Evropská liga

Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

Zdánlivě nekonečné čekání mezi dvěma pohárovými zápasy je u konce – Slavia se ve čtvrtek utká s anglickým Leicesterem. Proti třetímu týmu Premier League určitě nebude favoritem, červenobílý národ ale doufá, že se trenérskému štábu kolem trenéra Trpišovského opět podaří zázrak a slavného soupeře dokáže zaskočit. Základní tábor pro případný postup postavili sešívaní minulý týden v Praze, když s Liškami remizovali 0:0.

Takový výsledek není pro Slavii poslední dobou v prvním zápase vyřazovacích bojů evropských pohárů nic nového. Na nedávný dvojzápas s Midtjyllandem bychom asi všichni nejraději zapomněli, ale kdyby se červenobílí inspirovali předloňským střetnutím s Genkem, asi by se nikdo příliš nezlobil. Tehdy Slavia v domácím klání také vyválčila bezgólovou remízu a v následné odvetě na půdě soupeře pak belgický tým rozdrtila poměrem 4:1. V Anglii nás ale pravděpodobné čeká nepoměrně těžší práce. Proti Slavii se postaví jeden z nejsilnějších ostrovních týmů. Po lehkém útlumu po senzačním titulu v sezóně 2015/16 se Leicester pomalu vrací do vrchních pater Premier League. Loni Lišky skončily na výborném pátém místě, letos zatím drží bronzovou pozici o skóre za Manchesterem United. Zároveň ale tým ze středu Anglie mocně touží po úspěchu v evropských pohárech. Na tomto poli je totiž Slavia paradoxně daleko zkušenější. V posledních deseti letech si zahrál Leicester poháry jen dvakrát – jednou Ligu mistrů jako odměnu za zisk titulu a jednou Evropskou ligu v letošní sezóně. V prvním případě je ve čtvrtfinále zastavilo Atlético Madrid, v tom druhém jim může vystavit stopku pražská Slavia. Další účasti Lišek v Evropských pohárech bychom mohli spočítat na prstech jedné ruky – Pohár vítězů pohárů v sezóně 1961/62, Pohár UEFA 1997/98 a také 2000/01. Co se týče pohárových zkušeností, bude mít Slavia určitě navrch.

Představovat hvězdy Leicesteru asi není třeba. Jména jako Vardy, Maddison, Barnes nebo Schmeichel byla v posledních týdnech v českých médiích skloňována víc než dost – ať už v souvislosti s jejich fotbalovými kvalitami nebo tím, co (ne)nosí pod dresem. Vzhledem k výsledku prvního zápasu nelze očekávat, že by Leicester v zápase se Slavií někoho šetřil. Jediný otazník visí nad Jamesem Maddisonem, který si ve víkendovém zápasu s Aston Villou přivodil drobné zranění a mohl by tak na listině absencí doplnit zraněné Jamese Justina nebo Ayoze Pereze či vykartovaného Kelechiho Iheanacha. Důležitým faktorem by mohl být i stav hrací plochy. Trávník na King Power Stadium je totiž vyhlášený – nejen divokými vzorci z dílny trávníkáře Johna Ledwidge, ale především svou špičkovou kvalitou. Slávisté se tedy budou muset připravit na dramaticky odlišné podmínky od těch, se kterými se setkali během nedělního zápasu v Teplicích. Nelze než věřit, že technicky dobře vybavenému tým sešívaných bude kvalitní hrací plocha spíše vyhovovat než škodit.
Tím se pomalu dostáváme k týmu Slavie. S čím červenobílí do Anglie letí? Hráči i tréneři určitě myslí na postup, ale cesta k němu bude mimořádně obtížná. V čem se sešívaní s Liškami rozhodně nemohou měřit, je šíře kádru. Slávistická výprava na Ostrovy čítá 20 hráčů, je ale třeba vzít v potaz, že Tomáš Holeš, Alexander Bah a Ondřej Lingr v posledních dvou zápasech střídali kvůli zranění. Přičteme-li k tomu tři brankáře a poháry dosud nepolíbeného mladíka Denise Višinského, může mít Slavia v krajním případě k dispozici jen 13 hráčů s evropskými zkušenostmi na 10 míst v poli. Situace snad ale nakonec nebude tak zlá – i když Holešův start je spíše nepravděpodobný, Bah i Lingr by měli být k zápasu připraveni. Jak to tedy trenér Trpišovský poskládá? Nabízelo by se nasadit stejnou (nebo velmi podobnou) sestavu, která minulý týden s Leicesterem odehrála vyrovnaný zápas. Víme ale z minulosti, že trenérský štáb se v klíčových zápasech dokáže vytasit s překvapivou variantou. Mohla by jí tentokrát být formace 3-5-2 se Simonem Delim na pozici stopera a Abdallahem Simou na hrotu útoku? To se dozvíme již zítra ve 21 hodin, na kdy je naplánován výkop zápasu. Přímý přenos vysílá stanice ČT Sport.
Hon na Lišky pokračuje!
Tip na sestavu: Kolář – Bah, Kúdela, Zima, Bořil – Hromada, Provod – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta
Kurzy: 1,60 – 3,90 – 6,50

R32 - Čtvrtek 25. 02. 2021 21:00

Evropská liga, 2020/2021
0 - 2
0 - 0
Leicester City
Leicester City

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

49. Lukáš Provod
79. Abdallah Sima

Komentáře (115)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Castlereagh     před 3 lety 24.02.2021 16:16 |  
    0 3

    Jak to vypada se zranenimi? Predpokladam ze Bah je OK, co Lingr?

    Edit - pardon, ted jsem si toho v clanku vsiml


    Komentář byl uživatelem upraven (24.02.2021 17:01) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      tobro     před 3 lety 24.02.2021 16:34 |  
      2 4

      Tak já bych třeba mohl, a JiT ani nezavolal, aby se alespoň zeptal, no. A stejně už.vodletěli.. ;-)

  2. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Jachym     před 3 lety 24.02.2021 16:29 |  
    4 0

    Moc hezky napsáno, Lojzo! Jen bych se nenechal moc uchlácholit těmi našimi pohárovými zkušenostmi. Poslední účast v evropských pohárech znamenala pro Leicester čtvrtfinále LM a v EL letos určitě nemíří níže. Navíc pohárových soutěží se hraje každoročně na ostrovech několik a mají obrovskou prestiž. Výsledek, který jsme udělali před týdnem, byl alespoň pro mě nad očekáváním. Vyřazení Leicesteru bych ale bral snad ještě jako větší příjemný šok než vyřazení Sevilly. Na druhé straně, Suk s Cufem jim tam nadělili trojku, takže je vidět, že slávisté na ně nakonec i platí...:-)

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      Castlereagh     před 3 lety 24.02.2021 16:53 |  
      4 2

      Souhlas - taky moc nechapu to o evropskych zkusenostech - to ma mozna smysl kdyz se porovnavame s tymy z podobnych lig, ale Leicester kazdy tyden hraje proti Liveproolu, City, United, atd atd - to se asi pocita vic nez nasich 6 zapasu v EL za sezonu (trochu nadsazka ale stejne).

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        Lunaris     před 3 lety 24.02.2021 17:39 |  
        6 5

        Jejich pohárová nezkušenost znamená, že budou hrát na remízu 1:1, 2:2 a vyšší v domnění, že jim to stačí. Nakonec zjistí, že to na postup není a bude trochu slziček. Ale tímhle si prostě musí ten Leicester postupně projít, v pohárech se otrkat a pak už budou vědět.

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      alois_veliky (admin)     před 3 lety 25.02.2021 10:32 |  
      2 0

      Ahoj kluci,
      díky za komenty. S těmi pohárovými zkušenostmi to byla trochu nadsázka, potřeboval jsem si nějak odůvodnit, proč je dneska rozneseme na kopytech :)

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        Castlereagh     před 3 lety 25.02.2021 14:42 |  
        0 2

        S tou jejich aroganci, bez Maddisona a pokud prezijeme tech prvnich 20 min tak myslim ze budou frustrovani a pak je zlomime ;) Po tom jak se chovali jejich fans se nemuzu dockat.

  3. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Papol     před 3 lety 24.02.2021 17:04 |  
    7 0

    Já bych si moc přál, aby Jindra poskytoval rozhovor do půl těla nahý :-)

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      Ondráš     před 3 lety 24.02.2021 17:20 |  
      1 0

      Taky by mě zajímalo, jestli si holí hrudník tupou žiletkou.

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        o5aradecek     před 3 lety 24.02.2021 20:21 |  
        2 0

        Jako starej Homolka :-)

  4. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Fačín     před 3 lety 24.02.2021 17:19 |  
    6 3

    Aspoň že to vysílá ČT sport a nemusím honit nějaký streamy.

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      Slávista 51     před 3 lety 24.02.2021 18:37 |  
      4 2

      Vysílání zápasů českých týmů v evropských pohárech, by mělo být pro ČT povinností !

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        Max1     před 3 lety 24.02.2021 19:12 |  
        5 2

        pokud za mikrofonem není tragéd Vlášek....to už raději ruský stream a kdo mě zná tak ví jaký názor na rusáky mám :-D

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        Fačín     před 3 lety 25.02.2021 07:33 |  
        2 2

        Souhlasím naprosto. Ona i ta česká liga by měla být na ČT. Komentátoři sice hrozní (Vlášek, Štěpán), ale mít víc zápasů a větší zodpovědnost za kvalitu produktu, třeba by se to tam zlepšilo.

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          Max1     před 3 lety 25.02.2021 09:23 |  
          2 6

          Kvalita přenosů na o2 je za mě o galaxii dál než na ČT (viz bídná kvalita na ČT při zápasech EL i toho 1 zápasu z ligy). Brečíme, že se tv práva prodávají za drobný, ale právě to, že tolik let je ČT kupovala za drobný, je jeden z důvodů, proč tomu pořád tak je. V tomto jsem asi jeden z mála, ale dle mě liga na veřejnoprávní TV nepatří, protože nedokáže konkurovat soukromé TV. Můžeme se bavit zda O2, Sport Tv, Nova sport, ale při debatě veřenoprávní tv vs. soukromá tv mám zcela jasno.

          • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

            Fačín     před 3 lety 25.02.2021 09:38 |  
            2 1

            Tak kvalita přenosu je podle mě takřka totožná. Rozdíl je v kvalitě studií a komentátorů (na o2 jsou rozhodně lepší, nemám úplně rád snad jen Pilnýho, jinak celkem v pořádku). A cena za práva dle mého názoru není nízká kvůli ČT, ale kvůli přeprodávání pochybným Pragosportem.

            Ovšem jako uživatel jsem nespokojen s kvalitou o2tv jako celku, občas je to taková sekaná, že se na to nedá dívat, navíc mají zpoždění, občas zlobí přihlašování. A za 3 měsíce, co si ho platím, tak my třikrát strhli poplatek dva dny za sebou a pak mě bombardují maily, že mi vrací peníze/nezaplatil jsem/zaplatil jsem nesprávnou částku.

            • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

              Max1     před 3 lety 25.02.2021 09:46 |  
              2 1

              píšu, že ČT je jeden z důvodů, jinak samozřejmě Pragosport je asi ten hlavní....svého času to byl i STES, když práva prodával FAČR a nebyla LFA. Problémy s O2 já nemůžu soudit, platím si od nich komplet balíček služeb včetně TV a problémy nemám.

  5. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Max1     před 3 lety 24.02.2021 19:11 |  
    6 3

    1:1 a jdeme dál.....ať se nejméně sympatický klub v PL a nejhnusnější město jde klouzat :-)

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      knl66 (přítel SN)     před 3 lety 24.02.2021 21:38 |  
      3 1

      A v daším kole vyřadíme Hoškův Tottenham, to by Hošek koukal... :)

  6. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 24.02.2021 19:30 |  
    2 0

    Brendan Rodgers (trenér Leicesteru na TK):"Pokud dojde na penalty, tak máme dobré střelce, popasujeme s tím, ale naším plánem je vyhrát a postoupit v základní hrací době. Ale budeme připraveni i na tuto variantu. James Maddison zítra nenastoupí. Je to samozřejmě velká škoda, ale věřím, že máme tak silný tým, že ho někdo kvalitně zastoupí. Jak nahradíme Maddisona, uděláme tak, jako vždycky, musíme být flexibilní, už jsme v takových situacích v této sezoně byli a ukázali jsme, že hráči se umí přizpůsobit. Věřím, že dosáhneme výsledku, který chceme. Podstoupil další vyšetření v Londýně, až budeme mít všechny posudky specialistů, tak připravíme plán jeho rekonvalesce. Nevypadá to na další operaci (tři další dotazy byly mmj. na odvolání kouče Celtiku)."
    Tielemans:"Máme vše ve svých rukou, nevyhráli jsme, ale nedostali jsme branku. Bylo by to lepší s gólem venku, ale doufám, že se nám povede postoupit. Slavia hrála dobrý fotbal, je to fyzicky výborně vybavené mužstvo, bude to těžký zápas. Barnes nám svými góly velmi pomáhá, udělal velký pokrok v tom, jak zakončuje své akce, má i štěstí, které střelec potřebuje. Věřím, že mu to vydrží až do konce sezony. Sezona je nabitá, ale to jsme věděli. Nebudu lhát, že občas nejsem někdy unavený, ale jakmile přijde zápas, tak to všechno zmizí a jdete do toho s plným nasazením. Nebudu trenéry porovnávat, nedělám rád ani u hráčů, ale trenér Rodgers mi v kariéře hodně pomohl, zvýšil intenzitu mé hry, hrají rychleji a mám lepší kondičku. Dokáže ze mne dostat maximum. To je to, co od trenéra očekáváte. Snažím se stále zlepšovat, a hrát Premier League je velice náročné z hlediska fyzické připravenosti. Na každý zápas je třeba být připravený nejenom mentálně, ale i fyzicky. V tom mi trenéři a realizační tým velmi pomáhají."


    Komentář byl uživatelem upraven (24.02.2021 19:34) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      necich     před 3 lety 24.02.2021 20:00 |  
      0 0

      Ten závěr mi připadá, jako bych četl rozhovor s Nicem...:)

  7. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Ragnarok     před 3 lety 24.02.2021 19:34 |  
    5 0

    Přání postupu je silné. Ať to letos ještě nekončí. Rozhodně to je v silách našeho týmu. To napětí bych si rád odpustil, třeba to rozhodneme hned na začátku.

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      knl66 (přítel SN)     před 3 lety 24.02.2021 21:37 |  
      2 1

      Jo, dáme gól ve třetí minutě, oni srovnají v páté a do konce zápasu to budou nervy k prasknutí. Kdybych si tedy mohl vybrat, tak bych na ně vlétl, během první čtvrthodiny jim nasázel tři góly a pak se šťoural v nose. Tomu bych říkal bez napětí :)

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        Fačín     před 3 lety 25.02.2021 07:38 |  
        2 1

        To jsme měli udělat už doma!

  8. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Ontko     před 3 lety 24.02.2021 19:48 |  
    8 2

    Tak jsem si udělal svůj vlastní rozbor Leicestru a vyšlo mi, že klíčových bude prvních 30. min, potažmo první půle. Oni to hrají doma tak, že okamžitě v první půli vletí na soupeře a tlačí gól do brány pod tlakem. Snaží se dát v první půli 1 2 3 góly a rozhodnout zápas co nejrychleji. Mají celkem dobře organizovanou obranu (teda až na standardky), kraje rychlé. Možná menší slabinka ve středu obrany, těžko říct. Ve druhé půli už udržují výsledek, který nahráli v první půli. Klíčem je tedy podle mě udržet první půli. Nevím, jestli jim dochází síly nebo je to taktika, ale tak od 65. - 70 min. jdou s výkonem dolů, skoro v každém zápase (samozřejmě záleží natom, s kým taky hrají). Takže čím déle vydržíme s remízou nebo i prohrou o gól, tím větší šance pro nás, že v posledních 20. min. jim dáme gól my. V podstatě to předvedli už v Praze. Oni hrají celkem pořád stejně. Akorát v záloze a útoku mají neskutečnosu kvalitu. Madisson, Barnes, Vardy, ale i Tielemans jsou schopni sami rozhodnout zápas. Já bych v první půli zaparkoval ve vápně doubledecker a čekal, až se vyšťaví. Když to otevřeme, tak to nedopadne dobře. Viděli jste je v Praze a doma jsou silnější. Na druhou stranu, když udržíme půli, tak to otevřou oni ještě víc a přijde možná čas pro Simu, aby utekl a zavěsil. A přeci jen jednu slabinu mají. Mám pocit, že to říkali už komentátoři zápasu v Praze, ale mají horší bránění obranných standardek. Tady je prostor. Buď signál z rohu nebo dobře a nezbrkle zahraný signál z přímáku. Schmeichel blbě vybíhá a kupodivu jsou občas v té obraně nějak divně organizovaný při těch standardkách. Tak tolik ode mě. Asi jste to tak nějak tušili, ale tak jsem to shrnul. Jak říkám, klíč k úspěchu leží v první půli. Pokud ji zvládneme, naše šance půjdou od 60. min. prudce nahoru. Pokud tedy my vydržíme celých 90 min.


    Komentář byl uživatelem upraven (24.02.2021 22:03) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      Papol     před 3 lety 24.02.2021 21:16 |  
      0 3

      Zkus ještě rozbor Slavie

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        Ontko     před 3 lety 24.02.2021 22:14 |  
        4 1

        O našem mužstvu jsem psal dříve v jiných diskuzích. Myslím, že ten zápas bude spíš o dodržení taktiky a vyvarování se individuálních chyb v obraně. Máme vynikající hráče. Nesmí udělat chybu a hrát minimálně stejně dobře jako v Praze. Před chvílí Leicester ohlásil, že nebude hrát Madisson. Pro nás je to možná nejlepší zpráva. Přišli o mozek zálohy a výborného střelce zpoza vápna. Nepřeji mu nic špatného, naopak, ale pro nás a zítřejší zápas jen dobře. Snad to kluci v první půli ustojí a pak přijdou naše chvíle... Moc v to doufám. Jednou už taky musí přijít doba, kdy české mužstvo vyřadí anglické. A doufám, že rozhodčí zítra budou fér...


        Komentář byl uživatelem upraven (24.02.2021 22:15) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          amon     před 3 lety 24.02.2021 23:08 |  
          1 0

          Analyza dobra. Rikal jsem si pri tom domacim maci, ze ke konci byly lisky zraly na gol, ALE my byli uplne vystaveny z toho narocnyho presingu a dopredu nikdo k vystridani! Lingr to nespasi a hraci jako MvB, kteri by to ke konci ozivili a byli schopni rozhodnout, proste ted nemame. Mel jsem velky obavy, aby nechybel Bah, ktery je pro nas strasne dulezity. S nim mame sanci.

  9. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    JS (přítel SN)     před 3 lety 24.02.2021 20:00 |  
    3 1

    Dneska se mi zdálo, že jsme venku vyhráli 1:0. Takže tomu budu věřit. Gól dá Sima/Olayinka. ;D

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 24.02.2021 20:36 |  
      3 0

      Jenom jo, měl bys s těmi svými sny něco udělat a trochu je vylepšit :-)

  10. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    gazza     před 3 lety 24.02.2021 20:43 |  
    0 2

    Maddison je zraněný což by nám mohlo pomoci .

  11. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Jachym     před 3 lety 24.02.2021 21:06 |  
    4 3

    Tak mě napadlo, hraje se v Anglii, bude velmi pravděpodobně klekání Ave Maria jako v křížovkách ... Teď se dívám na Mönchengladbach - City, kde je anglický tým hostem a klekánice se tam objevila...

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      Ondráš     před 3 lety 24.02.2021 21:25 |  
      15 4

      Nestraš. Nasral bych jim.

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        wimpy     před 3 lety 24.02.2021 22:01 |  
        1 1

        Obávám se, že ... :-(

  12. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Borgetti     před 3 lety 24.02.2021 21:57 |  
    8 0

    Já se na ten zápas těším už hodně dlouho, ale po těch Teplicích tak nějak jinak, bez většího tlaku. Když to vyjde - super, ale hlavně to potvrdit na Slovácku a když ne, tak nevadí, ale hlavné to napravit proti Slovácku :-)
    Jak to řikal Houšťa... "kdybychom postoupili do semifinále, tak bychom nevyhráli/nemuseli vyhrát ligu"
    ... nějak jsem si na to vzpomněl, ale jo, já nějak teď věřim, že bychom ligu dali, i kdybychom šli do finále. Kádr je neskutečně kvalitní a největší soupeř je nám špatný terén, který je pro naši hru extrémně důležitý. Čim lepší hřiště = tim lepší Slavia, tak jsem zvědavej zda to potvrdí i v Anglii na královským pažitu.

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      mig52     před 3 lety 25.02.2021 06:35 |  
      3 6

      Borgi, žel, Teplice ukázaly, že s tou lávkou to tak růžové není! A nic na tom nemění
      mizerný terén, ta kvalita je tak rozdílná, že jsme to měli zvládnout. Pokud jsou nominování 1-2 hráči ze skupiny náhradníků, tak to většinou zvládnou neboť se pozitivně " svezou" se zbytkem základu. Ale pokud pošleš od začátku 4-hráčů z lávky, nastává jak herní, tak výsledkový problém. Proto se obávám zápasu na Slovácké Slavii, bodovat tam za 3 s hráči lavičky by bylo hodně těžké.

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        mig52     před 3 lety 25.02.2021 06:38 |  
        1 1

        ...od začátku 4-6 hráčů...

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        nobiczek (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 10:54 |  
        4 0

        Nesouhlasím, kvalita na lavičce rozhodně je, jde o to, že při výměně poloviny týmu a vlastně celé útočné formace zákonitě musí dojít ke snížení kvality souhry. Jasně, ti kluci spolu trénují, ale to prostě není to samé, jako když spolu pravidelně hrají zápasy. Což vysvětluje i to, že když nasadíš do ustálené sestavy, kde funguje souhra i automatismy, jen 1-2 hráče, je to v pohodě - ty to vysvětluješ tím, že ne až tak kvalitní hráč se sveze s kvalitními hráči, já tvrdím, že se změnou menšího počtu nerozbije souhra týmu jako takového..

  13. Btw

    deny91     před 3 lety 25.02.2021 00:03 |  
    6 0

    Jen tak pro zajímavost, víte co má zítřejší zápas společného s tím z podzimu, kdy jim dal WHU trojku? Ano, byl to jeden z mála, kdy nehrál Maddison. Ano, byli tam třeba hráči jako Ayoze Perez, který je zraněný, nebo místo tehdy zraněného Ndidiho Mendy + nyní zraněný Justin, ale stejně mi přijde, že jejich největší ztrátou pro celkový obraz hry byl tehdy ten Maddison a mohlo by to být opět podobné i zítra. Podle mě by to pro nás mohla být příjemná malá výhoda, protože on je fakt dobrý a nejen že pak musí hráči strašně pozorně hledat právě jeho a střed hřiště, ale z jeho hry a přihrávek/pasů dost těží Barnes na křídle popř. Vardy na hrotu. Podle mě jeho zranění jde trochu za trenérem, protože vůbec netočí sestavu co se týče hlavních opor. A Maddison to odnesl.
    Navíc, jak už jsem zmínil hned po 1. utkání, nemají na hrot pro ŽK Iheanacha ani zraněného Peréze, takže vůbec nemají varianty na hrot. Jsem zvědavý, jestli to bude muset odběhat Vardy nahoře sám celých 90 minut (opět riziko zranění po nedávné operaci?)
    No, bude to zajímavé, ale pokud nastoupíme v plné palbě, zápas nás zastihne v dobrém rozmaru, budeme méně nervózní ve finální fázi a neuděláme vzadu zbytečnou chybu, pak si myslím, že to pro nás bude hodně zajímavé :)

  14. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    gazza     před 3 lety 25.02.2021 00:56 |  
    6 29

    Obávám se zítra klekání.Na to Tvrdík nemá koule ,tím spíš když jeho favoriti a kamarádi jsou eurosoudruzi Jourová a Vondra.Zítra se bojím téhle další potupy.Stále věřím ,ale že jsme Slavie

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      Fačín     před 3 lety 25.02.2021 07:48 |  
      8 10

      Taky doufám, že se neponížíme k vyjádření úcty k rasistickému rabujícímu spolku. White lives matter!

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      Akuls     před 3 lety 25.02.2021 10:54 |  
      13 8

      To jsou zase starosti, to abyste se zřekl i Součka s Coufalem, ti klekají každý týden často dokonce i 2x. V Anglii je to holt zvykem a když to nezakáže, na rozdíl třeba od nošení květů rudých máků v den válečných veteránů, ani UEFA, přidají se i rozhodčí, tak hráčům Slavie nic jiného nezbyde, navíc když máme v týmu ještě 5 Afričanů.


      Komentář byl uživatelem upraven (25.02.2021 10:55) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        pcitron     před 3 lety 25.02.2021 11:27 |  
        8 7

        Takovým týpkům jako Ty by evidentně nevadil komunismus ani jiné diktatury. Pokleknutí kvůli kriminálníkovi a feťákovi je naprosté ponížení. Osobnosti, např. britský ministr zahraničí s českými kořeny Dominic Raab, toto ponížení explicitně odmítli.

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          Akuls     před 3 lety 25.02.2021 11:42 |  
          5 3

          Ach jo, počítám TS dole za brankou, černá mikina. S tím komunismem jsi u vnuka "kulaků" (dědové totiž hospodařili jen na cca 20ti ha, a to měli ještě čtvrtinu výměry jen propachtovanou) opravdu trefil kozla.

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        Akuls     před 3 lety 25.02.2021 11:29 |  
        13 7

        Palce dolů mi nevadí, nejsem Dr. Železo, ale vážně si myslíte, že SK Slavia tak nutně potřebuje získat v Evropě nálepku rasistického a xenofobního klubu?

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          Merlinus (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 11:35 |  
          7 6

          Nebo naopak nálepku klubu, který má vlastní rozuma čest a servilně neopakuje jakoukoliv pochybnou politickou agitku... A tvrdit o klubu, který má v týmu 5 Afričanů - mezi fanoušky navíc velmi oblíbení, že by mohl být rasistický je absurdní.

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          Ondráš     před 3 lety 25.02.2021 11:38 |  
          9 5

          Stačí trocha šikovné diplomacie:) Podívejte ostrovani, chápeme, že je potřeba rasová rovnoprávnost a sami máme v týmu několik hráčů tmavé pleti. Bohužel u nás není zvykem si klekat a neslučuje se to s naší slovanskou kulturou. Proto navrhujeme, že se naši hráči na výraz souhlasu chytnou za ramena a vy před námi samozřejmě normálně poklekněte:) Ctíme vaše tradice a rozhodně vám v nich nechceme bránit.

          • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

            Wulfstan (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 13:06 |  
            4 4

            Moc hezky!!! :-)

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          Jachym     před 3 lety 25.02.2021 11:43 |  
          5 5

          Akulsi, Akulsi, nic jsi nepochopil. Ty palice medvědí:-)

          • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

            Akuls     před 3 lety 25.02.2021 12:10 |  
            5 7

            Každému holt není z hůry dáno, jinak ale připomínám, že se říká: "hlavo dubová". Vám bych zase doporučoval s Vaší jistě krásnou hlavou před upotřebením zatřepat a to hodně. Pokud vím tak v Anglii, ale asi až po roce, přestal klekat a to teprve před cca týdnem jen druhodivizní Brantford. V Evropě, v mezistátních zápasech či v klubových soutěžích v Británii, to pokud vím zatím bylo buď všichni nebo nikdo. Buď tedy Slavia přesvědčí rozhodčí a Leicester nebo tam kluci tu minutu budou trčet jako ty pověstné kůly v plotě. Potom se uvidí, zda bude mít UEFA a Evropa pochopení pro slovanské tradice a zda našim Afričanům bude stačit jen láska fanoušků. Jinak koukám, že mezi fandy Slavie je dost Vystrčilů, stateční, ale na špičku nosu si nedohlédnou. Snad ti co odpovídají za klub se budou řídit rozumem a ne jen srdcem.

            • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

              JS (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 12:21 |  
              11 11

              Já si přeju, abychom hezky poklekli na znamení dodržování tradic/zvyků/symbolů v zemi, kde jsme hostem. Stejně jako chceme, aby např. migranti ;)))) dodržovali NAŠE HEZKÝ ČESKÝ tradice.

              Ona to je fakt prdel sledovat, jak pořád někomu vyčítáme, že se NÁM nedokáže přizpůsobit, ale kdybychom měli mít trochu nadhledu s tím, že naopak někde se přizpůsobíme my, to radši začneme blbě kafrat.

              Takže už jenom kvůli tomuto vláknu doufám v dlouhý poklek na znamení podpory rasové rovnosti. ;D

              • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                Merlinus (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 14:13 |  
                9 2

                Promiň, ale teď totálně mícháš jablka s hruškami. Poklekání není žádné dodržování tradice, to je politické gesto jako prase...

                • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                  necich     před 3 lety 25.02.2021 14:25 |  
                  6 2

                  Howgh.

                • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                  Harry R     před 3 lety 25.02.2021 16:47 |  
                  4 5

                  Je to politické gesto stejně jako nepokleknutí. Že si dějinami nepolíbení kulturní nedovzdělanci nedají dohromady historickou provázanost USA s Anglií, která se až po uši namočila do kolonialismu včetně obchodu s otroky, se dá očekávat. Když hostitel bude držet minutu ticha, nebudu se coby host pochechtávat, drbat mezi půlkama a žvanit.

                  • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                    JS (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 18:38 |  
                    3 3

                    Díky, přesně tak jsem to myslel v narážce na to, že od druhých očekáváme to, co sami neděláme. Jestli se jedná o gesto politické nebo kulturní je jedno. Je to provázané. Co je pro jedny politika je pro druhé otázka kultury, společnosti. A naopak.

              • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                wimpy     před 3 lety 25.02.2021 16:50 |  
                2 0

                Ty bys chtěl po muslimských migrantech, aby chodili na katolické mše? To je totiž stejnej level.

                • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                  JS (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 18:40 |  
                  1 2

                  Ne, to rozhodně není stejnej level, příteli wimpy. :)


                  Komentář byl uživatelem upraven (25.02.2021 18:41) . Zobrazit původní komentář

                  • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                    wimpy     před 3 lety 25.02.2021 19:28 |  
                    2 1

                    Já aspoň nevidím rozdíl. Domácí ať si pokleknou...

            • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

              Jachym     před 3 lety 25.02.2021 12:37 |  
              1 1

              Nejde o to, zda má někdo shůry dáno nebo ne, ale ty evidentně neznáš právě onu slovanskou klasiku s medvědem. A "vo tom to je". A proto to pak nesmyslně mícháš s Tchajwancem...

              • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                Akuls     před 3 lety 25.02.2021 13:37 |  
                1 1

                Tak že tu budeme probírat ruskou klasiku, tedy Mrazíka, to mne fakt nenapadlo. Jinak ale mohu doporučit jinou "medvědí palici", a sice odrůdu česneku. Je výborný, hodně aromatický na topinky k pivu mohu vřele doporučit.

                • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                  necich     před 3 lety 25.02.2021 14:23 |  
                  1 0

                  Nechci vám do toho zasahovat, ale dovolím si tvrdit, že medvědí česnek by sis na topinku nedal, leda nakrájet listy. Palice medvědího česneku se na strouhání nepoužívají neb to nejsou palice, ale hlízky o velikosti cca 1 cm. :)

                • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                  Jachym     před 3 lety 25.02.2021 14:56 |  
                  1 1

                  Vidíš, já bych zase nečekal, že si tady budeme povídat o receptech. Ale jinak díky, protože topinky i česnek mám rád, ať už je to v palicích nebo hlízkách...:-))

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          Lunaris     před 3 lety 25.02.2021 15:11 |  
          6 10

          Těmhle borcům je zbytečné tohle vysvětlovat. To je stejné, jako kdyby ses snažil Klausovi vysvětlit, že by měl nosit roušku nebo se nechat naočkovat.

  15. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    ColinSKS     před 3 lety 25.02.2021 08:36 |  
    1 2

    https://www.youtube.com/watch?v=TJKFOaSdfkU
    Alexbah? ten mluví jako by tady u nás hrál 3 roky. Super kluk. extaze by byla, kdyby dal gol a postoupilo se. Je úplně jasný, jaké hráče přivádíme. V tomto si dovedu tvrdit, že jsme nedostižní. V naší lize určitě.

  16. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    ColinSKS     před 3 lety 25.02.2021 08:47 |  
    5 1

    strašně sympatický video. jsem zvědavej, co fans lestru připraví jako na naše geniální choreo TS.
    https://www.youtube.com/watch?v=RBNOOXYItk8

  17. Fox Hunting

    Akuls     před 3 lety 25.02.2021 10:40 |  
    2 1

    Podle videa a fotek z předzápasového tréninku to vypadá, že tím hráčem, který není fit je Holeš, Bah i Lingr vypadají, že jsou po Teplicích naštěstí fit. Jsem zvědav jak pozici DZ trenér JiT vyřeší. Hra celé naší zálohy bude pro vývoj zápasu klíčová. Vypadá to, že se bohužel zase nedostane na Deliho. Hodil by se i Masopust, který má s těmito zápasy velké zkušenosti, ale to by musel být v jiné formě. Pokud by ho tam JiT alespoň na chvilku dal a dařilo se mu, tak by mu to určitě hodně zvedlo sebevědomí. Ještě ho bude Slavia minimálně v této sezóně hodně potřebovat, zápasů bude mnoho. Pokud Hromada s Kuchtou naváží na výkon v Teplicích, tak Bůh ochraňuj Slavii. Škoda, že JiT nevyzkoušel v nějakém zápase na DZ Zimu, podle mne má všechny předpoklady tam být lepší než Holeš, Hromada, Oscar i Traoré a navíc by se na plac dostal i Deli, kterého bude jen na lavičce velká škoda. Pokud se pamatuji, tak na této pozici Zima nastoupil kdysi na Bohemce a nehrál špatně, ale zápas se mužstvu nepovedl a po hrubce Frydrycha se tam dokonce prohrálo 0:1.

    • Re: Fox Hunting

      Fačín     před 3 lety 25.02.2021 10:47 |  
      2 1

      Jen detail, myslím, že Zima byl na DZ vyzkoušen hned ve svém prvním (nebo druhém?) zápase za Slavii. Už je to tedy rok zpátky...

      • Re: Fox Hunting

        Akuls     před 3 lety 25.02.2021 11:06 |  
        0 1

        Mlho, to bylo právě na té Bohemce.

        • Re: Fox Hunting

          Fačín     před 3 lety 25.02.2021 11:24 |  
          1 2

          Já jsem nedočetl poslední větu, pardon. Ale měl jsem za to, že to bylo doma, stopera hrál Tijani a Zima "součkoval".

        • Re: Fox Hunting

          deny91     před 3 lety 25.02.2021 11:56 |  
          3 0

          Na Bohemce to byl před rokem Provod na DZ, v tom zápase Zima vůbec nehrál. Nastoupil na DZ doma proti Opavě o zápas později, pak taky při prohře 0:2 v UH.

          • Re: Fox Hunting

            Akuls     před 3 lety 25.02.2021 12:21 |  
            0 0

            Děkuji za upřesnění a jsem rád, že Zima hrál na postu DZ ve vítězném zápase.

            • Re: Fox Hunting

              deny91     před 3 lety 25.02.2021 16:03 |  
              2 0

              V UH jsme nevyhráli (0:2). Proti Opavě ano, ale že by to bylo kdovíjak přesvědčivý výkon, to se taky nedá říct.

    • Re: Fox Hunting

      Merlinus (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 11:27 |  
      1 0

      Myslím, že ten zraněný je určitě Holeš. Ten kotník se mu vylomil před týdnem strašlivě. Tohle za týden prostě nemohl vyléčit...


      Komentář byl uživatelem upraven (25.02.2021 12:13) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Fox Hunting

          Merlinus (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 15:13 |  
          2 0

          Tak to by byl skoro zázrak. Chápu, že profi fotbalisti mají jinou svalovou hmotu, trénovanost a jiný servis, ale já si za celý život s kotníky užil opravdu hodně a po podobných vymknutích jsem sám nehrál týdny i měsíce...

    • Re: Fox Hunting

      MKCZ83     před 3 lety 25.02.2021 19:28 |  
      1 2

      Dokud bude Zima občas produkovat naprosto nesmyslný přihrávky nikam, který končí u hráče z postu obránce, na DZ se nehodí. Přitom on nemá špatnou techniku, nebo že by byl levej... vedení míče má super. Spíš (no, vypadá tak v televizi) je podle mě hodně vyjančenej a má v hlavě v tu chvíli obrovský blikající výkřičník NEZKAŽ!!! a zákonitě to zkazí. Při tvoření hry na DZ by podle mě teď neobstál. Na druhou stranu já v něm potenciál pro případné DZ typu Součka vidím, ale i Tomáš k tomu musel dospět a vykopat se.


      Komentář byl uživatelem upraven (25.02.2021 19:30) . Zobrazit původní komentář

    • Re: oficiální článek na Slavia.cz

      Akuls     před 3 lety 25.02.2021 13:59 |  
      3 0

      Teď jde o to, co bylo dřív - vejce nebo slepice, a to neexistuje jen Wikipedie. Třeba ve skvělém turistickém průvodci Anglií Rough Guides píší o Leicesteru také skoro úplně stejně.
      https://cs.wikipedia.org/wiki/leicester

  18. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Eskaes     před 3 lety 25.02.2021 12:18 |  
    7 5

    Přiznám se, že celý rok už mě bohužel fotbal moc neba, i když prožíváme jedno z nejúspěšnějších období slávistické historie. Ale dnešní mač si chci užít právě kvůli všem ostatním nefotbalovým okolnostem. Tak se tam držte, v jámě liščí, borci naši.

    SKS 4EVER!

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      lilien111     před 3 lety 25.02.2021 13:58 |  
      1 0

      To je jak zrychlený přehrávání.

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        necich     před 3 lety 25.02.2021 15:24 |  
        0 0

        K svátku přeju výhru...:)

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          lilien111     před 3 lety 25.02.2021 15:38 |  
          3 0

          Ale já jsem Lída :) Ale stejně dík.

          • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

            necich     před 3 lety 25.02.2021 17:11 |  
            1 0

            Liduška je taky dobrá. Tak příště.. :)

          • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

            knl66 (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 17:43 |  
            0 0

            Tak Lilien, jak to je, Lýdie, nebo Ludmila? ;)

            • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

              lilien111     před 3 lety 25.02.2021 19:29 |  
              1 0

              Jsem lidu milá ))

              • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

                knl66 (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 19:45 |  
                0 0

                A tomu slavistickému obzvlášť! :) Tak se tedy ozveme v září. :o

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          ColinSKS     před 3 lety 25.02.2021 18:49 |  
          0 1

          ty jsi Lenka jo?

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      necich     před 3 lety 25.02.2021 14:01 |  
      1 0

      To nebude trávníkem, ale asi tam mají řidší vzduch. Většina míčů jde vzduchem... :)

  19. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    JS (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 13:49 |  
    8 7

    Už dlouho jsme (kromě Dynama) nehráli s nesympatičtějším týmem. Doufám, že je dneska vymeteme z EL. Rád bych si zopakoval minimálně to čtvrtfinále. :)

    Simon Deli do základu.

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      ColinSKS     před 3 lety 25.02.2021 18:47 |  
      4 1

      tak mě třeba lišky nevadí. ta smrt majitele je trefila. ale letos hrají celkem obstojně. vůbec mi z PL žádný klub nevadí. Co mi vadí je namyšlený Bayern Mnichov, Barcelona a PSG

  20. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Lord_Edmund     před 3 lety 25.02.2021 15:49 |  
    9 0

    Tak jen přeji hodně štěstí a přesnou mušku. Zasloužíme si v této době na howno trochu té radosti .

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      ColinSKS     před 3 lety 25.02.2021 18:44 |  
      0 1

      naprosto přesné.

  21. Připraveni jste dobře, chlapci a

    Slávista 51     před 3 lety 25.02.2021 17:20 |  
    3 1

    takovým jde štěstí naproti ( Pán Bůh přeje ). Takže do toho a postup je váš !

  22. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Eluin (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 17:50 |  
    6 0

    Nechci malovat Řepku na zeď, ale dnes to budeme mít hodně těžké. Samozřejmě věřím v postup, ale objektivně vzato jsou favority hráči Leicesteru.

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      ColinSKS     před 3 lety 25.02.2021 18:48 |  
      2 1

      tvl, jak jsi na to přišel?

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      honzatribrichybrasil     před 3 lety 25.02.2021 19:11 |  
      0 0

      jj, musíme fandit a doufat !

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      knl66 (přítel SN)     před 3 lety 25.02.2021 19:49 |  
      2 0

      Teda, kolego, to je věta dne otce Fury... ;-)

  23. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    luky21     před 3 lety 25.02.2021 17:58 |  
    2 8

    By mě docela zajímalo, jak dlouho bude ještě Trpišovský říkat větu, že tento týden se k týmu připojí Petr Ševčík. Už to říká asi měsíc a furt nic....


    Komentář byl uživatelem upraven (25.02.2021 17:59) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      ColinSKS     před 3 lety 25.02.2021 18:41 |  
      0 1

      no až do doby, kdy se ševa připojí. co je na tom?


      Komentář byl uživatelem upraven (25.02.2021 18:48) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      MKCZ83     před 3 lety 25.02.2021 19:22 |  
      7 0

      Ševa byl zraněný a pak dostal COVID... trenérský tým je fakt dobrej, ale aby byli schopní dopředu poznat, že hráč dostane COVID, tak dobří fakt nejsou...

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        luky21     před 3 lety 25.02.2021 19:41 |  
        0 0

        Tak ok. Já myslel, že měl cobid už začátkem roku.

  24. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    honzatribrichybrasil     před 3 lety 25.02.2021 19:32 |  
    0 2

    Hm, tak ne Holeš, ale Hromada v základu. Doufejme, že podá výkon jako před týdnem a ne jako o víkendu v Teplicích. Držme palce!!

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      Kontrapunkt     před 3 lety 25.02.2021 19:34 |  
      0 0

      Jen to bude mít proti Leicesteru nepatrně těžší. :))

      • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        honzatribrichybrasil     před 3 lety 25.02.2021 19:37 |  
        0 0

        já popisoval to, jak naskočil do domácího zápasu s Lestrem. Tam zahrál dobře. V Teplicích to byl on, kdo měl hlavní podpis pod tím inkasovaným golem...

        • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

          Kontrapunkt     před 3 lety 25.02.2021 20:09 |  
          0 0

          Jo, pardon, věnuji se více věcem najednou.

  25. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

        před 3 lety 25.02.2021 19:37 |  
    2 0

    Nazdar Slavisti! Postup by se rovnal (nadhernemu) zazraku. Ja budu spokojeny, kdyz odehrajeme vyrovnane utkani jako pred tydnem, dame alespon gol a nedostaneme vice nez 3. Idealne kdyby se o postup hralo az do konce.

  26. Re:

    zeleznik2     před 3 lety 25.02.2021 19:45 |  
    0 0

    Lavička: Stejskal, Kovář, Holeš, Deli, Oscar, Traoré, Masopust, Lingr, Višinský

  27. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    zeleznik2     před 3 lety 25.02.2021 19:47 |  
    0 0

    30.9.2020 naprosto stejná situace jen v Dánsku a předkolo EL.
    Tehdy:
    Slavia: Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Holeš - Masopust (72. Musa), Stanciu (68. Traoré), Ševčík, Provod - Olayinka (85. Kuchta).

  28. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    dm52     před 3 lety 25.02.2021 19:47 |  
    0 0

    Sestava podle očekávání.

  29. Sestava Leicesteru

    honzatribrichybrasil     před 3 lety 25.02.2021 19:51 |  
    1 0

    Tam mě překvapilo, že nehraje v základu Barnes..

    • Re: Sestava Leicesteru

      honzatribrichybrasil     před 3 lety 25.02.2021 19:52 |  
      0 0

      Schmeichel - Thomas, Soyuncu, Evans, Amartey - Hdidi, Choudhury, Tielemans - Albrighton, Vardy, Under

  30. Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

    Ontko     před 3 lety 25.02.2021 20:58 |  
    0 2

    Zajímavá sestava Leicesteru. Buď nás Brendan Rogers nebere vážně, nebo na EL dlabou a je jim jedno, jestli postoupí nebo ne, protože potřebují v lize skončit do 4. místa. Nejen že nehraje kvůli zranění Madisson, ale on nepostavil ani nejlepšího domácího strřelce Barnse (myslím střelce jen domácích zápasů, skutečně doma v Leicesteru dal Barnes víc gólů než Vardy, který lépe pálí venku). My hrajeme v plné sestavě. Doufám, že jim ukážeme, že není radno Jinraboys podceňovat... :-)

    • Re: Slavia si zahraje s Leicesterem o postup do osmifinále Evropské ligy

      MKCZ83     před 3 lety 25.02.2021 21:50 |  
      0 2

      Ta zajímavá sestava nám dost větrá levou stranu, na které si Leicester minulý zápas skoro nečuchnul. Podle mě, např. třeba u autů, nás takticky docela dobře přečetl, stejně tak jejich rohy jsou ultra nebezpečný, spíš je štěstí, že z toho zatím nic nebylo. Podle mě nikoho v podstatě nešetří, mají trochu jinou typologii, než u nás, takže si myslím, že to je taktické rozhodnutí, ne podcenění.