Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 30. kolo

I když titul získala Slavia po ztrátě Sparty v Liberci již před zápasem, tak pravé oslavy servírovala sama. Porážkou 5:1 to odnesla Plzeň.

Od začátku do konce to byl od sešívaných parádní zápas a oslava fotbalu. Plzeň, která měla z posledních 10 zápasů bilanci 7-3-0 a která bojuje o 4. místo, byla jen v roli statisty a potvrdila svůj komplex z Edenu. Už nástup byl z naší strany drtivý. Za první poločas vyslali červenobílí 17 střel, na branku pak 7. Kdo z vás to v papírově náročném zápase má? :) Nutno říct, že skóre mohlo být ještě výrazně vyšší než poločasových 2:0. Když jen pomyslím, co zahodil Van Buren a na Deliho ležérně zahozenou penaltu... Ani ve druhé půli Slavia nepustila nohu z plynového pedálu, který byl přimáčknut až k podlaze. Střelecká převaha sice nebyla až tak drtivá, o to větší ale byla efektivita. Řádil hlavně Stanciu, který jeden krásný gól dal a druhý lahůdkově připravil. Konečný účet nakonec zněl 5:1! Nádherného fotbalového večera v Edenu se mohlo účastnit prvních 1486 diváků na běžných tribunách. Je to krutě málo, ale snad už alespoň definitivní začátek návratu fanoušků na stadiony v éře covidu.

Ještě si dovolím menší debatu na téma, zda to včera nebyl nejlepší výkon v sezóně. Vím, že třeba na Leicesteru to bylo mnohem důležitější utkání s o poznání kvalitnějším soupeřem. Teď už v podstatě o nic nešlo a soupeř působil dojmem, že se podělal už někde na východním konci Nuslí před Ďolíčkem, ale hra Slavie pro mě byla špičková a nejpohlednější v tomto ročníku. Celý tým hrál uvolněně a na plné obrátky dopředu. Zkrátka pastva pro oči a důstojné oslavení mistrovského hattricku!

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 8 - Ač byla Slavia dominantní, tak její otevřený a útočný styl přinesl i několik okének vzadu. Když to ale bylo možné, tak nás Kolář podržel. Hned na začátku vychytal Káčera, v závěru první půle pak Beauguela. Nejlepší zákrok pak byl ten v závěru proti střele Čermáka. Špičkový reflex! Nestačil jen na Káčerovu povedenou ránu ze střední vzdálenosti.

Lukáš Masopust - 7 - Po svém parádním představení v Olomouci patřil tentokrát spíše k méně viditelným hráčům. To ale neznamená, že by nehrál velmi dobře. Naopak přispěl k parádní jízdě Slavie a celkově je teď v asi nejlepší formě za jaro.

Ondřej Kúdela - 7 - V úvodu utkání se špatně zorientoval a pustil Káčera do šance, Kolář byl ale připraven. Pak už hrál bez problémů a nadstandardně.

Simon Deli - 7 - S penaltou si vzal velké sousto a kopl ji mizerně. Ostatně zakončení není Deliho silnou stránkou, zvláště nohou. Ale Slavii to nakonec mrzet nemuselo a v obraně hrál Simon velmi dobře, když držel na uzdě Beauguela, což byl jeden z mála hráčů soupeř, který snesl nějaké měřítko.

Jan Bořil - 8 - Sedlo mu to a zápas s titulem v kapse si náležitě vychutnal. Výborný výkon podtrhl i šťastně vstřelenou brankou, ač se nakonec bude počítat Kašovi jako vlastní.

Alexander Bah - 8 - Po zranění se vrátil ve velkém stylu a dokonce vstřelil svou první branku v nejkrásnějším dresu! Tam to po skvělém centru Stancia neměl těžké, ale zahodit se dá vše, jak ostatně ukazoval Van Buren. Naše první branka také padla po Bahově centru, po němž následovalo nedorozumnění obrany hostů a rána Holeše do sítě.

Jakub Hromada - 7 - Hned v úvodu byl nepříjemně přišlápnut Kalvachem. Zranění nakonec rozhýbal a odehrál alespoň poločas, ve kterém přispěl k dominanci Slavie ve středu hřiště.

Tomáš Holeš - 8 - Také Holeš odehrál jen první půli, pro vysokou známku to ale bohatě stačilo. Slavia hrála výtečně a Holeš navíc vstřelil úvodní branku duelu, když se nejlépe zorientoval ve vápně a nekompromisně zavěsil.

Petr Ševčík - 8 - Výborný pohybově i kombinačně. Dvakrát skvělou přihrávkou vyslal do úniku Van Burena.

Oscar Dorley - 7 - Byl to zápas pro něj, protože celá Slavie hrála lehce, elegantně a kombinačně, což je Oscarovi vlastní. Celkově se v mnohem větší míře, i když trochu nenápadně, zařadil do kádru. Aktuálně odehrál sedmý nejvyšší počet minut v lize z našich hráčů v poli.

Mick van Buren - 6 - Po herní stránce to byl jeho nejlepší zápas za toto jaro po návratu do Slavie. Proti statickým hostům působil svěže a hladově. Bolestí je ale zoufalá koncovka. Dva samostatné nájezdy zahodil, z jednoho alespoň vybojoval penaltu. Tam ale pak při dorážce přestřelil ze dvou metrů poloodkrytou klec, což bylo až tristní. Zasloužený gól ale nakonec vstřelil. Paradoxně po těžké střele, kterou trefil přesně k tyči.

Nicolae Stanciu - 9 - Na první půli dostal volno, ve druhé pak byl naším nejlepším hráčem. Jeho gól byl exkluzivní. Parádní umístěná a ukrytá střela. Neméně povedená byla i jeho asistence na Bahovu branku. Lahůdkový centr!

Ibrahim Traoré - 7 - Teď hraje ve velmi dobré formě a předpokládám, že v dalších ligových kolech dostane i více prostoru, který si zaslouží.

Lukáš Provod - 7 - Vrátil se po krátké viróze a začal tak, jak skončil. Tedy velmi dobrým a poctivým výkonem.

Jan Kuchta - 6 - Za 30 minut hry se výrazněji prosadit nedokázal. I on ale přispěl k výtečnému představení Slavie.

Peter Olayinka není hodnocen, protože hrál příliš krátce. Jeho návrat po zranění mě každopádně potěšil!

30. - Neděle 02. 05. 2021 19:30

Fortuna liga, 2020/2021
5 - 1
2 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

6. Tomáš Holeš
22. vlastní branka
47. Mick van Buren
72. Alexander Bah
84. Nicolae Stanciu

FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň

67. Káčer

Komentáře (50)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Lunaris     před 14 dny 03.05.2021 16:17 |  
    6 2

    Za první poločas vyslali červenobílí, nikoliv červenobílý. Jinak super článek, až na tu drobnou chybku takřka mistrovský.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Alanor (admin)     před 14 dny 03.05.2021 16:21 |  
      3 1

      Díky, opraveno.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      mig52     před 14 dny 03.05.2021 17:46 |  
      4 0

      V celkovém hodnocení jsi to pěkně nastínil. Hoši věděli, že po zápase nebudou moci moc oslavovat, tak sobě i nám nabídli celozápasovou oslavu přímo na hřišti. A stála za to. Já se bavil a oslavoval celé utkání. Teda při MvB dorážce mně zaskočilo sousto tak, že jsem se málem zadusil, ale žena mne dala herdu do zad a naštěstí jsem se rozdýchal. :) :) :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        davy     před 14 dny 03.05.2021 18:02 |  
        13 0

        Správně. Herda je sama o sobě velmi slávistická záležitost. :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

          mig52     před 14 dny 03.05.2021 18:56 |  
          0 0

          :) :) :)

        • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

          dalislavista     před 14 dny 03.05.2021 22:11 |  
          0 0

          Peter nebo Dušan? :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

            Dobi     před 13 dny 04.05.2021 09:36 |  
            1 0

            Peter se tolik neprojevuje, ale DUŠAN JE JEDEN Z NÁS!!!!!

        • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

          bongor     před 12 dny 05.05.2021 17:10 |  
          0 0

          Pozor,Herda potom hrál i za Tepláky.Tenkrát jsme hráli v Teplicích ve známé knajpě Céčko,seděl tam obden.Ale za nic nedokážu určit,jestli to byl Dušan,nebo Peter.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    ColinSKS     před 14 dny 03.05.2021 18:13 |  
    4 2

    hodnocení je ok, jen u MvB jsem dával 7. Ten kdo vyscautoval Alexe by měl viset .... na plakatu :-D .... ... já nevím co víc. je sice potřeba pokory, v tom má JiT naprostou pravdu, ale máme na to, vyhrát EL. arsenal se nepovedl z mnoha důvodů. ale to jen posílí. Trochu se obávám o Nica, jestli ho někdo nebude chtít za bambilion .... :/

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      vršek     před 13 dny 04.05.2021 07:45 |  
      3 0

      Také si myslím, že výkon Van Burena byl za 7. A to i přes zahozené "tutovky" a snad jen proto. Branku vstřelil, vybojoval penaltu a jeho náběhy a nasazení po celou dobu zápasu... Něco jiného by bylo kdyby gól nedal. Když si vzpomenu na Pavla Kuku a jeho střelecké výkony a produktivitu,,, ale pro nás klíčový hráč a "srdcař".
      Trpišovský a pokora - skvělé! A snad i jeho touha po úspěchu v pohárech dává jistotu, že ještě nějakou dobu u našeho týmu zůstane. V životě by mně nenapadlo, že by tak dobře mohl hrát český tým v Evropě...Úžasné.Díky!
      Možná, že "systém" s uvolněním dvou hráčů za patřičné odstupné by mohl fungovat i s ohledem na hráče z lavičky, na hostováních i s atraktivitou Slavie pro hráče nové.
      Mám jen jednoho hráče, kterého bych chtěl za každou cenu udržet - no, snad při jeho věku či jeho touze přestoupit a ceně min. 300 mega... - Nico Stanciu, Pokud jeho spoluhráči pochopí, že nelze čekat na jeho nahrávku, ale pohybem mu dát možnost nahrát do zakončení či protiútoku pak budeme ještě produktivnější.
      Navíc ta radost, vidět sparťany "kousat genialitu a fotbalovou erudici" jejich vedení .... nádhera a k nezaplacení!

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      bongor     před 12 dny 05.05.2021 17:10 |  
      0 0

      Já jsem dal všem desítku.Bez uzardění!

  3. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    o5aradecek     před 14 dny 03.05.2021 19:45 |  
    12 0

    Včera by si jeden gól zasloužil i Šéva, protože byl fenomenální. Jsem rád, že je zpět! :-)

  4. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Honza_K1 (přítel SN)     před 14 dny 03.05.2021 20:08 |  
    0 0

    Hosi, kdo letos po vcerejsku jeste za nas nedal letoa gola? Dva strelci se vcera odmazali, Simon samozrejme zustava, jeste nekdo?

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Andreas     před 14 dny 03.05.2021 20:31 |  
      0 0

      Myslim, že Beran a Kačaraba,

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        Votypkaj     před 14 dny 03.05.2021 20:34 |  
        0 0

        + také Zima

        • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

          zeleznik2     před 14 dny 03.05.2021 22:14 |  
          3 0

          V lize: Hovorka, Deli, Kačaraba, Zima, Traoré, Ševčík, Hromada a Beran.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      zeleznik2     před 14 dny 03.05.2021 22:20 |  
      2 0

      V Mol Cupu skórovali Hovorka, Hromada, Ševčík i Traoré.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Nosorozec     před 14 dny 03.05.2021 21:52 |  
    3 1

    Naprosto parádní zápas, užíval jsem si ho od první minuty do konce. Famózní Stanciu a Bah, skvělý Bořil, Kolář a i další hráči. A i když toho Mick zazdil dost, byl to jeho nejlepší jarní výkon a hezky se na jeho představení dívalo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      bongor     před 12 dny 05.05.2021 17:14 |  
      0 0

      Než bránit Micka,to bych se radši střelil do kolena.Škoda,že nehrál v Glasgow,to by si "Skoti" ty prasárny rychle rozmysleli.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    zeleznik2     před 14 dny 03.05.2021 22:33 |  
    3 0

    Podobně jako po Olomouci a doufám, že i po derby se zápas bude hodnotit radostně. Plzeň nakonec předvedla v Edenu více než Jablka se Spartou dohromady, ten gól si asi zasloužila, u nás parádní jízda a pět gólů ještě hodně milosrdné, jen Mick mohl sám dávat čtyři. Šéva po zranění je zpět, Nico útočí na korunu střelců. Plzeň už z nás má asi komplex, bohužel pro ní se chová jak Letná obrovské sebevědomí a spousta řečí před zápasem a pak brání remízu a doufají, že neprohrají.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Boo_SKS     před 14 dny 03.05.2021 23:42 |  
    15 0

    Mimochodem jak Svancaru moc nemusim, tak dneska mel v Tiki taka super hlasku, kdy rekl ze doufa, ze se ty zabery, na kterych na penaltu urceny Kudela dobrovolne podava mic Delimu, dostanou do Skotska.

    Ale jak je znam, tak tam by to interpretovali tak, ze Kedel chtel umyslne zesmesnit cerneho spoluhrace, ktery nikdy v zivote penaltu nekopal - a povedlo se mu to!

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      ColinSKS     před 13 dny 04.05.2021 06:20 |  
      2 0

      ..to byla skvělá hláška ...:)

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      vršek     před 13 dny 04.05.2021 07:22 |  
      6 0

      Možná by bylo dobré poslat do Velké Britanie i záběry pozápasového slavícího kruhu hráčů a realizačního týmu po zápase, kde jsou všichni naši hráči promícháni bez ohledu na barvu pleti....

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Dobi     před 13 dny 04.05.2021 09:32 |  
      9 1

      Při tom a po tom zápase v Glasgowě u mne klesli celí Skotové tak hluboko, odkud už je ve své mysli nikdy nevhrabu. Už ty oči jejich "trenéra" mě budou strašit do smrti. Zažil jsem za ta dlouhá léta hodně, ale něco takového jako tam, nikdy!!!! Poznal jsem také třeba spoustu sympatických Němců, Rusů, oblíbil jsem si třeba Maďary.... Ale ti skotáci, to mají u mne sečteno. Ano, je to sport a vládnou emoce, ale to, co se dělo tam???????

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        pinochet     před 13 dny 04.05.2021 15:24 |  
        5 3

        Já k nim později přidal Balea, tomu normálně přeju, aby mu někdo zlámal hnáty a ukončil kariéru, je to normální debilní xenofobní prase, Jo, jsem mstivej, ale někteří jiné řeči, než té jejich kmene, nerozumí.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      bongor     před 12 dny 05.05.2021 17:17 |  
      0 0

      UEFA by mu potom přidala dalších pět stopek.Z nouze Franta dobrej!

  8. Oscar Dorley

    vršek     před 13 dny 04.05.2021 08:07 |  
    7 0

    Bylo nádherné sledovat nedělní výkon Slavie a výkon všech hráčů, kteří se dostali na hřiště.
    Já bych chtěl zmínit výkon Oscara Dorleyho. Když Slavia hráče koupila z Liberce říkal jsem si proč? Další "malé pivo", k tomu plno žlutých karet..... No, velký omyl! Ten hráč v našem týmu roste každým zápasem. Technicky vynikající, bojovník a dříč. Dívat se na to, s jakou radostí hraje a jakoby neustále s úsměvem.... I on je dokladem toho, jak si Trpišovský umí vybrat hráče. U velké části z nich je jen otázkou času a možností jejich nasazování s ohledem na vysokou kvalitu současného kádru - viz výkony Provoda a Kuchty.
    Ač nevím zda Plavšič ano nebo ne? Za mne spíš ne, Dorley je jednoznačně komlexnějším hráčem.

    • Re: Oscar Dorley

      PetCC     před 13 dny 04.05.2021 12:16 |  
      4 0

      Taky jsem to chtěl zmínit.
      V Liberci jedna žlutá za druhou, u nás v prvních zápasech to taky docela lítalo.
      Ale po korona pauze na jaře? .... NIC!
      Jen běžné fauly, vůbec žádný problém!
      Jak tohle v něm dokázali změnit tak rychle, to nechápu.
      I když jsem věřil, že se to stane.

  9. Status quo

    houston (přítel SN)     před 13 dny 04.05.2021 09:41 |  
    5 0

    Vím, nepatří to asi sem, mnozí to nemají rádi, ale vem to nešť. Chodím málokdy na diskuzi těch z druhýho břehu, ale teď jsem se opravdu pobavil. Tolik chvály na fungování našeho klubu, poučování se z případných chyb, maximální využívání možností, které v současnosti máme a naopak tolik nihilizmu z vlastní RB, to už jsem dlooouho nečetl. Žádné narážky na čínské majitele, žádné urážky našich lidí, ani tomu Plavšičovi se nediví, p. Tvrdík jim nevadí, ale ten geniální záložník to od nich dostává naloženo i s jeho bráchou. Je to jako klub dobré zábavy...

    • Re: Status quo

      PetCC     před 13 dny 04.05.2021 12:18 |  
      1 0

      To je první a zásadní krok pro to, aby se konečně dokázali poučit a neházeli svoje chyby na ostatní.

      • Re: Status quo

        bongor     před 12 dny 05.05.2021 17:24 |  
        1 0

        To je hodně blbý.Já pořád tvrdím,že jim nejvíc překáží jejich nadměrné ego,abych to řekl slušně.Můžou měnit desítky hráčů i trenérů,ale dokud nepřijdou na to,že musí zapomenout na hlášku,proč musíme bejt nejlepší,"protože my jsme sparta",budou nadále jen k smíchu.

    • Re: Status quo

      fps     před 13 dny 04.05.2021 15:44 |  
      1 1

      taky jsem se tam naučil občas zajít, obzvlášť když jim něco nevyjde, a nám to naopak vyjde, taky chodím občas na plzeňské fórum, je to velká zábava to tam číst, v obou klubech jsou z nás úplně hotový, a jsou smířeni s tím, že jsme úplně někde jinde než jsou oni

  10. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Votypkaj     před 13 dny 04.05.2021 10:27 |  
    9 0

    Krásný zápas opravdu mě to bavilo, ještě to bylo umocněno tím, že jsem se zase dostal na stadion, sledovat demolici Plzně naživo je paráda.

    Co mě zaujalo, byla naprostá neochota Beauguela a Ba Louy se zapojovat do presinku. Naši obránci je vždy rychle přehráli a se to všechno s podporou krajních beků a převahou ve středu pole valilo na děravou plzeňskou obranu.

    Takže tady opět jasné taktické vítězství JT na Gulou

    PS: sledovat práci Oscara s míčem to je pastva pro oči, jeho technika je úžasná

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      bongor     před 12 dny 05.05.2021 17:27 |  
      1 0

      Nemá cenu ,srovnávat úroveň Jindry s jakýmkoliv trenérem u nás.To prostě nejde,škoda slov.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 13 dny 04.05.2021 11:00 |  
    11 2

    Hezké dobré dopoledne ze šumavských končin a u dobré kávy.
    Nejprve gratulace nám všem slávistům k titulu a velké poděkování klukům i trenérům za krásně sehraný zápas, který jednoznačně potvrdil oprávněnost získaného titulu.
    Trochu jsem byl tou sestavou překvapen a červíček zahlodal....... Kluci však hráli s maximálním úsilím a prokázali sami, že do mančaftu patří. Bylo to až neuvěřitelné, kolik jsme toho byli schopni vytvořit a jaký tlak jsme na plzeňáky vytvořili. Tím jsem si i potvrdil, že máme na čem stavět.
    Trochu jsem snad i litoval MvB, kolik toho spálil a i proto jsem se moc radoval (normálně jsem u televize řval jako kráva), když dal MvB gól.
    Celý mančaft hrál s chutí a to jsme měli na lavičce dalších 5 reprezentantů ČR a také další repre z jiných států.
    Je pravda, že Plzeň asi byla v neděli dost slabá a než se rozkoukali, tak jsme měli už asi 10 střel na bránu a Staněk chytal co mohl a dobře.
    S hodnocením se shoduji a je to i velmi pěkně zase popsáno a rozebráno.
    Asi nejlepší byl náš kapitán Honza Bořil. Makal celý zápas a ve druhé půli, kdy jsme měli asi 10 minut takovou "toulavou" a dostali jsme od Káčera gól, tak to tam všechno seřval "na tři doby" a okamžitě zvedl všem mandle. Taky jsme znovu začali jezdit a přidali další dva krásné góly.
    Moc se mi líbil v první půli výkon Ševčíka, Hromady, Masopusta, Baha a Holeše.
    Ve druhé zase dobře do zápasu přišel Stanciu, Traoré, Provod, Kuchta a Olayinka.
    Obrana hrála výborně.
    Kolář super zákroky, jen škoda toho gólu. Bylo vidět, že ho ten gól štve. A to za něj nemohl.
    Prostě asi po 2 minutách jsem věděl, že plzeňáky dáme a že kluky fotbal opravdu bavil.
    Asi to bylo i tím, že přeci jen přišli fandové a byli opravdu slyšet.
    Tím chci všem, kteří se tam dostali moc a moc poděkovat za to, že dodrželi všechna nařízení a chovali se opravdu vzorně. Jsem za to moc rád a díky moc .....!!!!!
    Na závěr pár postřehů:
    Rozhodčí Berka - likvidační faul na Kubu Hromadu už ve 2 minutě nebyl potrestán ani ŽK a hráč Kalvach měl podobné zákroky ještě další 2. Nerozumím tomu. Hráč Mihálik fauluje kapitána Bořila faulem na hraně ČK.
    Po 5 minutách sráží našeho kapitána v našem vápně loktem do hlavy opět Mihálik a nic.
    Faul na Masopusta od Hybše, který je dokonce obrácen a to samé u ostrého faulu od Šulce na Holeše.
    Podle Isportu je rozhodčí Berka hodnocen velmi dobře známkou 7 a je zpochybňována penalta.
    Radost našich hráčů z obhájení titulu je zasloužená a Ondrovi děkovačku moc přeji.
    Ve středu věřím našim klukům, že se o postup v poháru poperou.
    S úctou k Vám všem
    Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      kjandourek (admin)     před 13 dny 04.05.2021 14:01 |  
      6 0

      Já jsem tedy z toho Berkova hodnocení nevyčetl, že by byla zpochybňována penalta - podle mého názoru je to jenom blbě seřazené za sebou:

      "Zásadní rozhodnutí činil správná až na jednu výjimku. ve 14. minutě vyhodnotil podražení Micka van Burena Staňkem jako penaltový. V 58.měl být přísnější na Ondřeje Mihálika, který podrážkou kopačky trefil holeň Jana Bořila. Za surovou hru měl být vyloučen, dostal ale jen žlutou kartu."

      Já tedy vnímám, že ta výjimečná chyba byla žlutá pro Mihálika, ne nařízení penalty....

      Dokonce si myslím, že ta věta o penaltě je nějaká nedokončená.... formulace: "vyhodnotil podražení jako penaltový... " tam prostě něco chybí - oni všechny penalty komentují a často s tím, že byly nařízeny správně - to podle mého názoru chtěli napsat i tady, ale nějak to zvojtili :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        Sokrates55 (přítel SN)     před 13 dny 04.05.2021 14:36 |  
        3 0

        Dobré odpoledne přeji příteli.
        Tak jsem to možná pochopil blbě já.... asi proto, že to vůbec nedává nedává logiku... ta uváděná věta.
        Proto mi přišlo i divné, že má za 7.
        A Tobě přeji hodně zdraví, doufám, že už je to všechno s Tebou O.K. :-))
        Sokrates55

        • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

          kjandourek (admin)     před 13 dny 04.05.2021 14:57 |  
          3 0

          Oni tam občas mají rozkošné "kousky"... v páteční příloze před derby měli seznam všech střelců ve vzájemných zápasech pražských S ... a já koukám, že za nás snad hrál a dokonce dal i jeden gól Polský reprezentant ve skoku na lyžích....

          To byla samozřejmě hloupost - jednu branku na jaře 2018 vstřelil Míňo Stoch... nikoliv Kamil :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      bongor     před 12 dny 05.05.2021 17:39 |  
      0 0

      Ahoj příteli Sokrate.Prosím Tě o vysvětlení:Je ten Káčer nějak příbuzný s káčerem Dónaldem? A dále k těm faulům modročervených ubožáků:Násilí na tyranovi není násilím.A při srovnání naší Slavie s další "špičkou" lze konstatovat,že nás lze klidně považovat za tyrany.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      houston (přítel SN)     před 13 dny 04.05.2021 14:26 |  
      10 0

      Všechna bezprostřední vyjádření jsou perfektní, ať je to ten Alex, Simon, Mick, Oscar i duo Petr s Honzou. Bezvadný, jako jejich fotbal !

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      bongor     před 12 dny 05.05.2021 17:41 |  
      0 0

      Proto ho náš Jindra tak moc chtěl ,až si jej vymoh.

      • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

        bongor     před 12 dny 05.05.2021 17:41 |  
        0 0

        To patřilo k hodnocení Baha.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    vlk30 (přítel SN)     před 13 dny 04.05.2021 18:19 |  
    1 1

    Já bych tedy dal Oscarovi osmičku a MVB sedmičku i když to spaloval jak Kuka blahé paměti.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    ColinSKS     před 13 dny 04.05.2021 19:34 |  
    1 0

    tvl, projel jsem všechna videa a musím říct, že to je něco neskutečnýho .... MvB, upřímné a skvělé - 4 tituly (pozor na to, není těch hráčů moc co maj čtyrku) , Alexbah ... Bořa trochu nalitej už po 30 min po zápase :-D :-D, Nico a Kudy. Samostatná kapitola je Simon. To je srdcař .... tak teď dotáhnout Kuchtiče na krále střelců, vyhrát dabl, a neprohrát. Tím se stane něco, co můžeme překonat jen sami.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      Ivan     před 12 dny 05.05.2021 16:20 |  
      0 0

      Proč Kuchtiče? Ať vyhraje ten nejlepší, je mi jedno, jestli to bude Kuchta, Stanciu, nebo Sima.

  14. Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

    p!erreCORE     před 13 dny 04.05.2021 20:36 |  
    7 1

    Az ted jsem mel moznost videt mistrovsky zapas a musim rict, ze pokud by Micky Buren hral kazdy zapas takhle dobre uvital bych jeho setrvani v tymu. Jinak vsem pochopitelne za deset.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      PetCC     před 12 dny 05.05.2021 14:26 |  
      1 0

      Jo, viděl jsem to stejně, taky jsem to do komentářů zapsal.
      Van Buren na hrotu byl daleko lepší než předtím na křídle.
      A možná touhle změnou ve hře jsme Plzeň naprosto dostali.

    • Re: Hodnocení slávistů - 30. kolo

      mig52     před 9 dny 08.05.2021 09:49 |  
      0 1

      No jo, plerre, ale ono je to tu i tebou podmiňované "pokud by", a to je hodně nejisté. Mám MvB hooooodnĕ v oblibě, Sevillu mu do smrti nezapomenu, v srdci navždy, ale tu budoucnost .... fakt nevím, při naší úrovni a potřebách asi ne, ale nechám to na sport.úseku. Ten ví, zda bude ještě prospěšný a já mu v tomto jednoznačně věřím.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen