

    Já nevím, ale přijde mi to, že je hodnocení Júsufa moc přísné. Třeba Hellebranda jsem si na hřišti prakticky nevšiml a má o stupeň lepší známku. Júsuf nehrál špičkově, ale v rozehrávce byl platný, několikrát dával dobrou narážečku, hrál týmově... podle mě na Slavii má. Každopádně za mě králem zápasu (samozřejmě po Nicovi a Petarovi) byl Oscar. Fantastický pohyb, neustále se nabízí, skvělé zpracování... to bude můj oblíbenec...

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      jiras_     před 3 měsíci 29.06.2020 20:29 |  
      7 2

      Problém je, že Hilál je pořád zády k brance a přijde mi, že hrozně hru zpomaluje.

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      dauby     před 3 měsíci 29.06.2020 23:09 |  
      6 2

      Podle mě Jusuf na Slavii nemá a známka 5 je spíše nadhodnocená, za mě 4. Nepředvedl nic.

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        Leksel     před 3 měsíci 30.06.2020 00:22 |  
        5 1

        Já taky 4, na hřišti není téměř vidět, už mě opouští trpělivost. Kdysi jsem u něj zaznamenal pár hezkých technických doteků s balonem, ale celkově je to slabota a šeď. Už přestávám věřit, že se zvedne a něco konečně předvede. Penaltu kopnul excelentně, ale to je hodně málo.

        • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

          wimpy     před 3 měsíci 30.06.2020 00:36 |  
          3 10

          Za mě jedna, a to proto, že nula na stupnici není. Raději bych tam viděl Houšťu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      chrobak     před 3 měsíci 29.06.2020 23:12 |  
      4 1

      Júsuf na mě působil hůř v reálu, než když jsem se díval na záznam. V reálu je vidět přesně to co psal Alanor. Působí těžkopádně a bez dynamiky. V televizi je zabírán, když se dostane do centra dění, což nebylo tak často. A nepředvedl nic výjmečného. Zdálo se mě, že i dost kazí, tak jsem kouknul na jeho statistiky. Ale má je lepší, než třeba Olayinka. V každém případě velký přínos pro hru jsem u něho neviděl a v konkurenci, co ve Salvii je nevidím, přes koho by se mohl prosadit.

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        CyWilly     před 3 měsíci 01.07.2020 13:31 |  
        0 0

        Tak naživo jsem ho neviděl. Mohlo by to být tím. Ta televize samozřejmě zkresluje.

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        zeleznik2     před 3 měsíci 01.07.2020 13:32 |  
        0 0

        Zřejmě se oblíbenci Yúsufa po zápase vypařili, tolik kritiky, na něj při zápase nebylo.

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        Kurkin     před 3 měsíci 03.07.2020 11:38 |  
        0 0

        Ahoj kde najdu ty statistiky??? Dík

  7. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    cvočkař Danda     před 3 měsíci 29.06.2020 19:23 |  
    6 2

    Ahoj Slavisti,,dekuji Vam za hodnocemi.Tentokrat jsrm zapas nevidel,pouze sledoval online na mobilu,takze nemphu sam hodnotit vykon jednotlivcu ,ale jsem navysost spokojen s vykonem tymu!
    S uctou k Vam vsem Danda

  8. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    dalislavista     před 3 měsíci 29.06.2020 21:54 |  
    0 0

    Kde se to dá najít?

  9. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    spino     před 3 měsíci 29.06.2020 23:27 |  
    5 15

    Petar Musa se jeví skvěle. Věřím, že v příští sezóně utvoří rovnocennou útočnou dvojici s Tomášem Necidem!

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      JS (přítel SN)     před 3 měsíci 30.06.2020 00:09 |  
      0 5

      Pfff, tak to není hoax, jo? Co na něm, proboha, vidí? Kromě toho, že nám zaplní slot pro odchovance na soupisce pro Evropu?

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      bramburek (přítel SN)     před 3 měsíci 30.06.2020 00:59 |  
      10 1

      No ne, spino - Honza Vocel žije!!!

      Koho teď ve Slavii zastavuješ, když už jsi zastavil Držmíška, Benýška, i Řebíčka?

      Ještě se objeví legendární Jiří1, co se budeme všichni ještě hodně divit... a svět bude zase v pořádku...

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        Harvey     před 3 měsíci 30.06.2020 05:07 |  
        14 2

        Bez Jiřího1 to není ono. Fačín není rovnocenná náhrada. Jiří1 byl atyp. Podobně jako Souček, nenahraditelný prostě. Mukiony pánové!

        • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

          Arya     před 3 měsíci 30.06.2020 06:52 |  
          4 0

          Ještě tu chybí ozzy/gillan :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

            Sherudan     před 3 měsíci 30.06.2020 07:54 |  
            3 2

            Mně tu nejvíc chybí Katrin.

            • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

              Alky (přítel SN)     před 3 měsíci 30.06.2020 19:17 |  
              6 0

              Já přidávám tichou vzpomínku na mirosse.

          • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

            Wulfstan (přítel SN)     před 3 měsíci 30.06.2020 11:04 |  
            3 3

            Nechybí. Je tu. :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

          Dr. Fe1     před 3 měsíci 30.06.2020 14:42 |  
          2 6

          Jiří1 by sem nyní psal pohřební příspěvky, jak jsme sice získali titul, ale jinak je všechno v hajzlu :-) Peníze nebudou, trenér nebude, hráči nebudou .....

          Mě to teda moc nechybí, ale nepřeju Jirkovi nic zlýho, doufám, že je naživu a oslavuje titul , byť tedy s černými vizemi do budoucna :-) Je fakt, že na něj už jsem byl zvyklej, a nikdo už ty jeho katastrofický vize nebral moc vážně.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    Sherudan     před 3 měsíci 30.06.2020 08:03 |  
    2 1

    Když se dívám na podrobnější statistiku hodnocení, říkám si, že někdo asi viděl úplně jiný zápas než já. Nezpochybňuji ničí právo na názor odlišný od mého, sám se mnohdy v jednotlivých případech dost odchyluji od průměrného výsledku, ale... Těch několik 10 pro Júsufa si ještě dokážu zdůvodnit potitulovou euforií a vynikajícím dojmem z celého týmu (přiznávám, po titulovém zápase s Plzní jsem nasázel 10 všem). Ale Stanciu za 2? V téhle anketě, sakra, jde o názor na výkony jednotlivých hráčů, nikoli o sympatie k nim!

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      marp (přítel SN)     před 3 měsíci 30.06.2020 09:39 |  
      8 0

      Takhle je to vždycky, podle mě to hodnocení někteří neppchopili a dávají to opačně - 1 nejlepší, 10 nejhorší. No a nebo jsou to pitomci, trollové, sparťani...

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        nobiczek (přítel SN)     před 3 měsíci 30.06.2020 15:53 |  
        0 0

        Na dostatečném vzorku se to navíc ztratí. :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        zeleznik2     před 3 měsíci 01.07.2020 11:00 |  
        0 1

        Asi jsou zvyklí na hodnocení z Idnesu, tam je to obráceně 1-5.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 3 měsíci 30.06.2020 08:06 |  
    11 3

    Dobré ráno u dobré kávy přeji Vám všem.
    Hodnocení Alanora je vypovídající a tak jen s tím naším Júsufem se pořád nějak "drbu".
    Možná mě tu teď dáte "kartáč", ale on by si asi sám potřeboval srovnat v hlavě, jak to hrát a dát tomu "drajv".
    Třeba jeho výskok při hlavičkách je opravdu velmi dobrý, ale zase ten pohyb je fakt oproti našim "jezdičům" opravdu pomalejší. Ale fotbalově mu to zase taky myslí...... Já Vám vážně nevím........???
    Jinak musím uznat, že jsem se mýlil s tím Coufalovo ofsajdovém postavení při první brance Musy. Měl jsem to opakování té situace asi blbě zastavené.......... Tak to beru zpět a omlouvám se.
    I když včera večer v TIKI TAKA s tím pan trenér Uličný neměl problém a uznal by to taky.
    Věřím, že kluci teď naberou zase energii a na poslední dva zápasy se ještě "nabudí".
    Hlavně zápas s "rudejma" v derby bude asi zase hecnutý, protože je Nicovi předhazována "Smrt Spartě".
    Ale bude to na našem SINOBO Stadium a tak to kluci na "Severu" určitě překřičí.
    Jen se přiznám, že tohle skandování o té smrti je mi taky trochu chucpe.
    Klidně budu přát "Prd Spartě" a ať má opravdu prd, ale chcípnout nebo smrt, to ne.
    Každý to holt máme nastavený jinak.
    Oproti včerejšku je dnes na Šumavě nádherně a tak Vás všechny zdravím a přeji hezký den
    S úctou k Vám
    Sokrates55

    P.S:
    Jsou tu vzpomínáni někteří "disputéři" z dob minulých i nedávných.
    Vzpomněl jsem si také na pana "zz", Tantala a další.
    Pokud mě však pamět neklame, tak na můj první komentář na SN (tehdy ještě nebyla povinná registrace) před více než 20 lety reagoval jako první přítel Markus.

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      Max1     před 3 měsíci 30.06.2020 08:23 |  
      5 0

      tak to celkem respekt.....já tu jsem asi 17, 18 let a nevím kdo mi reagoval včera :-D

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        amon     před 3 měsíci 30.06.2020 10:20 |  
        2 0

        koukám na to a já 13let.. To jsme tenkrát řešili jiné věci.. Zas mi proběhnul kotel na Strahově, kde nás bývalo tak okolo 20.. Nádhera, kam jsme za tu dobu posunuli.

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      Eluin (přítel SN)     před 3 měsíci 30.06.2020 10:42 |  
      3 0

      Inu, to byly jinačejší časy. Putování autobusem z Anděla na naši "větrnou hůrku" na Strahově, tady na diskusi pan Jirka jednička... :-).

    • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

      Tvujmultinick     před 3 měsíci 30.06.2020 11:15 |  
      1 2

      Příteli Sokrate,
      děkuji za zamyšlení nad inovací pokřiku na adresu Sparty. Váš návrh, včetně odůvodnění, je dokonalý. Narozdíl od dříve vymyšleného "smrku" má svou logiku a má podobnou fonetickou průraznost! A pokud mohl u soudu jistý plzeňák argumentovat, že objednával u kamaráda regionální pivo Kokeš, mohl by se Nico inspirovat pro jednání před disciplinárkou, které ho pravděpodobně nemine.

      • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

        Dr. Fe1     před 3 měsíci 30.06.2020 14:52 |  
        2 6

        Mě přijde, že smrk logiku má. Ve smyslu smrkat. Tedy Slávia ať vítězí a sparťani ať si brečí a smrkají ....

        Jinak tu "Smrt Spartě" nelze brát tak doslovně. Prostě je to spíš symobolický vyjádření odporu k někomu a v tomhle případě už celkem tradiční a všichni chápu, že skutečnou fyzickou smrt to neznamená.

        • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

          Tvujmultinick     před 3 měsíci 30.06.2020 17:50 |  
          0 0

          Aha, když jsem nad tím doposavad přemejšlel, napadala mě jen asociace, že sparťani jsou dřeva.

          Jinač v tomhle jsem asi něco jako sluníčkář, nějak mi nejde přes pysky ta energie někomu přát, byť symbolickou, smrt. Kdo vyvolává čerta...
          Sokratův nápad promě neni na prd..

          • Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

            Sokrates55 (přítel SN)     před 3 měsíci 01.07.2020 06:09 |  
            3 1

            Děkuji moc za disputaci a názory.
            Jsem na to podobně jako Vy příteli a prostě mi to je proti "srsti".
            Vím, že když se dav rozjede a začne to skandovat, tak jsem prostě potichu a hlavně si moc přeji, aby už to ukončili. Za tohle by nás Bican, Puč a Plánička moc nepochválili................... :-((.
            O to víc se pak "vyřvu" při poděkování hráčům po zápase. Ta se mi naopak moc líbí :-)).
            S úctou k Vám
            Sokrates55

  12. Markovič

    guyincognito     před 3 měsíci 30.06.2020 09:17 |  
    2 6

    Chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně výšky Markoviče - na stránkách je uvedeno 188cm a to se mi teda ze stadionu nezdálo...spíš mi přišel maximálně na úrovni Hrubého, u kterého je uvedeno 185 a rozhodně menší než Hanuš, který má oficiálně právě 188.
    Stejně tak se mi zdál výrazně menší než Laco a Petar, kteří mají cca 190...
    Jak jste to viděli vy? U gólmana je přeci jenom ta výška velmi důležitá...

    • Re: Markovič

      Max1     před 3 měsíci 30.06.2020 09:46 |  
      2 0

      tak samozřejmě že golman asi nemůže mít 170, ale těch 188 je v pohodě...jen pro srovnání Casillas má asi 182 a Ter-Stegen 187

      • Re: Markovič

        ColinSKS     před 3 měsíci 30.06.2020 09:51 |  
        1 5

        ivo viktor - ten vypadal v bráně na 160

        • Re: Markovič

          Max1     před 3 měsíci 30.06.2020 09:58 |  
          3 0

          jiná doba, jiný fotbal....Plánička měl 172 jsem našel (Viktor 176) a byl to nejlepší golman na světě, ale dneska by takto malý golman asi úspěšný nebyl. Ono paradoxně mi přijde že malých hráčů ubývá i v poli a hledají se věže, což je škoda mi přijde, mám rád malé, rychlé a technické hráče :-)

          • Re: Markovič

            ColinSKS     před 3 měsíci 30.06.2020 10:47 |  
            0 4

            mě v hráči v obraně či záloze menší výškou nevadí, pokud je to tak 50/50. golman by měl být robustní a útočník by cm měl prostě mít.

            • Re: Markovič

              Max1     před 3 měsíci 30.06.2020 12:13 |  
              2 0

              útočník může výšku nahradit kopací technikou, stále je to fotbal.....zase vysoký hráč je "pomalejší", měla by být určitý mix a asi se to nedá úplně zobecnit...každopádně kdo by tu výšku měl mít určitě je stoper.

          • Re: Markovič

            Virgil1956     před 3 měsíci 30.06.2020 15:38 |  
            0 0

            Mně se Viktor vždycky v televizi zdál na brankáře malej, ale jednou jsme se "potkali" v divadle ABC na toaletě a stál vedle mě chlap jak hora :)

    • Re: Markovič

      Dr. Fe1     před 3 měsíci 30.06.2020 14:49 |  
      0 8

      To samé jsme řešili se synem, taky nám opticky při pohledu z tribuny připadal malej. tak doufám, že je to jenom klam. M?ožná je to dáno tím, že je dost hubenej, takže celkově působí prostorově méně výrazně ....Každopádně ať je velkej jakkoliv, tak doufám, že z něj bude kvalitní gólman pro Slávii. Že to dá.

      Mimochodem - 2 ligové zápasy a dvě nuly, to je celkem unikuum.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    ColinSKS     před 3 měsíci 30.06.2020 09:50 |  
    2 5

    tak toto hodnocení se až na jednu výjimku, což je frýďa +1 kryje přesně s tím, co jsem dával do bodování já. velice pěkné shrnutí. U Markoviče je to zajímavé, mladý kluk v zápase, kde víceméně o nic nejde, takže hlava pěkně nastavena. Chtěl bych ho vidět - a myslím i trenéři - pod tlakem. ale zahrál skvěle a o hodnocení není pochyb


    Komentář byl uživatelem upraven (30.06.2020 10:45) . Zobrazit původní komentář

  14. .

    japhy     před 3 měsíci 30.06.2020 10:07 |  
    1 5

    U Frýdi mi to jako nadstandardní výkon teda nepřišlo, měl tam hodně zbytečnejch ztrát. O to vtipnější bylo, jak někdy ve druhý půli od našeho praporku poslal šajtlí dlouhou bezchybnou přihrávku mezi napadajícíma Jablonečákama a byla z toho pěkná akce.
    Markovič měl ty přihrávky a pasy snad ještě přesnější, než Kolář :) Ale jasně, byl to pohoda zápas.

    • Re: .

      lassiter     před 3 měsíci 30.06.2020 13:01 |  
      6 0

      To je naprosto standardní Michal Frydrych celou dobu, co je tady. Jistota, že jednu z pěti přihrávek vyhodí, stejně jako to, že sem tam vytvoří něco geniálního nebo dá gól, co rozhodně celou sezonu... :-)

      • Re: .

        japhy     před 3 měsíci 30.06.2020 13:30 |  
        1 0

        Jasně, právě proto rozporuju, že to bylo nadstandardní :)

    • Re: .

      Lunaris     před 3 měsíci 30.06.2020 13:20 |  
      3 5

      Frýďas snad pětkrát nahrál soupeři, ale pokaždé měl štěstí, že se od něj míč odrazil zpátky k našemu hráči, ale tohle byla fakt bída. Rozehrávka je hlavní faktor, který ho sráží. Někdy je v tom na svoje schopnosti až moc ambiciózní, měl by hrát víc na jistotu.
      Jinak Jusuf je v té mezihře celkem platný, vybojuje hlavy, odvrací rohy, ale chybí mu ten drajv při presinku. Oproti ostatním to fakt vynikne. Pokud ale nepřivedeme dalšího útočníka, tak bych ho v kádru nechal.

      • Re: .

        Dr. Fe1     před 3 měsíci 30.06.2020 14:57 |  
        9 6

        Možná mám pro něj slabost jako pro tradičního bojovníka, jako býval třeba David Hubáček, ale já bych na něj nebyl tak přísnej. On to má fakt těžký. Nastupuje na delší dobu zápasu jen občas a chtělo by se po něm, aby hrál stejně rozehraně a úspěšně jako ti co hrají skoro každej zápas. To je fakt problém se kterým se málokdo úspěšně popasuje. Vezměte si Jardu Zelenýho nebo Holeše když hráli občas, tak to většinou nestálo za moc, jejich výkony. A já mám za to, že Frýďa tuhle roli zvládá celkem dobře. Souhlasím ale, že do rozherávky by se neměl nutit za každou cenu a těch chyb by mělo být méně, to zas jo.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    zeleznik2     před 3 měsíci 30.06.2020 15:53 |  
    8 3

    Za mě Musa 9 a rovněž i Nico, 8 bych dal Oscarovi i Markovičovi, všichni byli hodně aktivní. Yusúf očekávaná 5 i přes zřejmou oblibu některých zdejších pisatelů, ale podobně byl hodnocen i v médiích.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    Pakoll     před 3 měsíci 30.06.2020 20:00 |  
    6 2

    Špatné kopl penaltu kdyby ji Hanuš s davkou štěstí nechytil tak ji kopl Dobře a asi by dostal vyšší ohodnocení za mně 9 až 10 .Dal 2 góly na jednom se podílel.
    A Oskar jestli se mu bude takto dařit i nadále a vyjde mu herně i jen každý druhý zápas tak to bude radost sledovat.

  17. Re: Titi - Taka

    zeleznik2     před 3 měsíci 01.07.2020 10:55 |  
    11 6

    Tak jsem si pustil podruhé v tomto roce, tento pořad, potvrdilo se, že je to fakt ubohost, nikoliv hosté, ty byli v pohodě Ondřej Pavelka nebo Martin Hyský, ale Svěcený snad ještě trapnější než dřív. Kupodivu tam neměl žádnou rudou bídu a ani se až na úmrtí Čišovského prakticky nemluvilo ani plzeňské lůze. Ale samozřejmě se řešilo skandování "Smrt Spartě" a první gól Petara. Pan Svěcený překonává své bývalé kolegy z ČT ještě o třídu. Nějak pozapomněl, že se v Plzni skandovalo " Jude Slavie" a pravidelné bučení na hráče černé pleťi made in Letná. Inu tohle O2 objektivnost.

    • Re: Titi - Taka

      iwanowicz     před 3 měsíci 01.07.2020 11:28 |  
      6 11

      Takze v tiki taka se resila celou dobu jen Slavie jakoze na pocest 20 titulu, coz je v tiki taka uplna vyjimka a tobe to nevoni? Tak se na to nedivej. :) Jo a Sveceny je uplne v pohode, zadnej zaslepenej blbec, psat o nem, ze je nejak mimo, ja tak nejak.. mimo. Zdar

      • Re: Titi - Taka

        zeleznik2     před 3 měsíci 01.07.2020 13:28 |  
        2 7

        Věc názoru, za mě ne nestranný komentátor, jako Kalous, Štěpán, Čapek. Ano byli jsme tam snad rekordní dobu na tento pořad, ale rýpnutí ohledně (ne)ofsajdu Coufyho, se řešilo snad tolik jako mistrovské oslavy. Naopak Sralta vzhledem k prohře v Plzni tam byla minimálně, ikdyž 160 mega za Hancka by dal, jen naprostý idiot. Rosický radši přivede hráče z druhé ligy či z Balkánu, přesto to tam Svěcený rozebírá. Hodinový pořad, zkrácený na poloviční dobu, by bohatě stačil. No podle výsledku z Liberce se možná ještě podívám na příští díl a letos už budu, mít vybráno.

        • Re: Titi - Taka

          iwanowicz     před 3 měsíci 01.07.2020 13:35 |  
          5 4

          Dobra , vec nazoru, ale v realu ten porad trva dyl, resi se vic temat, nejspis se i opakuje neco pro kameru a asi to je na reziserovi potom, jak sestriha minutaz. Me se tenhle porad libi, ze se resi sporny momenty mi nevadi, naopak a Sveceny tam sije do sparty a do Plzne i do rozhodcich dost slusne. Uroven kolisa podle temat a hostu, ale to je normalni, ja su za tiki taka hodne rad a sleduju to pravidelne..

          • Re: Titi - Taka

            zeleznik2     před 3 měsíci 01.07.2020 13:40 |  
            3 4

            Asi jsem měl smůlu na ty horší pořady.

            • Re: Titi - Taka

              ColinSKS     před 3 měsíci 01.07.2020 14:35 |  
              0 8

              nekoukej na to, ta rada tu zazněla, nebudeš muset blábolit nesmysly.

        • Re: Titi - Taka

          Jonáš     před 3 měsíci 01.07.2020 13:38 |  
          10 0

          Kalous a Čapek jsou sparťani!

        • Re: Titi - Taka

          knl66 (přítel SN)     před 3 měsíci 01.07.2020 22:42 |  
          5 1

          Kalous a Čapek nestranní komentátoři...?!? Si zabil...

    • Re: Titi - Taka

      ColinSKS     před 3 měsíci 01.07.2020 14:33 |  
      1 15

      běž si opláchnout přirození a dát obklad na hlavu. ty jsi mimo jako amíci v íráku.

  18. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    gazza     před 3 měsíci 01.07.2020 22:21 |  
    3 4

    Známky v pohodě až na Jusufa .Ten tak max. za 4 .Suk dává na konci poločasu gól na 1:1 proti Chelsea .

  19. Liberec

    Mike     před 3 měsíci 01.07.2020 22:47 |  
    2 1

    Tak Liberec bude hrat proti nam bez 5 hracu /Hromada, Baluta, Koscelnik, Kuchta, Rondic/, takze vse do utoku a na Petara. Jinak Suk zavesil hlavou Chelsea.

  20. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    gazza     před 3 měsíci 01.07.2020 23:18 |  
    6 0

    Tomášovi je jedno jestli hraje českou ,nebo anglickou ligu .On vyhrává stejně všechny hlavičky .Super výkon Suka a výhra nad Chelsea 3:2

  21. Re: Hodnocení slávistů - 33. kolo

    Fačín     před 3 měsíci 04.07.2020 11:48 |  
    0 10

    Nevím, co se vám na Dorleyovi tak líbilo. Zahrál rozhodně líp než v minulosti, ale zbytečných přihrávek dozadu tam bylo pořád dost, za mě průměrný až podprůměrný výkon, 4-5.

    Naopak od Jusufa jsem to na nezvyklé pozici čekal horší, u mě za 6 v pohodě.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen