Soutěž

Tipovačka 2021/22 - šesté shrnutí

Slavia má za sebou další čtyři zápasy, z nichž ty poslední dva výsledkově nezvládla. Podívejme se, jak se na tomto poli vedlo tipujícím v naší tradiční Tipovačce.

Velvary – Slavia 2:4 (2:0) branky SKS Stanciu 3, Traoré

Zápasy MOL cupu bývají ošidné, svádějí k podcenění jak hráče, tak tipující, kterých v tomto kole bylo 195. Nikdo nečekal, že by Slavia mohla s třetiligovým soupeřem po půli prohrávat o dvě branky, většina tipů odrážela optimistickou náladu a nesla se ve znamení vysokého vítězství s nulou. Přesto se našel jeden přesný tipující: Toomino21 správně určil konečný výsledek a bral za to 9,1 bodu. Před ním se seřadili optimističtější slávisté, kteří při tipu na vysoké vítězství SKS přesně určili druhý poločas a svůj tip podepřeli žolíkem. Jarda55 si připsal 10,2 bodu, 12,2 bodu si připsala hned šestice borců, která ještě správně určila jednoho střelce červenobílých: Stahler, Jarda66, Jeremy, špílmachr, Dawe82 a Razor-Ramon  

 

Slavia – Hradec Králové 4:1 (2:0) branky SKS: Kuchta 2, Samek, Traoré

Výhra Slavie v domácím zápase s nováčkem soutěže se očekávala, ovšem správně odhadnout přesný výsledek i poločas, když padne pět branek, není nic snadného. Tipovalo 208 borců a hned devět z nich zvládlo správně určit poločasový i konečný výsledek! Wulfstan bral za svůj tip 15,5 bodu, trojice postovni, MKCZ83 a dubas správně určila i jednoho střelce a připsala si na svůj účet 16,5 bodu, krasa a slavista1 byli ještě o jednoho střelce úspěšnější – 17,5 bodu. Nad všechny tyto borce se bodově vyšplhal jufoun, který sice správně určil pouze konečný výsledek, ale tip podložil žolíkem, což mu vyneslo 20,3 bodu. A pak tu máme hned tři krále kola: Prokas, davidovky1 a Jebajebatel shodně zvládli přesně určit poločasový i konečný výsledek, jednoho střelce a celé to obalili žolíkem, což znamenalo krásný zisk 32,3 bodu!  Celkem v tomto kole tipovalo 208 borců.

 

Feyenoord – Slavia 2:1(2:0) branka SKS Holeš

V Rotterdamu Slavia úspěšná nebyla, ovšem tipující to tolik nezaskočilo. Přesný konečný výsledek dokázalo odhadnout hned třináct borců z celkového počtu 218 tipujících. Deset z nich za tento tip bralo 10,05 bodu, chorchojos dokázal správně určit i střelce slávistické branky, takže si připsal 11,05 bodu. Ještě lépe na tom byl ezechiel, který jako jediný správně určil i dvoubrankové poločasové vedení domácích, což mu vyneslo 16,05 bodu. Nejlépe v tomto kole dopadl ortevor, jenž přesný konečný výsledek podpořil žolíkem, což znamenalo 20,1 bodu.

 

Sparta – Slavia 1:0(1:0)

Velké derby přilákalo 222 tipujících. Že dlouhá série ligové neporazitelnosti skončí právě v tomto zápase, tipovalo patnáct z nich. Šest si připsalo 4,2 bodu za celkem vysoký kurs na domácí, další tři správně odhadli poločasový výsledek, což znamenalo 7,2 bodu do tabulky. O něco lépe na tom bylo dalších pět tipérů, kteří sázeli na remízu, správně určili jeden z poločasů a přidali žolíka. Ti si připsali do tabulky osm bodů. Ještě o kousek výše se vyšplhal o5aradeček, který svůj tip na výhru domácích také podpořil žolíkem, což znamenalo 8,4 bodu. Bobo74 a Hanes správně určili konečný výsledek, což jim vyneslo 11,2 bodu. A máme tu „stupně vítězů“: Baronpatak a butters svůj tip na výhru domácích s poločasovým vedením 1:0 podepřeli žolíkem, což v součtu znamenalo 14,4 bodu a vítězem kola se stal Freedoom s přesným tipem na poločasový i konečný výsledek, čímž si do tabulky připsal 17,4 bodu.  

 

Shrnutí

Předně bychom rádi vyjádřili spokojenost nad tím, že se zastavil propad počtu tipujících a v posledních kolech se naopak počet tipů zvyšuje. Jak nám kvarteto zápasů zamávalo s tabulkou? Tak předně se nám do čela vrátil Bobo74, který v minulém hodnocení klesl z prvního až na třinácté místo. Teď mu už jenom málo zbývá do stovky získaných bodů (98,13). Pronásleduje jej Jarda66 (94,03), který byl na stříbrném stupínku i minule, na třetí místo klesl Čechynos (88,88). Těsně pod stupni vítězů jsou srovnáni postovni (85,23), Prokas (84,13) a matea (83,58). Větší než osmdesátibodový zisk mají ještě na sedmém místě MirdaK a na osmém orias. Dále už je pořadí velice vyrovnané, devátého od padesátého dělí jen něco málo přes deset bodů

Jak je vidět z tohoto shrnutí, pořadí se rychle mění, stačí jeden správný tip podpořený žolíkem a hráč letí tabulkou vzhůru. V příštím týdnu budeme tipovat na domácí zápas s Libercem, v konferenční lize na duel v Haifě s místním Maccabi a posléze na zápas SKS v Českých Budějovicích. Ve středu 27.10. se potom dohrává utkání třetího kola se Sigmou Olomouc, které bylo zařazeno do tipovačky v původním termínu. Na tento zápas již evidujeme 94 tipů, což ovšem není mnoho.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tipovačka 2021/22 - šesté shrnutí

    kostelnivlajka     před 2 lety 12.10.2021 11:24 |  
    2 6

    15 zrádců