Fortuna liga

Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

Letní přestávka je u konce, Slavia po dlouhých 56 dnech opět nastoupí k ligovému utkání. Soupeřem ji na startu ročníku 2021/2022 bude Zlín, 14.tým poslední ligové sezóny.  

 

Připomeňme, kde jsme Slavii v posledním ligovém ročníku opustili. Po vítězném utkání proti Českým Budějovicím sešívaní přebrali trofej pro ligového mistra, kterou měli už několik týdnů v kapse. Zároveň natáhli rekordní sérii ligových zápasů bez porážky. Ta teď čítá 46 zápasů a slávisté určitě budou chtít toto číslo ještě navýšit. Zabránit se jim v tom pokusí zlínští Ševci, kteří během letní přestávky mohutně posilovali. K týmu trenéra Jelínka se připojila hned trojice zkušených hráčů z Baníku Ostrava – Martin Fillo, Rudolf Reiter a v neposlední řadě slávistický odchovanec Robert Hrubý. Soudě dle generálky, v níž Ševci remizovali s brněnskou Zbrojovkou, by se minimálně poslední dva jmenovaní zítra mohli objevit v základní sestavě. Mezi další výrazné postavy týmu patří kapitán Tomáš Poznar, který dokázal sešívaným při jejich poslední návštěvě Zlína vstřelit branku.

To ale byla jedna z mála špatných vzpomínek, kterou si slávisté ze zápasu hraného na konci ledna letošního roku odnesli. Slavia tehdy ve Zlíně zvítězila 6:2 a skvělými individuálními výkony se blýskli zejména Abdalláh Sima a Jan Kuchta. Oba zítra budou mít možnost svůj výkon zopakovat – na rozdíl od celé řady hráčů, jež nebude mít trenér Trpišovský k dispozici. Výčet absencí je tentokrát výrazně delší než obvykle. Chybět budou dlouhodobě zranění Provod a Hovorka, nepravděpodobný je i start Oscara, který byl před odjezdem na herní soustředění pozitivně testován na covid. K dispozici nebudou ani čeští reprezentanti, kteří po Mistrovství Evropy dostali delší volno – Bořil, Ševčík, Masopust a Holeš. S kondičním mankem se pak potýká dvojice afrických legionářů Sima, Olayinka, kteří by mohli být k dispozici alespoň na lavičce, a také nejnovější akvizice sešívaných útočník Michael Krmenčík. Sestava, kterou do zápasu vyšle trenér Trpišovský, tak nejspíš bude mít daleko k ideálu. I tak ale slávisté budou velkými favority. Vždyť z posledních pěti vzájemných zápasech dokázala Slavia čtyřikrát zvítězit, poslední porážku ve vzájemném zápase si pak připsala v dubnu 2019 ve Zlíně. Vstup do ročníku je vždy mimořádně důležitý a není pochyb o tom, že sestava, která k zápasu nastoupí, udělá pro úspěch maximum. Bude v ní i Srdjan Plavšič a zapíše si tak první soutěžní utkání za Slavii? A dostane šanci i některá z dalších letních posil? To vše se dozvíme již zítra v 19 hodin, na kdy je naplánován výkop zápasu. Přímý přenos obstará stanice O2 TV.

 

Tip na sestavu: Kolář – Bah, Kúdela, Kačaraba, Zima – Hromada, Traoré – van Buren, Stanciu, Plavšíč – Kuchta

Kurzy: 7,9 – 4,85 – 1,42

 

1. kolo - Neděle 25. 07. 2021 19:00

Fortuna liga, 2021/2022
0 - 1
0 - 0
FC Zlín
FC Zlín

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

70. Jan Kuchta

Komentáře (32)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

    zeleznik2     před 3 lety 24.07.2021 17:25 |  
    2 1

    No 2:6 asi se opakovat nebude. Spíše poslední souboj v Edenu a výsledek 2:1, tedy 1:2, případně 0:1 z pohledu domácích. Zajímavý tip na sestavu, v základu Kačaraba, Traoré, Hromada, Burák, Plavšič..

  2. Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

    Akuls     před 3 lety 24.07.2021 17:27 |  
    1 0

    Delegace rozhodčích:
    Hlavní rozhodčí: Miroslav Zelinka
    První asistent: Radek Kotík
    Druhý asistent: Radim Dresler
    Čtvrtý rozhodčí: Radek Dubravský
    Delegát utkání: Zdeněk Duda
    Delegát svazový: Jiří Kureš
    VAR: Ondřej Pechanec
    AVAR: Petr Caletka

  3. Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

    bububu (přítel SN)     před 3 lety 24.07.2021 17:39 |  
    4 0

    Jsem na to zítra docela zvědavý. EURO a velice krátká příprava nás bohužel nutí do zopakování modelu přípravy 2019, kdy několik prvních ligových zápasů suplovalo přípravné zápasy. Snad si to sedne do dvojzápasu s Ferencvárošem.

    Zítra beru jakoukoliv výhru, zvítězit je pak povinnost i s náhradníky.

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      mudrc     před 3 lety 25.07.2021 08:32 |  
      0 3

      Vcelku s tebou souhlasim. Nicmene “zitra beru jakoukoliv vyhru” je jako sterace stiraji. Musim se te zeptat priteli bububu, jindy jakoukoliv vyhru neberes? Jasne, ze chcem vyhravat kazdy zapas, nebo ne?

  4. Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

    Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 24.07.2021 18:07 |  
    3 0

    Poznar: „Chceme být Slavii rovnocenným soupeřem,“ doufá ve velkou podporu fanoušků. „Výhoda pro nás může být, že měli tu přípravu takovou rozháranou, chceme do sezony vstoupit dobře,“ hlásí Tomáš Poznar, jenž věří, že šance na úspěch jsou pro zlínské nyní větší, než v pozdější fázi ligy.
    https://www.fcfastavzlin.cz/aktuality/novinky/tomas-poznar-doufam-ze-stadion-naplnime-a-bude-hezka-kulisa-ten-zapas-si-to-zaslouzi.html

    Zlín nabízí testování zdarma před utkáním přímo na stadionu od 14:00 do 18:00 hodin (nutnost se předem zaregistrovat na níže uvedeném odkazu).
    https://www.fcfastavzlin.cz/aktuality/novinky/testovani-zdarma-pred-utkanim-primo-na-stadionu.html

    Rozhodčí: M. Zelinka - R. Kotík, R. Dresler (R. Dubravský), VAR: O. Pechanec, AVAR: P. Caletka

  5. Tipovacka

    p!erreCORE     před 3 lety 24.07.2021 18:21 |  
    3 1

    1:4 (0:2) Kuchta, Stanciu, Plavsic, Schranz

    • Re: Tipovacka

      wimpy     před 3 lety 24.07.2021 18:39 |  
      3 0

      Díky tobě jsem si vzpomněl na Tipovačku. :-)

  6. Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

    knl66 (přítel SN)     před 3 lety 25.07.2021 01:00 |  
    1 0

    Rozhovor s Ondrou Kolářem: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/ondrej-kolar-slavia-rozhovor.A210723_182753_fotbal_rou?zdroj=fotbalh_hp
    Sice je článek uzamčený, ale zaujal mě i text v boxu: "Většina kluků si během sezony třeba aspoň na chvilku odpočinula, já v bráně byl vlastně pořád." - Trochu mě to zarazilo, protože z více stran zaznělo, že Kolář chce chytat vždycky a proti každému, že vlastně do brány ani nikoho pustit nechce a najednou takové postěžování si.

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      pcitron     před 3 lety 25.07.2021 07:43 |  
      13 0

      Končil šťastný, že přispěl k suverénnímu triumfu v lize i poháru. Ale taky obouchaný, zničený, unavený. Minulá sezona dala Ondřeji Kolářovi, gólmanovi fotbalové Slavie, pořádně zabrat. Dochytával ji s maskou, helmou a sebezapřením. Teď se ovšem šestadvacetiletý brankář nemůže dočkat, až v neděli slávisté ve Zlíně vyšlápnou do nového ročníku.
      „Těším se dokonce víc než jindy,“ vypráví na startu ligy. „Hlavně proto, že se začne hrát s diváky. Konečně! Navíc minulá sezona byla divoká po všech stránkách. Potřeboval jsem si po ní orazit, i když to znamenalo, že jsem musel oželet Euro.“

      Nebyla jiná možnost?
      Probíral jsem to i s trenéry, všichni mi říkali, že bych si měl odpočinout. Navíc jsem podstoupil menší operativní zákroky, odstraňovali mi dvě bulky na rukou, které se po nárazech míče zvětšovaly, rány mi sešívali několika stehy. Fakt jsem se potřeboval dát dohromady - tělo i hlavu.

      Většina kluků si během sezony třeba aspoň na chvilku odpočinula, já v bráně byl vlastně pořád.
      Což ne každý pochopil. Spousta lidí vás kritizovala za to, že jste pozvánku na šampionát odmítl.
      Nepřekvapilo mě to, vždycky si to někdo vyloží po svém. Málokdo tuší, čím vším jsem si prošel, co jsem si vytrpěl a v jakém rozpoložení jsem dochytával sezonu. Beru kritiku od lidí, kteří mě znají, ale ti, kteří to pozorují jen z dálky, nemohou tušit, jak jsem se cítil.

      Bylo těžké se psychicky srovnat s vážným zraněním hlavy, které vám způsobil útočník Roofe z Rangers?
      Strašně těžké. Sám sebe jsem musel přemlouvat, abych do brány šel, přitom jsem tam musel už čtrnáct dní po tom zákroku. Připravit se na jakýkoli zápas bylo mnohem těžší než normálně, protože jsem skoro netrénoval. Jsem rád, že jsem v létě tohle manko mohl dohnat.


      Hlavu jste čistil jak?
      S rodinou, s přítelkyní. To je pro mě největší relax, žádné hraní na PlayStationu. Posedět, pogrilovat, popovídat si, to mě vždycky nabije. S Jančou jsme odjeli aspoň na čtyři dny do wellness na Moravu, chytli jsme super počasí, užili jsme si to.


      Vzpomínky na Glasgow jste už úplně vymazal?
      Úplně ne, občas to hlavou probleskne. Ale jsem rád, že ne na hřišti. Nebojím se, neuhýbám, podle odborníků je to tím, že jsem se vrátil do brány brzy. Hlava neměla čas přemýšlet. Jen na soustředění se mi stala nemilá věc.


      O co šlo?
      Do místa, kde mi Roofe prokopl lebku, jsem dostal zblízka ránu balonem a najednou tma. Neviděl jsem na jedno oko, vezli mě do nemocnice, nejdřív to vypadalo, že mě budou muset operovat. Naštěstí se na cétéčku ukázalo, že tam mám jen otok, který rychle splaskl.

      Nic příjemného.
      Vyděsili se všichni okolo, ale dobře to dopadlo. Něco takového už mě nemůže rozhodit, vím, že tam stejně příště tu hlavu strčím znovu. Vím, že větší ránu než od Roofa už do ní nedostanu. Když jsem přežil tohle, přežiju už všechno.


      To vám bleskne hlavou pokaždé, když si nasazujete helmu?
      Ze začátku to tak bylo. Teď už ne, nasadím helmu a jdu trénovat. Maska, kterou jsem musel nosit kvůli zlomenině, mě trápila, helma mi vůbec nevadí, nemyslím na ni. Spíš mi vzpomínky naskočí, když jdu někam s kamarády a začne se o tom mluvit.

      Dělá vám problém se k těm chvílím vracet?
      Už ne. Vím, že jsem v pořádku, to nejhorší je pryč. Nějakou jizvu na čele mám, ďolík mi tam taky už zůstane, ale už nad tím mávnu rukou a dokážu si o tom normálně povídat. I když mám logicky oblíbenější témata.

      Tak se pojďme bavit třeba o tom, že vám v létě přibyl konkurent. S Alešem Mandousem jste dva reprezentanti v jednom klubu.
      To je fakt, ale pro mě se nic nemění. Aleš přišel proto, aby trenéři měli kam sáhnout, kdyby se mi něco stalo. Zápasů je hafo, já vlastně odchytal čtyři sezony v kuse. Potřeboval jsem parťáka, jsem rád, že to vyšlo. Konkurence mě může jen posunout. A když se mi něco stane, nemusím tlačit na pilu a vím, že on mě nahradí.

      Takže se vám trochu i uleví.
      Určitě. Vždyť si vzpomeňte na minulou sezonu, jak mě občas lidi kritizovali, že jsem zachytal dobře v poháru, a pak udělal chybu na Slovácku nebo v Příbrami. Budu upřímný: je strašně náročné se po Leicesteru namotivovat na Příbram, kde nejsou fanoušci, je tam špatné počasí, sníh.

      Chápu.
      Většina kluků si během sezony třeba aspoň na chvilku odpočinula, já v bráně byl vlastně pořád. Zápasy šly v rychlém sledu, proto to po psychické stránce nebyla sranda.

      Ale příchod Mandouse může nahrávat i tomu, že se Slavia připravuje na váš přestup. Což je věčné téma.
      Když přijde zajímavá nabídka pro všechny strany, zahraničí si zkusím rád. Ve Slavii jsem dokázal asi maximum, nevím, jestli toho jde zvládnout víc. Je asi pomalu načase se posunout dál, ale dohodli jsme se, že teď, hlavně kvůli předkolům Ligy mistrů, ještě zůstanu.

      Jak dlouho?
      Když vidím, že je tu za mě náhrada, s čistým svědomím bych si šel něco nového zkusit. Zatím jsme to odsunuli na zimu, uvidíme, co se bude dít. Ale taky jsem v Praze dostavěl dům, tak si ho aspoň chvíli ještě užiju. A když nakonec zůstanu, vadit mi to vůbec nebude, Slavia mi přirostla k srdci. Jen nechci jednou litovat toho, že jsem cizinu aspoň nezkusil.


      Je pravda, že by se vám nechtělo do Anglie?
      Nad tím se pozastaví každý, komu to řeknu. Zkusím vysvětlit: Anglie prostě k mému hernímu stylu nesedí. Snažím se hrát hodně nohama, vysoko, to patří spíš do Francie, Německa, Španělska. V Anglii takhle hrají jen top týmy, jako jsou Liverpool nebo Manchester City, a do těch se ze Slavie přímo nepřestupuje. (úsměv)

      Na prvním místě jste zmínil Francii, což asi není náhoda.
      Vyrůstal jsem tam, táta i strejda ve Francii hrávali volejbal, bylo by to pro mě celkově jednodušší. Francouzská liga se mi navíc moc líbí, stadiony, zázemí, zájem o fotbal. Lákalo by mě to. Kdybych tam žil, určitě mi rychle naskočí i francouzština. Nervy bych z toho neměl.

      A před zápasy je ještě máte? Nebo se to lepší?
      Vůbec, nervózní jsem vždycky. A je to tak správně. Jakmile bych si začal říkat, že jsem připravený, v klidu, že je všechno v pohodě, nedopadlo by to dobře. Takhle se dokážu o to víc soustředit.

      Takže až vejdete do kabiny ve Zlíně, co vám poběží hlavou?
      Že nám první kola herně nikdy nevycházejí. Trvá nám klidně hodinu, než se dostaneme do tempa, soupeř mívá dost šancí. Proto se na takový zápas připravuju víc než na jiné. Start je vždycky extra důležitý a letos obzvlášť, když jsme skoro nehráli přípravná utkání.

      Jak se hledá motivace, když jste se Slavií vyhrál, co se dalo?
      Z osobního pohledu už fakt moc není co překonávat, ale já koukám vždycky na tým. Nic není víc než být mistrem, to je každý rok stejně hezké. Ale to víte, že není snadné nahecovat se na každý zápas stejně.

      Nepomohl by mentální trenér? Ve fotbale čím dál běžnější věc.
      Vím, že je to trend, ale já se vždycky nakonec dokázal připravit sám. V žádném případě to neodsuzuju, určitě mentální koučink spoustě kluků pomáhá, na každého to má jiný vliv. Já to nepotřebuju, stačí mi, že si o fotbale popovídám s přítelkyní.

      Tuším, že jako dcera šéfa klubu má přehled.
      Fotbalu rozumí. Když přijdu domů a vidí, že mám nějaký splín, všechno můžeme rozebrat. Je taková moje vrba, obrovsky mi pomáhá, jak mě podporuje. Jen trpí, když vybíhám daleko z brány a zkouším kličky.

      To není sama. Pořád platí, že hru nohama okoukáváte od Němců ter Stegena s Neuerem?
      Pořád, ale na Euru mě ohromil i Ital Donnarumma. Přiznám se, že na italskou ligu jsem moc nekoukal, ale když jsem ho viděl na turnaji, byl jsem nadšený. Nohama se snaží hrát hodně. Sice mu to občas v rozehrávce zaskřípe, určitě víc než těm dvěma, ale působí tak klidně - a to je mu dvaadvacet. Klobouk dolů.

      Když už jsme se obloukem vrátili k Euru: jak vám bylo, když jste se díval v televizi?
      To víte, že občas zvláštně. Přemítal jsem: Neudělal jsi chybu? Mohls tam být, užít si krásné zápasy, třeba s Nizozemskem v Budapešti, před plným stadionem, to musela být bomba. Nároďáku se dařilo, mohl jsem být u toho, kdo ví, jestli ještě někdy taková šance přijde. Ale kdybych se rozhodoval znovu, udělám to samé. Vážně jsem se musel dát do kupy, aby tahle sezona za něco stála.

      Co to znamená?
      Dostat se do Ligy mistrů, po tom toužíme všichni. Já mám ještě sen skončit aspoň třetí ve skupině. Dostat dva giganty a jednoho soupeře, se kterým si to rozdáme na férovku. A samozřejmě titul.

      Váš čtvrtý. Nebo pátý?
      Kromě tří se Slavií mám jeden s Libercem, ale ten si nepočítám, protože jsem nic neodchytal. Teď chci vyhrát každý zápas, ať co nejvíc natáhneme sérii neporazitelnosti. Už kvůli lidem, kteří si to zaslouží.

      • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

        knl66 (přítel SN)     před 3 lety 25.07.2021 08:31 |  
        4 1

        Ď!

  7. Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

    mig52     před 3 lety 25.07.2021 08:26 |  
    5 1

    Dobrá zpráva. U nás na východě slušně prší, což by mohlo prospět trávníku i Slavii. Při trendu počasí dnů minulých jsem měl obavu, aby na zlínsku nezakázali z důvodu sucha zalévání zahrádek a pořadatelé utkání si to nevzali k srdci a připravili nám travnatý beton.

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      pehacko     před 3 lety 25.07.2021 08:45 |  
      3 2

      Chtel jsem na hrad Buchlov a strasne chcije… a ja jak je známo jsem z cukru a mandli a roztekl bych se!

  8. Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

    Fačín     před 3 lety 25.07.2021 11:26 |  
    4 32

    No tak kádr máme sice našlapaný jako prase, ale pak nastupují v základu umělci jako Kačaraba a Hromada...

    Reprezentanti bez soustředění. Novým posilám se asi moc nevěří, Ousou nebyl ani na preview videu k zápasu vidět na tréninku. O Madsenovi se taky vůbec nemluví. Zrovna tihle dva by měli být okamžitými posilami, dát jim tu důvěru, aby se otrkali a mohli být co nejdříve platnými členy kádru. Z tribuny se toho moc nenaučí. Takový Ousou sem přišel jako do velkoklubu, vyhrávat trofeje, nabytý sebevědomím, kapitán reprezentyce. Pokud ho pošleme hned obratem hostovat někam na vesnici, tak si o nás jako klubu asi bude myslet svoje.

    Tahle letní přestávka se nám moc nepovedla, doufám, že to na výkonech nebude tolik znát. Máme spoustu nových hráčů, nikdo neodešel, to je super, ale ještě se to musí správně poskládat.

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      Marek3     před 3 lety 25.07.2021 11:39 |  
      3 0

      O Madsenovi se myslim trener neprimo vyjadroval. Ja myslim ze bude na 8 mezi Traorem a Stanciu.

      Podle mne solidni sestava:

      Kolar
      Bah Kudela Kacaraba Zima
      Schranz Madsen Traore Stanciu Plavsic
      Kuchta

      • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

        japhy     před 3 lety 25.07.2021 12:35 |  
        6 0

        Vypadá slušně, ale tipnu si, že JiT vsadí na co možná největší sehranost a z nováčků dá jen Plavčíka. Schranz první střídající.

        • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

          Marek3     před 3 lety 25.07.2021 12:59 |  
          5 1

          Asi mas pravdu ale MVB vubec nepresvedcuje a na kridle uz vubec ne. Mam pocit ze Schranz by nezahral hure...

      • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

        Lunaris     před 3 lety 25.07.2021 12:50 |  
        4 0

        Madsen nebyl na soustředění. A dát ho hned do základu v prvním zápase do středu zálohy? Nemyslím si.

      • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

        Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 25.07.2021 14:12 |  
        0 0

        Jindra říkal, že to vypadá na minimálně jednoho nového hráče v základu, takže z trojice Schranz Madsen, Plavsic musíš možná někoho ubrat ...


        Komentář byl uživatelem upraven (25.07.2021 15:43) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

          Marek3     před 3 lety 25.07.2021 14:53 |  
          1 1

          Nerikal minimalne jednoho? Plavsic je asi jasny, ne? Tam ted zaskok nemame. Jak sem psal MVB mne moc nepresvedcil takze za mne Schranz. A veprostred, ja moc nemam rad dvojici Hromada, Traore ikdyz je mam rad kdyz nehraji spolu takze bych se tady take novacka nebal. Je tam samozrejme jeste Lingr ale to je spise za Nica. Mohl by stahnout Nica na 8 a Lingra na podhrot ale i tak se mi jevi nejlepe sestava se tremi novacky ikdyz souhlasim ze to trener uvidi jinak.

          • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

            Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 25.07.2021 15:15 |  
            0 0

            Tak jak mne opravil Andreas, Jindra opravdu řekl minimálně jeden a pravdu máš ty Marku, ale to nic vlastně neznamená, on je schopný udělat změnu klidně těsně před zápasem, když se mu někdo bude hodně líbit nebo taky naopak, když zase někdo nebude v pohodě ... Ale určitě, když to bude možné, tak bude upřednostňovat "kmenové" hráče před nováčky z důvodu sehranosti a zažitého systému hry ...


            Komentář byl uživatelem upraven (25.07.2021 15:41) . Zobrazit původní komentář

              • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

                Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 25.07.2021 15:39 |  
                0 0

                Tak to pardon, moje chyba, na rozdíl od Tebe se mi to nechtělo hledat ...

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      Faris (přítel SN)     před 3 lety 25.07.2021 11:58 |  
      28 5

      Fanouskovskou základnu máme našlapanou jako prase, ale pak sem vkládají příspěvky umělci jako Fačín...

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      Láryfáry     před 3 lety 25.07.2021 12:38 |  
      15 0

      "tAhLe LEtNí pŘeStÁvKA sE NáM mOc NePoVEdLA". TWL Fačíne, fakt ti není trapně? My měli nejúspěšnější období z hlediska příchodů, získali jsme sedm posil za minimální love, kádr máme všude min. zdvojený, a pouze vinou covidu, reprezentacemi a znovu covidu se nám rozbila příprava, ale "NÁM se nepovedla přestávka". Jak tě vůbec někdo může brát vážně když tohle píšeš?

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      o5aradecek     před 3 lety 25.07.2021 12:46 |  
      13 3

      Už za tu první větu si dej facku! Dál jsem nečetl, sorry...

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      ColinSKS     před 3 lety 25.07.2021 15:34 |  
      6 5

      máš na občance vyfocenou p*del? protože takový vysírací blábol jsem už dlouho nečetl

  9. Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

    ColinSKS     před 3 lety 25.07.2021 15:32 |  
    23 2

    dneska jedu se synem na kole v oblasti počernice hlobětín. jedu po lesní cestě vedle nějakého rybníka a už zdálky vidím týpka co dělá sprinty do schodů. dokola a dokola. řikám si že bych to dal jednou a je po mě. přijedu blíž a koukám tričko puma a pak řikám synovi - podívej se na to jak pan Holeš trénuje. On se na nás usmál a já povídám - to tedy pane Holeši moc volno nemáte :). A on - no to nemám. Já povídám, jsem na dnešek zvědavej. a on - slávisti ? a já - až za hrob. On : budeme fandit. .... Tak jsem mu popřál hodně zdraví a on odběhl opačným směrem. My jedem dál (na kole) a asi po 2 kilometrech torpédo kolem nás. Syn: je to je ten samej ...... :-D - ten chlap má nekutečnou páru

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      knawi     před 3 lety 25.07.2021 16:23 |  
      10 1

      Milá příhoda, díky za její sdělení! Mějte se se synem fajn! :-)

  10. Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

    Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 25.07.2021 18:03 |  
    1 0

    Sestava: Kolář - Bah, Kúdela, Kačaraba, Oscar - Traoré - Ekpai, Stanciu, Lingr, Plavšić - Kuchta

    Lavička: Mandous, Zima, Tecl, Samek, van Buren, Schranz, Musa

    Trenér Jindřich Trpišovský se před startem nového ročníku musel potýkat s řadou absencí, kromě reprezentantů Jana Bořila, Lukáše Masopusta, Petra Ševčíka a Tomáše Holeše ještě nemohl počítat ani s novými posilami Aihamem Ousouem a Michaelem Krmenčíkem. K dispozici pro utkání ve Zlíně nejsou ani Jakub Hromada s Peterem Olayinkou a dlouhodobě zranění David Hovorka s Lukášem Provodem.


    Komentář byl uživatelem upraven (25.07.2021 18:06) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

      MKCZ83     před 3 lety 25.07.2021 18:12 |  
      1 1

      Neví někdo, co je s Jakubem Hromadou? Měl COVID, nebo nějaké zranění?

      • Re: Slavia odstartuje ligovou sezónu ve Zlíně

        Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 25.07.2021 18:24 |  
        3 0

        To bude nejspíš to drobné zranění jednoho hráče, jak říkal Jindra v upoutávce na Zlín ...

  11. Prej Srki neumí bránit

    MKCZ83     před 3 lety 25.07.2021 19:09 |  
    0 1

    A není soubojový... za prvních 10 minut čistě odebral balon, kdy měl hráče za sebou.