Hráči Slavie

Další posilou Ondřej Lingr

Pátou letní posilou Slavie se stává ofenzivní záložník nebo útočník Ondřej Lingr z Karviné. Ve Slavii podepsal smlouvu na 4 roky.

Ondřej Lingr (ročník 1998) je odchovancem Havířova, od deseti let však působí v Karviné, kterou opustil jen na jednu sezónu v dorosteneckém věku na hostování do Baníku Ostrava. Ligovou premiéru si Lingr odbyl už v závěru sezóny 2016/17, když v květnu 2017 naskočil na poslední vteřiny zápasu Karviné se Spartou, který skončil remízou 1:1. V další sezóně začal sbírat větší porci minut a první bod si připsal v březnu 2018 opět proti Spartě, zase při remíze 1:1, když v 87. minutě asistoval Wágnerovi na vyrovnávací branku. V předminulé sezóně (18/19) se Lingr stal už hráčem základní sestavy Karviné, ve 29 utkáních včetně baráže vstřelil ale jen dvě branky a přidal jednu asistenci. Svou první ligovou branku vstřelil Olomouci při porážce 2:3, v baráži ale důležitou vítěznou brankou přispěl k výhře nad Jihlavou 2:1. Lingrův talent pořádně rozkvetl až v minulé sezóně, kdy si připsal dalších 29 ligových zápasů a v nich vstřelil sedm branek, přidal také jednu asistenci. Trefil se mimo jiné do sítě Plzně (při remíze 1:1) i Sparty (při porážce 1:4). Lingr také patří dlouhodobě do mládežnických reprezentací ČR, nastupoval za U17, hned 13 startů si připsal za U19, má starty za U20 i U21.

Ke svému přestupu řekl Lingr pro oficiální web: "Přestoupit do Slavie je pro mě něco neskutečného. Když si vezmu, že jsem nedávno tady jako divák koukal na to, jak kluci hrají Ligu mistrů, tak je to něco fantastického. Být ve špičkovém evropském klubu bylo mým snem. Jsem v tom nejlepším klubu v republice. Strašně se těším."

Příchod dalšího poměrně mladého hráče okomentoval také Jindřich Trpišovský: "Ondra je univerzální ofenzivní hráč, který dokáže nastoupit na všech postech v záloze. V Karviné nastupoval i v útoku, ale my v něm vidíme spíš takového záložníka budoucnosti. Je to hráč, který by měl brzo typologicky zapadnout do naší hry. Je běhavý, fotbalový, má rád osobní souboje a je to emoční hráč. Měli jsme ho v hledáčku přes rok, od zimy šly ale jeho výkony strmě nahoru, začal sbírat body a být produktivní. Byli jsme s ním hodně v kontaktu a jsme rádi, že se nám ho sem podařilo dostat, protože v něm vidíme velký potenciál směrem do budoucna. Je to hráč pro reprezentační úroveň. Patří ve svém věku k nejlepším hráčům v republice. Jsme rádi, že od začátku, co s námi byl v kontaktu, preferoval Slavii. Projevil obrovský zájem tu být. Z rozhovorů na něm bylo vidět, jak je hladový se o místo v kádru porvat. Začne nyní s námi, připojí se k nám na soustředění. Má nyní velký handicap toho, že neabsolvoval přípravu. Za dva týdny začíná liga a pro něj to není ideální startovací pozice. Jak ho ale znám, tak je to velký bojovník. Musí projevit kvalitu, je tu hodně hráčů. Po nějaké době s námi si vyhodnotíme, co pro něj bude nejlepší v období do zimy."

Komentáře (81)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    Virgil1956     před 4 lety 06.08.2020 15:21 |  
    9 0

    Super. Vítej, Ondro.

  2. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    lilien111     před 4 lety 06.08.2020 15:32 |  
    5 5

    Tak jestli bude tak šikovnej stejně jako pěknej tak máme Ronalda ))

  3. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    Fačín     před 4 lety 06.08.2020 16:19 |  
    2 18

    Z Ondřeje mám velkou radost, doufám, že se prosadí co nejdřív a ten handicap, že neabsolvoval kondiční soustředění, nebude znát. Ostatně to není jeho chyba, to je chyba našeho velení, že jim to tak trvalo.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      JS (přítel SN)     před 4 lety 06.08.2020 16:26 |  
      5 5

      Jakože měli zacvakat o 10 mega dřív, aby zlomili Karvinou k přestupu o týden dříve? To snad radši oželet kondiční soustředění. Momentálně má Lingr stejně daleko do sestavy přes ostatní...

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        fps     před 4 lety 07.08.2020 10:05 |  
        0 1

        jojo, do základu má hodně daleko, to by musel odejít Masopust, Olayinka a Ševčík, což se doufám nestane, pak by ale i tak byl druhá volba, teďka je třetí volba

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      Edenjejenjeden     před 4 lety 06.08.2020 16:31 |  
      6 1

      Chyba velení ? Ve hře byl i Baník ,který Karviný nabízel sice méně peněz ,ale za to hráče na hostování ,které Karviná momentálně potřebuje.

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        Fačín     před 4 lety 06.08.2020 17:00 |  
        3 7

        Všem bylo jasný, že skončí u nás. Zbytečně se to protáhlo. Já to přežiju, může mi to být jedno, ale samotnej Ondřej teď kvůli tomu nemá stejnou startovací čáru jako ostatní. A to je podle mě trochu škoda, protože pro mě je to hráč na hranu základu/první střídající (záleží na odchodech).

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          Edenjejenjeden     před 4 lety 06.08.2020 17:04 |  
          5 2

          Ale ve hře bylo i víc zájemců ,hlavně Baník ,ale prý i Jablonec ,možná licitoval i agent, to nevíme. Tohle opravdu není chyba vedení .A stejně ,i kdyby Ondra u nás zůstal a nešel na hostování ,první kola bude hrát ustálená sestava ,a potom není problém to manko dohnat.

  4. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    JS (přítel SN)     před 4 lety 06.08.2020 16:24 |  
    10 13

    Vítej Ondřeji.

    Nyní je jisté, že musí někdo jít. V kádru máme momentálně 4 ofenzivní záložníky v mladém věku, kteří potřebují hrát. Oscar (22), Hellebrand (21), Lingr (21) a Beran (19). Minimálně první tři už by měli stabilně kopat ligu a ideálně sbírat zkušenosti z Evropy. Investice do nich nebyly vůbec levné a bylo by škoda, kdyby kdokoliv z nich byl nový Matoušek, který je mmch. ve věku Oscara, ve Slavii je od 20 a zatím to byly jen propálené prachy, díky Bohu za gól Kodani.
    A do toho disponujeme ještě 19letým Joãem, který se asi odepsal sám nuznou životosprávou během korona pauzy. Možná klub podcenil jeho aklimatizaci vzhledem k mentalitě a žádnému portugalsky hovořícímu kamarádovi nebo zaměstnanci, který by jej měl na starost.

    Chci říct, že každý z těch kluků by měl hrát, ne hned jako Zima, ale v ideálu ano. A momentálně mají přes Stancie, Olayinky, Masopusty, Ševčíky a další do sestavy téněř nulovou šanci na prosazení. Pokud minimálně Maso neodejde, podle mě riskujeme další Matoušky.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 06.08.2020 16:54 |  
      17 5

      Já bych to nechal na našem trenérském štábu.

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        koudys2 (přítel SN)     před 4 lety 07.08.2020 08:27 |  
        9 5

        a já si myslim, že tohle je diskusní fórum, které přesně k takovým komentářům slouží. Jsem strašně moc rád za JS a další podobné uživatelé. V mých očích SN poslední dobou strašně upadají a jede se tady pouze jedním směřem. Nuda.

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 08:34 |  
          3 5

          tady se jede pouze negace komentů, které nejsou poslušné názorům určité skupiny tzv. fanoušků. kdo má jiný názor, dostane facana. takže s tím co píšeš souhlasím na 99%. To jedno procento dávám na to, že nesouhlasím, že neupadají - > protože již upadly.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      Mikey     před 4 lety 06.08.2020 17:32 |  
      5 2

      Tak pokud odejde Masopust, tak postupně jeho místo přebere Lingr, Malinský je spíše hráč na protiútoky, pokud Masopust zůstane, Lingr nejspíše odejde někam hostovat.
      Oscar nejspíš zůstane a očekával bych hostování Beran/Hellebrand + k nim mi zůstane v kádru do zálohy ještě Traoré a Takác. Ale zase na podzim nás opravdu čeká hodně zápasů, tak jestli by se nevyplatilo nechat si v kádru Hell i Berana.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      damade     před 4 lety 06.08.2020 18:16 |  
      4 1

      S Oscarem se do středu zálohy nepočítá, Lingr taky bude hrát spíš na křídle, ale je to univerzál a dokáže zahrát všechny ofenzivní posty a to se hodí, mezi Hellebrandem a Beranem se teď asi budou rozhodovat kdo pujde na hostování a kdo zůstane, tipnu že ještě předvčírem měl k hostování blíž Beran, ale po včerejšim zápase a skvělym výkonu od Berana je to tak 50/50.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      Virgil1956     před 4 lety 06.08.2020 19:00 |  
      10 0

      Hoftych správně řekl na adresu Matouška, že pokud se chce někdy uchytit ve Slavii, musí změnit myšlení. Je to v tom hráči, tedy netřeba to převádět na Berana, Hellebranda nebo Oscara, jsou to jiní hráči s jiným charakterem. S Oscarem se počítá jako s alternativou za Bořila, Lingr a Malinský jsou alternativa za Masopusta, případně Olayinku, oba mladí střední záložníci můžou dostat dostatek příležitostí, bude spousta zápasů, přijdou zranění, únava, covid může vyhodit hráče na 14 dní, tedy teoreticky až na 4 zápasy, při pravidelném testování se to může stát a to třeba i opakovaně. Nedivím se, že Trpiš chce tentokrát opravdu široký kádr, možná jeden z těch mladých může ještě na hostování, ale nehrotil bych to. A, jak píše kolega, rozhodně bych to nechal na trenérském týmu, my tady můžeme jen remcat, a jak jsme se už mnohokrát přesvědčili, často jsme úplně mimo :)

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        iwanowicz     před 4 lety 06.08.2020 21:37 |  
        5 3

        Oscar za Borila? Vzdyt ten borec umi s micem kouzla, na beku je ho skoda. To by me hodne prekvapilo..

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          Virgil1956     před 4 lety 06.08.2020 22:37 |  
          2 1

          Proč nemít míčového kouzelníka na beku? :) Není to nakonec z mé hlavy, mluvil o tom Trpiš a přirovnával ho k Brazilci Marcelovi :)

          • Re: Další posilou Ondřej Lingr

            JS (přítel SN)     před 4 lety 06.08.2020 22:46 |  
            9 14

            Chudák Oscar. Kluka, který má defenzivní hrubku co zápas, bude cpát Trpiš někam doprdele na beka. To máme z toho, že kupujeme jen střední a ofenzivní záložníky. Pak je předěláváme na posty po celé sestavě... jo a beka Holeše narveme doprostřed zálohy. :'D

            Nejlíp ty hráči vždycky hrajou na své přirozené pozici. Ani Hušbauer na pravém beku, Provod na DM a další experimenty nepřinesly trvalý užitek. Oscar je naprosto očividně štírek na ofenzivní část záložní řady a předělávat toho chudáka na beka znamená, že se koukáme na dalšího Alexe Balutu. V tomhle mi Trpiš přijde trochu posedlej vlastním géniem, že jako těm hráčům najde něco, co v nich zatím ještě nikdo nerozpoznal. Ale nedělám si naštěstí iluze, že bychom nastoupili do ostrého zápasu s 65 kilovým a 170 cm vysokým Oscarem na beku.

            • Re: Další posilou Ondřej Lingr

              Virgil1956     před 4 lety 06.08.2020 23:01 |  
              4 0

              Nevztekej se. Zbytečně si zvyšuješ tlak :) Oscar by mohl hrát beka maximálně v zápase naší ligy, pokud budeme dominantní a dobývat autobus, to je asi jasné :) Nikdy to nebude jeho hlavní post, ale jako alternativa, proč ne. Včera zrovna na levém beku hrál velice dobře.

            • Re: Další posilou Ondřej Lingr

              fps     před 4 lety 07.08.2020 10:10 |  
              2 1

              jojo, taky nechápu proč dělat z beka (Holeše) středního záložníka, a ze středního záložníka (Oscara) beka

              • Re: Další posilou Ondřej Lingr

                kondorr     před 4 lety 07.08.2020 10:50 |  
                1 3

                Protože ho JiT vidí každej den na hřišti.

                • Re: Další posilou Ondřej Lingr

                  JS (přítel SN)     před 4 lety 07.08.2020 20:47 |  
                  0 2

                  Tak to jo. Nebo proto, že ho každej den vidí Trpiš v kabině a hrozí se, že má přetlak záložníků, kterým musí najít místo a herní čas? Oscar je bek asi jako já astronaut.

  5. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    Juventus turin     před 4 lety 06.08.2020 16:27 |  
    9 1

    Super práce Slavia

  6. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    lemonade     před 4 lety 06.08.2020 17:26 |  
    9 2

    To je bomba. Těším se na něj moc.
    Už jsem slyšel i názor, že by měl jít raději do Baníku, že prý ať Slavia nemá všechny hráče, na které si ukáže. No to je teda pěkný nesmysl! Vyprodukovaný nějakým expertem. Ono je ale především hodně důležité, co chce ten hráč samotný, pochopitelně. No a v tomto ohledu je to paráda, protože zkrátka hrajeme tak, že každý (pokud se zrovna nejmenuje třeba Krejčí, což bychom ani nechtěli) chce do Slavie :) to je super vizitka a užívejme si to :)

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      fps     před 4 lety 07.08.2020 10:20 |  
      3 2

      jojo, a nejenom že hrajeme tak, že skoro každý k nám chce, ale i máme nejlepší stadion a nejlepší fanoušky, zahrát si domácí zápasy před plným Edenem je velké lákadlo, jinde u nás takovou atmosféru nezažije, tedy doufám že se co nejdřív zase dočkáme

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        Merlinus (přítel SN)     před 4 lety 07.08.2020 13:03 |  
        0 0

        Přidal bych nejlepšího trenéra, nejlepší management, nejlepší komunikaci, nejlepší historii, nejlepší dresy, nejlepší image... Jediný důvod proč jít v ČR kamkoliv jinam je strach, jestli na tak velký klub mám, tak jdu raději o level níž. Kdo něco umí a chce něco dokázat jde prostě jen do Slavie.

  7. Jak to dělají ve světě ?

    Slávista 51     před 4 lety 06.08.2020 17:51 |  
    7 2

    Kupují mladé perspektivní hráče, aby je měli v záloze pro případnou okamžitou potřebu. I když je nechají hrát někde na hostování. Kecat realizačnímu týmu do toho můžeme kecat, až bude Slavia na sestup.
    Zatím můžeme jenom chválit a přát si, aby mužstvo zůstalo co nejdéle na úrovni, jakou má poslední 3roky.

    • Re: Jak to dělají ve světě ?

      kostelnivlajka     před 4 lety 06.08.2020 18:01 |  
      7 2

      No tak kecat bychom do toho mohli pokud bychom byli majitelé, teď můžeme jenom remcat:-)

      • Re: Jak to dělají ve světě ?

        Slávista 51     před 4 lety 06.08.2020 21:00 |  
        2 2

        Zatím nemáme proč remcat a doufám, že ještě nebudeme muset.

      • Re: Jak to dělají ve světě ?

        Merlinus (přítel SN)     před 4 lety 07.08.2020 13:05 |  
        0 0

        Já třeba majitel jsem... I když vlastním akcie v hodnotě cca dvou stébel trávy. :-))

        • Re: Jak to dělají ve světě ?

          kostelnivlajka     před 4 lety 07.08.2020 16:14 |  
          0 1

          tak to jsme dva, taky něco mám:-)

    • Re: Jak to dělají ve světě ?

      lemonade     před 4 lety 07.08.2020 11:10 |  
      2 0

      Presne.
      Nedavno koloval clanek o ruznych spratelenych tymech Manchesteru City vsude po svete, kam privadeji do akademii hrace s potencialem vyhledove pro Citizens, a to z cele zemekoule. To jsem opravdu ziral! Jestli mi prijde neco trochu neregulerni, tak je to tohle, a ne koupit hrace a pak ho poslat na hostovani.

      • Re: Jak to dělají ve světě ?

        iwanowicz     před 4 lety 07.08.2020 12:54 |  
        0 0

        Pro zajimavost sem ty farmy Manchesteru City hodim.. :)

        City Football Group:

        Manchester City
        New York City
        Melbourne City
        Jokohama Marinos
        Montevideo City Torque
        Girona
        Sichuan Jiuniu
        Bombaj City
        Lommel SK

  8. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    kostelnivlajka     před 4 lety 06.08.2020 17:59 |  
    8 1

    Konečně někdo namakanej.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      mart     před 4 lety 06.08.2020 20:36 |  
      6 1

      Tak nevim jestli Vam dobre rozumim, ale mam z tohodle hocha dobrej pocit. Namakanej. Ma riz!
      Kuchta i Malinsky taky nejsou zrovna mekoty, to je dobre, moooc dobre.
      Vono se na ty Rosicky a podobny krasohrace hezky kouka, ale dneska je to hodne o "tuhosti".
      Myslim si, ze Lingr by mohle bejt hodne dobrej.
      OK, priznavam se, pro me nejlepsi posila zatim.
      Z Liverpoolu zdravi mart

  9. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    gazza     před 4 lety 06.08.2020 18:02 |  
    5 14

    Chce to útočníka!V Turecku hraje nějaký kanonýr Škoda ,který dává gól za gólem.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      Dr. Fe1     před 4 lety 06.08.2020 18:33 |  
      9 11

      Kuchta přišel nově, je důraznej, bojovnej i delkem gólovej. Musa je výbornej, gólovej. Standa sice slabší zakončení, ale jinak výborně vytváří šance. MvB tam taky může přijít bourat obranu, když bude v závěru třeba .... já bych řekl, že nepotřebujeme.

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        YuckFou     před 4 lety 07.08.2020 09:56 |  
        1 2

        Kuchta bude muset hodně přidat, aby se u nás prosadil.

  10. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    Obr     před 4 lety 06.08.2020 18:36 |  
    6 0

    Tak tohodle sympaťáka sem chtel uz v zime. Ted uz sem naprosto uspokojenej.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 08:29 |  
      1 6

      tzv satisfuckován. :-D

  11. Chlapec působí velmi sympaticky...

    tobro     před 4 lety 06.08.2020 19:08 |  
    3 1

    Ano, i na videjku chlapec působí velmi sympaticky.. ;-)

    • Re: Chlapec působí velmi sympaticky...

      ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 08:36 |  
      2 4

      jeden z nejupřímnějších a nestrojených rozhovorů. na druhé místo bych dal karafu.

  12. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    Qope     před 4 lety 06.08.2020 19:34 |  
    15 1

    Další posila která, dle vyjádření trenéra i odborníků, bude opravdu dobra. Líbí se mi, jak budujeme tým mladíků, který už teď mají slušnej zvuk. Nic proti Ruslanovi, Antiltopovi atd., ale tyhle nákupy, jako je tenhle borec, se mi líbí vice. Jen jedno to kazí - ta hnusná korona. Máme tak hezky nadupaný tým, že bych ho hrozně rád jezdil okukovat do Edenu, ne vysedával u tv. Snad to půjde co nejdříve


    Komentář byl uživatelem upraven (06.08.2020 19:36) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      Fačín     před 4 lety 07.08.2020 07:55 |  
      10 9

      Problém není korona, ale politici, epidemiologové a hygienici, který zneužívaj nově nabytý moci k tomu, aby s mohli honit ego v televizi a strašit lidi!

      Naprosto souhlasím, že bych ten mančaft viděl rád naživo a pořádně.

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 08:28 |  
        7 12

        jasně, na celém světě se politici a doktoři spikli proti fačínům.... bohajeho, takovéto názory patří leda tak do mateřské školky.


        Komentář byl uživatelem upraven (07.08.2020 08:29) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          Fačín     před 4 lety 07.08.2020 09:03 |  
          12 4

          Nebyls to ty, kdo před chvílí v jiný části diskuse hořekoval nad neuznáváním jiných názorů zde na fóru? No tak jsi měl pravdu, sám si to teď dokázal...

          • Re: Další posilou Ondřej Lingr

            japhy     před 4 lety 07.08.2020 11:15 |  
            5 1

            Pic kozu do vazu :)))

          • Re: Další posilou Ondřej Lingr

            ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 14:16 |  
            3 5

            názor že tvůj názor je blbost je taky názor. nebo s tím nesouhlasíš?

            • Re: Další posilou Ondřej Lingr

              Fačín     před 4 lety 07.08.2020 14:36 |  
              4 4

              Ale jistě a neberu ti ho. Jen mě překvapilo, že tu jsi naštvaný za neuznávání jiných názorů (a to s tebou souhlasím, to se tu opravdu děje, je tu partička "vyvolených lepšolidí", kteří svojí nadřazenost dávají najevo neustále) a pak mě posíláš do mateřský školky:)

              Hele je mi to jedno, jestli chceš sedět ve strachu z "covidu" doma v roušce a nikam nechodit, prosím, je to tvoje právo, já bych byl radši, kdyby život fungoval normálně, jako před "pandemií". Chorob je tisíc a jedna dalších, nebezpečnějších a nic se kvůli tomu nezavírá.

              Věděl jsi například, že malárie nebo černý kašel, obě smrtonosnější choroby než "covid" (ale s podobnými příznaky a inkubační dobou), jsou na postupu, černý kašel kosí děti jako kuželky, malárie už je skoro běžná i na severu a podobně? Budem kvůli tomu zavírat hospody, ničit sport, ekonomiku, psát stovky článků denně o každém nakaženém apod.? Jistěže ne, a to bylo gró mého příspěvku, že média celou věc zveličují, epidemiologové se tetelí blahem, že je konečně někdo poslouchá a politici mají radost, že můžou stádu něco přikazovat a zakazovat.

              Mimochodem, pro ty, co se rádi bojí, mám tu jednu výstrahu: Ztřeste se září, až se otevřou školy, kam se do malých nevyhovujících a nemytých prostor naženou stovky a tisíce harantů bez jediných návyků hygieny, začnou po sobě plivat a podobně, to teprve budou denní nárůsty! Vůbec nechápu, jak někoho může napadnout školy vážně otevírat. Jestli někdy něco bude průser, tak tohle.

              • Re: Další posilou Ondřej Lingr

                ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 15:32 |  
                2 4

                já nesedím ve strachu, souhlasím s džegrem nemaluji čerty na zeď. na druhou stranu respektuji vládu, že se chová tak jak se chová. nikdo z nás by v jejích botách nechtěl být. zleva zprava vždycky facka. a je úplně jedno proč. kecy o tom, že jiné nemoci jsou horší, to jsou pohádky. proto nesouhlasí s tvými komentáři a reaguji na ně tak jak reaguji. můj názor je jen můj, ty máš jiný a to je ok.

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          Lukavo     před 4 lety 07.08.2020 11:53 |  
          9 3

          Všude se o koroně píše, že je to epidemie, ale epidemie se má vyhlašovat od 1 600 nakažených na 100 000 lidí. To tady fakt nemáme. Psalo se kolik lidí to semlelo v Techtle mechtle, ale u rudokožců na toaletný se rakve nehromaděj, ani černý fábory tam nevisej. Dokonce máme menší celorepublikovou úmrtnost, než loni. Fakt to není spiknutí?

          • Re: Další posilou Ondřej Lingr

            japhy     před 4 lety 07.08.2020 11:58 |  
            1 1

            Tak ona to je samozřejmě pandemie. Že se ale o tom jako o epidemii píše i na webu vlády mi přijde takový...příznačný. Ale třeba to berou tak, že pandemie > epidemie, nechtěj teda moc plašit lidi :)

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        Lunaris     před 4 lety 07.08.2020 20:42 |  
        4 4

        Nově nabytá moc hygieniků a epidemiologů... ti si to po všech těch škrtech v tabulkách jistě náramně užívají, tuhle nově nabytou moc. Ty jsi bohužel klasický případ konspiračního teoretika, který je schopen zpochybňovat prakticky cokoliv, když to nahrává jeho pohledu na svět.
        Ono ale ve skutečnosti nejde o žádné strašení lidí, naopak si myslím, že v současné době jsou naopak všichni téměř až moc v klidu. Není to o tom, jaká je smrtnost, že je to obyčejná chřipečka a podobné bláboly. Jediný cíl, který všechna opatření mají, je ten, aby se neopakovala situace z Lombardie, Madridu nebo New Yorku. Tzn. přetížené nemocnice, jednotky intenzivní péče na chodbách nebo nedejbože to, aby si doktoři museli vybírat, koho má ještě smysl napojit na plicní ventilátor a koho už ne. Pokud by k tomu došlo, tak se to dotknoe spousty dalších lidí, kteří se nedostanou k lékaři, budou jim odkládány termíny vyšetření, operací apod. Prostě jde o to, aby zdravotnictví normálně fungovalo. Bohužel mezi námi je spousta lidí, kteří tohle nechápou, tu situaci zpochybňují nebo se jí dokonce vysmívají. Někteří z nich pak nezůstanou doma, když je jim blbě, protože je to přece obyčejná chřipečka, a pak to trousí po okolí. Ona to ale chřipečka není, nakažlivé je to jako prase, evidentně na to nemá velký vliv teplé počasí a pořádně se neví, jaký následek to může mít na organismus z dlouhodobého hlediska. Tudíž nějaké zlehčování a konspirační píčoviny nejsou na místě. Neříkám, že by měl být každý zavřený doma, ale určitá opatření jsou zkrátka třeba.

  13. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    A.Lima     před 4 lety 06.08.2020 19:49 |  
    10 0

    Vítej Ondro a nechť ti to u nás střílí :)

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 08:40 |  
      2 6

      připojuji se ke komentáři. jediné co mi fakt vadí je to, že hráče představují v dresu s jednou hvězdou only. to bych změnil ve vteřiňe, pane Býčku

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        kondorr     před 4 lety 07.08.2020 10:27 |  
        5 0

        Novej dres ještě nebyl oficiálně představenej tak asi proto.

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 15:26 |  
          1 5

          ale to je trochu ostuda, to se shodneme ne?

  14. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    zeleznik2     před 4 lety 07.08.2020 09:31 |  
    4 0

    Podobně jako Michal Beran a předtím třeba Hellebrand, velká naděje do budoucna, věk 21 let. Ideální posila, Ondro Vítej.

  15. Re: 1a 2. Kolo upřesnění

    zeleznik2     před 4 lety 07.08.2020 09:34 |  
    0 0

    1. Kolo 23.8. 16:30 O2 neděle v Budějovicích
    2. Kolo 29.8. 19:30 O2 sobota doma s Příbrami

  16. Re: Další posilou Ondřej Lingr

    fps     před 4 lety 07.08.2020 09:58 |  
    1 11

    tak přál bych si spíš ňákou hvězdu, ale snad se z něj časem stane

    P.S.
    docela mi vadí názvy článků "POSILA", skoro u všech se teprve uvidí zda to bude posila


    Komentář byl uživatelem upraven (07.08.2020 10:27) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      Edenjejenjeden     před 4 lety 07.08.2020 10:36 |  
      14 0

      Třeba se dočkáš i tvé vysněné hvězdy. Ale mně osobně posily jako Lingr,Beran ,předtím třeba Zima ,Hellebrand ,rozhodně smysl dávají ....

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        cunak     před 4 lety 07.08.2020 11:27 |  
        1 21

        Tyto posily mi smysl určitě dávají. Co mi smysl nedává je ligový průměr až mírný nadprůměr jako Karafiát a Malinský.

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          Edenjejenjeden     před 4 lety 07.08.2020 11:47 |  
          5 0

          Spoustě lidí nedával smysl příchod třeba Kúdely ,a podívej se dnes ......

          • Re: Další posilou Ondřej Lingr

            necich     před 4 lety 07.08.2020 12:22 |  
            4 0

            Přesně, a co teprve Kolář a Hovorka.

            • Re: Další posilou Ondřej Lingr

              DF007     před 4 lety 07.08.2020 13:00 |  
              0 1

              Jo, ty jsem nechápal. Stejně tak Coufala :-)

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          japhy     před 4 lety 07.08.2020 12:06 |  
          3 0

          Mě to dává smysl všechno, jediný, čeho se bojím, že někteří z nich asi budou muset podávat výborný výkony prakticky ihned. Maso, Ševčík, Musa, Provod do toho zaplouvali pomalinku, ostatně i Kúdela se tu nejdřív plácal, i když to byly ty divoký začátky. Snad jen Cuf sem vletěl a bez ptaní se okamžitě uhnízdil na beku.


          Komentář byl uživatelem upraven (07.08.2020 12:07) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          Marek3     před 4 lety 07.08.2020 12:46 |  
          2 2

          Hele ja ti rozumim. Asi vsichni bychom radi videli nejakou hvezdu jako Stanciu ale budme realisti.Mimochodek trochu si zaspekuluji a reknu ze Malinsky bude v Evrope vynikajici. Jeho rychlostni a fyzicke parametry jsou skutecne spickovy (rekl bych s Olayinka a Peskem nejrychlejsi v lize) a neco mi rika ze by mohl byt lepsi v golovych prihravkach I v zakonceni nez Maso. Jak jsem casto kriticky tak tohle prestupove okenko bylo vynikajici. Uvidime treba jestli ten Stoch dorazi, ale kam snim? Jako zaskok za Nica na podhrot? Tam hral vyborne.

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 14:14 |  
          2 7

          tvl, tak běž do záložny, vyber miliardu plus a kup ronalda, ty průměre

          • Re: Další posilou Ondřej Lingr

            cunak     před 4 lety 07.08.2020 16:38 |  
            0 2

            Nepotřebuju Ronalda, stačí Beran :).

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      Leksel     před 4 lety 07.08.2020 22:34 |  
      0 0

      Možná teda Bale, tomu v Realu pšenka nekvete a Zidane ho odstavil, takže se bude nejspíš pakovat. :-) Ale radši jsem za naše nadějný mladý pušky než nějakou přeplacenou megastar.


      Komentář byl uživatelem upraven (07.08.2020 22:34) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      Leksel     před 4 lety 07.08.2020 13:43 |  
      7 0

      Jo, mluví opravdu rozumně a slova chvály na Lingra od člověka, kterej ho trénoval a zná ho jako svý boty, určitě naplňují optimismem. Stejně jako kladné hodnocení Slavie a její filosofie.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      rak (přítel SN)     před 4 lety 07.08.2020 13:50 |  
      16 0

      Franz je taky trochu magor do fotbalu. Má své trenérské limity. Vždycky nabudí mužstvo v krizi a pak už to jde spíše dolů a je odejit. Jeho příchod k nám jsem nevítal, zvláště způsob. Asi to neměl brát, ale byla to chyba spíše Řebíčka., že ho k nim tahal. Dělal to, co umí a snažil se stejně jako jinde. Pokřiky na něj v pohárovém utkání s Karvinou byly trapné a vůbec jsem je nechápal. Nemyslím, že by to zase byl nějaký hajzl a nezasloužil si to. Našli by se jiní. Je fakt, že třeba Berbr k nám nezavítá. Když trénoval Spartu, tak je samozřejmě hecoval, jak je jeho zvykem, ale nemyslím, že by na nás někdy zbytečně plival.

      • Re: Další posilou Ondřej Lingr

        ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 14:12 |  
        2 7

        přesně tak. je to profík. ale za sebe si osobně myslím, že takoví srdcaři by měli ctít klubismus. nedovedu si třeba předsatvit cipra ve spartě. neměl to tenkrát brát. mne baví, i když na můj vkus je moc na nějakém mediu :-D

        • Re: Další posilou Ondřej Lingr

          Boo_SKS     před 4 lety 07.08.2020 18:11 |  
          7 2

          No a pritom prave Cipro nekdy cca v roce 2003 rikal, ze nabidku Sparty by uz prijal.

          Mne Franz pripada uplne neskodne. Jasne, je to velmi emocialni clovek, takze ten jeho projev a chovani pusobi komicky, ale on je zkratka takovy (mimochodem tim mi docela pripomina Housteckeho, ktereho pro ty same vlastnosti zboznujeme, protoze je "nas) a na rozdil od nejruznejsich Poborskych, Sivoku a dalsich pacientu si o nas neotiral hubu.

          Jasne, udelal asi zivotni chybu, kdyz si myslel ze jak spartani, tak slavisti pochopi, ze jeho angazma u nas bude proste dalsi job, jako asi ve 2451 klubech predtim, ale uz toho chudaka nechal byt. On toho urcite hrozne lituje, protoze mu to uz poskodilo vice nez dost, byt to, oproti treba takovemu Repkovi, urcite nebude spatny clovek.

          • Re: Další posilou Ondřej Lingr

            Leksel     před 4 lety 07.08.2020 22:11 |  
            2 2

            Franz je takovej šoumen a svým způsobem bohém s osobitým projevem, pročež ho i rád poslouchám, ale hlavně to není žádnej křivák, kterej by na kohokoli kydal nějakou špínu. Kritickej samozřejmě taky je, ale to je snad normální a i žádoucí vlastnost lidí vedoucích jakýkoli druhy týmů (sportovní nebo pracovní), aby se pojmenovaly nedostatky a tým se kvalitativně posouval nahoru.

    • Re: Další posilou Ondřej Lingr

      ColinSKS     před 4 lety 07.08.2020 14:09 |  
      6 4

      tento rozhovor ukazuje, že franz není vždycky nacucky. musím ocenit jeho názor.

  17. Dobrá debata - asi do off teda

    Fulham     před 4 lety 07.08.2020 20:16 |  
    6 10

    Franz je v pohodě... udělal chybu, velkou...fotbalista skvělej, měl si zachovat to ,, sparťanský srdíčko" . A je to magor taky - ale priznejme si - koho nebaví studio když tam je ? A Poborák ? No tak - tenkrát měl pravdu - priznejme si to - a za AS je pro mě nesmrtelný.. :-)
    Sivok ? hele - jedny rukavice na přání fotografa - výborný fotbalista, žádný blbec a od té doby o nás neřekl nic !!! špatného... hráč kterého nemáš rád když hraje za soupeře, ale chceš ho mít ve svém týmu...po těch letech to chce prostě trochu nadhledu.. :-)))
    A Ondra - ten bude dobrej - hodně dobrej...

    • Re: Dobrá debata - asi do off teda

      Snivec     před 4 lety 07.08.2020 22:59 |  
      2 0

      mozna ze jsou vsichni tebou zmineni v pohode, ale jsou mi tak nejak u prdele, rozhodne to nepatri k prichodu Ondreje Lingra, asi bych se tim ani nezabyval, ale kdyz si me vyzval "priznej me si" a pozadal o trochu nadhledu .... Franz ve studiu mi nevadi, je docela zabavny, s ostatnimi se moc "nepotkam"

      • Re: Dobrá debata - asi do off teda

        kjandourek (admin)     před 4 lety 07.08.2020 23:52 |  
        2 1

        Tak Franz Lingra trénoval a k jeho příchodu do SKS se vyjádřil... takže vnímám, že to k tomu trochu - byť okrajově - patří...