Ženský fotbal

Slávistky vstoupily vítězně do ligy

Po dlouhé pauze způsobené koronavirem se konečně do ligových bojů vrátily fotbalistky Slavie. V prvním kole zavítaly na hřiště Lokomotivy Brno Horní Heršpice a domů vezou výhru 5:1, i díky dvěma střelám Terezy Kožárové.

V dresu Slavie se poprvé představily i nové posily Lenka Karasová a Gabriela Šlajsová, obě nastoupily v průběhu zápasu. Slávistky začaly aktivně a brzy se do šance dostala Divišová, ale v dobré příležitosti minula. Do vedení se holky dostaly v 18. minutě po střele Szewieczkové z dálky. Jenže hned o minutu později bylo srovnáno po zásluze Malatové. Poločas byl ve prospěch Slavie, když skórovala Kožárová.

Kožárová krátce na začátku druhého poločasu po centru Szewieczkové přidala svou druhou branku. Poprvé se také trefila Lenka Karasová po střele z dálky. V závěru přidala pátou branku Veselá.

"Zápas se nevydařil dle představ. V prvním poločase jsme se trápily v koncovce, což se projevilo na celkovém výsledku. Ale důležité jsou tři body. U mého gólu byl odražený míč a nešlo dělat nic jiného než zakončit. S trochou štěstí jsem ráda že to tam padlo a mohla jsem přispět k výhře," řekla nová posila Lenka Karasová.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky vstoupily vítězně do ligy

    Radek097 (přítel SN)     před 4 lety 22.08.2020 15:14 |  
    2 0

    Proč nehrály Slavistky v nových dresech?

    • Re: Slávistky vstoupily vítězně do ligy

      Richi (admin)     před 4 lety 22.08.2020 19:27 |  
      3 0

      Protože chvíli trvá než se dostanou ke všem

      • Re: Slávistky vstoupily vítězně do ligy

        gazza     před 4 lety 22.08.2020 23:14 |  
        0 3

        No nezlob se ,ale pokud máme být velkoklub alespoň u nás , nebo ve střední Evropě tak ty nové dresy již dávno měly být .Všechny špičkové kluby je již dávno mají. V tomhle jsme sakra pozadu.

  2. Re: Slávistky vstoupily vítězně do ligy

    Juventus turin     před 4 lety 22.08.2020 19:32 |  
    1 0

    Hezky holky

  3. Re: Slávistky vstoupily vítězně do ligy

    zeleznik2     před 4 lety 23.08.2020 14:31 |  
    0 0

    Kanonáda hned na úvod..