Přípravná utkání

Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

Slavia nastoupila ke druhému přípravnému zápasu na soustředění v Rakousku. Soupeřem jí byl druhý tým posledního ročníku maďarské nejvyšší soutěže MOL Fehérvár FC, kterého příznivci znají též pod zkratkou MOL Vidi. 

Trenér Trpišovský postavil víceméně základní sestavu, která na jaře po koronapauze získala titul. Pouze Ondřeje Kúdelu, který se po zranění ze samého konce nadstavby ještě úplně nezapojuje do hry, nahradil jeho jmenovec Karafiát. Ani na lavičku se nevešla jedna z nových posil Jan Kuchta. Naopak naskočit do hry byl s číslem 32 připraven Ondřej Lingr. Tým Fehérváru už v průběhu dne jeden zápas absolvoval. s béčkovou sestavou si poradil s Doszou Ujpest. Proti Slavii byla připravena silná sestava, která měla odehrát celé utkání.

Začátek zápasu nevyšel zdaleka tak dobře jako v prvním případě. V sedmé minutě Bořil nešikovně podrazil soupeřova útočníka, který s míčem směřoval ven z pokutového území  a kopala se penalta, kterou Zivzivadze bezpečně proměnil - 0:1. Vyrovnat mohl Tecl, který byl u Ševčíkova pasu dříve než vybíhající gólman, ale ten stihl jeho píchnutí vytěsnil mimo tři tyče. Vzápětí byl v dobré vzdálenosti od branky faulován Stanciu, ovšem rána z trestného kopu mu nesedla. Slavia po špatném začátku začala získávat převahu a kombinovala na půlce soupeře. Na Coufalův povedený centr naskakovali Tecl i Masopust, ani jeden se k hlavičce neprotlačil. Po další akci se penalty dožadoval Masopust, marně ukazoval sudímu dres natržený od toho, jak na něm soupeřův zadák visel.  Oba týmy postupně přidaly na důrazu. Žlutou kartu si jako první prohlédl Holeš po skluzu před vápnem soupeře. Zápas se vyrovnal a odehrával se mezi dvěma vápny. Nadějně vypadal Stanciův pas, za kterým se hnal Masopust, po jeho střetu s obráncem a gólmanem byl ošetřován soupeřův bek a kopalo se od branky. Ve 38. minutě prošel po pravé straně Stanciu, našel ve vápně Masopusta, jeho pokus byl zablokován. Při další akci Stanciu přidržel rozeběhnutého soupeře a uviděl žlutou kartu.  Ve 40. minutě autor jediné branky první půle prošel středem obrany a jeho pokus vychytal Kolář.  V samotném závěru první půle si Nego vyšlápl na Provoda a i on obdržel žlutou kartu. První poločas nepřinesl nic pohledného. Kolář vedle gólu z pokutového kopu musel řešit jeden nadějný pokus. Soupeřův gólman se potil ve dvou případech. Oba měli práci hlavně při rohových kopech, Kolář se ještě tradičně zapojoval do rozehrávky, z čehož rezultovala slávistická převaha, která však byla pouze optická.

Přestože na lavičce Slavie byla připravena celá jedenáctka hráčů, do druhé půle se šlo beze změny. Hned na začátku druhého dějství vletěl Bořil do Stanciuova pasu, protáhl se po levé straně a po jeho přihrávce pálil Holeš, obrana odvrátila na roh. Ten poslal Ševčík obloukem na hranici vápna a Stanciu parádním volejem srovnal skóre - 1:1. V 57. minutě Slavia prostřídala, ze hry odešli Stanciu, Ševčík a Tecl, na hřiště vyběhli Beran, van Buren a Musa. Hned za minutu Musa vybojoval balón, potáhl jej zleva před branku a parádní ranou zavěsil - 2:1. Slavia byla při chuti, Coufal vrátil před branku přetažený centr zleva a Masopustův pokus zblokovala obrana Vidi hodně podezřelým zákrokem. Slávistický záložník se ve vápně těžce zvedal, ale místo penalty se kopal pouze roh. V 63. minutě faulovaný Coufal posunul míč na Provoda, ten se prosmýkl do pokutového území, obrana soupeře mu míč odehrála jenom proti noze k Masopustovi a parádní rána reprezentačního záložníka skončila u levé tyče - 3:1.  Autor branky byl vzápětí vystřídán Davidem Hovorkou. Ondřej Karafiát se tak posunul do zálohy, ovšem ne na dlouho, už za pět minut jej na postu defenzivního záložníka nahradil Laco Takács. Souběžně s ním během občerstvovací pauzy naskočil ke svému debutu Ondřej Lingr a také Tomáš Malínský, za čarou zůstali Lukáš Provod a Tomáš Holeš. V další vlně naskočili na kraje obrany Frydrych a Oscar, kapitánskou pásku dostal na ruku dle očekávání Ligr. Zápas se zvolna dohrával. Vidi kouslo v 84.minutě, kdy jeho hráči nakonec i dostali balón do branky, ale to bylo už hodně dlouho po té, co Evandro zápasnickým chvatem složil ve vápně Berana. Na druhé straně zaujal kličkováním po rohu Malínský, jeho rána letěla vysoko nad. Mezi tři tyče se nevešel ani pokus Nega v 89. minutě. Zápas ukončil surový skluz Fioly na Oscara ve druhé minutě nastavení a následná šarvátka, která se přenesla až k lavičkám.

Slavia tak vyhrála i druhý zápas na  herním soustředění. Po nepovedené první půli už byla jasně lepší a svého soupeře v tvrdém utkání přehrála.

Sobota 08. 08. 2020 17:00

Přípravné zápasy, 2020/2021
3 - 1
0 - 1
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

47. Nicolae Stanciu
58. Petar Musa
63. Lukáš Masopust

MOL Fehérvár FC
MOL Fehérvár FC

8. Zivzivadze

Komentáře (138)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

    JS (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 17:07 |  
    3 42

    Takže ty posily jsme přivedli proto, abychom vyměnili Kúdelu za Karafiáta a to je všechno..? ;)

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

      Lunaris     před 4 lety 08.08.2020 17:18 |  
      5 0

      Nebude zase střídačka na druhou půli?

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

      zdenek_prachar     před 4 lety 08.08.2020 17:22 |  
      42 4

      Pane JS, jděte už s tou věčnou zcela nesmyslnou kritikou všeho a všech a vždy a všude a nejlépe pro jistotu třikrát - jděte s tím už prosím k šípku. To je pokaždé. Každý příchod, každý odchod, každá sestava před každým zápasem, každý hráč, každý člen realizáku, každé rozhodnutí, všechno špatně. Já mám fakt někdy pocit, že pro Vás každé naše vítězství, každý titul a úspěch, každý zápas v Evropě musí být vlastně hrozné utrpení.
      Kudy nehraje kvůli rekonvalescenci, to snad musí pochopit úplně každý. Že všechny posily dostanou prostor po tom, co se aklimatizují a adaptují, že se jim prostor bude postupně dávkovat a bude se s nimi individuálně pracovat snad také vidíme všichni.
      Že se s kádrem pracuje ekonomicky poměrně dost smysluplně, že je realizák JiT těžce sportovně úspěšný a přitom ekonomicky v plusu snad také většina chápeme.
      Tak proč furt musíte do všeho kérovat a pod každým příspěvkem neustále a furt dokola psát totéž? Proč aspoň nehodnotíte až když je po zápase, až když posila odehraje rok či dva, proč nehodnotíte až výsledky a v nějakém celkovém kontextu?
      Omlouvám se za OT, ale mně už tohle fakt strašně štve.

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

        hamlo1 (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 17:25 |  
        10 1

        zlatý Jiri 1

        • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

          Jachym     před 4 lety 08.08.2020 18:50 |  
          5 3

          Co se stalo vůbec s panem "mukionem"?:-)) Snad se jen nedokázal přihlásit do nových SN... Ale proti tomu, co se tady od té doby vyrojilo jako hejno havranů za "odborníky", byl tento věčný rýpal opravdu zlatý...

          • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

            Dr. Fe1     před 4 lety 08.08.2020 22:58 |  
            1 8

            Tím doufám nemyslíte mě, pan jáchyme. Já jsem ve směs kritický poměrně málo a naopak většinou chválím a ani na odborníka si nehraju. Kromě toho jsem se tady vyrojil už daleko dříve. :-) Já jen, že to slovo "havran" si vztahuju trochu automaticky na sebe.

            • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

              Jachym     před 4 lety 09.08.2020 15:34 |  
              1 2

              Něco si vztahovat na sebe by bylo velkým omylem. Já se zásadně snažím o přátelskou diskusi slávistů prostou jakékoli nenávisti:-)

              • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

                Dr. Fe1     před 4 lety 09.08.2020 15:58 |  
                0 8

                No proto. Přesto by ta kritika mohla být adresnější, takhle to zní jako všichni jste havrani, jen já jsem letadlo.

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

        bongor     před 4 lety 08.08.2020 17:57 |  
        10 1

        Je to vůl.

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

        necich     před 4 lety 08.08.2020 18:47 |  
        6 2

        To není OT, to je realita...:)

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

        coogee     před 4 lety 08.08.2020 18:51 |  
        5 0

        A šípek vypadá takhle, kdybyste nevěděl! (_!_)

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

        mudrc     před 4 lety 08.08.2020 22:08 |  
        2 3

        Mate pravidelne skvele komenty a ja se na ne fakt tesim. Ale nevyhovuje-li Vam jind diskuter (pro nekoho disputujici) tak jej skryjte, tak snadne...

        • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

          Dr. Fe1     před 4 lety 08.08.2020 23:01 |  
          3 5

          Dřív jsem tenhle nástroj (skrytí) neuznával, ale dnes jej také používám. I když JS (a několik dalších) jsem si skryl ne proto, že mají názory co se mi nelíbí, ale protože se vůči mě chovají sprostě a nepřátelsky. Pak je lepší takové lidi ignorovat a nezabývat se jimi.

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

      DF007     před 4 lety 08.08.2020 17:51 |  
      4 3

      Tak já očekávám, že jejich začleňování bude postupné, tak jak to dělá Trpišovský prakticky se všemi. V tomto případě byl snad jedinou výjimkou Stanciu, který začal nastupovat hned po svém příchodu. U ostatních to šlo vždy pozvolna.

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

        Faltič     před 4 lety 08.08.2020 17:58 |  
        4 3

        Kdy jindy je chceš začlenit než při přáteláku?

        • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

          Radek097 (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 18:08 |  
          4 1

          Vždyť točíme dvě jedenáctky.

          • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

            Faltič     před 4 lety 08.08.2020 18:10 |  
            2 11

            Tak proč teď hrajeme s ligovou sestavou? Ono je rozdíl když seš novej hráč a hraješ se Stanciem nebo s Beranem, kterej je novej jako ty.

            • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

              JS (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 19:18 |  
              2 13

              Přesně na to jsem poukazoval. Ale prej mám jít do prdele. Tak nic. :D

        • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

          DF007     před 4 lety 08.08.2020 18:38 |  
          4 0

          No, za 14 dnů začíná liga, tak je třeba také získávat návyky pro základní jedenáctku.

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

      necich     před 4 lety 08.08.2020 18:27 |  
      16 5

      Ne, ty nejsi blázen, ty jsi obyčejnej vocas, který neví co je fotbal.. Házet špínu i při příprávných zápasech může opravdu jen tydýt...:)

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

        Fačín     před 4 lety 09.08.2020 09:07 |  
        3 6

        Urážet, a sprostě, to ti jde.

        • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

          mudrc     před 4 lety 09.08.2020 09:42 |  
          1 5

          Necich je drobet konfliktnejsi, to ano.

          • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

            Dr. Fe1     před 4 lety 09.08.2020 15:17 |  
            1 10

            Přesněji řečeno, je to klasický troll - rozeštvávač.

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

      coogee     před 4 lety 08.08.2020 18:40 |  
      3 0

      Já bych to složil jenom z posil a z béčka, to by bylo začleňování! :-)

  2. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

    guyincognito     před 4 lety 08.08.2020 18:04 |  
    6 2

    Tolik uklouznutí jsem neviděl od dob Dávida Škutky.

  3. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

    damade     před 4 lety 08.08.2020 18:06 |  
    6 11

    Ty maďarský mrdky si podplatili rozhodčí i na přípravnej zápas lol

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

      mudrc     před 4 lety 08.08.2020 22:15 |  
      1 7

      Ty si nech na celo vytetovat “ubrecenej slavista”

  4. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

    Lunaris     před 4 lety 08.08.2020 18:11 |  
    3 3

    Zatím jsme všude druzí, nestíhačka.

  5. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

    japhy     před 4 lety 08.08.2020 18:22 |  
    6 2

    Buď včera kalili anebo se Jindra zapomněl a proložil to kondičním trénikem :)

  6. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

    Edenjejenjeden     před 4 lety 08.08.2020 18:31 |  
    2 2

    Nezdá se vám ,na to že to je jen přátelák ,že je to až moc vyhecovaný ?

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

      kondorr     před 4 lety 08.08.2020 18:37 |  
      0 1

      Ani bych neřek evidentně se nikomu nechce moc běhat jenom se prostě prokopat ke konci .

  7. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

    coogee     před 4 lety 08.08.2020 18:32 |  
    5 0

    Tak zatím tedy bída, ale v tom vedru by se mi taky asi moc nechtělo, takže jsem úplně v klídku.

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

      Faltič     před 4 lety 08.08.2020 18:34 |  
      1 1

      Jindra to asi ráno proložil kondičním tréninkem takže to podle toho tak vypadá.

  8. RE:

    tobro     před 4 lety 08.08.2020 18:39 |  
    6 3

    Soupeř bere utkání jako zápas s mistrem a naši hoši jako utkání v rámci herního tréninku.. ;-)
    Opět mne baví teclík, raději bez komentáře...

    • Re: RE:

      japhy     před 4 lety 08.08.2020 18:42 |  
      3 4

      Teclíka obvykle chválím, i když ty góly nedává. Teď ale vážně není za co. Naštěstí jen přátelák.

  9. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

    bramburek (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 18:45 |  
    10 0

    ten trávník je strasně suchej a pomalej, vůbec ten balon po něm nejezdí a neklouže... to zrovna Jindra a naši borci nemají rádi... a je vidět, že máme z tý fyzický přípravy hodně těžký nohy... no stejně jako loni, takže jsem v klidu, a z tohodle nedělám vůbec žádný závěry, hlavně ať si kluci zahrajou a trochu se sehrajou...

    jinak zdravim do kukuřičnýho pole SubHumana, pana Lamu, a tuším Rálka, čtvrtýho jsem nepoznal...

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

      japhy     před 4 lety 08.08.2020 18:50 |  
      3 1

      Přesně. Taky si tu zanadávám, zároveň ale vím, že Jindra na ty přáteláky moc není, takže jsem poměrně v klidu.

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

      sTizz (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 19:16 |  
      0 0

      Nj,ale vubec nejsou slyset.. :)

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 v prvním poločase

      Fačín     před 4 lety 09.08.2020 09:09 |  
      0 5

      Nemělo to být náhodou bez diváků? Aha, někteří vyvolení opět můžou....

  10. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 po prvním poločase

    japhy     před 4 lety 08.08.2020 18:48 |  
    5 3

    A zase můžeme rozvířit debatu o prospěšnosti Koláře na stoperu. Karel mě tu přesvědčoval, jak se tím vytváří prostor pro kombinaci. Jasně, početně to tak vychází, praxe je ale prostě jiná, je to riziko jako prase, nikdo nechce zkazit, takže to pořád končí nákopama.
    Ale v tom dnešním líným zápase končí nákopama skoro všechno.

  11. FW:

    tobro     před 4 lety 08.08.2020 18:53 |  
    0 0

    Jo!

  12. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 po prvním poločase

    Edenjejenjeden     před 4 lety 08.08.2020 18:53 |  
    0 0

    Ta sedla Nico :-))))

  13. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 po prvním poločase

    bramburek (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 18:53 |  
    5 1

    Tohle byla fotbalová nádhera Nico... klobouček...

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 0:1 po prvním poločase

      coogee     před 4 lety 08.08.2020 18:59 |  
      4 9

      Jojo, skoro jako by to kopal Hušby...

  14. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 1:1 ve druhém poločase

    Lunaris     před 4 lety 08.08.2020 18:59 |  
    2 3

    Coufal chytnul úžeh v té první půli, ne? Ten je úplně dezorientovanej.

  15. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 1:1 ve druhém poločase

    VanDel     před 4 lety 08.08.2020 19:02 |  
    3 2

    Krasna prace Petare !!

  16. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 1:1 ve druhém poločase

    Edenjejenjeden     před 4 lety 08.08.2020 19:02 |  
    5 0

    Musa goool ,ten to fakt v tý noze má .....

  17. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 1:1 ve druhém poločase

    Marek3     před 4 lety 08.08.2020 19:03 |  
    3 2

    Tak to je forward! 3 minuty na place.

  18. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 1:1 ve druhém poločase

    Lunaris     před 4 lety 08.08.2020 19:03 |  
    16 3

    Musa je tam dvě minuty a už toho uhrál víc než Tecl předtím za celou dobu. Jinak tohle byla jasná pecka.

  19. Tragéd.teclík je ve sprchách..

    tobro     před 4 lety 08.08.2020 19:06 |  
    3 7

    .. a dáváme góly!

  20. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 2:1 ve druhém poločase

    Edenjejenjeden     před 4 lety 08.08.2020 19:08 |  
    2 0

    To jsou goly dneska ,jeden hezčí než druhej ...:-)

  21. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 1:1 ve druhém poločase

    Lunaris     před 4 lety 08.08.2020 19:08 |  
    3 0

    Jak tady často píšu, Maso pravou nohou kopat umí, teď už West Ham těch 200 vysolí. :D

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 1:1 ve druhém poločase

      coogee     před 4 lety 08.08.2020 19:39 |  
      5 0

      Mně se to zdá málo! Asi jsem moc hamižnej... :-)

  22. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

    Hofo78     před 4 lety 08.08.2020 19:13 |  
    4 0

    nemá Holeš už druhou žlutou???

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

      smichov_2     před 4 lety 08.08.2020 19:15 |  
      9 0

      Má no, první dostal hned na začátku. Proč se ptáš?

  23. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

    damade     před 4 lety 08.08.2020 19:16 |  
    12 0

    Chtěl bych se omluvit hlavnímu sudímu, že jsem na něj v prvnim poločase nadával. Na to, že má 2 promile to řídí parádně!

  24. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

    sTizz (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 19:17 |  
    1 0

    Tak nasi uz nosi take podprsenky.. :)

  25. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

    smichov_2     před 4 lety 08.08.2020 19:18 |  
    5 0

    Rozhodčí chce asi pískat i další naše přípravy v Rakousku.

  26. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

    Lunaris     před 4 lety 08.08.2020 19:29 |  
    12 0

    Něco mi říká, že Beran hostovat nepůjde.

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

      Boo_SKS     před 4 lety 08.08.2020 20:08 |  
      4 0

      Podle výkonů by asi měl v týmové hierarchii přeskočit Hellebranda, u něhož mi nepřijde, že by udělal nějaký extra progres a osobně místo Berana poslal do Slovanu jeho. Patrik potřebuje zesílit jak sůl a hlavně pravidelně hrát, což by se pod Hoftychem určitě povedlo. A nás na podzim čeká tolik zápasů, takže by Beran určitě šanci dostal. A taky myslím, že by mu dost dal i trénink s áčkem.

  27. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

    cheechoo1     před 4 lety 08.08.2020 19:37 |  
    14 0

    Ty vole, to je svině, takovýhle zákrok v pratelaku!!!!

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

      |HelleneHell     před 4 lety 08.08.2020 19:38 |  
      5 0

      Z opakovačky to vypadalo ošklivě...kokůtek

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

      coogee     před 4 lety 08.08.2020 19:41 |  
      8 0

      Hnus! Už sapér Vodička věděl, jací ti kluci maďarský jsou!

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

        Dr. Fe1     před 4 lety 08.08.2020 23:04 |  
        1 6

        "Každej Maďar může za to že je Maďar ! Ty Maďary neznáš ....." :-)

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

      Faltič     před 4 lety 08.08.2020 19:41 |  
      8 0

      Snad Oscarovi nic nebude takovej zákrok mu mohl ukončit kariéru... Hovado maďarský

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

      JS (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 19:53 |  
      2 5

      Doufám, že mu to Bóřa s Kolářem v šatně ještě dovysvětlili, kreténovi maďarskýmu.

  28. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

    smichov_2     před 4 lety 08.08.2020 19:40 |  
    11 0

    Maďary už nebrat.

  29. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

    obiwan     před 4 lety 08.08.2020 19:42 |  
    11 0

    Ten zákrok na Oskara...ten dement by moh hrát z fleku s Costou a Frýdkem...neskutečný prase!!!

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1 ve druhém poločase

      bongor     před 4 lety 08.08.2020 21:09 |  
      6 1

      Bída o něj určitě projeví zájem.

  30. Hrůznej zákrok

    Rozumbrada     před 4 lety 08.08.2020 19:42 |  
    6 0


    Oscar klidně mohl mít zlomenou nohu, z toho zákroku č. 5 mi je na blití.

  31. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 1:1 ve druhém poločase

    japhy     před 4 lety 08.08.2020 19:43 |  
    9 1

    Brousili jsme to teda slušně, ale na Oscara to bylo vpravdě brutální.

  32. Oscar

    Edenjejenjeden     před 4 lety 08.08.2020 19:43 |  
    9 0

    Poslední vteřina přátelskýho zápasu ,a ten magor tam jde nohama napřed do stojný nohy Oscara. To nepochopím....

  33. Oscar

    Edenjejenjeden     před 4 lety 08.08.2020 19:43 |  
    8 0

    Ted jen doufat ,že Oscar bude v pořádku


    Komentář byl uživatelem upraven (08.08.2020 19:44) . Zobrazit původní komentář

  34. Oscar

    JS (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 19:43 |  
    10 26

    Tak ještě předtím, než půjdu k šípku, tak napíšu, že Trpiš s Oscarem na beku regulérně zešílel. Jeho ego sice může být oprávněně vysoký kvůli výsledkům, ale čeho je moc, toho je příliš. A 60 kg, 165 cm vysoký Oscar v obraně je přesně ten nesmysl, který je předem odsouzen k neúspěchu, přičemž by naopak mohl být rozdílovým hráčem, kdyby se využily jeho PŘEDNOSTI, a ne se snažil PŘEDĚLÁVAT o 180 stupňů k něčemu, kde má NEDOSTATKY (což tak nějak shrnuje filozifický přístup Trpiše k hráčům):
    1) Už tak jsme snížili naší průměrnou výšku v záloze solidně oproti minulým létům (přitom stále hrajeme na centry z hloubi pole či od strany od beků),
    2) Oscar na to očividně nemá vlohy, jen stínuje a ta buldočí zarputilost, jakou disponuje Coufal nebo Bořil s jeho dispozicemi prostě nebude,
    3) Zato techniku má někde jinde a kdyby hrál v záloze, posune útočnou fázi úplně jinam, jenže to by moc připomínalo hru Sýkory nebo Baluty, a takový typ hráčů u nás nechceme, tak je radši snažíme předělat na obránce,
    4) Doufám, že bude v pohodě, protože toho debila, kterej mu šel v přáteláku! do holeně podrážkou napřed ve skluzu bych na místě rozčtvrtil.

    • Re: Oscar

      necich     před 4 lety 08.08.2020 19:47 |  
      9 11

      K šípku nechoď, běž víš kam...:) Kvituji, že vcelku bavíš místní forum... Nepřestávej...:)))

      • Re: Oscar

        Marek3     před 4 lety 08.08.2020 20:24 |  
        10 4

        Hele at souhlasis nebo ne tohle je urcite zajimavy a platny postrech ktery si zaslouzi diskuzi. Nic Vic nic min.

        • Re: Oscar

          necich     před 4 lety 08.08.2020 20:40 |  
          4 8

          Tož diskutuj.....Dle mne není o čem..

    • Re: Oscar

      Sherudan     před 4 lety 08.08.2020 19:59 |  
      11 3

      Ty musíš hodně trpět tím, jak se nám pod Trpišem daří...

      • Re: Oscar

        JS (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 20:15 |  
        8 18

        Vůbec ne, jenom mě mrzí, že jsme už několika hráčům zastavili slibnou kariéru, přičemž nebylo tak těžký je využít k větší variabilitě naší hry.

        Co je u týmu JiT, jsme více než konkurenceschopní proti týmům, které s námi hrají otevřený fotbal a zdá se, že čím silnější klub, tím proti nim hrajeme lépe. Ale když to betonují naše české betonárky v z dolní poloviny ligy, jsme často bezradní. Přesto kreativní techničtí hráči končí nejprve na lavici s argumentem, že nebrání, následně na hostováních a pak na přestup. Oscar je další hráč v řadě Sýkora - Baluta. Nechápu, proč jsme ho koupili, když z něj teď děláme něco, co není a nemáme pro něj využití s jeho přirozenými schopnostmi. Zbytečná investice. Baluta v bleděmodrém, s tím rozdílem, že jeho nikdo neznal a Oscara mají všichni pod nosem od té doby, co hraje pod Ještědem.

        • Re: Oscar

          Faltič     před 4 lety 08.08.2020 20:28 |  
          4 4

          Souhlasím, děláme tým pro Evropu, kde jsme těžký soupeř pro giganty ale abychom se dostali do Evropy tak musíme zahrát v lize a často to začíná skřípat proti tomu antifotbalu co hraje minimálně 10 týmů kapr ligy.

          • Re: Oscar

            kjandourek (admin)     před 4 lety 08.08.2020 22:02 |  
            6 3

            Vždyť to právě trenér naprosto jasně vysvětluje: Oscar má tak výjimečné konstruktivní schopnosti, že by byla škoda nepoužít ho, když budeme dobývat zaparkovaný autobus... a protože jeho schopnosti v tréninku více než ve středu hřiště vynikají na lajně, je tu snaha použít ho na beku... což vychází z toho, že se naše hra v lize proti zaparkovaným autobusům vyznačuje mimo jiné i tím, že krajní bek víceméně nemusí bránit, ale pouze útočí...

            Tak v čem je problém?

            • Re: Oscar

              Marek3     před 4 lety 08.08.2020 23:41 |  
              2 2

              Hele ja tak jako ostatni tady vubec nevim specifika tenhle situace ale jak se trener vyjadril tak pripravit Oscar a na tento post bude celkem dlouhy a mozna komplikovany process vzhledem k jeho nedostatkum. Dava to skutecne smysl tohle obetovat jen proto aby mohl Oscar hrat proti mancaftum co parkuji autobus jako Opava, Pribram atd. Myslim ze Oscar I Slavia by mela mit vyssi ambice Pro tohoto hrace vzhledem k jeho individualnim kvalitam. Asi by se tady zase dalo namitnout ze pokud se Oscar nauci hrat beka tak se zlepsi I jako kridlo. Otazka je jestli je tohle ta nejlepsi cesta pro hrace a Slavii. Cas asi napovi.

        • Re: Oscar

          kjandourek (admin)     před 4 lety 08.08.2020 22:06 |  
          12 5

          Troufnu si naprosto nesouhlasit... Sýkora i Baluta si kariéru pokazili sami... Oscar je zcela jiný level...

          V lize hrajeme proti zaparkovaným autobusům, potřebujeme na hřišti co nejvíce kreativních hráčů... a pokud se Oscar jeví lépe na kraji než uprostřed, tak proč nenahradit krajního beka kreativnějším hráčem, který se u lajny cítí dobře? Zdůrazňuji, že půjde o zápasy, kde nebudeme potřebovat aby krajní bek tolik bránil a budeme ho využívat hlavně na útočení a tvoření hry... V té chvíli nevidím jediný důvod, proč by se to nemělo zkoušet s Oscarem...

          • Re: Oscar

            Dr. Fe1     před 4 lety 08.08.2020 23:30 |  
            4 11

            Vy jste s nima byl v šatně, že si troufáte tvrdit, že si Sýkora a Baluta pokazili kariéru sami ? Asi ne, že ? ! Máte stejně jako ostatní tady na diskuzi jen informační střípky z druhé ruky a přitom děláte jednoznačné odsuzující závěry. Tím neříkám, že třeba nepokazili. Ale my to těžko můžeme soudit ze svého pohledu "z rychlíku". .


            Komentář byl uživatelem upraven (08.08.2020 23:32) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Oscar

          pf     před 4 lety 09.08.2020 00:09 |  
          7 0

          Pod tím termínem, že několika hráčům jsme zastavili slibnou kariéru, si máme představit konkrétně tedy koho? Pouze Balutu a Sýkoru? Je to slovíčkaření, ale jedná se tudíž pouze o dva hráče. Máme si je tu držet a využívat jen na zápasy s Karvinou či Zlínem, když v Evropě jsme dle tvý slov konkurenceschopní? U obou zmíněných fotbalistů tu padalo, že chtějí hrát co nejvíc, ideálně každé utkání. Selský rozum tudíž velí, že to byla neudržitelná situace. Upřednostním, pokud budeme konkurenceschopní v Evropě a klidně přitom ztratíme sem tam bodík s Příbramí či Zlínem. Navíc tu trenéry osočovat, že zastavil slibnou kariéru... To můžeme rovnou napsat, že rozjeli slibnou kariéru Koláře, Součka, Krále, Bořila, Ševčíka nebo Masopusta. Jenže to se nehodí do krámu, musíme tu dokola omílat zneuznaného génia Balutu....

      • Re: Oscar

        Boo_SKS     před 4 lety 08.08.2020 20:25 |  
        8 8

        Ted to nemyslim zle a neni to vubec nic proti Tobe osobne, ale proc ma tolik lidi pocit, ze nekdo, kdo kritizuje, kritizovat chce uz dopredu, a proto ani nefandi tymu, nepreje si jeho uspech a neuziva si ho, protoze ho moznost kritizovat tesi vice dobra hra a super vysledky?

        Ja si naopak maximalne cenim plurarity nazoru a myslim, ze oponentura a konstruktivni kritika je nezbytna k tomu, aby se neusnulo na vavrinech. Jasne, treba JS nema pravdu a cas ukaze, ze Oscar bude fakt druhy Marcelo, ale proc by mel byt nestastny z nasich uspechu jenom proto, ze se mu moc nelibi, kdyz zkousime hrace, ktery hral 2 roky v kuse ligy na pozici stredniho zaloznika na levem beku, na coz podle nej nema predpoklady?

        Ja tam naopak vidim touhu po tom, byt co nejlepsi a obavu, ze s dalsim preskolenym hrace mimo jeho prirozenou pozici bychom mohli slapnout vedle. Co je na tom spatneho? Jasne, JiTVCD, ale to prece neznamena, ze to, podobne jako treba Guardioly ke konci angazma v Bayernu, nekdy taky treba uz nemuze s temi necekanymi rosadami a preucovanim hracu prehnat.

        Pokud to vyjde, tak Kuba samozrejme RAD uzna chybu a bude rad, jakyho genialniho trenera mame, ale to prece neznamena, ze nemuze vyjadrit pochybnost, kdyz se mu neco nelibi, ne?


        Komentář byl uživatelem upraven (08.08.2020 20:45) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Oscar

          kjandourek (admin)     před 4 lety 08.08.2020 21:59 |  
          12 1

          Konstruktivní kritika je určitě bezvadná věc..... ale nepředstavuji si jí tak, že budu psát o úspěšném člověku, že "zešílel".... něco jiného je konstruktivně kritizovat a něco jiného je útočit na někoho, kdo je zodpovědný za výsledky a už dva roky nám ukazuje, že to setsakramentsky umí, tvrzením, že je blázen....

        • Re: Oscar

          Sherudan     před 4 lety 08.08.2020 22:05 |  
          8 1

          Souhlasil bych, kdybych našel příspěvek, v němž pan kolega náš trenérský tým alespoň neuráží, když už ne pochválí. To, že by se někdy omluvil a uznal své omyly, to už je čirá sci-fi,

        • Re: Oscar

          Dr. Fe1     před 4 lety 08.08.2020 23:14 |  
          3 12

          Principiálně máte pravdu. Kritika je potřeba, opačné názory jsou také hodné respektu, pokud jsou slušně formulované a podložené.

          Jenže od té doby, co jsem zpětně zjistil, že JS zde psal urážlivé příspěvky na mojí adresu v době kdy vrcholil zápas Slávie v Dortmundu , tak od té doby nevěřím, že je to fanoušek Slávie. Žádný normální slávista by v té době neodešel od fotbalu a místo povzbuzování SLávie psal nějáké urážky proti někomu ..... je vidět, že tenhle člověk má jiné priority, než úspěch SLávie.

          je to fanoušek neúspěchu Slávie. Fanoušek kritiky pro kritiku, tedy že on by to dělal vždycky líp. Všichni jsou blbci, jen on je ten genius a tetelí se blahem, když se mu to zdánlivě potvrzuje. Třebas při přáteláku,

    • Re: Oscar

      vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 20:05 |  
      8 2

      Nemudruj a nech to trenérovi on je vidí každý den.

    • Re: Oscar

      Lunaris     před 4 lety 08.08.2020 20:12 |  
      5 0

      Jako máš pravdu, nemáme za Bořila alternativu, což jsem tady psal už ve vláknu k odchodu Zeleného. Oscar je podle mě křídlo a vidí to i Trpiš. Tohle říkal po předchozím zápase:
      "Potřebujeme teď na soustředění levého obránce. Víme, že je na lajně skvělý. Zatím se nám tam líbí více, ať už je to na křídle nebo v obraně, než na středu hřiště. Tam očekáváme trochu jiný styl hry, jinou typologii. U Osciho nemám vůbec strach směrem dopředu, kde zahraje skvěle. Jeho běžecká podpora je skvělá, je to takový liberijský Marcelo. Ale jak na tom bude dozadu, to je otázka. Nikdy to nehrál, bude s tím hrozně práce. Zkoušeli jsme ho na levém obránci občas na tréninku, budeme ho zkoušet v příštím zápase. Je to varianta pro zápasy, ve kterých budeme hodně dominantní. Má skvělé rychlostní předpoklady a parádní centr levačkou. Je výborný jeden na jednoho. Uvidíme, jak na tom bude, ale chceme to určitě vyzkoušet,"
      Třeba na levého beka ještě někdo přijde, podle mě by měl, protože si nedovedu představit, že by tam Oscar hrál při případném zranění Bořila.

    • Re: Oscar

      Snivec     před 4 lety 08.08.2020 20:52 |  
      11 2

      Oscar tam hral asi 10 minut, v priprave, stridal post, ktery jeste nestridal, mohl stridat jeste stopera, aby se dostal na chvilku na hriste a ty z toho udelas rozbor a zaver, ze ho predelava na obrance a nici mu karieru, tohle normalni clovek vazne nevymysli
      Jeste doplnim, JiT dost casto zkousi v priprave ruzne veci a lidi na ruznych postech, ze je v priprave nejaka sestava pro soutezi utkani vubec nic neznamena, takze kdyby treba Zima hral polocas na hrotu, urcite ho trener na utocnika nepredelava


      Komentář byl uživatelem upraven (08.08.2020 21:26) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Oscar

        bongor     před 4 lety 08.08.2020 21:13 |  
        9 2

        To jsi řekl správně,NORMÁLNÍ člověk.

    • Re: Oscar

      ColinSKS     před 4 lety 08.08.2020 23:48 |  
      2 2

      pane spejble, JiTVCD.

    • Re: Oscar

      Lunaris     před 4 lety 09.08.2020 00:11 |  
      2 7

      V tomhle případě je tady hodně lidí k JS nespravedlivých, protože ta jeho úvaha není v principu špatná. Nemusel by psát, že Trpiš zešílel, ale píše to ve spojitosti s tímhle krokem, tedy se stavěním Oscara na beka, takže no stress, psal už daleko horší věci. Upřímně já bych se taky nerad dočkal chvíle, kdy se budeme chovat jako sparta, která potřebuje hráče na beka a místo nich přivádí křídelní hráče nebo krajní záložníky. Post beka lepí Sáčkem, Vindheimem, teď to snad bude hrát ten zoufalec Krejčí, který je čistokrevné křídlo. Stancia dávali pro změnu na kraj zálohy apod. Mám z toho podobný pocit jako v případě Holeše - Oscar i Holeš jsou nadstandardní hráči, ale do kádru je na jejich primární post přes stávající hráče nenacpem, a tak se pro ně jakoby hledá místo v sestavě, abychom nepřišli o jejich přednosti. Pro mě to značí jediné, a to sice, že máme hráčů momentáně nadbytek a musí přijít nějaké odchody. A to píšu, přestože bych byl nejradši, aby naši hráči hráli pořád u nás. Pokud ale vezmeme v jednom přestupovém období pět nových hráčů, tak musí zákonitě i několik stávajících hráčů odejít.

  35. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

    Ladislav (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 19:53 |  
    13 0

    V ostrém zápase jasná červená a všimli jste si, že ten primitiv (Atilla Fiola) hned po zápase odešel a ta strkačka střídaček byla pak bez něho, tak to je klasika u těhle "inteligentů". Podle toho jak Oski šel, tak ho zranil, doufejme, že jen lehce.

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

      Marek3     před 4 lety 08.08.2020 20:19 |  
      5 7

      To Jo no ale my jsme to taky hrozne rezali. Treba sem nepochopil to postrceni hrace do brankare od Masa v prvni puli. Naprosto zbytecny a nebezpecny zakrok a v tom vyctu bychom mohli pokracovat.

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

        Lantenac     před 4 lety 08.08.2020 20:24 |  
        7 1

        Mimochodem Karafiát byl podle mě vystřídanej na pokyn rozhodčího, protože by mu za ten skluz ve středu hřiště normálně dal červenou.
        Každopádně ten zákrok na Oscara byl fakt nechutnej, kéž by to nemělo následky.

        • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

          Ladislav (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 20:32 |  
          6 0

          Dobře, ale ten zákrok na Oskiho byl jiný level, to byl likvidační zákrok na zlomení nohy a rozhodčí mu nedal ani žlutou. A omluvil se ten Maďar vůbec ?

        • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

          Akuls     před 4 lety 08.08.2020 20:51 |  
          5 0

          A to ještě pan rozhodčí na štěstí zapomněl, že už Holešovi jednu žlutou kartu dal v prvním poločase.

          • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

            kjandourek (admin)     před 4 lety 08.08.2020 21:56 |  
            0 1

            No.... je fakt, že v našem formuláři prostě kolonky pro dvě žluté karty bez vyloučení tam nemám :-)

            • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

              Ladislav (přítel SN)     před 4 lety 09.08.2020 15:07 |  
              1 0

              Tak to si tu kolonku vytvoř, protože UEFA změnila pravidlo při penaltovém rozstřelu a když brankář opustí dřív čáru, tak dostane žlutou, když to udělá podruhé, tak dostane druhou žlutou bez toho, že by dostal červenou a může chytat dál a až za třetí ho vyhodí ...

              • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

                kjandourek (admin)     před 4 lety 09.08.2020 15:38 |  
                1 1

                A že to se nám stává málem každý druhý zápas... :-D

                • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC

                  Ladislav (přítel SN)     před 4 lety 09.08.2020 15:44 |  
                  1 0

                  Tak jasně, je to jen možnost, ale pro mne dříve celkem nepředstavitelná ...

  36. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

    gazza     před 4 lety 08.08.2020 20:00 |  
    12 1

    Ten zákrok na Oscara byl brutální .Doufám,že bude v pořádku.

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

      ColinSKS     před 4 lety 08.08.2020 23:46 |  
      1 3

      škoda že ho petar nesundal pravým hákem. složil bych se mu na pokutu.

  37. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

    vlk30 (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 20:08 |  
    8 2

    K dnešnímu utkání bych dodal top krása od Nikouška a Ševy no a skoro pravěký pokřik kotle..bij a bij madara do hlavy,, jinak vysledek ok.

  38. Příprava je příprava

    Slávista 51     před 4 lety 08.08.2020 20:40 |  
    4 2

    Takže nemusí být pokaždé " posvícení ". Těžko na cvičišti, lehko na bojišti.

    • Re: Příprava je příprava

      Dr. Fe1     před 4 lety 09.08.2020 15:11 |  
      2 7

      Posvícení to celkem bylo, byť se to rozjíždělo pomaleji - Vyhráli jsme 3:1 nad docela solidním soupeřem, který skončil druhý v maďarské lize. Kdybych soudil podle komentářů, tak bych si myslel, že jsme 0:5 prohráli.

  39. ...

    PetCC     před 4 lety 08.08.2020 20:43 |  
    3 8

    No docela mi vadilo, kolik nebezpečných skluzů jsme v zápase měli. Doufám, že si to vysvětlí a příště to bude lepší.

  40. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

    ColinSKS     před 4 lety 08.08.2020 23:44 |  
    3 3

    zápas jsem si pustil ze zaznamu. strašně se divím, že tomu maďarovi - bo co to bylo za kokota - petar jednu nenatáh. to byl zákrok o kariéru. dement.

  41. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

    voiceman (přítel SN)     před 4 lety 08.08.2020 23:51 |  
    24 10

    Jestli něco na tomto fóru vysloveně nesnáším, tak to jsou duchaplné komenty místních “odborníků” k přípravným zápasům. Aneb flashback year ago: ten přiblblej Sparťan Hovorka ukázal v pouťáku s Budějovicema, že je to jasnej omyl atd. Kydy pana JS jsou pro mě fakt nestravitelný. Už se fakt těším až začne sezóna a těmhle rejpalům a hledačům špatna zas Jindra zavře hubu.

  42. Zdravím všechny

    A.Lima     před 4 lety 09.08.2020 10:11 |  
    12 0

    Tak musím uznat, že jsem se moc těšil na zápas, jelikož první přípravný jsem neviděl z pracovních důvodů.

    První půle byla vyrovnaná a víceméně krom penalty jsme Maďarům nedali šanci nebezpečně ohrozit naší branku, naproti tomu my jsme nějaké zazdili, což byla škoda a i přes přes prohru v poločase 0-1 jsem byl natěšen co předvedeme v druhé půlce. Ta se nám povedla, krásné přenášení hry a navíc postupně jsme kluky obměnili a padli i krásné góly a nakonec jsme v druhé půlce hráli jen my. Super práce, krásný zápas, já si ho užil, že tam jsou nějaké nepřesnosti, to se vyladí a navíc je to pořád příprava. Za mě jinak Beran, to má v noze, líbilo se mě jeho přenesení a z toho kluka bude jednou top hráč.
    A branky? Jedna topka vedle druhé, ale za mě asi Nico jak to krásně trefil. Musa super, tahle sezona bude jeho a koruna pro krále střelců bude pro něj, osobně si myslím pokoření 20 branek za sezonu. A maso to krásně trefil z dálky, je vidět,že potřebujeme střílet a nebát se.


    Forza Slavia

  43. Re: zápas

    zeleznik2     před 4 lety 09.08.2020 11:06 |  
    3 6

    První poločas rozpačitý, druhý paráda. Bóřa zbytečný zákrok, na druhé straně nepísknutá pentle na Masopusta, Standa opět nic, nevím, ale jak byl svého času oblíbencem Jarda Zmrhal, tak dnes je to právě on, možná měl na hostování odejít, namísto Yusufa on. Petar, Nico asi nejlepší. Líbíli se mi Karafiát, Beran nebo Malinský. Uvidíme jak si povedou hráči na hraně proti Sturmu v úterý, zatím asi černý Petr pro Hellebranda.

  44. Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

    obiwan     před 4 lety 09.08.2020 11:39 |  
    9 2

    Tak se mi zdá, že z kádru vypadne Mick, včera mi to tak připadlo...mám ho rád, ale máme asi lepší hráče:-(

    • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

      ColinSKS     před 4 lety 09.08.2020 11:45 |  
      4 5

      taky mám ten dojem, byl takovej neslanej, bez zájmu, bez úsměvu. asi ví své. takového jej neznám.

      • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

        tobro     před 4 lety 09.08.2020 18:54 |  
        2 3

        MvB je sice fajn, ale na úroveň, kam se chce SKS dostat (a průběžně se to i daří), nemá imho výkonnost, toť vše.
        V ideálním případě dobře prodat, nebo nějakou šikovnou hostovačku a bude klid, na chvíli.. ;-))


        Komentář byl uživatelem upraven (10.08.2020 12:38) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

          Alfabet     před 4 lety 10.08.2020 11:37 |  
          3 4

          A srovnání Micka van Burena se Standou Teclem?

          • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

            cunak     před 4 lety 10.08.2020 11:45 |  
            1 7

            Minimálně jeden zásadní rozdíl tu je - Standa je Slávista.

          • Re: Slavia - MOL Fehérvár FC 3:1

            Marek3     před 4 lety 10.08.2020 11:56 |  
            3 5

            Presne na tohle sem vcera myslel. Velka podobnost u MVB si pamatuji gol proti Sevilla a u Standy proti Plzni. To je tak nejak vse. Radikalni rozdil v pristup trenera.