Aktuality z médií

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Everton - West Ham 0:1 Souček vystřelil West Hamu senzační výhru

    Juventus turin     před 3 lety 02.01.2021 15:15 |  
    2 1

    Super Tome

  2. Re: Everton - West Ham 0:1 Souček vystřelil West Hamu senzační výhru

    Srdcar114     před 3 lety 02.01.2021 17:13 |  
    6 1

    Tomáš získal v posledních zápasech pro West Ham tři body.S Brightonem vyrovnával a s Evertonem rozhodl o vítězství.Bez něj by West Ham s Brightonem prohrál a s Evertonem remizoval. Hraje defenzivního záložníka a je nejlepším střelcem mužstva.Tak to bylo i ve Slavii. Bravo!

  3. Re: Everton - West Ham 0:1 Souček vystřelil West Hamu senzační výhru

    Fačín     před 3 lety 03.01.2021 21:21 |  
    0 3

    No jo, Souček, já to říkám už čtyři sezony, že je to nejlepší DM na světě. Snad ho brzo někdo z toho debilního West Hamu vykoupí, aby mohl začít hrát i poháry a posunout se na ten úplnej top level, na kterej bezpochyby má.

  4. Re: Everton - West Ham 0:1 Souček vystřelil West Hamu senzační výhru

    vršek     před 3 lety 03.01.2021 21:49 |  
    6 0

    Žádnému jinému hráči snad nelze přát zdraví a další fotbalový růst než Tomáši Součkovi. Jsem přesvědčen a doufám, že velmi brzy prokáže svou skutečnou kvalitu a hodnotu v některém z nejlepších týmů Evropy. To, jakým způsobem se herně, a nyní již i střelecky, prosazuje v nejtěžší evropské fotbalové soutěži, navíc v průměrném anglickém týmu, je něco úžasného a v českém fotbale snad doposud ojedinělého.
    Konečně dokazuje i sparťanům, kteří ještě před rokem tvrdili, že je Souček jen běžec a "fotbalové kopyto", že oni jsou jen zaslepenými fotbalovými šovinisty - několik takových osobně znám...

    Dovolím si zde jaksi "mimo mísu" upozornit na dalšího bývalého kapitána Slavie a jeho fotbalový přínos svému současnému týmu.
    Milan Škoda se v průběhu prosince, zřejmě po zranění Rémyho, dostal zpět do základu Rizesporu. V posledních pěti ligových zápasech vstřelil Rizespor 8 branek - Milan Škoda dal čtyři z těchto branek a jednou asistoval. Jeho branky znamenaly přínos 6 bodů....Myslím, že i on, v průměrném tureckém týmu, prokazuje, že nepatří do "starého železa", a i jemu nelze než přát jen zdraví a herní pohodu.


    Komentář byl uživatelem upraven (03.01.2021 21:55) . Zobrazit původní komentář