Aktuality z médií

Poslední roky o titul soupeřily Plzeň se Slavií, teď se může situace změnit, předvídá Provod

Poslední roky o titul soupeřily Plzeň se Slavií, teď se může situace změnit, předvídá Provod.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Poslední roky o titul soupeřily Plzeň se Slavií, teď se může situace změnit, před

    ColinSKS     před 4 lety 01.07.2020 14:30 |  
    5 4

    já to také očekávám. sks bude soupeřit jen se sebou a svojí motivací, protože zbytek ligy vypadá jako nafukovací raft proti motorovovému člunu.

  2. ajajaja

    slavistajiri     před 4 lety 01.07.2020 14:46 |  
    8 1

    čekání na to kdy se sparta zvedne je už stejně dlouhé jako čekání na to kdy už plzeň nebude ve špičce. Příští rok očekávám na spartě klasický scénář. Zase se po vypadnutí v poháru či jedné prohře sesypou a zvednou se až na konci ligy kdy už se hraje jen o třetí místo.

    • Re: ajajaja

      Cross     před 4 lety 01.07.2020 16:05 |  
      2 1

      Je vidět, že Provod je jeste hodne mladý, nezkušený a nevidí souvislosti. O výkonnosti bude rozhodovat zejména kvalita kádru, trenérský tým a inteligentní cinnost sportovního úseku (nákupy/prodeje, návraty z hostování, Atp). Sparta má problémy s přestárlým trenérem, který ordinuje zastaralý fotbal, a pravidlem fair play UEFA, takže žádný velký nákup neudělá. Musí sbírat zadarmo Kozáky, u nichž / kromě celkem průměrné výkonnosti / nikdo neví kdy se zase/nebo nadobro zraní. Až ten jejich ansámbl vyjede do kvalifikace na Evropu, dopadne to jako vzdy v posledních několika letech - vyřazením. A musím uznat, ze nám to moc nevyhovuje, protoze potrebujeme, aby Sparta ze 3.-4. místa v příštích sezonách dělala nějaké ty body do koeficientu, aby se daloˇpostupovat do Ligy mistrů z prvního místa přímo a aby ostatní týmy nehrály až tu chystanou Třetí evropskou soutěž, která prestižně a finančně bude o ničem.
      Sami ten koeficient s Plzní neutáhneme.