Ženský fotbal

Lucie Šmahelová na hostování do Hradce

V pátek odešla na roční hostování ze Slavie Lucie Šmahelová, zamířila do Hradce, odkud k nám před rokem přišla. Přečtěte si, proč odchází …

„Skončila jsem na pražský škole a přihlásila se do Hradce,“ prozradila Lucka hlavní důvod, proč chtěla odejít na hostování. Ale toto angažmá by ji mělo prospět i po herní stránce, ve Slavii se totiž příliš neprosadila, na postu pravé záložnice měla velkou konkurenci v podobě Lenky Kaplanové. V Hradci si určitě zahraje více. „Určitě si více zahraji, je to i způsob, jak dokázat, že fotbal umím hrát,“ dodala.

Lucka Šmahelová je mladá hráčka, je jí teprve dvacet let, proto potřebuje co nejvíce hrát, aby se zlepšovala. Za nový tým již odehrála první zápas a hned dala gól, takže premiéra, jak se patří. „Výkon mohl být o něco lepší, ale je to tím, že jsem dlouho nehrála, každopádně jsem spokojena se vstřeleným gólem,“ prozradila. Až se vrátí zpět do Slavie, její snahou bude se prosadit do základní jedenáctky. „Určitě se budu snažit,“ dodala sympatická mladá záložnice.

Nezbývá, než popřát Lucce hodně štěstí.


Lucie Šmahelová alias Šmahy
Fotka převzata z www.volny.cz/skslavia-zeny

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)