Hráči Slavie

Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkazu. Finančně přispět

Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkazu. Finančně přispět můžete na účet 2362424002/5500. Držíme palce, ať vše dopadne co nejlépe!

Komentáře (15)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    La Tortuga     před 3 lety 21.07.2021 16:36 |  
    12 1

    Prcek malej. Posilam. Držím palce a modlím se.

  2. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    Merlinus (přítel SN)     před 3 lety 21.07.2021 17:28 |  
    11 0

    Přispěno. Tohle je noční můra každého rodiče. Prostě neskutečná náhoda, okamžik a během sekundy se ti totálně otočí svět. Drž se Jakoubku.

  3. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    sevák     před 3 lety 21.07.2021 17:28 |  
    10 0

    Přispěno.

  4. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    hiker42     před 3 lety 21.07.2021 18:14 |  
    12 0

    Za celou mou rodinu přispěno. Pedro, jestli to čteš, držte se, dobře to dopadne.

  5. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    pinochet     před 3 lety 21.07.2021 23:13 |  
    6 0

    Přispěno

  6. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    slavistajiri     před 3 lety 22.07.2021 06:38 |  
    12 5

    Presne takove pripady by mely bejt hrazeny z verejneho pojisteni. 20 mega denne se vyhodi za covid testy a ns toto nejsou penize

    • Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

      dejva     před 3 lety 22.07.2021 13:13 |  
      4 0

      presne na takove pripady je tu detske urazove pojisteni. jinak je to samozrejme tragedie, o tom zadna.

  7. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    pepcz     před 3 lety 22.07.2021 07:43 |  
    9 0

    Pomáhám malým příspěvkem. Mám taky Kubíka (5 let)...
    Buďte silní, kvůli sobě a kvůli Kubíkovi.

  8. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    MIKr.8     před 3 lety 23.07.2021 08:34 |  
    3 0

    Taky jsem přispěl, mám holčičku úplně ve stejným věku a vůbec si něco takovýho ani nechci představovat...

    Jen dotaz - a neberte to jako rýpání - všude se píše o transparentním účtu, tak jsem se chtěl podívat, kolik už se podařilo vybrat... Ale v seznamu transparentních účtů na stránkách Raifky jsem ten účet nenašel. Ani podle čísla účtu, ani podle hesel Donor, Janda, nebo Jakoubek. Nevíte kde se to dá najít?

  9. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    amon     před 3 lety 26.07.2021 20:49 |  
    1 0

    2hypotéky, covid zničil, co jsem dlouho budoval, ale všechno je narpsoto nicotný ve srovnání s tímhle. Posílám a přeju hodně štěstí!

    • je to ponizujici

      dejva     před 3 lety 26.07.2021 21:50 |  
      0 9

      mne osobne, by to jako cloveka s platem 20k€/mes. (Turecko) a nekolika miliony na ucte ponizovalo, vzit penize od lidi, co prisli o vsechno.

      • Re: je to ponizujici

        amon     před 3 lety 26.07.2021 22:53 |  
        1 0

        jsi přísnej.. Vrcholový sportovci, k tomu Češi, se nikdy nemohli zabezpečit na celý život až na pár vyjímek a top hráčů typu Nedvěd, Čech, Jágr.. kdyby měl dostatek peněz, asi by se tahle akce nerozjížděla. Myslím, že by Petr vyměnil všechno co má, za zdraví synka. Já přispívám pravidelně na Donio a obzvlášť, pokud mám tendenci si na něco stěžovat, páč tam jsou hochu srdceryvné příběhy. Zkus se vžít do něj.. nahrát video, vytroubit do světa, že máš těžce nemocnýho synka a potřebuješ peníze..

        • Re: je to ponizujici

          dejva     před 3 lety 29.07.2021 21:51 |  
          1 3

          zdravim Te amone, jsi urcite dobry a hodny clovek, ostatne jako vsichni Slavisti. Nemyslel jsem svuj komentar nejak zle, ci jizlive. Take se snazim pomoci lidem, kteri to potrebuji. Jsem ale toho nazoru, ze pro Frantiska Omacku- zamecnika, jehoz rodinu postihla stejna tragedie, ci Nikolu Prochazkovou- urednici, k jejimz detem byl osud jeste krutejsi a o jejichz problemech se malo kdo dozvi, je prispevek muj a jinych darcu daleko dulezitejsi. Ano jasne, je to prirozene vec nazoru. Nastesti zijeme v dobe, kdy kazdy muze prispivat kam chce a komu chce. Pedro je mladej kluk v produktivnim veku, kteremu se zivot obratil naruby. Bude se s tim muset poprat, ale startovni pozici spatnou rozhodne nema. Nechtel bych to dale rozebirat. Co se stalo Petrovi a jeho rodine je strasna tragedie. Hlavne pro toho maleho prcka. Podobne zavaznych pripadu se stane v CR asi 100 rocne. O nich se nikdo nedozvi. Petr spis mohl (se svym verejnym dosahem) stat tvari kampane kampane, ktera by upozornila na toto nebezpeci. A ne prosit o prispevek na postylku za v jeho pripade smesnych 100 tisic, na kterou ma stejne narok od pojistovny. A kdyz uz jsi zminil J.Jagra. Ano me proste prijde divne to, ze Pan Jagr 'zebra' o penize na magistratu mesta Kladna, aby mu proplatilo slozenky za stadion. V USA kde 20 let pusobil, by ho regulerne poslali do.... Bud na to mas tak ten hokej delej a nebo to prenech jinejm...Plati Slavii mesto ucet za elektriku? Plati Bayernu nekdo ucet za vodu? Neplati....

          • Re: je to ponizujici

            witty13     před 3 lety 30.07.2021 23:07 |  
            3 0

            Kamarade teda… ja ani nevim co k tomu napsat, abych nebyl sprosty a “zly” na tebe. Zaprvy, i kdyby si Petr Janda vydelal miliardy, ted jde hlavne o toho maleho kluka. Litaji tam miliony a ani ty asi Petr nema volne, tak se snazi jak to jde. Rozumim mu. Kdyby slo o me dite, udelal bych to take. To co jeho potkalo.. nepral bych nikomu. Mimo to, zde na SN je to prave asi protoze je Petr Slavista, stejne tak, jako kamaradi zamecnici od Franty se budou skladat jemu - kamaradky a znami od urednice Nikol urcite pomuzou ji. Asi se to neda srovnat, a je to svym zpusobem nespravedlive, ale kdo je v pozici aby o tom mohl rozhodovat? Ve finale jde o to dite - a tam je to uz uplne jedno. Jde o posrany zivot toho prcka, a pravdepodobne spousty lidi okolo, kteri se tim, chca nechca budou nejakou dobu uzirat. Proc myslis, ze se Petr treba nestane tvari kampane, az na to bude mit cas a nebude se muset venovat svemu diteti?!

            A nakonec - s tim Jagrem - ze sveho do toho dava nemale penize, a ten stadion tam bude dal, i kdyz uz Jagr nebude. Bude na nem mistni mladez moct sportovat, a to co Jagr dela je chvalyhodne. Utapi miliony, ktere nemuze ziskat zpet, jen aby hokej na kladne neumrel. Ze chce pomoct pd mesta, kteremu tim pomaha? To je snad pochopitelne. Mesto na tom aktualne vydela vic nez on, do budoucna mnohem vic. A hlavne by sis mel srovnat, kdo v NHL plati nove haly. Budto vedome lzes, nebo ses neinformovan. Drtiva vetsina novych hal, nebo jejich rekonstrukci byla minimalne castecne financovana z verejnych (mestskych rozpoctu). Ano, vedou se tam siroke debaty, a treba v Calgary je to hodne vyhrocene, a padaji nazory e sport je “byznys” a danovy poplatnik by se nemel podilet. Zatim ale vzdy zvitezila “prestiz” kterou ziska mesto, tim, ze ma sportovni tym v NHL (nebo NBA, nebo NFL). Takze tu nelzi, a nebo se dovzdelej. Ted si predvedl akorat typicky prispevek “oni maj prachy, tak co chtej”

  10. Re: Tragédie zasáhla rodinu našeho bývalého hráče Petra Jandy. Více informací v odkaz

    travel (přítel SN)     před 3 lety 27.07.2021 07:28 |  
    3 0

    Přispěno