Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 2. kolo

Slavia potvrdila dobrý vstup do sezony v Teplicích, kde vyhrála 3:1. Hattrickem se blýskl novic Schranz a opět zářil i Oscar.

Výhra o dvě branky nakonec odpovídá průběhu hry. Slavia byla lepší a zaslouženě si připsala druhou venkovní výhru za sebou na startu soutěže. Na druhou stranu se nedá říct, že by o našem triumfu nebylo pochyb. Bylo by to sice se značným štěstím, ale i tak nebyly Teplice od bodu zase tak daleko, protože za stavu 1:2 měly ve druhé půli dvě vyložené šance. Do tohoto bodu se samozřejmě dostaly i díky tomu, že Slavia předtím více gólovek zahodila, ale i tak to dvakrát pěkně "smrdělo". Podrželi nás však Kolář, který naopak jedinou inkasovanou branu domácím doslova daroval, a skvěle se do obrany navrátivší Stanciu.

Suma sumárum tak jde o dobrý vstup do sezony. Sice to nebyly top výkony, ale to se po nelehké přípravě ani čekat nedalo. V Teplicích to navíc byl pohlednější zápas než minulé kolo ve Zlíně. Domácí nám nic neusnadnili a takticky je trenér Kučera připravil dobře, rozdíl v kvalitě kádru se ale projevil. A už před zápasem, když jsem viděl sestavu Teplic, jsem si říkal, že se prostě projevit musí. Skláře čeká těžký rok, protože po hubených letech ještě více oslabily. K těžce průměrnému jádru týmu přivedly dle mého názoru spíše druholigové posily a na začátku sezony jsou kandidáty na boj o záchranu. V pátek to bylo znát hlavně na postech krajních beků, kde hořeli Hyčka a zejména Laňka. Ale dost už o soupeři, pojďme se podívat, jak se dařilo našim hráčům.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 5 - Byl jsem na vážkách, jestli nedat podprůměrnou známku, protože kiks před inkasovaným gólem byl hrozný. Jistá drzost a hra na riziko ke Kolářovi patří, ale dělat kličku tam a zase zpátky v nic neřešící situaci už bylo hodně přes čáru a náš brankář i celá Slavia za to také zaplatila míčem v síti. Vzápětí nám ale vrátil vedení Schranz, takže situace neměla na výsledek ani vývoj zápasu nijak zásadní vliv. A lepší si to vybrat v takovém zápase a do klíčových klání o Ligu mistrů jít s větší ostražitostí. Nakonec jsem dal tak průměrnou pětku s minusem, protože Kolář jinak působil jistě a hlavně nás podržel ve druhé půli výborným zákrokem proti hlavičce z bezprostřední blízkosti.

Alexander Bah - 5 - Od vápna k vápnu by to bylo na sedmičku, ve vápnech se mi ale Bahův výkon nelíbil. Dopředu je bez efektivity a hlavou zahodil i velmi dobrou možnost, která se dala proměnit. Při bránění pak výrazně chyboval, když podskočil míč a Kolář musel chytit velkou šanci. Lepší pětka.

Taras Kačaraba - 6 - Další čas strávený s týmem a absolvovaná letní příprava mu pomohla a Kačaraba zatím působí lépe než na jaře. S takovými výkony už vypadá jako důstojná posila. Teď jde o to je potvrzovat dlouhodobě a ideálně ještě přidat. Kromě soubojů, ve kterých je výborný, ho musím pochválit také za rozehrávku. Uvidíme, jak obstojí v Maďarsku, kde bude asi více pod tlakem a tudíž i více prověřen z taktického hlediska, v čemž dříve zaostával.

David Zima - 5 - Koncem minulé sezony šel s formou trochu dolů a teď je to podobné. Těžko taky čekat něco jiného, když místo přípravy seděl na Euru na lavičce. Ale zkušenosti to jistě byly zajímavé i tak. V Teplicích to z jeho strany bylo ucházející, až na kiks, kdy na půlce nezahrál dobře míč a ten se odrazil do gólovky soupeře. Může děkovat Stanciovi za perfektní návrat do obrany.

Oscar Dorley - 8 - Potvrdil skvělý výkon ze Zlína a zcela zaslouženě se o něm v tisku po startu soutěže hodně mluví. V současné formě by byl jasnou jedničkou na svůj post, i kdyby byl Bořil fit, ale pár vlaštovek jaro nedělá a jde samozřejmě i o to, jestli takovou kvalitu udrží Oscar dlouhodobě bez výraznějších propadů. V Teplicích každopádně zářil a připsal si dvě pěkné asistence. Jen pozor na jedno větší zaváhání při bránění.

Ivan Schranz - 9 - Skvělý start do angažmá v sešívaném dresu! V Teplicích se mu zápas vyloženě podařil, když vstřelil čistý hattrick! Šance navíc řešil dobře a byl velmi produktivní. S jedinou výjimkou, kdy snad v nejlehčí pozici, hlavičkoval nad odkrytou branku (je otázkou, jestli nešlo o ofsajd, ale dát se to mělo). Jinak se mi jeho hra líbí. Schranz se prezentoval hodně podobně Simovi, tedy jako křídlo, které si moc nepotrpí na parádičky, ale míří přímo do vápna a k brance soupeře, kde je mimořádně nebezpečné. A v roli falešného útočníka zatápěl obraně domácích velice. Pokud si udrží podobný výběr místa i zakončení, tak bude trefou do černého.

Ibrahim Traoré - 6 - Spolehlivý a dobrý výkon. Oproti prvnímu kolu ve Zlíně si Traoré odpustil pár laciných ztrát a k jeho výkonu nemám žádné větší výhrady. S takovou je platným hráčem do ligy a možným náhradním řešením pro velké zápasy po Holešovi. Ten ale ještě není po Euru optimálně rozehrán, takže bych se nedivil, kdyby v Maďarsku nastoupil Ibra. Jen doufám, že mu kdyžtak zápas sedne. U velkých mačů to totiž u něj leckdy bývá, že je buď výborný, nebo naopak hoří.

Petr Ševčík - 5 - Stejně jako u ostatních reprezentantů je vidět, že ještě není v optimální pohodě. Ale jeho zařazení do základu chápu. Lingr byl ve Zlíně špatný a my jsme přeci jen silnější v systému s třemi herními záložníky ve středu než se dvěma plus jedním podhrotem. Jinak to byl od Ševy lehký nadprůměr. Naší hře pomohl, ale výrazněji vidět nebyl. Lepší pětka.

Nicolae Stanciu - 7 - Potvrdil velmi dobrou formu ze začátku ligy. Nedá se říct, že by na hřišti dominoval, ale když už od nás přišla nějaká přihrávka, která měla oči, tak byla často z dílny Stancia. Zapomenou nesmím ani na skvělý návrat do obrany, kterým zabránil gólové šanci Teplic za stavu 1:2. To byla naprostá paráda a dokonalá ukázka toho, jak týmovým hráčem Nico je ve Slavii oproti angažmá ve Spartě!

Srdjan Plavšič - 6 - Lehce nadprůměrný výkon. Nebyl sice tak výrazný jako ve Zlíně, i tak se ale na Plavšičovu hru hezky kouká. Jen bych víc ocenil efektivitu nad efektností ve stylu Schranze. Škoda, že když už se Srdjan dostal do vápna a šance, tak volil nevydařený lob.

Petar Musa - 5 - Zápas odmakal a s jeho pracovitostí nemám problém, výraznější nadstavbu ale nepřidal. Když už se pak dostal do šance, tak neproměnil. V konkurenci Kuchty a Krmenčíka to bude mít těžké.

Tomáš Holeš - 5 - Teprve se dostává do tempa po prodloužené dovolené kvůli Euru. V Teplicích nebyl příliš výrazný, ale byl na hřišti u nakonec zvládnutého závěru. Dávám lepší pětku.

Lukáš Masopust - 5 - Podobné hodnocení jako u Holeše. Sám jsem zvědav, koho trenér upřednostní ve středečním důležitém zápase.

Peter Olayinka - 6 - A když už jsme u středy, tak si podle mě o start v základu nejvíce řekl Olayinka. Plavšič sice začal dobře, ale čísla zatím nemá a běhavá a přímočará hra Olayinky by na maďarského mistra mohla platit. Peter sice stejně jako Holeš s Masopustem nezářil, ale výborným presinkem obral o míč váhavého Laňku a akci i dobře vyřešil přihrávkou na gól Schranzovi.

Abdallah Sima a Stanislav Tecl nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

2. kolo - Pátek 30. 07. 2021 19:00

Fortuna liga, 2021/2022
1 - 3
1 - 2
FK Teplice
FK Teplice

43. Černý

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

22. Ivan Schranz
45. Ivan Schranz
81. Ivan Schranz

Komentáře (35)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

    rakusan     před měsícem 01.08.2021 21:21 |  
    4 10

    Naprosto přesné a objektivní hodnocení, díky.

    • Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

      Karel13     před měsícem 02.08.2021 11:46 |  
      5 1

      Hodnocení, které není založeno na přesných datech, nemůže být nikdy objektivní. Takže i zdejší hodnotitelé (včetně Alanora) jsou pouze subjektivní, a proto je možné o jejich hodnocení diskutovat...

    • Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

          před měsícem 12.08.2021 01:30 |  
      0 2

      Vítejte v nejlepším erotickém klubu - - X︆︆X︆︆H︆︆o︆︆o︆︆k︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  2. Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

    Paul67     před měsícem 01.08.2021 21:40 |  
    1 9

    Perfektní hodnocení, jen Olie by si dle mého soudu zasloužil 7. Kdyby dal Ivan i tu hlavu na zadní, tak za mne 10.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

    knl66 (přítel SN)     před měsícem 01.08.2021 21:56 |  
    4 6

    No, hodnocení vzhledem k nadcházejícímu středečnímu utkání přesné a trochu... smutné.
    Snad se vzchopíme! Ve středu jde o víc!

  4. Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

    pcitron     před měsícem 01.08.2021 22:37 |  
    13 1

    Stanciu hrál dle mého fantasticky a určitě si zaslouží minimálně 8.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

    Marek3     před měsícem 01.08.2021 22:46 |  
    27 3

    Moc nechapu 9 pro Schranze. Prvni zapas v zakladu po nevydarene priprave, 3 goly a 3 nahravky do jasnych golovych prilezitosti. Za mne jasna 10!! Jinak velke podekovani autorovi ze si na tento clanek udelal cas v nedeli odpoledne.


    Komentář byl uživatelem upraven (01.08.2021 22:46) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

      fps     před měsícem 02.08.2021 10:47 |  
      2 15

      já bych dával desítku jen za výjimečné výkony, hattrick to tedy u mně není

      • Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

        ervin     před měsícem 02.08.2021 12:33 |  
        12 2

        Mimo 3 gólů, 3 přihrávky do gólovek spoluhráčům vypomáhal obráncům při rozích v našem vápně jak napsal Marek3 jasná 10 !!

  6. Hodnocení

    pinochet     před měsícem 01.08.2021 23:21 |  
    21 14

    Nesouhlasím s hodnocením Koláře, který má stejnou známku jako např. Ševčík a Holeš. Dle mého není kritické a bere příliš v úvahu minulé zásluhy. Není vůbec pravdou, že „ jinak působil jistě". Vždyť na něj téměř nic nešlo a jediný gól v naší síti vyrobil z ničeho Právě naopak mi přišel až nebývale nejistý. Vůbec nechodil na centry, ani na ty, které letěly poblíž bráně. Vzpomeňte třeba v druhé půli, jak si nešel pro tu svíci a musel to řešit velice dobrý Kačaraba. Jistý byl naopak Holeš, který do obranné hry přinesl klid, a má stejnou známku jako tragický Kolář.

    • Re: Hodnocení

      Cross     před měsícem 02.08.2021 00:22 |  
      16 20

      Souhlasím. Kolářovo počínání při faktické vlastní brance bylo zcela dětinské. Svou bohorovností mohl rozhodit celý mančaft. Mohl to dát vpravo, prováhal, mohl dát i vlevo, tam by to obránce měl ale těžší. Když už tedy s rozehráním zaváhal, mohl odkopnout vpravo do zámezí. To v tísni dělají i nejlepší gólmani. Kličkovánî bylo sebevražedné, protože napadající hráči minimálně v české lize jeho tradiční manýru znají a jdou rovnou na druhou stranu, než naznačuje.
      Brankáři jsou vnímáni v prvé řadě podle toho zda nedělají zoufalé chyby. Spíš než svými rozehrávkami má tak Kolář šanci se ve světě proslavit jako klaun. Kdyby ve fotbale existovali Globetrotters, má zahraniční angažmá rozhodně jisté. Za mě v Teplicîch trojka.

      • Re: Hodnocení

        Merlinus (přítel SN)     před měsícem 02.08.2021 09:19 |  
        12 6

        První půlku příspěvku celkem beru, ten konec je neskutečná trapnost. I ty top brankáři udělají občas kiks. Kdo nic nedělá, nic nezkazí a nikdo nejsme dokonalí.

        • Re: Hodnocení

          fps     před měsícem 02.08.2021 10:44 |  
          2 8

          jojo, jsem mile překvapen na to jak hodně riskuje, že toho doposud moc nepokazil, chyba na sezonu je skvělí výsledek

          • Re: Hodnocení

            mig52     před měsícem 02.08.2021 20:12 |  
            2 2

            Ale pokazil, jen měl dostkrát kliku, že ty jeho "parády" neskončily brankami.

        • Re: Hodnocení

          mig52     před měsícem 02.08.2021 12:54 |  
          4 5

          Merline souhlas, občas, ale ne opakovaně!

      • Re: Hodnocení

        Slávista 51     před měsícem 02.08.2021 09:36 |  
        6 12

        Ten jeho kiks, nevyváží ani ty dva vynikající zákroky potom.

    • Re: Hodnocení

      mig52     před měsícem 02.08.2021 04:19 |  
      7 14

      Přesně. Koli by měl být odvážnější v šestnáctce chodit si pro centry, než dělat krávoviny kličkováním v malém vápně. Pro Slavii jen dobře. Obého si skauti týmů, které o něj mají zájem, nepochybně velmi dobře všímají a ten bude časem ochladat, navíc s otazníkem, zda je po zákroku toto psychopata s rangers zdravotně zcela ok.


      Komentář byl uživatelem upraven (02.08.2021 04:23) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení

      Mijk     před měsícem 02.08.2021 11:37 |  
      8 7

      Mě to občas přijde, že nikdo z vás nikdy nehrál žádný kolektivní sport.. Kolář udělal obrovskou chybu, bezpochyby.. Ta chyba ovšem pramení ze způsobu hry, který po něm chce trenér a celý realizační tým a který celému teamu x-krát pomohl vyhrát zápasy, na které vzpomínáme a vzpomínat budeme.. Pokud mě paměť nešálí, je to druhá branka, která jde za Kolářovým kiksem (první byla v Genku).. Ano, opakovaně měl kliku, těch gólů mohlo být mnohem víc - ale nebylo.. Vaše představa, jak ho za to jebe Trpišovský, jak jsou na něj nasraní spoluhráči nebo jak si příští zápas jde sednout je úplně mimo realitu.. Podle mě si to s realizákem rozeberou, klukům v šatně se omluvil, ty mu řeknou ať se na to vy*ere a tím to celé končí.. On má samozřejmě štěstí, že ty zápasy po tom jeho kiksu končí vítězně a pak se to tolik nepitvá.. Ale to asi taky patří k dobrému gólmanovi..

      • Re: Hodnocení

        mig52     před měsícem 02.08.2021 12:50 |  
        3 13

        Nějak jsi pozapomněl na to, co předvádel myslím v 1. zápase jara s Kudym v Příbrami. Dle mne těch minel má na svědomí víc. Jasně, kabina to neřeší, vyhráli, mají z toho prdel a Koliho ještě klepou po ramenou. On tam šoupne 10 grilovaných kuřat a 2 metry piv a je čistý jak křesťan po zpovědi.

        • Re: Hodnocení

          Mijk     před měsícem 02.08.2021 13:11 |  
          8 3

          Na to ti asi tak nějak nemám co říct hele.. V Příbrami to byla v první řadě chyba Kúdeli, ale vzhledem k zbytku příspěvku asi nemá smysl na tebe chodit s argumentama.. Máš recht hele, okamžitě posadit a dát do kasy Mandouse, to mančaftu před nejdůležitější části sezony pomůže.. Kluci nacvičej nějakej jinej herní styl, však na to mají skoro tejden, nebo může chytat Mandous, co těch chyb dělá ještě víc.. Ach jo..

          • Re: Hodnocení

            mig52     před měsícem 02.08.2021 20:06 |  
            0 5

            No to jsi Mandouse pěkně natřel. Chudák, ještě neodchytal ani minutu, ..., fakt, pěkné přijetí, blil bych. A ještĕ ti to většina podepíše.

            • Re: Hodnocení

              Mijk     před měsícem 03.08.2021 08:57 |  
              2 0

              Ty, já jsem původně nechtěl odpovídat, ale nakonec mi to nedalo.. Co se toho blití týče, tak to si klidně posluž, do toho ti mluvit nebudu.. Mandous udělal mega kiks přímo proti nám ve finále poháru a fandové Olomouce psali, že zdaleka na poprvé, nic jinýho za tím není.. Jsem moc rád, že tu je a pokud Trpišovský, respektive asi spíš trenér golmanů rozhodne že má chytat on, budu mu držet palce úplně stejně jako Ondrovi.. A kdyby udělal stejnou botu jako Kolář, tak pak úplně stejně jako u Koláře řeknu, že to je prostě daň za způsob hry, kterým hrajeme a který po nich chtějí trenéři..

  7. Kolář

    belmis (přítel SN)     před měsícem 02.08.2021 13:17 |  
    13 5

    Já zase s hodnocením brankáře souhlasím. Nechci ho za ten počin vůbec obhajovat, jelikož ta situace šla konstruktivně vyřešit přihrávkou na spoluhráče. Zamachroval, souhlasím i s bohorovností a podceněním.

    Ale naše hra je tak efektivní a zároveň pohledná jen díky tomu, že když brankář nebo obránce udělá kličku a náhodou mu nevyjde, netrhá mu za to nikdo hlavu. Markantní rozdíl mezi našimi hráči a ostatními v lize, kteří raději alibisticky odkopnou a míč má v 90 procentech soupeř.

    Pak to dopadá celé tak, že zatímco by tady z nás i českých trenérů 99 procent za stavu 1-4 po poločase na Chelsea betonovali, abychom nedostali osm, Trpišovský chce vyrovnat a málem se mu to podaří.

    Budu stokrát radši za občasný kiks, který znamená ztrátu bodů, než body ztrácet pravidelněji díky naší připosranosti.

    • Re: Kolář

      mig52     před měsícem 02.08.2021 19:59 |  
      0 5

      Belmisi, s mnohým souhlas. Ta Chelsea super, ale ruku na srdce, kdy dal od té doby Šéva takové góly? Prostě každý fotbalista má svůj životní zápas, výjimečné chvilky. No a Ševčík si je prožil v tom zápase hned dvě a vrátil nás do hry. Že není super kanonýr potvrdil následně, kdy gólovku z nejjasnější pozice zazdil. Škoda pro něj, štěstí pro Slavii, protože by mu nedovolili odletět domů. :))))

      • Re: Kolář

        belmis (přítel SN)     před měsícem 02.08.2021 21:14 |  
        4 0

        Ale jó, ten zápas mu vyšel parádně. V jiných zápasech zase vypluje někdo jiný. Ševčík hlavně moc střílet nezkouší a to je celkem škoda. Traoré s Oscarem jsou ještě horší střelci a své opodstatnění v týmu mají.

    • Re: Kolář

      mig52     před měsícem 04.08.2021 06:35 |  
      0 3

      Mrkni, jaký názor na to mají bývalí fotbalisté, např. Koller, Rajnoch...

      • Re: Kolář

        kjandourek (admin)     před měsícem 04.08.2021 09:09 |  
        4 2

        To je právě to - BÝVALÍ .... fotbal v dobách, kdy hráli oni, byl úplně jiný.. zdaleka ne každý bývalý hráč dokáže zpozorovat nové trendy ve hře... proto také zdaleka ne každý bývalý hráč je posléze dobrým trenérem, nebo sportovním ředitelem...

        • Re: Kolář

          mig52     před měsícem 04.08.2021 09:35 |  
          0 4

          Ale Karle, no tak, trochu úcty. Přece my dva jsme ještě bývalejší a naše názory snad mají větší relevanci? Vždyť oni fotbal sledují, byť třeba netrénují. Mne překvapil nadhledovým názorem Rajnoch, kterého vůbec nemusím a totéž jinými slovy řekl i Koller. Koliho parťácky spíše varovali, a zároveň vyřkli důvod, oni kulantnĕ, já natvrdo namachrovanost. Takže nepovyšuj(me) se nad ně, že my ty trendy zpozorujeme. Koller třeba varoval před tím co já a dostal za to čočku, že chce- li do top 5 lig, tak ať neblbne, protože je sakra dobře sledován, takže by se mohlo stát, že si zájemci vyhlédnou jiného, či spadne jeho cena. Aby to nevypadalo, že Kolimu nežičím, naopak. Přeji si, aby nám k vánocům posílal pozdravy z Nice, Lille či podobných destinací!!!

          • Re: Kolář

            kjandourek (admin)     před měsícem 04.08.2021 09:56 |  
            4 0

            Ale já přece neříkám, že každý bývalý hráč zůstal nutně zakonzervovaný v době, kdy ten fotbal hrál....

            Ale zase na druhou stranu není nutné jejich názory vyvyšovat nad názory ostatních jenom proto, že ho sami hráli na nějaké úrovni.... v době, kdy ho hráli, vypadal fotbal nějak a v té době o něm věděli všechno, o tom žádná... Když budou vyprávět, co se jim honilo hlavou během ME2004, jak za jejich doby vypadala regenerace a jak je Brückner připravoval na další zápasy, co dělali mezi zápasy, aby se udrželi v kondici, budu je hltat s pusou dokořán...

            Ovšem teď už delší dobu fotbal nehrají a ani se v něm nijak dál neexponují - nejsou z nich úspěšní trenéři a to ani mládeže, takže se v náhledu na současný fotbal dostali do pozice "lépe informovaných" fanoušků ...

            Více bych dal na názory současných trenérů, nebo úspěšných manažerů, kteří opravdu dělají současný fotbal... Nezmar, Köstl, ale i třeba Horejš, Svědík, nebo Suchopárek, či Marek Jarolím - Ti všichni dál fotbal dělají a musejí v něm sledovat nejnovější trendy.... jejich názory bych dal výše, než názor bývalého hráče, který s fotbalem skončil před pěti, deseti lety ...

            Podobné chyby, jako udělal Koli, dělají gólmani ve všech světových ligách - udělali je i Neuer, či Ter Stegen... s tímhle stylem fotbalu se jim nevyhneš..

  8. ...

    PetCC     před měsícem 02.08.2021 14:26 |  
    7 1

    Koukám na statistiky stoperů Kačaraba/Zima.
    Odehraný čas 180/91, úspěšné přihrávky 96/49 - to je nastejno, úspěšnost 92,3 %/ 87,5 % - Kačaraba jasně vede.
    Zima ale dvakrát vystřelil a měl jeden úspěšný dribling. Oba jednoui faulováni.
    Vyhrané osobní souboje 11/13, úspěšnost 57,9 %/ 81,3 % - tady výrazně lepší Zima. Vyhrané vzdušné souboje 5/5, úspěšnost 35,7 %/ 83,3 % - Zima ještě výraznější. Tady je možný, že Kačaraba hodně ztratil v soubojích s Poznarem, ale stejně je to dost překvapivé.
    Získané míče 16/26.
    Takže Kačaraba zatím výborný v rozehrávce, Zima úspěšnější v obraně.

    • Re: ...

      MKCZ83     před měsícem 02.08.2021 17:56 |  
      2 3

      Zima by se právě s Poznarem prát vůbec nemohl. Kromě toho Teplice jasně cílily na Zimu při presinku i svých útocích, protože si vyhodnotili, že je ten slabší z obrany. Navíc nepůsobí vůbec jistě. Tahle čísla tak podle mě zatím dost zkreslují. Já jen doufám, že nezačal Zima stagnovat a bude schopný někdy zahrát dobrý zápas i bez Ondry Kúdely. Zatím má moře času na to, aby se vypracoval, ale jestli je třeba Ousou lídr, jak se o něm v souvislosti s kapitánováním švédské 21 psalo, tak se taky může stát, že Zima skončí jako čvrtý stoper.

      • Re: ...

        PetCC     před měsícem 02.08.2021 19:37 |  
        1 0

        Zkresluje subjektivní pohled, kde si člověk pamatuje některé chyby a jiné vůbec.
        Úspěch presingu Teplic byl v tom, že naše rozehrávka, s ohledem na jistou nerozehranost, nebyla tak rychlá, jak by měla být. Pomalejší než v optimu byl Zima i Kolář, v prvním zápase měl velký problémy Bah.

    • Re: ...

      Radek097 (přítel SN)     před měsícem 02.08.2021 22:01 |  
      0 2

      U Kacharaby máš jen ty přihrávky za 180 minut a zbytek jen zápas v Teplicích nebo všechny ty hodnoty u Kacharaby jsou za 2 zápasy a u Zimy jen proti Teplicím.
      Jinak 4,8 p.b. zas není tak velký rozdíl. Jedná se o 2,4 nepřesné přihrávky více za 90 minut. Tedy z 56 přihrávek by měl Zima dát přesně 51,4, ale přihraje pouze 49x... ale bez toho, kam ty přihrávky směřují (směr, vzdálenost, složitost, ...) jsou ty hodnoty bohužel nevypovídající.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

    damade     před měsícem 02.08.2021 17:05 |  
    9 3

    Nevim, za co jinyho dat 10, nez za Schranzuv vykon. Dal 3 goly, pripravil 3 tutovky, sam se dostal do obrovsky sance, dozadu docela makal a zahral snad 3 posty.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 2. kolo

    dauby     před měsícem 03.08.2021 13:12 |  
    6 5

    Kolář podal průměrný výkon? To jako vážně? Argument, že ta hrubice neměla zásadní vliv na vývoj zápasu, je fakt úsměvný.

SN na Facebooku

Oficiální Facebook žen