Hráči Slavie

Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

Rudolf Skácel následoval Štěpána Vachouška a přestoupil do francouzského Olympique Marseille.

Ruda podepsal s Francouzi čtyřletou smlouvu, částka za přestup byla o něco málo menší než Slavia dostala za Vachouška. Skácel již v Marseille zůstane, vedení francouzského klubu nepočítá s tím, že by byl ještě nějaký čas na hostování ve Slavii.

Celý přestup se odehrál velmi rychle, protože teprve ve středu přijeli pozorovatelé z Marseille a smlouva se podepsala dnes, poslední den přestupního období. Žádné informace o přestupu zatím ještě nezveřejnil web Olympique.

Otázkou zůstává, zda máme ve Slavii adekvátní náhradu na levou stranu zálohy. Může tam hrát Kalivoda, který je sice nadějný, ale přeci jen je mladý a zkušeností v Blšanech či Dolních Kounicích moc nepobral. Druhou variantou je Hrdlička, ale pak je otázka, kdo bude hrát v obraně, když se jeden obránce zraní. Nalevo ještě může hrát Piták a Lukeš, což se mi jeví jako nejpravděpodobnější. Jen je trochu škoda, že Sedláček odešel na hostování do Polska, teď bych si ho na tomto postu dokázala velmi dobře představit. Z hostování ho však můžeme případně stáhnout až v zimě.
Nechme se tedy překvapit, v jaké sestavě nastoupíme 15. září v utkání s Ostravou a jak se trenéru Beránkovi podaří díru po Skácelovi zacelit.

Komentáře (16)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

    (host)     před 21 lety 31.08.2003 22:26 |  
    0 0

    Gratuluji, odešel jediný hráč kterého jsem pokládal v sestavě Slávie za nepostradatelného a doufal že se z něj časem stane vůdce mužstva. Vážně díky, jsem hoooodně nas*anej :( Prodejte si Dostálky, Gedeony, Kuky, Došky a spol., ale nechte tam superperspektivní hráče jako byl Skácel :( Tohle je cesta do hrobu!

    • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

      (host)     před 21 lety 01.09.2003 07:50 |  
      0 0

      nejdriv by je nekdo musel chtit, ty troubo. Skacel byl opravdu nejlepsi. A me osobne bude ve Slavii hodne chybet. A evidetne se mu ani moc nechtelo. Ale pokud jsou potreba ziskat penize a nekdo je ochoten nejake dat, tak se to musi bohuzel akceptovat. Nekdy se mi zda, ze neumite do 5ti pocitat. Prodat muzu jenom to o co ma nekdo zajem a nabizi pro me akceptovatelnou nabidku.

      • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

        (host)     před 21 lety 01.09.2003 09:12 |  
        0 0

        To je prave to umeni proda hrace o kterem citis ze do mustva dlouhodobe nepatri za dobre penize a osloveni troubo si nech laskave pro nekoho jineho.

      • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

        (host)     před 21 lety 01.09.2003 14:30 |  
        0 0

        hmmm, akceptovatelnou nabídku říkáte? jenže potíž je v tom, že když musím prodat a je poslední den přestupního termínu, tak akceptovatelná nabídka může být i tohle. A tohle nebyl obchod, ale krádež. LEŽka VEN!

  2. Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

    (host)     před 21 lety 01.09.2003 09:38 |  
    0 0

    Pavlika Kuku nech na pokoji, to je jedinej hrac, kterej je schopnej pro Slavii drit do umoru. Ze pujde Skacel v dohledne dobe ze Slavie bylo jasny, hlavne kdyz nepostoupila do ligy mistru, ale otazka zustava jestli mame kadr alespon na teoretickou sanci hrat o titul nereknuli druhe misto. Na derby mi prislo, ze byli hraci s plichtou spokojeni. Jak si jinak vysvetlit situaci, kdy Sparta hraje na jednoho utocnika, brani a vsicni nasi obranci nevybehnou za pulici caru? Takhle se o titul nehraje ( ani o ligu mistru). Blek

  3. Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

    (host)     před 21 lety 01.09.2003 10:54 |  
    0 0

    Sorry, ale ta povestna zkusenost Pavla Kuky prinesla v dosavadnich deseti zapasech pouhe dva goly a to vzdy za stavu, kdyz uz bylo rozhodnuto. A ze by drel do umoru? Nebudte smesni, hraci v jeho veku a hlavne pozici uz nebojujou.

  4. Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

    mpik     před 21 lety 01.09.2003 11:34 |  
    0 0

    Letos nam LM utekla. Pristi rok by mohla byt vetsi sance, pokud by Slavia byla nasazena a hrala by o predkolo mene za predpokladu vitezstvi v lize. Jenomze vedeni zjevne nestoji o dlouhodobe cile. LM je letos ztracena, proto se proda jeden z nejlepsich a hracu, navic s velkou perspektivou. Odpovidajici nahrada neni a zjevne se ani nechysta. Slibovany druhy Brazilec je jen stejna utopie jako vlastni stadion. Synot koupil v sobotu obrance repre 21 Jakuba Burese za pouhych 10 milionu - Slavia potrebuje dobreho obrance "jako sul", ale zjevne posilovat nehodla. Opravdu asi jsme ti "VECNE DRUZI", jak se nam posmivaji priznivci Sparty. Jejich fotbal sice neni tak pekny ke koukani, ale fanousek si nemuze stezovat. Maji vlastni stadion a to pomerne hezky, silne sponzory, skvele nove treninkove stredisko, schopny management, ktery dokaze prodat hrace za cenu nad 100 mil. a jine ziskat zdarma. Maji dost sebevedomi jez jim prinasi tituly a kdyz jsem dnes otevrel denik Metro, tak i zajimavy klub pro fanousky. My mame jen smutna sesivana srdce a mnohaletou touhu alespon po vlastnim stadionu. Pavel Kuka je sice stale skvely hrac, ale radeji uz bych ho videl na miste pana Lesky. Jinak se muj 51-lety tata (celozivotni Slavista) nedocka jineho titulu, nez toho jedineho v devadesatych letech. Smutne, ze?

    • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

      (host)     před 21 lety 01.09.2003 14:27 |  
      0 0

      Je to bohužel pravda a nic než pravda. Já jsem taky celoživotní Slávista, je mi 42 let, a v další případný titul už také přestávám věřit. Co mě ovšem opravdu fascinuje, je Tebou zmiňovaná předvídavost našeho vedení. O přestupu Rudy Skácela se mluví od konce minulé sezony. Slavia měla tou dobou v kádru údajně nejtalentovanějšího levonového záložníka v čR Jakuba Hottka. Takže ho v klidu nechají odejít do Viktorie Žižkov. A? žije klidný střed tabulky!!

    • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

      (host)     před 21 lety 01.09.2003 14:31 |  
      0 0

      smutné, ale pravdivé....

  5. Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

    (host)     před 21 lety 01.09.2003 12:47 |  
    0 0

    Jak někdo proboha muže vyslovit myšlenku o prodání pavla kuky??? To si sakra nákej slavista??? Pavel Kuka je po Bicanovi druhej symbol slavie!!!!!! Inteligentní člověk, co nemachruje a vždy se chová jako profík. Ondra

  6. Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

    EdCable     před 21 lety 01.09.2003 18:49 |  
    0 0

    Asi budeme vecne druzi, kdyz jsou nasi ,,fanousci" takovi s prominutim poserove! Pomlouvat vlastni klub to se vam tady dari, vychvalovat spartanske prednosti jakbysmet a na stadionu pak jenom mlcite! Kdyz nepocitam Vigo, kdy naposledy jste poradne fandili?!? Leda par ozralu a kotel! Lidi, zvedente konecne hlavy! Tak nam prodali Skacela, neni to jiste to nejlepsi co mohli udelat, ale tak se z toho aspon neposerte! Budte sebevedomi, protoze jestli nebudete sebevedomi vy, nebudou nikdy ani ,,nasi" hraci. My jsme Vecna Slavie a co je VIC?! To si rikejte pokazdy, kdyz jdete na stadion a reknete to nasim i souperum, ze VIC neni NIKDO!!!

    • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

      (host)     před 21 lety 01.09.2003 19:54 |  
      0 0

      O jakém stadionu tady mluvíš? Chodil jsem na slávku tam kam patří, do Edenu. Strahov bojkotuju a nejsem zdaleka sám, pamatuji si plný Eden a kam se na to hrabe Strahov ... Takže stadion nemáme a jak to tak vypadá, tak ještě sto let mít nebudeme.

      • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

        EdCable     před 21 lety 02.09.2003 19:25 |  
        0 0

        ty ses asi vetsi drsnak nez slavista, hanba!

    • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

      (host)     před 21 lety 01.09.2003 23:18 |  
      0 0

      Naprosto souhlasim. Zpráva o prodeji mě taky dost zdrtila a cena by taky mohla bejt o dost vyšší, protože Skácel je výbornej fotbalista a navíc hrje pro diváky, ale jeho odchod neznamená, že bych přestal chodit na Slávii (a? už hraje domácí zápasy kdekoliv).
      A vychvalovat spar?anskej stadión? Je tam mříží, že je tam člověk jak ve vězení a na sedačkáchse nedá ani sedět!
      V každym zápase věřim ve vítězství až do konce, stejně tak při zápase s Jabloncem a dost mě štvalo, že většina lidí začala po půli nadávat ve chvíli, kdy naši hráči potřebovali nejvíc povzbudit.
      Pokud chceme, aby Slavie vyhrála, pak tomu musíme každej pomoct svojí vírou ve vítězství!
      PetCC

    • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

      mpik     před 21 lety 02.09.2003 09:10 |  
      0 0

      Vis, ono nazyvat veci spravnym jmenem neni pomlouvani. Moje srdce je Slavisticke jiz od narozeni a to uz je pekna radka let. Chodil jsem do Edenu, pote za Korbela na Strahov, pak zase do Edenu a ted zase na Strahov. A ani na jeden ze stadionu to nemam nejak zvlast blizko. Presto vytrvale chodim, i kdyz obcas po nejake serii mizernych vykonu rikam, ze priste radej budu doma. Rozhodne nepatrim mezi mlcky sedici fanousky, fandim vzdy o muzu. Proste uz to beru jako fakt, ze kdyz hraje Slavia doma, tak obleknu dres a jdu fandit. A prave proto, ze doslova ziju fotbalem Slavie mi vadi nektere kroky vedeni. A vubec nepovazuji za spatne napsat v cem je Sparta napred. Ja ji rozhodne nevychvaluji, jen chci ukazat, kterou cestou by se mela vydat i Slavia!!!

      • Re: Rudolf Skácel přestoupil do Marseille

        EdCable     před 21 lety 02.09.2003 19:31 |  
        0 0

        Tak zacni u sebe s tim tebou vychvalovanym spartanskym sebevedomim, pak mozna s tim zacnou hraci, dobre vysledky, dobry sponzori, dobre prodeje a pak i dobry stadion! Mozna si to tady malokdo uvedomuje, ale prodej hracu, kteri hrali LM se stezi da porovnavat se zbytkem!