Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

Slavia dokázala porazit nadprůměrný bundesligový tým, ačkoliv několik opor začalo zápas na lavičce. Vstup do Evropské konferenční ligy se tak dá hodnotit za velmi úspěšný.

Přiznám se, že sestava mě lehce zaskočila a že do značné míry odpovídala prohlášení Jaroslava Tvrdíka, že prioritou bude liga. Slavia má široký a silný kádr, ale i tak lavička ve složení Stancia, Schranze, Kuchty, Krmenčíka, Bořila, Olayinky či komety posledních týdnů Samka působila větší silou než základní jedenáctka. Před zápasem bych i vzhledem k absenci Kúdely bral malověrně remízu jako dobrý výsledek. Trenérskému štábu ale taktika vyšla na výbornou a střídající hráči nakonec rozhodli o vítězství nad nadprůměrným bundesligovým týmem, což rozhodně není málo! Povedený večer pak ještě umocňuje špičková atmosféra na stadionu. Fanoušci Unionu byli na první evropský výjezd očividně natěšeni a dorazili v hojném počtu. Jejich fandění pak bylo skvělé, čímž vyburcovali k výbornému fandění i zbytek stadionu včetně proslulé Tribuny Sever. Z fanouškovského hlediska to tak byl naprostý top (a že chybělo pár tisíc míst do vyprodání stadionu je zvlášť při covidové době vedlejší), a tak by to na stadionu mělo vypadat. Jedinou výtkou je házení kelímků s pivem ze strany hostů. Až by se chtělo říct, že to by se přeci v Německu nestalo. Ale je vidět, že buranů a křupanů je dost všude, západní státy nevyjímaje.

Zpátky ale k fotbalu. Union se ukázal jako tým, který je na 3. koš Konferenční ligy podle očekávání nadstandardní. Způsob hry měl sice nepříliš komplikovaný, ale zato efektivní. Berlíňané se spoléhali hlavně na rychlý přechod a dvojici velmi dobrých útočníků vepředu. Zvláště Awoniyi ukázal, že už teď má velkou kvalitu a přitom má ještě budoucnost před sebou. Slavia na druhé straně působila herně vyspělejším dojmem a hlavně narážečky, kombinace a náběhy křídleních hráčů s beky měli hosté problémy zachytit. A tentokrát nám i vše hrálo do karet. Dali jsme první branku a soupeř se nechal ještě v první půli naivně vyloučit. Bohužel hra v přesile nám dobrých 25 minut druhého dějství vůbec nešla. Jeden gól z brejku ještě neplatil kvůli ofsajdu, druhý gól do rozhozené obrany už ale byl regulérní. Naštěstí se Slavia zmobilizovala a s pomocí střídajících hráčů dokázala zápas překlopit ve svůj prospěch. A nutno říct, že tentokrát nám i štěstěna ukázala přívětivější tvář (když nepočítáme smolné zranění Kačaraby). Všechny tři naše trefy totiž nesly její podpis. Hlavně ta vítězná Kuchtova, kdy se míč náhodně odrazil přímo jemu do tutovky. Ale to k fotbalu patří a myslím, že po smolných předkolech už jsme si trochu štěstí zasloužili.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Aleš Mandous - 6 - Do naší hry zatím zapadl jako Kolář. Hraje vysoko a nohama je velmi dobrý. V první půil bych měl jen výtky k jeho vybíhání na standardky. Dvakrát šel míč až do malého vápna a on zůstal stát na čáře. Ve druhém poločase už týmu pomohl i v tomto ohledu. Inkasovaný gól chytat nemohl.

Alexander Bah - 7 - Měl i slabší okamžiky, ale celkově se mi jeho výkon zamlouval o něco víc než se Slováckem. Vše navíc podpořil úvodní brankou utkání. Střela mu sice nesedla ideálně, ale zároveň to nebyl vůbec snadný kop a ukázalo se, že základ je trefit branku.

Aiham Ousou - 7 - Velká neznámá, ale na jeho start jsem se těšil, protože z tréninku šly zvěsti, že vypadá velmi nadějně. To se proti Unionu potvrdilo. Na začátku byl sice mírně nervózní a jednou udělal větší chybu, když nechal kolem sebe otočit Awoniyiho, ale jinak zvládl zápas velmi dobře. A prověrka to byla těžká, protože vzadu jsme hráli často 2 na 2, přičemž útočníci byli nejlepšími hráči soupeře. Ousou sice bezchybný nebyl, ale jasně ukázal svůj potenciál. Je rychlý, míč mu nepřekáží a přitom je i silný v osobních a hlavičkových soubojích. Ani takticky si nepočínal špatně a nijak na hřišti "neplaval". Teď jde o to, aby talent dokázal prodat. Sedm s minusem.

Taras Kačaraba - 7 - Za mě asi jeho nejlepší zápas za Slavii. Ousou hrál velmi dobře, ale Kačaraba působil ještě lepším dojmem. Skvělý byl hlavně v soubojích, kdy odebíral útočníkům hned první míče a Slavia tím získávala převahu. Jaká smůla, že se nešťastně zranil po střetu s parťákem Ousouem.

Oscar Dorley - 5 - Za mě byl tentokrát Oscar naší slabinou a pětku beru jako ještě shovívavou známku. Několik dobrých kombinací směrem dopředu totiž nevynahradí bohorovnost a liknavost směrem dozadu. Několikrát úplně zbytečně přišel o míč a byly z toho nepříjemné brejky. U inkasovaného gólu nezachytil náběh svého hráče, ale tam to bylo těžké a hlavní chyba byla v Takácsově hladce prohraném souboji.

Ubong Ekpai - 6 - Líbil se mi. Hraje teď spolehlivě a pravidelně nadprůměrně. Do naší hry se hodí, je skvěle fyzicky připravený.

Ibrahim Traoré - 6 - Ve středu pole sice byly výpadky, ale celkově odehrál Traoré podobně jako celá Slavia nadprůměrný zápas. Hned v úvodu dobře a překvapivě střílel, což u něj není až tak obvyklé. Ale já to stejně jako jeho přímočaré náběhy proti Slovácku chválím.

Petr Ševčík - 6 - Když nehrál Stanciu, tak na něm hodně stála rozehrávka. Slavii svým výkonem určitě pomohl, ale na můj vkus měl několik laciných ztrát, které mohly být smrtící a měl by se jich vyvarovat. Celkově ale síle našeho středu hřiště jeho návrat jen prospěl.

Ondřej Lingr - 6 - Pro mě výkon někde na hranici 5 a 6. Hodně toho oběhá, ale přeci jenom bych od něj čekal, že víc zaujme herně. Ať už třeba ve smyslu, že se víc zapojí do rozehrávky a kombinace, nebo (a to spíš) že bude nebezpečný pro branku soupeře. Dobře ale obešel Jaeckela, který za to dostal důležitou druhou žlutou, proto dávám lepší známku.

Lukáš Masopust - 5 - Špatně nezahrál, ale výrazněji se neprosadil. A brejkovou situaci řešil vyloženě špatně, když si nesmyslně seběhl k hráči s míčem a ten pak vyvezl z vápna pryč. Z šance tak nebylo nic.

Stanislav Tecl - 5 - Platí podobné co u Masopusta. Odehrál průměrný zápas, přínos měl, ale více se neprosadil. Jednou vybojoval dobře míč, ale nakonec z toho nic nebylo. Kuchta s Krmenčíkem ukázali, že by měli být v hierarchii útočníků jednoznačně nad ním.

Ladislav Takács - 5 - Není snadné vstoupit do utkání kvůli zranění spoluhráče. Zvlášť na stoperu, kde s Ousouem nejsou sehraní. A Takács měl problémy, když před inkasovanou brankou hladce prohrál souboj s útočníkem, což byla hlavní chyba. Jinak ale nehořel a zápas nakonec zvládl alespoň uspokojivě.

Jan Kuchta - 7 - Nejdřív se mu moc nedařilo, když ale na hřiště přišel Krmenčík, tak na pozici podhrota doslova pookřál. Vstřelil vítěznou branku, když měl sice štěstí, zároveň ale zachoval chladnou hlavu. Měl poté i jiné dobré akce.

Ivan Schranz - 7 - Zatím potvrzuje roli vyloženě gólového hráče. V poli nevyčnívá, ale do čeho kopne, to spadne do branky.

Nicolae Stanciu - 6 - Hned po vstupu na hřiště fauloval za žlutou kartu, ale bylo to pochopitelný taktický faul. V závěru nám pomohl k tlaku a převaze. Jeho zblokovaná střela se nakonec odrazila ke Kuchtovi, který dal vítězný gól.

Michael Krmenčík - 7 - S dlouhým nastavením odehrál sice jen cca 16 minut, i tak ho ale musím ocenit dobrou známkou, protože na co šáhl, to udělal výborně. Podržel několik těžkých míčů, třetí branku pak zařídil hlavně on. Měl i dobrý průnik do brejku na středu hřiště. Pro mě je to hráč kvalit Beauguela a měl by jednoznačně být na hřišti mnohem více než zhruba 20 minut za 3 zápasy. Snad si tímto konečně řekl po úvodních zdravotních peripetiích o větší šanci.

1. kolo - Čtvrtek 16. 09. 2021 18:45

Evropská konferenční liga, 2021/2022
3 - 1
1 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

18. Alexander Bah
84. Jan Kuchta
88. Ivan Schranz

1. FC Union Berlín
1. FC Union Berlín

70. Behrens

Komentáře (37)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    SirCohen     před 30 dny 17.09.2021 16:01 |  
    7 1

    Začínáme mít přetlak na útočných pozicích: Tecl, Kuchta, Krmenčík, Schranz... to jsou příjemné starosti:)

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

      Alanor (admin)     před 30 dny 17.09.2021 16:10 |  
      13 13

      Já tedy po sportovní stránce moc dobře nenesu, kolik prostoru (ne)dostává Krmenčík a že místo něj hraje Tecl. A to je při vší úctě ke Standovi o třídu horší útočník. Přitom je už Krmenčík měsíc fit. Snad si tím včerejškem konečně řekl o prostor. Jinak by mi to přišlo, že jsme si ho přivedli jen proto, aby ho neměla Sparta, které by se určitě hodil.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

        Ivan     před 30 dny 17.09.2021 16:30 |  
        17 3

        Krmelec byl zraněný a asi pořád nemá fyzičku, aby plnil to co po útočníkovi chceme.

        Mimo to se chci Standy zastat, ten gól jde z poloviny za ním. Kdyby tam nebyl, tak buď obránce v pohodě odkopne míč, nebo ho jako nic chytne brankář, jenže Standa tam byl, obránce k míči nepustil a golman nemohl skočit po míči, protože tam čekal teč od Standy. Ta sice (asi) nepřišla, ale v tu chvíli to už golman nestihl.

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

          1zippo1     před 29 dny 18.09.2021 00:41 |  
          7 13

          Kdyby tam nebyl, možná jsme hráli EL.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

        pcitron     před 29 dny 17.09.2021 22:37 |  
        7 24

        Při vší úctě k Tobě je Krmenčík o pět tříd horší útočník než Standa. Všichni relevantní lidé, kteří ke "kauze Tecl" v poslední době vyjádřili, to vidí podobně - Standa pro tým odvede spoustu "černé práce". Bohužel to neplatí pro některé fanoušky SKS. Jedna přihrávka fakt jaro nedělá..

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

          Steevee     před 29 dny 18.09.2021 00:36 |  
          6 1

          Ten byl dobrej:-)

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

          rakusan     před 29 dny 18.09.2021 13:12 |  
          3 0

          Krmenčík je vynikající útočník, ale jiného typu než Standa. Když bude hrát pravidelně, tak jasný reprezentant. Oba jsou potřeba i Kuchta, myslím, že nyní máme ideální trojici. Ony přijdou nějaká zranění i v tady a budeme rádi, že je máme všechny. Taky bych rád Krmiho viděl více, ale oni se určitě v pohodě prostřídají.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

        Marek3     před 29 dny 17.09.2021 23:00 |  
        5 8

        Naprosty souhlas. Promenovani sanci nas stalo ted dvakrat postup a ikdyz si strasne Standy vazim tak mi uz potrebujeme hlavne na mezinarodni uroven kvalitnejsiho utocnika jakym Kuchta s Krmelcem rozhodne jsou. Uznavam ze Standa je spickovy treti utocnik ale na to je ho zase skoda- jinde by mohl hrat v pohode v zakladu. Ja stale doufam ze se Krmelcik prosadi, my na nej uplatnime opci a pristi rok si knemu s Kuchtou stahneme Alijagice.


        Komentář byl uživatelem upraven (17.09.2021 23:01) . Zobrazit původní komentář

  2. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    mart     před 30 dny 17.09.2021 16:15 |  
    10 0

    Jeste by se mohl hodnotit Paul Jaekel. Cislo 3. To byl bez pochyby muz zapasu. Za necelou puli 2 ztraty mice jako posledni, nebo skoro posledni hrac. 2 hororovy prihravky primo na naseho hrace. a 2 zluty karty. To se jen tak nevidi.

  3. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    Harvey     před 30 dny 17.09.2021 16:34 |  
    21 7

    Hodně suverénní hodnocení našich hrotových hráčů, které zcela opomíjí že:
    Teclík měl za sebou Ondru Lingra, vedle sebe nikoho, hrál na čerstvou obranu, přesilovku hrál 8 minut.
    Kuchtič měl za sebou Nica Stanciua, nad sebou Krmenčíka, hrál do unavené obrany, přesilovku hrál 37 minut.

  4. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    Sokrates55 (přítel SN)     před 29 dny 17.09.2021 17:11 |  
    8 2

    Omlouvám se za smazání jednoho mého příspěvku.
    Včera byla nějaká chyba na stránkách SN a tak se mi tam objevilo dvakrát.
    Děkuji za pochopení:-)).
    Sokrates55


    Komentář byl uživatelem upraven (18.09.2021 08:23) . Zobrazit původní komentář

  5. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    Sokrates55 (přítel SN)     před 29 dny 17.09.2021 17:12 |  
    21 2

    Dobrý podvečer ze zašmourané Šumavy, ale jako obvykle u dobré kávy.
    Počkal jsem si s ní až k hodnocení přítele Alanora.
    Takže mám teď takové dobré "double", které je umocněné tím včerejším vítězstvím:-))
    Hodnocení je Alanore tak dobré, že se shoduji snad úplně ve všem.
    Když jsem se včera dozvěděl zápasovou sestavu, tak jsem měl trochu "sucho v krku".
    Přesto jsem trenérovi věřil v tom, že ví, co dělá.
    Hráče zná a vidí je v práci každý den.
    A oni ho kluci ve "štychu" nenechali a dotáhli to do vítězství.
    Jsem moc rád i za to, že trenér Trpišovský viděl všechna pozitiva a také zdůraznil, kde všude se něco nepovedlo a přidal k tomu i to, že jsme měli tentokrát potřebné štěstí. To se nám zatím v pohárech vyhýbalo jak mohlo.
    Taky je třeba říci, že jsme si to trochu některými chybami podělali sami.
    Já bych asi trochu více vyzdvihl práci Traorého, který odmakal opravdu každý souboj a hrál na velkém prostoru.
    Měl i velký support od Petra Ševčíka, který také makal nadoraz a opět naběhal nejvíc a vydržel zase do konce.
    Tak a teď musím přidat ještě jeden bod.
    V jednom ze svých příspěvků, jsem po zápase v Karviné trochu zapochyboval o Ousouhovi.
    Tak se mu tímto omlouvám.
    Viděl jsem včera jeho velmi dobrý výkon na pozici stopera a musím říci, že mi padl do oka daleko líp na tomto postu. Viděl jsem tentokrát mladého kluka, který zápas odehrál tak, že ostatní věděli, že to prostě klaplo.
    Pokud mohu Ousouha porovnat se Zimou, tak si troufnu říci, že je tam ten samý potenciál.
    Věřím, že si ho náš trenér vypiplá a "vytuní" tak, že nám bude dělat radost.
    Taktika trenéra se povedla nakonec tak, jak s ní počítal.
    Dal do hry na první půli kluky, kteří měli Union utahat a "vycucat".
    Tady si myslím, že i Lukáš Masopust, Ondra Lingr a i Standa Tecl velmi pomohli, byť tam měli i chyby.
    V okamžiku, kdy nám to začalo trochu "padat", tak tam poslal trenér naší "letku" a bylo najednou líp.
    Všichni si tam tak nějak při jejich nástupu "sedli".
    Když říkám všichni, tak i Krmenčík. Tentokrát už byl na place sakra znát.
    Navíc si myslím, že tenhle záměr měl také výhled "za kopec".
    Tím mám na mysli zápas s "klokanem", kdy náš trenér bude mít další kluky v taloně.
    Tím myslím už i Samka, Plavšiče, Olayinku........ a snad i už Ondru Kúdelu.
    Uvidíme.
    Na závěr bych moc rád pozdravil i Tarase Kačarabu.
    Myslím si, že nám dokázal, že do mančaftu patří a kluci udělali po zápase moc pěkné gesto, když ho všichni pozdravili do nemocnice. Takhle totiž vypadá správná parta.
    Jsem rád, že se povedlo vyhrát i Jablonci.
    Jen dodatek na závěr.
    Včera bylo až moc znát, jak Tribuna Sever "zamrzla" ve svých chorálech.
    Měli by se "chlapci z TS" naučit pár nových rázných a hlavně kratších bojových pokřiků, které naše kluky opravdu povzbudí a nebudou působit jako "uspávanky" a nebo jiné.
    Myslí si, že inspirací může být právě včerejší fandění fanoušků Unionu.
    Tak asi tak a držím palce klukům v dalším tvrdém mači u "Klokanů".
    "Magnae indolis signum est sperare semper" - Florus
    Znamením statečné povahy je stále doufat.
    Sokrates55




    Komentář byl uživatelem upraven (18.09.2021 08:24) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

      pcitron     před 29 dny 17.09.2021 22:32 |  
      0 12

      V čem konkrétně "zamrzla" TS ve svých chorálech? Když přijdou s nějakým novým, hned se objeví kritikové. Někteří to berou velmi intelektuálně, rozhořčeně argumentujíc, že obsah chorálu je stejně nevěrohodný jako Rukopis zelenohorský. Jakoby mytologie měla mít historický podklad:-)

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

        mis3     před 29 dny 18.09.2021 08:05 |  
        12 0

        Však je to tam napsáno. Máme hodně chorálů a málo pokřiků. A chorály prostě Němci prekriceli

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

          Sokrates55 (přítel SN)     před 29 dny 18.09.2021 09:03 |  
          13 2

          Dobré ráno přeji při dobré kávě a sluníčku od Šumavy.
          Přesně jste to příteli mis3 trefil:-))
          Jen jsem chtěl říci, že v době, kdy potřebují kluci na hřišti opravdu ráznou a důrazně hlasitou podporu v krátkých pokřicích, tak místo toho zní "Princezna ze mlejna a pod". Navíc tam speaker nechává strašně dlouhý pauzy. To trvá i 7-8 vteřin meziprostoru.
          Už před několika lety jsem nabízel setkání se zástupci TS, když jsem přispíval na choreo. Nezájem.
          Včera fandil třeba i Baník v Olomouci krátkými, ale o to více hlasitými pokřiky a melodií byl světe div se "Vysoký jalovec". Ale měli upravený slogan "Baníček, Baníček, Baníček to jsme my". A tleskali do rytmu a takových tam mají víc. Znají to všichni.
          To samé je potřeba i u nás v Edenu.
          Aby to znali všichni a včetně melodie.
          Takhle tam TS zpívá nějaký chorál, který znají jen oni a nikdo se nepřidá.
          A "Jebat Spartu"??? To už je s prominutím pasé.
          To není proti TS myšleno nijak špatně.
          Já jsem rád, že TS podporuje kluky a dělá atmosféru.
          Za to jsem opravdu rád.
          Tohle byla dobře myšlená rada pro situace na hřišti, kdy je potřeba to rozbouřit a vyhecovat kluky.
          F. R. Čech nabízel třeba slogan na melodie písniček "Já už jdu, jdu, jdu , už mám všechno hotový......... a doplnil to o Slávie, Slávie, ta Vás všechny pobije"...... Je to rytmické a mohou všichni tleskat a může být při tom na plném stadionu pěkný "rambajs" a takových melodií, které všichni znají, je daleko víc.
          To jsem měl na mysli.
          A přesně tak fandili kluci z Unionu a nebo Baníku.
          A myslím, že na TS je hodně chytrých lidiček, co takové krátké, ale známé popěvky opatří dobře zapamatovatelným krátký textem a bude to super pro celý stadion.
          Tak přeji pěkný den a zítra držím našim klukům palce.
          Dneska jsem si deník Sport zase koupil a myslím si, že Slavia jde správným směrem.
          Držím panu Tvrdíkovi palce.
          A panu Fouskovi taky.
          Jak to vypadá, tak si chce Sparta a Křetinský koupit celý náš fotbal za hubičku. Oni taky nic jiného neumí.
          To potvrdilo vysílání ČT 1 v pořadu "Reportéři" z pondělí 13. 9. 2021o tom, jak nám tady hospodaří Křetínský a kolik dluží miliard a jak se to snaží "obechcat".
          A tady někdo píše o "luftjardovi" jako zloději??????
          Tak se mějte pěkně.
          Sokrates55

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

          obiwan     před 29 dny 18.09.2021 14:45 |  
          6 0

          Seděl jsem v sektoru 117 a před Němci klobouk dolů, přesně jak říkáš, úderný rychlý jednoduchý pokřiky se skandováním...žádný princezny ze mlejna, ale fakt dusot...

  6. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    rak (přítel SN)     před 29 dny 17.09.2021 23:02 |  
    9 0

    Včera jsme si to na stadionu opravdu užili, atmosféra, jak má být, fotbal koukatelný. I když začátek druhé půle se nám asi nelíbil nikomu. Čekal jsem to střídání trochu dřív, bylo vidět, že nějak nevíme, co hrát a byli tam třeba právě ti hráči, kteří potom přišli. Ale nakonec super, až na zranění Tarase, to hodně mrzí. Jediná smůla. Zrovna teď, když evidentně chytil výbornou formu. Jinak to štěstí ke konci jsme si zasloužili. Před tím teď v evropských zápasech nás úplně opustilo.
    Fandové Unionu dobří. Jel jsem s nimi zpátky v narvané tramvaji, v pohodě. Všichni červenobílí. Feyenoord bude taky.
    Na Bohemku bych viděl v poli - Bah, Ousou, Takács, Bořil, Holeš, Traoré, Ševčík, Masopust, Kuchta, Krmenčík. Připraveni asi Stanciu, Samek,.. Menší hráče spíše moc ne. Hraje se tam vždycky blbě a jak říkal Bořil, budou nás chtít pokopat. Ten stadion jsem neměl nikdy moc rád, ani v dobách, kdy jsme tam hráli chvíli my.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

      ColinSKS     před 28 dny 18.09.2021 18:05 |  
      1 0

      pamatuji si jaxme tam rupli s baníkem 1:2 za Korbela. a to se dalo ještě stát za bránou. Od té doby je mi ten plac odporný a jestě odpornější poté, co se dozvím, že přispěji na jeho rekonstrukci

  7. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    gazza     před 29 dny 18.09.2021 06:23 |  
    6 16

    Oscar tak za 4 .Hruza co predvadi.Do predu jeste celkem ,ale dozadu naprosta tragedie.Neni to bohuzel prvni zapas ,kde vylozene horel.Na obrance je neuveritelny mekous a take rychlost nic moc. Boril je o dva levely nahore.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

      wimpy     před 29 dny 18.09.2021 16:13 |  
      1 0

      On je dobrej pozičně, ale jak píšeš, důraz nic moc. Navíc rychlíky, co to dostanou do běhu, občas nestíhá. Na ligu výbornej, v Evropě je to někdy málo.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

        kjandourek (admin)     před 29 dny 18.09.2021 16:35 |  
        1 0

        V Evropě loni s Olayinkou rozebrali Nice do posledního šroubku...

        • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

          wimpy     před 28 dny 18.09.2021 16:44 |  
          1 0

          To je tak, když na něj nehraje útočník a krajní záložník není dobrej do ofenzivy, pak vyniká.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

      damade     před 28 dny 18.09.2021 17:19 |  
      0 1

      Jindy hraje docela v pohodě i do obrany, ale teď proti Unionu mě fakt sral. Dvakrát se tam snažil udělat nějakou patičku, ztratil míč a byl z toho brejk. Jednou to musel hasit Stanciu za cenu ŽK a pak tušim Ousou.

  8. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    p!erreCORE     před 29 dny 18.09.2021 08:43 |  
    20 0

    K Traorému: myslel sem,ze ma to nejlepsi za sebou..ale poslednich pár zapasu přesvědčuje,ze neni jen do poctu a ma dobrou formu!

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

      hiker42     před 29 dny 18.09.2021 10:04 |  
      11 0

      Ibra je letos jak vyměněnej, hraje svůj nejlepší fotbal ve Slavii. Předevčírem se mi z našich líbil nejvíc, mezi nejlepšíma 3 v zápase ho mám celkem často.

      • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

        ColinSKS     před 28 dny 18.09.2021 18:03 |  
        1 0

        měl narozky, taxe chtěl blejsknout.

  9. jedete někdo do rotterdamu?

    ColinSKS     před 28 dny 18.09.2021 18:08 |  
    1 1

    3,3 je celkem rachejtle pro permicáře/členy fanclubu/členy OP. Asi pojedu, je to ale štreka a v buse přes noc ... ráno budu vypadat jako vysypanej kornout.

  10. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    Akuls     před 28 dny 18.09.2021 21:54 |  
    4 1

    Sestava proti Leicesteru:
    Kolář
    Bah – Kúdela – Zima – Bořil
    Holeš – Provod
    Stanciu
    Sima – Kuchta – Olayinka

    Sestava proti Unionu:
    Mandous
    Bah – Ousou – Kačaraba – Dorley
    Traoré – Ševčík
    Ekpai – Lingr – Masopust
    Tecl

    Zůstal jen Bah!!!


    Komentář byl uživatelem upraven (19.09.2021 01:37) . Zobrazit původní komentář

  11. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    o-cab     před 28 dny 19.09.2021 00:01 |  
    1 8

    dnes mám několik připomínek:
    1) Mandous a Ousou rozhodně vyšší známky, oba byli v kontextu důležitosti zápasu a sestavy fenomenální. Mandous za geniální hru nohami, Ousou za všechno (inkasovaný gól nepočítám, ten jde za Takacsem a smůlou, že musel hrát nalevo).
    2) Traoré rovněž vyšší známka, zažívá renesanci a jsem hrozně rád, že se dopracoval až na náhradního kapitána, moc si to zaslouží. jsem obzvláště rád poté, co minulou sezónu vypadal na odepsání.
    3) Krmenčík totálně zazdil brejk, tedy určitě ne vše udělal výborně. je to stále velice brzy, ale osobně dost nerozumím tomu, že za něj vůbec uvažujeme dávat 80m, když tu je zadarmo k mání Beauguel. ten může mít určité problémy, ale když se soustředí tak je to o dvě úrovně lepší fotbalista než Krmenčík a na rozdíl od Krmenčíka nemá jako hrotový hráč žádnou slabinu.

    • Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

      Wulfstan (přítel SN)     před 28 dny 19.09.2021 10:37 |  
      3 3

      Mandous hrál dobře nejen nohami, ale i rukami a také očimi dobře koukal a ušimi dobře poslouchal. :-)

        • Re: Re:

          Wulfstan (přítel SN)     před 28 dny 19.09.2021 15:37 |  
          1 2

          Tak o Mandousovi píše kolega. A jinak si myslím, že kdyby podmětem nebyl pan Mandous, ale třeba pan Arconada, případně pan Pfaff, nezměnilo by to nic. Žádný fotbalista nemůže hrát nohami. Nohami, třeba od stolu, může možná někoho fláknout po hlavě.

  12. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    mig52     před 28 dny 19.09.2021 08:01 |  
    0 3

    Mělo jít do jiného vlákna, omluva.


    Komentář byl uživatelem upraven (19.09.2021 08:04) . Zobrazit původní komentář

  13. Re: Hodnocení slávistů - Slavia - Union Berlín 3:1

    vlk30 (přítel SN)     před 28 dny 19.09.2021 15:15 |  
    0 0

    Vcelku souhlas až na Mandouse nevím kam dal hodnotitel oči, sedmička to minimálně jistí.