Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - semifinále poháru

Slavia i potřetí v sezoně přesvědčivě porazila Spartu a postoupila do finále poháru, které se odehraje 20.5. proti Plzni na její domácí půdě.

Podruhé za sebou jsme na Letné vyhráli rozdílem třídy 3:0. V součtu celé sezony to je pak naše třetí výhra nad úhlavním rivalem při skóre 8:0. Dominance! K jejímu stvrzení nad celým českým fotbalem v tomto ročníku stačí vyhrát finálový zápas s Plzní. Ale zpět k 299. derby. To bylo zhruba do první branky vyrovnané. Pak ale přišel další z kiksů ve sparťanské obraně a gól Kuchty. Pro Spartu znamenala první inkasovaná branka v derby stejně jako minule KO. Jako kdyby její hráči nevěřili, že se pak dá se zápasem něco dělat, že se dá s Trpišovského Slavií hrát. Po skvělé akci Oscara a zakončení Holeše do odkryté branky brzy přichází gól na 2:0. Sparta se pak sice trochu vzmátoří, ale Kolář drží. I přes nijak ohromující výkon a po spíše vyrovnaném průběhu půle tak jdou sešívaní do kabin za skvělého stavu 2:0! V produktivitě vidím velký rozdíl oproti minulým letům. Žádné velké zahazování šancí se za otevřeného stavu příliš nekoná a jsme mnohem efektivnější. Dřív jsme nejednou hráli skvěle, ale z brankáře jsme udělali hvězdu kola. Tentokrát jdeme do vedení, i když nám to třeba až tak nejde. V kontrastu k nám je pak Sparta, která letos v derby nedokázala vstřelit ani jednu branku, ač si šancí nevytvořila úplně málo.

Druhý poločas je už zcela v naší režii. Dáváme další krásný gól po slalomu Masopusta a doklepnutí Kuchty a zápas se zlomeným soupeřem už se jen dohrává. Velká paráda! Jen mě trochu mrzí, že jsme rivala neponížili ještě víc. Do hry jsme poslali čerstvou sílu z lavičky a šance jsme na to měli. Ale Van Buren i Masopust jsou při zakončení tváří v tvář brankáři prostě marní. Každopádně to byla skvělá středa a vyhrát takovým způsobem derby je balzám pro duši každého slávisty!

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 8 - Po návratu po zranění je ve skvělé formě. Tu potvrdil i několika dobrými zákroky v derby. Důležitý byl hlavně jeho zákrok proti dobře kopnutému přímáku Hancka před půlí. Při gólu do šatny by se Sparta ještě mohla nadechnout k odporu, takhle bylo vymalováno.

Lukáš Masopust - 8 - Třetí gól sám připravil skvělým slalomem až do prázdné kasy pro Kuchtu. Skvělá akce jako s Olomoucí! Masopust je teď obecně ve formě a daří se mu, což je dobrá zpráva pro národní mužstvo. Jen je škoda, v jakém kontrastu k těm úžasným průnikům je jeho zakončení při samostatném nájezdu. Ten zase nevyřešil dobře. Oblouček je za mě ok (ostatně Lukáš takto završil výhru 3:0 na Letné v září 2019), ale je třeba ho buď provést precizně, nebo naznačit zakončení, aby šel brankář dolů. Celkově ale podal výborný výkon.

Ondřej Kúdela - 7 - Obrana udržela další čisté konto v derby, což je vizitkou dobře odvedené práce. Úplně bez chyby to ale nebylo, Kúdela třeba v první půli nechal Julišovi až příliš mnoho místa ve vápně a bylo štěstí, že útočník domácích pálil těsně mimo.

Simon Deli - 7 - První jarní derby musel vynechat kvůli covidu, nyní si tak připomněl, jaké je to vítězit nad Spartou. Deli k tomu jako obvykle dopomohl velmi dobrým výkonem a přišel mi lehce lepším z obou stoperů. Ze začátku jara na něm byl znát menší výpadek, ale nyní už je to ten starý dobrý Deli. Škoda, že po sezoně sešívané barvy pravděpodobně opět opustí.

Jan Bořil - 7 - Zápas odehrál s přehledem a v roli kapitána dovedl Slavii k další výhře v derby!

Alexander Bah - 7 - Skvělý přestup, od prvních zápasů je jasně vidět, proč o něj trenér Trpišovský tak stál. Jediným minusem je slabší koncovka. Ve středu opět selhal ve velké šanci, když ho vychytal Heča. Když zlepší finále, tak má potenciál být ještě lepší než Coufal.

Tomáš Holeš - 8 - Vypracoval se ve stálici naší sestavy a na jaře se mu daří i dávat důležité branky. Stejné to bylo i nyní, když doklepl míč po skvělé akci Oscara. Výkon na hranici sedm a osm, nakonec jsem se rozhodl pro lepší známku.

Petr Ševčík - 7 - Poctivý a velmi kvalitní výkon. Komplexní dozadu i dopředu, běžecky i s míčem. I když je pravda, že tentokrát na sebe více upozornili jiní hráči, tak Ševčík jim vytvořil svou prací odrazový můstek.

Nicolae Stanciu - 8 - Možná nejpovedenější derby od Stancia ve slávistickém dresu. Dosud v těchto zápasech až tak vidět nebyl, včera to ale bylo jiné, i když si v konečném účtování nepřipsal gól ani asistenci. Výborné přihrávky do šancí dával Masopustovi i Bahovi, také schytal několik nešetrných zákroků.

Oscar Dorley - 8 - Perfektní akcí připravil důležitý gól na 2:0. Roste měsíc od měsíce a již nyní je důležitou součástí kádru.

Jan Kuchta - 9 - Zápas mu sedl a rozhodl ho dvěma brankami. Hlavně ta první byla důležitá, když tváří v tvář Hečovi nezaváhal, jistě ho prostřelil a poslal Slavii do vedení. U druhé branky už to měl snadné, Masopust mu míč před odkrytou branku naservíroval na zlatém podnose.

Lukáš Provod - 6 - Zahrál nadprůměrně a měl jednu dobrou střelu a jednu přihrávku do šance Van Burenovi. Zápas se ale po jeho příchodu na hřiště už spíše dohrával.

Peter Olayinka - 6 - Podobně jako u Provoda byl i Olayinka u pasáže zápasu, kdy už bylo rozhodnuto. Peter se podílel na akci před šancí Van Burena.

Mick van Buren - 5 - Byl sice aktivní, ale znovu potvrdil, že jeho koncovka je tristní. V gólové šanci udělal kličku do úhlu a pak trefil jen boční síť.

Ibrahim Traoré a Ondřej Lingr nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

semifinále - Středa 05. 05. 2021 17:30

MOL Cup, 2020/2021
0 - 3
0 - 2
AC Sparta Praha
AC Sparta Praha

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

25. Jan Kuchta
30. Tomáš Holeš
53. Jan Kuchta

Komentáře (61)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    Ivan     před měsícem 07.05.2021 13:57 |  
    5 14

    Díky za hodnocení. U mě měl Kúdy 6, protože nabídnul Hložkovi gólovku z ničeho a jinak moc vidět nebyl.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      žižková     před měsícem 07.05.2021 14:07 |  
      2 32

      Pssst! To se nesmi rikat o Kudelovi pravdu. Byl nejlepsi a basta. O tom se nepolemizuje.

      • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

        Andreas     před měsícem 07.05.2021 16:13 |  
        9 2

        někdo snad tvrdí, že byl v derby nejlepším hráčem?

        • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

          Ivan     před měsícem 07.05.2021 17:04 |  
          6 8

          No úplně klidně mohl zavinit 2 góly. Hložek ve 20. minutě mohl skórovat z jasné Kůdelovy chyby, kdy nás dobrým výběhem zachránil Kolář

          Ve 34. minutě špatně pokryl Juliše, který úplně sám v klidu pálil z penalty, nikým neatakován.

          Kdyby Juliš nebyl dřevák a Koli dobře nezareagoval (a buď by dostal gól, nebo zavinil penaltu), tak jsou to 2 čistě Kúdyho góly.

          Vzhledem k tomu, že si od něj nepamatuju nic nadstandardního (oproti třeba Simonovi, který mi přišel lepší jak dopředu, tak dozadu) dopředu jsou 2 chyby od stopera, které z ničeho udělaly gólovku pro mě dost jasný argument proto, aby neměl 7.

          • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

            Andreas     před měsícem 07.05.2021 17:12 |  
            6 1

            a někdo snad tvrdí, že byl nejlepším hráčem?

            • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

              Ivan     před měsícem 07.05.2021 17:16 |  
              5 7

              Ty jsi asi jediný, kdo o tom píše, nikdo jiný to nezmínil.

              Tohle je diskuse, tak já jsem si s chutí přečetl bodování a přišlo mi, že Kůdy na 7 prostě nebyl a napsal jsem k tomu důvody, respektive důvod, protože ten 2. důvod v hodnocní zmíněný byl. Potom bych čekal jako reakci buď ve smyslu "Ano, na 7 to nebylo", nebo "Ty chyby nebyly až takové hrubky a potom tam měl nějaké výrazné momenty", tak má vypadat diskuse a ne vytáhnout nějakou poznámku, která do kontextu vůbec nezapadá.

              • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

                Andreas     před měsícem 07.05.2021 17:23 |  
                6 1

                Jaktože to nikdo jiný nezmínil? žižková evidentně to jestli byl nebo nebyl nejlepší zmínil(a), na což jsem já reagoval, do toho jste se následně vložil vy, ale odpovědi na danou otázku jsem nedostal. Místo toho jsem si přečetl elaboraci o tom, co udělal nebo neudělal dobře, na což jsem se vůbec neptal.

                Reagoval jsem tak, protože žižková naznačuje, že taky někdo tvrdí, že Kúdela snad byl nejlepší, nebo, že se nesmí kritizovat. Pravda není ani jedno.


                Komentář byl uživatelem upraven (07.05.2021 17:26) . Zobrazit původní komentář

                  • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

                    Andreas     před měsícem 07.05.2021 17:27 |  
                    7 1

                    O pitomou hyperbolu.

      • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

        bongor     před měsícem 08.05.2021 09:49 |  
        3 1

        Co to tady plácáš ?

  2. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    Virgil1956     před měsícem 07.05.2021 14:04 |  
    10 1

    Omlouvám se za dotaz, který se netýká hodnocení hráčů. Ví někdo, jak to bude s fanoušky na finále? To přece nepořádá Plzeň, ale FAČR, takže by snad měl být počet těch covidem omezených míst rozdělen na polovinu mezi oba týmy? Nebo ne?

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      PetCC     před měsícem 07.05.2021 15:53 |  
      1 1

      Určitě musí mít oba týmy stejné podmínky.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      zeleznik2     před měsícem 07.05.2021 17:39 |  
      0 1

      Tak snad info bude na webu.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      damade     před měsícem 07.05.2021 18:13 |  
      1 1

      Řekl bych, že dostaneme tak 300 - 400 lístků.

  3. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    knl66 (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 14:33 |  
    24 0

    Trochu OT... Musím zmínit jednu věc, která je mi hodně sympatická a kde také vidím rozdíl mezi námi a RB. A to je chování managementu a jeho soudržnost s realizákem. I když třeba před pár lety RB vyhráli ligu nebo vloni pohár, tak Křetínský a spol. buď ani na zápase nebyli nebo nezvedli prdele z VIPky a maximálně si gratulovali sami mezi sebou. Kdežto když my vyhrajeme ligu nebo pohár, vždycky s hráči a realizákem křepčí i JT, Syrovátka, Konrád, Bílek... A nevadí jim na sebe natáhnout vítězná trika nebo se nechat postříkat šampaňským. Osobně je mně tohle hrozně sympatické.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      eomer (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 16:02 |  
      5 1

      a vo vo vo tom to taky je kámo vole bráško :-)

  4. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    Divizni (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 14:56 |  
    17 1

    S hodnocením a hlavně popisem zápasu jsem jako téměř pokaždé spokojený. Tentokrát se nezmiňuješ o rozhodčích. Já myslel, že mě z toho jeho výkonu trefí šlak. Přece může být Sparťan jaký chce, ale tady je za něco slušně placený, tak by to podle toho mělo vypadat. Pokud minimálně 3x nepozná faul na zcela jasnou žlutou, nemá na hřišti co dělat. A pokud to poznal a neudělí je, patří do vězení, protože je zkorumpovaný! Hezký víkend všem.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      wymaz     před měsícem 07.05.2021 16:50 |  
      5 2

      Poslední dobou zastávám názor, že na tyto lidí už platí jedině facka, a to jsem v jádru pacifista.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      wimpy     před měsícem 07.05.2021 16:58 |  
      4 1

      Docela by mně zajímalo, co tím výkonem sledoval. Že neposune spartu do finále bylo jasné po půl hodině. Žluté se jim do ligy nepočítají, takže tam jim stačilo nadržovat až podruhé. Ještě mohl chtít zabránit ostudě, ale proč jim potom nefoukl tu penaltu? Opravdu si říkám, jestli není možné, že to prostě neumí?

      • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

        Sokrates55 (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 18:08 |  
        2 1

        Zdravím wimpy.
        Myslím si, že tam byl při úniku Hancka ten míč už za lajnou......??
        Sokrates55

        • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

          wimpy     před měsícem 07.05.2021 19:40 |  
          1 1

          Ale to třeba jo, jenže to nepískl a pokud vím, VAR tam nebyl. Nepískl ani tu pentli, která by jim v tu chvíli asi nepomohla, ale furt by to asi byl gól. Mě sudí nejvíc naštval koncem půle, když tam pískl neexistující faul Oscarovi a zastavil tím náš útok tří snad na jednoho. A z opakovačky bylo jasně vidět, že to měl před sebou dva metry a faul to nebyl ani žertem.

          • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

            Sokrates55 (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 19:49 |  
            1 1

            Ono tam toho bylo příteli tolik, že bych mu tu píšťalku asi ........
            Ale sprostý radši nebudu.
            Sokrates55

      • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

        bongor     před měsícem 08.05.2021 09:58 |  
        0 0

        Ale umí,neměj o něj péči Wimpiku.Ale srdce ho táhne jinam.Zřejmě dobře ví,že to pro něj nebude mít žádné negativní následky,právě naopak.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      bongor     před měsícem 08.05.2021 09:55 |  
      0 1

      Jenže na to,aby vyhráli nemá ani bída.Uměj howno.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      Alanor (admin)     před měsícem 08.05.2021 11:28 |  
      0 0

      Jsem si nechtěl kazit povedený zápas. :) Před zápasem jsem se bál, aby Proske netlačil Spartu. Ne kvůli ní, ale kvůli Plzni, která nutně potřebuje pohár vyhrát. A ve finále by se v takovém případě nabízela výměna ligy za pohár, aby byli spokojeni všichni. A všichni známe, co byl schopný Proske pro Plzeň dělat... To se naštěstí nepotvrdilo. Pískal rovinu, ale slabou a s chybami. Metr nastavil úplně mimo a Spartě odpustil několik žlutých. Co se týče penalty, která byla zmiňována níže, tak tam VAR byl. A faul to dost možná být mohl, ale míč byl podle všeho skutečně za čárou, čímž se to vyřešilo pro video.


      Komentář byl uživatelem upraven (08.05.2021 11:28) . Zobrazit původní komentář

  5. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    kleofas     před měsícem 07.05.2021 15:15 |  
    12 2

    Jenom drobnost. Co by měl ještě Kolař chytit, aby dostal 10. Čtyři derby za sebou čisté konto.

  6. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    PetCC     před měsícem 07.05.2021 15:52 |  
    18 1

    Zajímavý, jak je v tomhle zápase hodnocen Ševčík.
    Protože pro mě to byl nejdůležitejší hráč začátku zápasu. Jak dokázal překonat sparťanskou snahu o presink, to bylo neskutečný.
    Právě hráče jeho typu, nebo jako je Oscar, potřebujeme při hře proti nejsilnějším soupeřům. Tedy takoví,kteří se nebojí přejít jeden na jednoho a zároveň to i výborně umí. A když se jim to povede, tak výbornou přihrávkou najdou volného spoluhráče.
    Takže mě se v derby nejvíc libíli právě Oscar a Ševčík.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      bongor     před měsícem 08.05.2021 10:01 |  
      0 1

      Když proti nejsilnějším,tak měl při derby sedět na tribuně i s s Oscárkem.Proti tý bídě jich byla
      škoda.

  7. .

    japhy     před měsícem 07.05.2021 16:07 |  
    10 1

    Jsem sice Kúdelofil, ale Bráška byl určitě o stupeň lepší, než on.

    • Re: .

      vršek     před měsícem 07.05.2021 22:44 |  
      4 1

      Nevím, jestli byl lepší, ale sledovat Deliho je něco úžasného. Pohyb, čtení hry, precizní hra hlavou navíc jakoby si jen tak na hřišti vyklusával.... a pro mně je docela překvapivá jeho rozehrávka. Když odcházel měl jsem pocit, že jediné v čem nevyniká je právě jeho rozehrávka, ale to, jaké v současnosti "rozdává" balony spoluhráčům.... na jakoukoli vzdálenost, navíc skoro vždy na neobsazeného hráče, který je prostoru, s možností rychlého protiútoku. No, možná, že je to i skvělým pohybem naších hráčů, ale přesto - poslední dva zápasy byl Deli jedinečný ve všech ohledech!
      Teď mně napadá.... bráška? = Deli?


      Komentář byl uživatelem upraven (07.05.2021 22:46) . Zobrazit původní komentář

      • Re: .

        Pepino44     před měsícem 08.05.2021 10:36 |  
        0 0

        Ano, bráška = Deli. To on sám s tím začal.

  8. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    Sokrates55 (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 16:17 |  
    11 2

    Dobré odpoledne přeji Vám všem. Kávu jsem měl ráno a za chvíli půjdu běhat svou každodenní porci.
    Tak snad to dám nějak dohromady.
    Známky přítel Alanor rozdal vcelku přijatelně.
    Já bych se přimlouval u Ondry Koláře za 10. Chytil 3 jasné góly díky svým schopnostem.
    Tak to beru jako že je dal - ty 3 góly.
    Ondra Kúdela tam opravdu měl pár nedorazů, všiml jsem si, že mu dost vadilo sluníčko do očí. Ale ve druhé půli byl lepší.
    Mě se líbil velmi výkon Oscara a asi bych dal i za 9. Jednak byl na míči famózní, uhlídal Karlssona a ještě musel čelit hnusným zákrokům od Hložka........ na toho si ten "naducaný borec" vyšlápl několikrát. A jsem moc rád, že Oscar byl o parník lepší než celý Hložek.
    Navíc jsou výkony Oscara každým zápasem lepší a máme tu další diamant do zálohy.
    A dalším hráčem, který se nám dostává do kategorie "superclasse" je Tomáš Holeš.
    Když vidím, jak nám naši trenéři vybrušují další kluky do sestavy a můžeme se o ně opřít, tak teprve oceňuji, jakou výbornou práci celý "realizák" odvádí.
    Jen si moc přeji, abychom si takhle vychovali také dalšího dobrého brankáře. Budeme ho asi brzy potřebovat.
    Jdu běhat a vypotit nějaké to "deko"....... :-))
    Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      tomblesk     před měsícem 08.05.2021 06:37 |  
      2 0

      Milý Sokrate, nezbývá než souhlasit - "vypíchl jsi dost podstatné záležitosti. Já se přiznám, že na jednotlivé známky /jejich výši/ od konkrétního hodnotitele moc nehledím, spíše si všímám relací mezi hráči … Za sebe pokud známkuji, tak dost hledím na podíl na výsledku /výši skóre , góly, přihrávky a tak/. Dost mi zaujal tvůj názor, že 3 tutovky chycené Kolářem je svým způsobem taky podíl na skóre … tedy přínos a nemalý k výsledku, Komentátoři často v souvislosti se Slavií si všímají termínu: "výstavba hry". Asi je to nějaký předmět ve studiu trenérství? Nebo nová "komentátorská móda" ? - spíš to první. Jistou dobu se hovořilo o termínech - strategie a taktika, organizace hry mužstva, což se dost redukuje na dohadování o systému dle rozložení herních povinností hráčů, který nepochybně prošel taky vývojem. Když na toto téma dojde řeč a na rozdíl Slavie od jiných klubů - zde v tomto případě Sparty - a už jsem to tady v jakési debatě naznačil jak to vidím. Jde o to, že Slavia a kluby úspěšné v moderním fotbale hrají tzv. "do prostoru", kde buď někdo je , pak jde o plus nebo není, pak budiž mínus s přihlédnutím k důvodům … Tzv. "do nohy se dnes hraje jen ve velkém vápně /tzv. "finální fáze"/ S dost lidmi se na tom shodnu/ No a pak je to tak, že Slavia hraje a ti druzí koukají jen jak lítá balón a když balón získají jsou tím pádem v nevýhodě - slovy Juliše "za blbce". . Známé heslo: "vaše bída, naše radost" je výstižné pro stav vztahu Sparty, Slavie, nicméně pro český fotbal, žel vychází pak i ta bída. A o ten taky jde /koeficienty a tak/. Takže je pro mně pozitivní, že Slavia inspiruje další mančafty - dokonce jsem zaslechl, že i Hradec pod Frťalou se o to pokouší. A takovému fotbalu zatleská každý příznivec. Prostě je to ke koukání! Jediné světýlko ve Spartě vidím ty mladé chlapce … žel je vidět, jak jim chybí správná a účelná herní praxe / například hostovačky a jejich organizace a zajištění/. V tom na Letné spinkají hluboce jak Šípková Růženka, další je šíře kádru, což v důsledku rozumné rotace tak trochu předchází "utavení hráčů" s následnými zraněními. Takže další faktor moderního fotbalu. V samotné hře se třeba moc nekouká na tzv. stratégy mužstva / kdo pamatuje fotbal od Masopusta, přes Kvašňáka až po Kuny, Jokly ví o čem je řeč. Dnes ve Slavii vidím v této roli Nica Stanciua plus počáteční rozehrávající hráči tj. stopeři a Kolář … a ostatní už mají úkoly tzv. v determinaci - tj. předurčenosti v úkolech a vymezeném prostoru, asi odtud je ta výstavba hry , že? Takže naše přednost : definování role hráčů a jejich výběr dle tzv. "typologie". Nechci tady dělat přednášku, ale hodnocení hráčů systémem známek je tak trochu "školometské" a je dobře, že mu předchází slovní vyjádření autora - hodnotícího jednotlivé hráče. A dohadování o správnosti toho a té známky je vždy subjektivní … Co palice, to jiný metr … Předem definovaná hlediska někdy situaci spíše zamotávají, tak to beru jako hru - nadstavbu pro fanoušky, jinak je to pak jako hlasování o soutěži typu "Miss" či "Zlatý slavík" a podobně … Komplexnější pohled bychom měli, pokud bychom měli k dispozici i hlediska hodnocení realizačního týmu i samotných hráčů, až po rozdělování prémií v kabině, což jsou faktory, řekněme "nadstavbové" nebo nějak tak podobně. A platí známé: Objektivní NENÍ suma subjektivního/subjektivních fikcí, jako představ a tak, řekněme třeba v posuzování "kvality" provedení akcí … No aspoň se dá o něčem dohadovat a shodneme se snad v tom, že ve Spartě to je vše asi jinak a ta hra pak vypadá včetně rozdíluke Slavii … a výsledek už pak jen stvrzuje úroveň mužstva! A taky pohled na sumární tabulku ligy - ten asi zajímá nejvíce každého!!

      • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

        Sokrates55 (přítel SN)     před měsícem 08.05.2021 08:19 |  
        1 1

        Dobré ráno příteli Tomblesku.
        Moc Ti děkuji za Tvou disputaci a věř mi, že si jí tady při ranní kávě opravdu rozebírám a velmi si považuji Tvé hodnocení.
        To subjektivní hodnocení a i ten konečný rezultát na kvalitu hry našich jednotlivých hráčů, tak to bude vždy předmětem právě takových disputací, které na našich SN vedeme. A věř mi, že si rád přečtu jak hodnocení přítele Alanora, ale i mnoha dalších a to včetně Tebe.
        A Tvá definice souhrnu subjektivních hodnocení, která opravdu nikdy nebude brána jako objektivní výsledek, tak to je vidět, že jsi poslouchal velmi pozorně při studiích :-)).
        Ty debaty a úvahy nad způsobem naší hry a tím, jak naši trenéři během zápasu proměňují hru našeho mužstva s ohledem na hru soupeře a neustále se měnící variace tak, abychom soupeře dostali do situace, že jim rozházíme úplně všechno a tím se dostaneme k tomu svému...... to je ta nádhera, nad kterou mi někdy leze až mráz po zádech.
        Asi i proto, že jsem jako slávista tělem i duší nikdy takovou dominanci Slávie nezažil. A i proto jsem radši pokornější a všímám se naší hry a toho, jak se naši kluci prezentují a vystupují.
        Přiznám se, že i to urážení zhrzených sparťanů na jejich stadionu a trapné fauly jejich hráčů mě ani moc "nevyšponovaly".
        A to jsem byl jako při každém derby nervózní "o trochu víc" :-)).
        Spíš jsem se zamyslel nad tím, jakým způsobem a až kam jsme svými výkonu tu nebohou sparťanskou jedenáctku poslali.
        A v musím souhlasit s p. Podroužkem v jedné věci.
        Náš trenér pan Trpišovský si pořád - i v těchto snových časech - uvědomuje, že on sám vyšel z velmi těžkých začátků a tak se nikomu neposmívá, respektuje soupeře a je nohama na zemi.
        To je to, čeho si na naší současné Slávii moc považuji a také si považuji Vás všechny, co na disputace o naší Slávii na SN chodíte a můžeme si tady spolu povídat.
        Važme si toho všichni.
        S úctou k Tobě
        Sokrates55

        • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

          mig52     před měsícem 09.05.2021 10:15 |  
          0 0

          Tomblesku, parádní příspěvek. Polemizoval bych jen s úspěšnější udání našich hráčů na hostování. Nezdá se mi moc úspěšné, viz Markovič....

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      bongor     před měsícem 08.05.2021 10:06 |  
      3 0

      To víš,náčelník Oteklá huba si hraje na drsňáka.To je to samý,jako svého času pako Frýdek-Místek.A kde je dneska?Ani bubenečskej pes po něm neštěkne.

  9. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    SvatyBojovnik (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 16:18 |  
    12 12

    Za Mick by mel mit lepsi znamku, vim ze je to palic, ale kolik toho odbeha zapresuje a do kombinace je lepsi nez Kuchtic. Na 5 to nebylo!

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      Harvey     před měsícem 07.05.2021 16:24 |  
      9 7

      Dobrej vtip. Mick bude do kombinace pravděpodobně nejhorší v týmu a to šel poslední dobou v mezihře hodně nahoru. V presování pořád řadím výše Kuchtu i Teclíka. Jsou i efektivnější než Mick, když se dostanou obránci na tělo.
      Mick za poslední výkony zaslouží velkou pochvalu a celkově za dlouhodobý přístup. Uvědomíme-li si, že přicházel zdarma prakticky ještě v době temna a nic se od něj nečekalo, tak je chvályhodné, že dokázal být užitečný týmu nějakým způsobem takřka po celou dobu co je u nás. Ale nenajdeš jedinej atribut ve kterém by Mick převyšoval Kuchtiče.

      • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

        PetCC     před měsícem 08.05.2021 10:57 |  
        0 0

        V týmu není asi nikdo lepší v tom stát zády k bráně, obránce na zádech a dát perfektní narážečku do volného prostoru.

  10. Druhý gól

    Lunaris     před měsícem 07.05.2021 17:02 |  
    20 1

    Za ten druhý gól bych dal desítku všem zúčastněným. Oscarova narážečka na Baha, který famózním obloučkem vrací Oscarovi, ten si pak narazí s Kuchtou a dává před prázdnou Holešovi, který uklízí. To bylo obdobné školení obrany sparty, jako svého času předvedl profesor Škoda. Neuvěřitelný gól.

    • Re: Druhý gól

      bongor     před měsícem 08.05.2021 10:08 |  
      0 0

      Ono školit ty lazary není žádnej problém.A stejně je to zbytečná námaha.

  11. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    Ivan     před měsícem 07.05.2021 17:13 |  
    0 7

    Ještě k Oscarovi, jo to pro mě trochu neznámá, kde ho nejlépe využít. Víc než na kraji se mi líbí ve středu, když se hraje kombinační fotbal, ale tam jsou jeho občasné chyby víc vidět. Na kraji je zase výborný s Olím, s Bóřou mu to podle mě tolik nejde (což v tomto zápase nebylo vidět)

  12. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    belmis (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 17:36 |  
    20 2

    To je stejně trapný, že i Sparta s námi schválně neostříhá trávník, aby ta hra z naší strany nebyla ještě rychlejší..... Děje se toto někde v lepších ligách, že schválně klub nepřipraví trávník jak nejlíp umí, protože přijedou lepší fotbalisti?

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      FanatikSKS     před měsícem 07.05.2021 18:03 |  
      0 1

      Jj. Myslím, že ve Španělsku to bylo proti Barceloně pravidlem.

      • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

        belmis (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 18:26 |  
        4 1

        To by mi přišlo až nedůstojný, kdyby Real kolem roku 2010 před zápasem s Barcelonou nestříhal hřiště.

  13. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    zeleznik2     před měsícem 07.05.2021 17:44 |  
    6 1

    Nádherný výsledek, pokračování skvělé série, další z rekordů, překonali jsme šňůru Rumunů (13). Co víc si přát? znemožnit 0:3 Rumuny navíc na Letné, skóre 0:8!!ze čtyř posledních zápasů bilance 3-1-0. Za mě Kovi 10, Šéva a Kuchtič 9.

  14. Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

    voiceman (přítel SN)     před měsícem 07.05.2021 23:30 |  
    25 1

    Tento zápas se nedá nazvat jinak, než euforie. Dominance moderního fotbalu nad upachtěným chtíčem pseudohvězd. Skvělé a ještě teď je mi blaze. Nicméně chování toho vzorku rudého publika, to překvapilo i mě. Z těch ochozů šla frustrace od začátku. Pískání na Bóřu a Nikouška, bučení na Ibru, trapné Jude Slavie... A jako vrchol všeho, orgastický aplaus při napálení Masa míčem z metru do obličeje. Já teda nevím, já si užil se Slavií milión sraček, ale abych se někdy radoval nad tím, že hráč soupeře chytí ránu z metru míčem do obličeje, to by mě fakt nenapadlo ani kdyby ty rudý nadlidi u nás v Edenu vedli v derby 5:0. Jeden moment. A o jejich naduté stupiditě řekl naprosto vše.

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      Krystof     před měsícem 08.05.2021 00:13 |  
      10 1

      Ať je to jak chce - nejlepší odkopání těch ubožáků bylo ironické frenetické pobzbuzování jejich hráčů v posledních 5-10 minutách při ťukecu kohokoliv s Hečou. To jsem si opravdu vychutnal :)
      Já vám nevím, byl jsem i v dobách temna na tribuně Sever, ale takhle jsme se opravdu neponižovali.


      Komentář byl uživatelem upraven (08.05.2021 00:15) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

        ColinSKS     před měsícem 08.05.2021 08:44 |  
        1 0

        .. jo to jsou ti erbefanoušci. luza co se neštítí plivat na svůj tým

    • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

      hajnej     před měsícem 08.05.2021 08:06 |  
      5 0

      K tý ráně míčem do obličeje. Já se přiznám, že když se (tuším předloni v poháru) trefil Štětina sám do obličeje míčem a uvolnil našeho hráče do brejku, tak to jsem měl upřímnou škodolibou radost. :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

        Sherudan     před měsícem 08.05.2021 09:15 |  
        7 0

        Jenže to byla situace spíš komická, kterou si ten malý nemotora způsobil sám a nijak mu to nemohlo ublížit.

        • Re: Hodnocení slávistů - semifinále poháru

          PetCC     před měsícem 08.05.2021 10:53 |  
          1 9

          Ale abychom ze sebe nedělali svatoušky, takový proplesknutí soupeřova hráče taky vždycky oceníme :-)
          Akorát to ve větším okolním rachotu tak nevynikne.
          Víš kolik radosti nám udělal Gabriel, jak tenkrát sestřelil Labanta? Jo, tu zlomenou nohu jsme mu nepřáli, ale ten okamžik, kdy magor Gabriel sejme vlastního spoluhráče, navíc toho, který nám utekl, to jsme radost určitě měli.

  15. Bacek

    pehacko     před měsícem 08.05.2021 06:22 |  
    20 1

    Tak kdepak je ta bolsevicka svine pan bacek a jeho tresty za cokoliv? Stale ticho po pěšině za skandovani skoro cely zapas jude slavia a hučení na traoreho... aha ja zapomenul, ze on bude komplic pana svobody a tak tohle chudinka zrovna nevidel a neslysel...

    • Re: Bacek

      ColinSKS     před měsícem 08.05.2021 08:42 |  
      6 0

      mel sluchátka a poslouchal lunetiky

    • Re: Bacek

      o5aradecek     před měsícem 08.05.2021 14:13 |  
      6 0

      Věřím v tu novou iniciativu, která snad začne měnit věci k lepšímu. Nejen FAČR, ale i LFA potřebují novou krev. Nekompetentní bezpáteřní prasata, jako Malík, Svoboda či Baček musí zmizet z takových funkcí.

  16. hodnocení je v pořádku

    ColinSKS     před měsícem 08.05.2021 08:49 |  
    4 0

    kromě mé nové baby a MvB začínám milovat Alexebaha. Ten kluk je úžasnej. Milovat=odlišně :-D

    • Re: hodnocení je v pořádku

      o5aradecek     před měsícem 08.05.2021 14:43 |  
      1 0

      Jsem rád, že se ti daří. :-) Kaňoure jeden..

      • Re: hodnocení je v pořádku

        PetCC     před měsícem 09.05.2021 11:00 |  
        2 0

        Se tady tvářil, že je na umření a přitom mu stačí jen ženská.
        Tady je spousta lidí, kteří mají opravdové problémy.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen