Fortuna liga

Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

Zápasy letí ve zběsilém tempu. Po úterním slávistickém derby v poháru čeká sešívané už opět zápas nejvyšší české soutěže. Tentokrát s ostravským Baníkem, kde po remíze proti Teplicím v posledním kole skončil trenér Kozel.

Slávisté mohou doufat, že tentokrát nebude platit pořekadlo „nové koště dobře mete“ a nový trenér Baníku Ondřej Smetana nevstoupí do angažmá úspěchem proti velkému favoritovi. Bodový zisk na hřišti vedoucího týmu tabulky by mu navíc možná mohl pomoci vymanit se ze škatulky „dočasný trenér“, kam byl médii hned po nástupu zařazen. O motivaci tedy bude mít určitě postaráno. Stejně tak jeho svěřenci, protože s průběžným devátým místem není v Baníku nejspíš spokojený vůbec nikdo. Tým s pohárovými ambicemi zatím nezažívá příliš podařenou sezónu. Těšit se snad Slezané mohou jedině z relativně pevné defenzivy – ve 21 zápasech obdrželi stejný počet branek a pyšní se třetí nejpevnější obranou v lize. Olbřímí podíl na tom jistě má slávistům dobře známý brankář Jan Laštůvka, který patří již několik sezón mezi nejvýraznější tváře Baníku. Prostor před ním čistí mohutný stoper Patrizio Stronatti a trio opor uzavírá brazilský křídelník De Azevedo, který v letošní sezóně vstřelil už 8 gólů. Slavii se na Baník v poslední době daří, a to především doma. Slezský tým v Edenu porazila pětkrát za sebou a naposledy dokázali ostravští přemoci Slavii na její domácí půdě v roce 2012. Jako střídající hráč šel tehdy do hry dnešní vedoucí mužstva Stanislav Vlček, v základní sestavě Baníku naopak nastoupil trojnásobný mistr ligy se Slavií Michal Frydrych. Teď je ale situace zcela jiná a slávisté jdou do utkání v roli jasného favorita. Tím spíš, že Slezané do zápasu nemohou počítat s útočníkem Kuzmanovičem, nejistý je pak i start de Azeveda a Fleišmana.

Ztráty na straně sešívaných jsou bohužel mnohem početnější a hůře predikovatelné. Jisté je, že ani tentokrát nebudou připraveni zranění David Hovorka a Mick van Buren, stejně tak určitě nenastoupí vykartovaný Ondřej Kúdela. Nejasná situace je hned u tří středních záložníků, kteří museli nuceně střídat v pohárovém zápase proti Karlovým Varům - u Michala Berana, Petra Ševčíka a Ibrahima Traorého. Podle všeho ale ještě k zápasu připraveni nebudou. Nadějnější se zdá být situace u Tomáše Holeše, který musel kvůli zranění střídat v domácím zápase s Leicesterem, ale už se zapojil zpět do tréninkového procesu. K tomu všemu ale navíc do hry vstoupil (pokolikáté už?) i nevyzpytatelný faktor covidu. Jaroslav Tvrdík na Twitteru uvedl, že slávisté si ze Slovácka kromě tří bodů přivezli i britskou mutaci koronaviru a tým přechází do režimu každodenního testování. Dnešní opakované testování vyšlo u všech hráčů s negativním výsledkem, ale můžeme jen hádat, kolik členů kádru (a zda vůbec nějací) mělo pozitivní výsledek při posledním testu. Díky Twitteru předsedy představenstva víme, že podstatná část kádru prodělala nákazu v nedávné době, a tak je jejich reinfekce spíše nepravděpodobná. O které hráče ale přesně jde, můžeme spíše domýšlet na základě několika případů, které byly medializovány. „Šíři škod“, kterou covid tentokrát zanechal v týmu červenobílých, se tak dozvíme až při pohledu na zítřejší zápasovou soupisku. S napětím pak budeme sledovat i zprávy v dalších dnech, protože již ve čtvrtek čeká slávisty důležitý zápas s Rangers. Předtím je ale ještě potřeba si poradit s ostravským Baníkem. Vše vypukne v neděli 7.3. v 18:30, zápas přímým přenosem odvysílá O2 TV Sport.

Tip na sestavu: Kolář – Bah, Zima, Deli, Bořil – Provod, Hromada – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Kurzy: 1,23 – 6,73 – 14,50

22. - Neděle 07. 03. 2021 18:30

Fortuna liga, 2020/2021
2 - 1
2 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

8. Lukáš Masopust
33. Nicolae Stanciu (pen)

FC Baník Ostrava
FC Baník Ostrava

54. Kačaraba (vl.)

Komentáře (61)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

    jose01     před 3 lety 06.03.2021 20:29 |  
    2 0

    Tak hrr na ně

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      donford     před 3 lety 06.03.2021 21:15 |  
      11 1

      Ze sestavy uvažované aloisem si moc nelíbí Zima napravo. Na Slovácku to nebyla jeho parketa. Vím, že Kúdela hrát pro čtyři žluté nemůže, ale Kačaraba ano. Nakonec i na Slovácku když střídal Zimu, se obrana hodně rozhýbala, zrychlila, byla pojednou kompaktní, neprostupná. Zimu bych nechal vedle Kúdely na Rangers. Ale on Trpiš ví. 100x líp než já. :-)

  2. Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

    asanin     před 3 lety 06.03.2021 20:34 |  
    1 1

    Potřetí za posledních 10 zápasů nás píská sudí Pechanec...

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      Akuls     před 3 lety 06.03.2021 21:39 |  
      3 2

      Kompletní delegace sudích:
      Hlavní rozhodčí: Ondřej Pechanec
      První asistent: Petr Caletka
      Druhý asistent: Jakub Šimáček
      Čtvrtý rozhodčí: Petr Hocek
      Delegát utkání: Michal Tandler
      Delegát svazový: Ladislav Dofek
      VAR: Jiří Adam
      AVAR: David Hock

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      butters     před 3 lety 06.03.2021 23:55 |  
      8 0

      Jako hlavní podruhé (Karviná, Plzeň), na Slovácku byl u videa. Je to docela karbaník, má letos nejvíc žlutých i červených v lize, to by teoreticky měla být výhoda, pokud by Baník chtěl hrát prasácky jako obvykle.

  3. Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

    Papol     před 3 lety 06.03.2021 20:37 |  
    2 29

    Mňo, tak si myslím, že pokud Tvrdík vystoupil s prohlášením o covidu, tak jak řekl A, tak by měl i říci B, tedy, zda to ohrozí zápasy s Ostravou resp. s Rengers, to myslím hodně zajímá fanoušky. Jinak mi to připadá, jak film "Výkřik do tmy".

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      jose01     před 3 lety 06.03.2021 20:39 |  
      2 4

      Covid prej nikdo nemá

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      wimpy     před 3 lety 06.03.2021 20:39 |  
      5 0

      S takovým prohlášením může vystoupit jen hygiena.

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      kjandourek (admin)     před 3 lety 06.03.2021 20:41 |  
      10 0

      Tak ono se to vyvíjí... zjevně máme nějaké nakažené - patrně spíše z řad vedení, či trenérského štábu.... dnes dále JT na Twitteru napsal, že nám vyšly všechny opakované testy negativní... takže se budeme testovat každý den a na stadion do Edenu bude mít přístup i z řad zaměstnanců pouze ten, kdo bude mít ten den negativní test... Zápas s Baníkem ohrožený není určitě... Rangers jsou daleko, ale s tímhle přístupem by neměl být ohrožený ani ten....

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        Papol     před 3 lety 06.03.2021 20:57 |  
        2 7

        Tak to je moooooc dobře, už jsem měl obavu, ale proto měla být informace trochu detailnější. Super. Snad to bude v pohodě, těším se na zítřejší zápas a pak hlavně na Rangers.

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      Snivec     před 3 lety 06.03.2021 20:46 |  
      11 1

      zatim ti musi stacit toto "Vsichni, co se dnes podrobili opakovanym testum, negativni. Tym jde trenovat a zitra hrajeme. Klub bude pokracovat v prisnych opatrenich, vstup do Edenu pouze s platnym PCR testem pro vsechny vcetne zamestnancu."

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      Papol     před 3 lety 06.03.2021 21:09 |  
      2 25

      Ahoj chytrolíni, co všechno víte

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        kjandourek (admin)     před 3 lety 06.03.2021 21:16 |  
        17 2

        hele, zeptal ses, bylo ti odpovězeno... příště by se na Tvé otázky mohli "chytrolíni", co si sami zjišťovali informace, mohli vybodnout....

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        carevitchando     před 3 lety 07.03.2021 10:26 |  
        1 1

        Ahoj!

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      Pepino44     před 3 lety 07.03.2021 09:11 |  
      12 0

      Tak to, že je to výkřik do tmy je absolutní blbost. Málo které mužstvo informuje o zdravotním stavu svého mužstva.
      To, že to zajímá fanoušky je pochopitelné, ale daleko více to zajímá soupeře, aby postavil sestavu nebo způsob hry.
      Tak to bylo a tak to i bude. Neustále se o zdravotním stavu bude mlžit.

  4. RE:

    tobro     před 3 lety 06.03.2021 22:24 |  
    6 7

    Sestava na zítřejší zápas? No, to teď asi nikdo nevíme, ale kombinace Zima - Deli na stoperech se mi moc nelíbí, v krátké připomínce "po Slovácku" jsem i psal proč. S kým by byl lepší Kačaraba? Berte prosím v potaz i předpokládané hráče na krajích obrany. Imho je tu totiž opět ve hře otázka komunikace a organizace celé defenzivy včetně DZ. Holeš asi k dispozici není, že.

    • Re: RE:

      kjandourek (admin)     před 3 lety 06.03.2021 22:44 |  
      4 1

      Na záběrech z tréninků je... tedy Holeš... se stopery souhlasím, taky čekám Kačarabu místo Kúdely... nejspíše s Delim, Baník musíme uskákat...

      • Re: RE:

        tobro     před 3 lety 06.03.2021 23:00 |  
        5 4

        Tak, tak, taky jsem ho v jednom prostřihu zahlédl (zády...), ale, jestli už je úplně ready, to nevím. A ano, Zimu bych (taky) pošetřil na čtvrtek, navíc někteří "baníkovci" ho bez váhání velmi rádi pokopou tak, aby proti GR nemohl nastoupit... Bohužel.

  5. Slavia : Baník

    Slávista 51     před 3 lety 07.03.2021 08:16 |  
    5 2

    Nevidím to jinak, něž že ty 3body jsou povinnost, aby byl titul jistý.

    " Chachaři " si můžou potom vyšlápnout na Spartu.

  6. Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

    Borgetti     před 3 lety 07.03.2021 09:57 |  
    13 0

    Dnes bych rád, aspoň na 15 minut viděl Višinského. Moc by mě zajímalo, jak by si vedl proti prvnímu ligovému soupeři... Tak si přeju, ať to je v 75.min min. o 2 branky a má tak vyšší šanci dostat se na hřiště.

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      Kontrapunkt     před 3 lety 07.03.2021 10:24 |  
      0 2

      Bylo by fajn, kdyby Višinský nastoupil. V sestavě čekám Lingra, Deliho a asi i Kačarabu.

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      donford     před 3 lety 07.03.2021 11:54 |  
      7 1

      Přiznám se, že já bych ho dnes vidět nechtěl, i když bych ho jindy vidět chtěl. Dovedete si ho představit proti zákeřným rafanům Fleischmanovi či Fillovi kdesi na křídle? Ti by ho "semleli" a pokopali zaživa. A když si představím sudího Pechance, který, když jsme v hráli v Příbrami, neodpískal asi 3 desítky, nevím proč, (pak ale zase uznal Zimovi gól po přihrávce rukou), tak bych měl o něj velké obavy. Vše chce svůj čas a poznenáhlu, není kam spěchat. Vždyť je mu teprve 17 a není to takový nakypělý a nafouklý hoch, jako Hložek. A ani ten si proti naším obráncům nekopl.

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        deny91     před 3 lety 07.03.2021 12:20 |  
        7 0

        Já bych ho taky dneska rád viděl, ale je fakt, že ti jejich krajní beci jsou fakt hovada a to bych mu moc nepřál... Možná lepší pak doma s Opavou, když bude po zápase s Rangers a bude potřeba rotace. Každopádně nych ho chtěl vídat čím dál tím víc aspoň jako střídajícího hráče.

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        coogee     před 3 lety 07.03.2021 16:22 |  
        1 0

        Nebo Jánoš, další, co moc fotbalovosti nepobral, ale ve vypatlanosti se těm dvěma vyrovnává.

        • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

          donford     před 3 lety 07.03.2021 17:13 |  
          1 0

          Ano, s Jánošem máš pravdu, a to ještě nedávno za ně kopala ta morální ruina Přípotočný. Ten nedávno odkráčel směrem na jih. Bylo jich ještě více dalších. Takže bych dnes raději kluka šetřil. Když bude dál tak dobrý, ještě si je užije.

  7. Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

    wotlemburg     před 3 lety 07.03.2021 10:21 |  
    26 6

    Tak jsem si se zadostiučiněním přečetl, že fotograf z bulváru Sport má za "skandální fotku" s Leicesterem zaracha v Edenu. Jěště víc by mne potěšilo, kdyby tam ze Sportu nesměl nikdo. Vždyť pro ně je Slavia zlatý důl. Není den aby od nás něměli minimálně dvojstranu. Jen o této podle nich drzosti vytvořili celou stránku. Je bohužel škoda že o fotbale píše u nás obsáhleji jen tento zamaskovanej Blesk. Ti jejich "novináři" tam primárně kvůli fotbalu vůbec nechodí.

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      Osma     před 3 lety 07.03.2021 11:28 |  
      6 12

      By mě zajímalo kdo tomuhle příspěvku dal dva palce dolů :D Dost často se to tady děje.U příspěvku který je čistý jako lilie a lidi tomu dají palec dolů . Asi někdo od vedle

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        wotlemburg     před 3 lety 07.03.2021 11:32 |  
        4 11

        Stálo by za úvahu to udělat jako na iDnes kde vidíš kdo ti co uděluje. Ty minusy musej být určitě od konkurence.

        • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

          Osma     před 3 lety 07.03.2021 11:37 |  
          4 9

          To by asi nebyl problém to udělat.Otázkou je jestli se to udělat chce :-)

          • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

            pehacko     před 3 lety 07.03.2021 12:34 |  
            11 2

            Ty vole doktore, uz zase zacinas?

          • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

            o5aradecek     před 3 lety 07.03.2021 15:08 |  
            4 2

            Do tohohle se radši moc nepouštěj. :-)

            • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

              Osma     před 3 lety 07.03.2021 15:30 |  
              4 8

              Koukám že to tady na některý jedince působí jako červenej hadr na bejka :D By pak byli smutný kdyby nemohly anonymně rozdávat palečky

              • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

                wimpy     před 3 lety 07.03.2021 15:46 |  
                4 0

                To snad ani ne, ale ta zkušenost! :-)

                • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

                  Osma     před 3 lety 07.03.2021 16:12 |  
                  2 3

                  Dobrá :-)

              • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

                Krystof     před 3 lety 08.03.2021 01:27 |  
                4 0

                1) Pokud ti vadí místní formát a pravidla, nemusíš tu být, můžeš si vytvořit vlastní diskusní platformu, kde budou mínusy vidět. Na slávistické noviny nemá nikdo žádný nezadatelný nárok
                2) Mínus máš ode mě za to, že chceš ostatním nastavovat pravidla a sám si pak nejsi schopný ani v jedné a té samé větě pohlídat, abys ve 4 slovech nezměnil naprosto hloupě příčestí minulé, asi protože mu nerozumíš, pro jistotu do obou tvarů.

                • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

                  Osma     před 3 lety 08.03.2021 14:38 |  
                  0 7

                  Děkuji za palec,moc si toho cením . Chápu že někteří jedinci jsou neradi když ostatní vidí jací jsou to (mínusový) blbci
                  Ať se daří a dobrým radám zdar :-)

          • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

            coogee     před 3 lety 07.03.2021 16:19 |  
            2 1

            Nechce, proč taky!?

        • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

          butters     před 3 lety 07.03.2021 12:45 |  
          10 2

          Bylo to tu opakovaně vysvětlováno za časů legendy tohoto fóra, železného doktora. Kdyby palce nebyly anonymní, tak se pod mnoha posty rozjede dlouhé vlákno o tom, proč kdo dal a nedal palec. Takže by se např. musel minimálně 2x týdně otvírat nový článek pro off-topic. Z toho důvodu je lepší, když si tu budeme nadále anonymně okopávat kotníky.

          • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

            Osma     před 3 lety 07.03.2021 12:53 |  
            1 8

            :D tak to jo

        • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

          Dennis     před 3 lety 07.03.2021 17:06 |  
          3 0

          A ty máš teda pocit, že diskuze na iDnes je v pořádku? Že si ji bereš jako "vzor"? Nebo proč si myslíš, že by tohle byl dobrý krok a v čem konkrétně by byl ten přínos?

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        wymaz     před 3 lety 07.03.2021 16:36 |  
        4 0

        Proč podle tebe, někdo kdo s příspěvkem nesouhlasí je blbec? (Já to nebyl, kdyby ano nemám problém se přiznat) Osobně beru palec nahoru, souhlasím s názorem, palec dolů, nesouhlasím. U některých to mám jednou tak jednou onak. Mě spíš zajímají ty palce dolů z důvodu, co se jim nelíbí, s čím nesouhlasí, někdy je to ale úplně jasné proč tak či onak někdo vyjádřil svůj názor. Dost lidí také napíše nesouhlasím s tím, protože to vidím tak a tak. Před lety se tomu říkalo DISKUZE, DEBATA atd... Dnes má každý snahu jen prezentovat svůj názor a každého oponenta urážet dehonestovat, místo toho dobrat se jádra pudla.

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      donford     před 3 lety 07.03.2021 12:08 |  
      15 3

      Máš pravdu. My je živíme a hlavně živíme ten jejich bulvár, schovávající se zbaběle za krásným pojmem sport. Budou mlít nekonečně o Prymulovi, o poškození Tvrdíkem a jistě jejich skálopevní čtenáři z druhého břehu hýkají přitom blahem. Již roky na nás nemají fotbalově, tak jsou vděčni za vše, co špatného o nás jejich bulvár v čele s Tomkem napíše a také za jakoukoliv úvahu o těch proradných Číňanech, co musí přece jednou u Slavie skončit. "To by přece nebyla žádná spravedlnost na tom božím (sparťanském) světě!" :-) Což se opakuje každoročně a někdy i několikrát. Tak ať si melou. Ono by bylo zajímavé vědět, kolik miliard už do Sparty nasypal bez hmatatelného výsledku Křéťa (a plusový výsledek? Po nyní už všeobecně známých čachrech s Krulou, Berbrem a s Královcem se konečně dostali do EL a dokonce 2x porazili Celtic, jenž je darebný) a kolik Číňané.

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        butters     před 3 lety 07.03.2021 12:47 |  
        12 0

        Do téhle úvahy se deník spart samozřejmě nepustí, vzhledem k tomu, že Číňani zatím nemuseli sami sobě prodávat pozemky, aby obešli pravidla finanční fair play.

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      Snivec     před 3 lety 07.03.2021 12:21 |  
      7 1

      toto jsme meli udelat davno, nemyslim zakazovat nekomu vstup, ale rozdavat akreditace rovnomerne mezi vsechny media. Proc by mel mit akreditaci automaticky po ctk isport? Ted po te kauze se to ukazuje jako spatne nacasovane, isport z toho udelal boj za svobou tisku a sbiral za to body, ale ted uz to je jedno.
      Akreditace rozdavat mezi vsechny media a isport proste nezvyhodnovat, je to pouze jeden z mnoha platku.

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        SKEP     před 3 lety 07.03.2021 13:02 |  
        0 5

        Deník Sport má akreditaci patrně proto, že je oficiálním mediálním partnerem LFA. O zákazu vstupu na stadion z důvodu porušení etického kodexu asi rozhoduje opět LFA a nikoliv dotčený klub

        • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

          Snivec     před 3 lety 07.03.2021 13:13 |  
          4 0

          ja jsem cetl, ze danou akreditaci ma pouze fotograf ctk, pak je to na klubu
          pravidla pro akreditaci novinaru jsou zase jina
          tady se jedna o fotografa

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      pehacko     před 3 lety 07.03.2021 12:33 |  
      15 3

      Hlavne my jako slavia se bez ispartu obejdeme, ale oni bez nas ne... muzou pak maximalne psat chvalozpěvy na ultramega velko manazera sklenenku, jehož největším úspěchem byl suchy hajzl a pak vyfouknuti minceva velkoklubum jako je subotica!

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        butters     před 3 lety 07.03.2021 12:50 |  
        2 0

        Oběma týmům přejeme hodně štěstí :-) Tak určitě... ale jo, zapadá to do toho, jak komunikace mezi Slavií a spartem probíhá v ironickém duchu.

        • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

          pehacko     před 3 lety 07.03.2021 12:54 |  
          3 1

          Ach jo a ja uz se tesil na fotoreportáž psanou od koleji!!!

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      fps     před 3 lety 07.03.2021 13:29 |  
      5 7

      - jděte s tím už někam, a ještě to dávat do tématu které vůbec není o tom, řek bych že dle vyjádření je to jasné https://www.slavia.cz/clanek.asp?id=18207&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz , a ostatní jsou jen nesmysli, které by Slavisté neměli vůbec řešit
      - nevím proč by si Slavisté nemohli číst deník sport nebo isport, stačí jako všude to brát z hlediska toho, koho fanoušek ten článek píše, pak to přeci neni žádný problém, když to píše třeba sralťan, tak člověk k tomu článku tak musí přistupovat

  8. Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

    Juventus turin     před 3 lety 07.03.2021 12:52 |  
    1 0

    Přesně tuto sestavu jsem si napsal na papír než jsem začal číst tento článek. Není důvod měnit to co funguje. 3 body zůstanou v Edenu

  9. Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

    fps     před 3 lety 07.03.2021 13:13 |  
    0 4

    tak snad sestava bude cca taková, a snad budou hráči ušetřeny těm novým mutacím koronaviru

  10. Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

    damade     před 3 lety 07.03.2021 16:45 |  
    3 2

    Trošku nechápu ty kurzy (1,23 – 6,73 – 14,50). Takhle vysoký kurz na našeho oponenta tuhle sezónu ještě nebyl, i Příbram měla jen nějakejch 10. Baník neni zdaleko tak zoufalej, bude to docela těžkej zápas.

    • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

      Osma     před 3 lety 07.03.2021 16:50 |  
      3 3

      Na Pardubice měla Fortuna @ 15
      Příbram hrála doma a byl na ní @ 17 . Kdyby hrála u nás tak tam bude @ 30


      Komentář byl uživatelem upraven (07.03.2021 16:54) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

        damade     před 3 lety 07.03.2021 17:00 |  
        0 0

        Teď jsem se kouknul a na zápas v Příbrami byl (aspoň podle SN) @14. Myslel jsem, že byl trošku nižší, ale ten dnešní kurz na Baník mě stejně překvapuje.

        • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

          Osma     před 3 lety 07.03.2021 17:02 |  
          1 3

          No mě po pravdě ani nepřekvapuje.Baníku se teď moc nedaří ale zkusit se to dá,je to kulatý, vyměnili trenéra a stát se může všechno .Ovšem já na ně nedám ani desetník protože si je dnes namažeme na chleba :-)

          • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

            damade     před 3 lety 07.03.2021 17:12 |  
            0 0

            Já teda docela často něco házim na nevýhru Slavie, protože pokud vyhrajem, tak mi je ztráta pár korun jedno a pokud nevyhrajem, tak si za to jako útěchu aspoň koupim něco menšího k jídlu

            • Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

              Osma     před 3 lety 07.03.2021 17:21 |  
              1 3

              Jasný .Zkoušet se to má ale já proti a ani na Slavii ze zásady nesázím :-)

  11. Re: Slavia v neděli přivítá ostravský Baník

    Kontrapunkt     před 3 lety 07.03.2021 17:34 |  
    1 0

    Kontrapunkt | před 7 hodinami 07.03.2021 10:24 | 0 2
    Bylo by fajn, kdyby Višinský nastoupil. V sestavě čekám Lingra, Deliho a asi i Kačarabu.