Aktuality z médií

Komentáře (10)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

    damade     před 13 dny 19.02.2021 18:13 |  
    2 0

    Mě teda Vardy vůbec nezklamal

    • Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

      ColinSKS     před 13 dny 19.02.2021 18:54 |  
      3 8

      mne taky ne. namyšlenej fracek.

  2. Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

    kedul     před 13 dny 19.02.2021 18:14 |  
    6 1

    Skvělý podcast se spoustou originálních a čistě fotbalových postřehů. Pánové od konkurence (Nováček s Jahodou), se mají co poučit, aby jim to odsejpalo rychleji a líp i bez úbytku na kvalitě obsahu. Moc se mi líbí evoluční teorie Ondřeje Kremla o rozvoji Atýmu Slavie pod managementem realizačního týmu Jindřicha Trpišovského. Ovšem vznáším námitku k poznámce Jana Pikouse v závěrečném shrnutí o údajné Simově nechuti vracet se do obrany: zrovna včera proti Leicesteru mi přišlo, že se často vracel a měl i několik dobrých bránících zákroků kolem i uvnitř vlastního velkého vápna.

    • Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

      ColinSKS     před 13 dny 19.02.2021 18:47 |  
      5 2

      to jsem taky nepochopil. Sima maká dozadu jak to jde.

    • Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

      StevieG     před 13 dny 19.02.2021 19:33 |  
      0 0

      Jan Pikous jakožto moderátor nekomentoval Simovu hru vůbec. Byl to Jan Suchan.

      • Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

        kedul     před 13 dny 20.02.2021 01:25 |  
        0 0

        Dovolím si připodotknout, že je třeba pozorně poslouchat až do absolutního konce. Jan Pikous v samém závěru na přímou výzvu (tuším) Jana Suchana v několika stručných heslech taky sdělil svoje názory a z nich si dovolím parafrázovat, že Sima se nikdy u Trpišovského neprosadí, protože se nevrací do obrany. Ale možná to řekl jen v hecířské nadsázce v návaznosti na nějaký předchozí hovor diskutérů mimo záznam podcastu.

        • Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

          SKS JWM     před 12 dny 20.02.2021 08:00 |  
          0 0

          Pikous neřekl Sima ale Musa. Jo a máš pravdu ze třeba poslouchat až do posledního konce a já přidám ze poradně aby jsi si nepletl SIMA vr. MUSA


          Komentář byl uživatelem upraven (20.02.2021 08:02) . Zobrazit původní komentář

          • Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

            kedul     před 12 dny 20.02.2021 09:44 |  
            0 0

            Sorry, špatně jsem poslouchal já! Byl to zkrat se záměnou dvouslabičných přijmení se stejnými souhláskami jen v opačném pořadí a jednou rozdílnou samohláskou. Musu jsem z kontextu zápasu Slavia - Leicester automaticky vytěsnil. Ten podcast je bezvadný! Omlouvám se všem dotčeným a děkuju za opravu.

            • Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

              SKS JWM     před 12 dny 20.02.2021 12:37 |  
              0 1

              Prosím tě v pohodě a neomlouvej se :-)
              Úplně stačí když se omlouvá Tvrdik :-)))))


              Komentář byl uživatelem upraven (20.02.2021 12:38) . Zobrazit původní komentář

  3. Re: Vardy zklamal, Provod zářil. Hodnocení zápasu Slavia - Leicester

    Morb     před 13 dny 19.02.2021 21:08 |  
    1 1

    "Ale vždyť Holeš je pravej obránce ..."
    "Noa co...?!"

    Tyjo, to byl skvělej podcast. Všichni diskutující měli zajímavý názory a dobrý poznámky. Díky za něj.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen