Fortuna liga

Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

Slavia je uprostřed série tří venkovních zápasů, po vydřeném postupu v Aténách a pátečním návratu do republiky se už v neděli odpoledne představí v Jablonci, kterému úvod ligy nevyšel.

Slavia oslavila ve čtvrtek večer postup do play-off Evropské konferenční ligy, ale teď už se musí soustředit opět na ligu. Po prohře v prvním kole na hřišti Hradce Králové už by si neměla dovolit zaváhat. Jenže lze očekávat, že opory základní sestavy bude trenér Trpišovský šetřit a nastoupí především náhradníci. Následující dva čtvrtky totiž Slavia absolvuje vrchol léta v podobě zápasů s Rakówem, které rozhodnou, zda Slavia pošesté v řadě bude hrát základní skupinu nějakého evropského poháru. Ještě předtím se však slávisté představí v Jablonci.

Jablonec vstoupil do sezóny ještě hůř než Slavia, byl sice mnoha experty před sezónou favorizován na boj o nejlepší šestku, jenže hned v prvním kole podlehl doma Bohemians vysoko 0:3. Ve druhém kole remizoval Jablonec na hřišti Mladé Boleslavi 2:2, když neudržel vedení 1:0 a 2:1. Branky vstřelili letní posily Sejk a Jovovič. Ti jsou jen dva z většího množství posil, které Jablonec koupil přímo do základní sestavy. Dalšími jsou stoper Heidenreich, levý obránce Polidar nebo mladý záložník Šulc z Plzně. To vše vede také nový trenér. Petr Rada se v létě s Jabloncem rozloučil a zamířil do Dukly, nahradil jej David Horejš, který byl naopak odejit z postu trenéra Českých Budějovic.

V minulé sezóně Slavia na hřišti Jablonce zvítězila 2:1, když po půlhodině, kdy se na hřišti skoro nic nestalo, využil chyby brankáře Hanuše Schranz a lehce skóroval. Druhou branku přidal v 84. minutě chytrou hlavičkou Tecl, v závěru to ale byly ještě nervy po snížení Kroba. Předminulou sezónu hrála Slavia v Jablonci v předposledním kole, kdy už měla jistý titul a v značně kombinované sestavě remizovala 1:1, branku vstřelil už v šesté minutě Lingr.

Všichni tři úspěšní střelci z předchozích dvou zápasů mohou nastoupit i tentokrát, ovšem odhadovat, na kterého z nich se dostane v základní sestavě a na kterého ne, je poměrně obtížné. Nejméně pravděpodobné se to jeví u Schranze, který v Aténách odehrál téměř celý zápas. Lingr střídal už v 61. minutě, takže jeho start je pravděpodobnější. Pozice Stanislava Tecla v kádru je aktuálně otazníkem, při absenci Ewertona však je možné, že na levém křídle nastoupí Jurečka a na hrotu útoku tak bude prostor právě pro veterána v sešívaném dresu.

Zápas začíná v neděli v 16:00 a vysílá jej jako obvykle O2 TV Sport.

Tip na sestavu: Mandous - Masopust, Santos, Kačaraba, D. Jurásek - Hromada, Icha - Usor, Ševčík, Jurečka - Tecl

Kurzy Fortuna: 6.20 - 4.20 - 1.57

Nezapomeňte natipovat zápas v tipovačce SN!

3. - Neděle 14. 08. 2022 16:00

Fortuna liga, 2022/2023
2 - 3
0 - 1
FK Jablonec
FK Jablonec

54. Polidar; 73. Chramosta

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

8. Moses Usor
51. vlastní branka
60. Ibrahim Traoré

Komentáře (56)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. HK - PLZ 1:2, gólem na 1:2 z 84. min.

    Petr9608     před rokem 13.08.2022 20:58 |  
    4 0

    Že mě to nepřekvapí. :-/

    • Re: HK - PLZ 1:2, gólem na 1:2 z 84. min.

      butters     před rokem 13.08.2022 21:02 |  
      8 3

      Nepatří to sem, ale... holt tohle umí. Jasně, byla tam tlačenka od rozhodčích. Ale hrát tam my za nerozhodného stavu 45 minut přesilovku, tak jsme rádi, když udržíme remízu.

  2. Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

    Petr9608     před rokem 13.08.2022 21:02 |  
    2 0

    Ovšem tedy, že po třech kolech budem (a před naším zápasem 3. kola) mít méně bodů než (staro)nováček z Brna a last-minute se zachraňující Klokan, to by asi tipoval málokdo.

    V Brně na nepříliš atraktivní Bolku hlášeno přes 6k, kolik tam asi přijde za 14 dní? :o) Příští kolo v Plzni budou mít odloženo, tedy nehrozí, že by případný výraznější nezdar nějak zchladil nějaký hype, co tam teď může být...

  3. Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

    Akuls     před rokem 13.08.2022 22:51 |  
    2 0

    Delegace rozhodčích:
    Hlavní rozhodčí: Ladislav Szikszay
    První asistent: Tomáš Mokrusch
    Druhý asistent: Jan Váňa
    Čtvrtý rozhodčí: Petr Hocek
    Delegát utkání: Milan Ondo
    Delegát svazový: Libor Zeman
    VAR: Pavel Franěk
    AVAR: Jiří Kříž

    • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

      Petr9608     před rokem 13.08.2022 23:05 |  
      6 1

      Tý jo, tak oni jsou ti delegáti dokonce dva. Je pro ně dost chlebíčků, klobásek a piveček?

      Co tam jako dělaj?!

  4. Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

    Ladislav (přítel SN)     před rokem 14.08.2022 03:29 |  
    3 0

    To je rozumná sestava z hráčů, co v Řecku z různých důvodů buď nenastoupili vůbec nebo byli na hřišti maximálně půl hodiny … (tedy až na Tarase a brankáře) Ještě mne napadá Matěj Jurásek a klidně už může nastoupit i Plavšič, který si odseděl dvouzápasový trest za redku. Těžko odhadovat, jak je na tom dvojice Sor, Provod, ale Jíru bych raději preventivně šetřil na Poláky. A dvojice Valenta, Fila včera odehrála podstatnou část zápasu s bídou, takže asi nepojedou nebo popř. lávka.

  5. Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

    Slávista 51     před rokem 14.08.2022 04:49 |  
    3 15

    stejně jako každé mužstvo v lize, které proti Slavii nastoupí. Přesto, nebo právě proto, musí být vítězství na naší straně, s jakoukoliv sestavou.
    A jako obvykle, budu koukat jinde/výběr zatím je, než na O2 !
    Snad se opět dočkáme toho, že nejen na ligový fotbal budeme koukat na ČT.

    • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

      Droosy     před rokem 14.08.2022 06:37 |  
      6 3

      Sport se bude na ČT spíš omezovat kvůli horšímu financování

      • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

        Slávista 51     před rokem 14.08.2022 07:02 |  
        3 17

        Všechno jednou skončí.
        I ten současnej generální ředitel a jeho poskoci. A zase bude líp - Ota černý se musí v hrobě otáčet, přímo rotovat !

        • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

          Pert     před rokem 14.08.2022 10:13 |  
          17 4

          Jasně, to je řešení. Nový ředitel určitě vymyslí, jak s příjmy z 20. století zajistit vysílání v 21. století. Tobě bude pouštět fotbalové ligové zápasy z celého světa a samozřejmě všechny poháry a mistrovství. Samozřejmě to platí i pro hokej, ragby, basketbal, volejbal, tenis alespoň grandslamy. Pro maminy na mateřské zřídí kanál s romantickými filmy, pro puboše každý den pásmo komiksových megafilmů. Důchodcům kromě trojky spustí i pětku a šestku - materiálu s Gotem, Vondráčkovou a Menšíkem je dost. Okamurovi a Babišovi budou k dispozici kanály, kde nejlepší investigativci budou odhalovat zločiny konkurence a nonstop chválit jejich prozíravost a genialitu. Samozřejmě recipročně dostanou stejný prostor všechny politické strany a hnutí, včetně bývalých premierů, prezidentů, ministrů a ideálně i poslanců. Taky je třeba prezentovat hlas lidu, takže musí být prostor pro občany - ideálně kanál pro každý okres, z počátku možná bude stačit jen pro každý kraj.
          A kdyby na to všechno byly zapotřebí nějaké peníze, tak se to nějak udělá - ať propustí třeba Michala z Kouzelné školky a Moravce z ČT24 a podobné exoty - tam se ty neskutečné prachy tratí. K čemu tolik kašparů - takový Soukup dělá celou televizi sám a ještě stíhá balit baby. A kvalita netrpí! Už se těším, až tahle krásná doba nastane!

          • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

            Slávista 51     před rokem 14.08.2022 10:39 |  
            2 7

            Nepotřebuji zápasy z celého světa.
            Stačí fotbal - 1.liga a evropské poháry českých mužstev !

        • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

          El Greco     před rokem 14.08.2022 10:23 |  
          21 2

          Ty seš s tou ČT posedlej a úplně mimo. V podstatě se tu ničemu jinému nevěnuješ a je ti úplně jedno, že žvaníš nesmysly.
          Podívej se na složenku, kolik platíš za ČT, pokud vůbec platíš, podívej se jak dlouho se nezvýšilo, co platíš, podívej se, jaká za tu dobu byla inflace a jak vzrostly náklady, podívej se, co všechno za to televize dělá, podívej se na zákon o ČT, co televize má za povinnost dělat (ne, fotbal tam nenajdeš), podívej se, jak má ČT ze zákona omezené příjmy z reklamy a podívej se kolik jsou lidi ochotný platit třeba O2 jen za ten fotbal a nic víc k tomu.
          (O tom, že se z vážnou tváří ptáš, jestli v ostatních zemích přenáší ligový fotbal veřejnoprávní média, nemluvím.)

          Aby ČT mohla přenášet fotbal etc., musela by mít možnost vybírat třeba nějaké peníze navíc od lidí, kteří ho chtějí vidět, musela by mít možnost tam vecpat reklamu etc., nic takového nemůže.

          Všechno tohle jsou obecně známé věci, ale ty tu zase za týden nebo měsíc přijdeš s těma kecama o zlé televizi.

          • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

            Slávista 51     před rokem 14.08.2022 10:37 |  
            1 7

            U SPORTU A KULTURY,
            má ČT reklamu povolenou, navíc používá skrytou reklamu - sponzory pořadů. Takže peněz by bylo dost, jenom chtít a mít na to lidi pracovitý !

          • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

            donford     před rokem 14.08.2022 11:20 |  
            9 4

            Aniž bych chtěl hodnotit nebo komentovat, tak včera došla do mobilu zpráva, že odměny pro V. Moravce v ČT činí za hodinu 141 tisíc Kč, což musela prý ČT zveřejnit dle rozhodnutí soudu. Zpráva dále pokračuje...takže 4x do měsíce OVM a jednou týdně 1x hodina jakéhosi Fokusu (neznám, nesleduji) činí 3 hod. týdně, tedy 12 hod. měsíčně = 1 692 000 Kč, tedy prý 20 304 000 Kč ročně. Zase nevím, zda tyto pořady, žádný jsem neviděl, jdou i o prázdninách. Zpráva končí ... Tak si zkus Dvořáku (ředitel ČT) přijít s nějakým zvýšením poplatku....
            Nechci nijak kalit vodu, tyto pořady nesleduji, neb o politicích si myslím své. A opravdu, politici, jako Zeman, Rakušan, Pekarová, Babiš mě vůbec už v mých letech nezajímají. Pokud se poplatky zvýší, budu platit, protože také sleduji na ČT2 cestopisné filmy a na ČT3 jsem teď sledoval Slavia B - Sparta B. Politické pořady na ČT 1 neznám a znát ani nechci. V tom je v mých letech přes 80 zase moje svoboda.

          • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

            obiwan     před rokem 14.08.2022 11:44 |  
            3 1

            Díky, pěkně napsáno

        • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

          mig52     před rokem 14.08.2022 13:23 |  
          0 0

          Tak to zasponzoruj!

      • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

        Ragnarok     před rokem 14.08.2022 11:45 |  
        6 0

        Díky bohu, začal bych zrušením vysílání všech 25 disciplín biatlonu, do kterého je zapojeno 15 lidi ze štábu a náklady musí být masivní. A to vše pro pana Hamzu. Ten začít dělat snooker, tak ČT vysílá 15 hodin denně snooker.

    • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

      guyincognito     před rokem 14.08.2022 08:21 |  
      18 1

      Musíme si vybrat…buď si budeme stěžovat na málo peněz ve fotbale anebo na placené sportovní kanály.
      Stěžovat si na oboje je takový nekonzistentní.

      • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

        Slávista 51     před rokem 14.08.2022 09:02 |  
        1 6

        Jak je to s fotbalem v televizích, v sousedních zemích ?

        • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

          Droosy     před rokem 14.08.2022 10:00 |  
          8 1

          Téměř vše na placených kanálech

          • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

            Slávista 51     před rokem 14.08.2022 10:34 |  
            1 7

            JÓ ?

          • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

            Slávista 51     před rokem 14.08.2022 13:10 |  
            1 2

            RAKOUSKO NA VEŘEJNOPRÁVNÍ.

      • Re: Jablonec se bude chtít zajisté předvést,

        butters     před rokem 14.08.2022 11:07 |  
        4 0

        Už jsme v půli cesty, fotbal je na placených kanálech a je v něm málo peněz, tak jednou se snad do toho ideálního stavu dopracujeme :-)

  6. Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

    Fitas     před rokem 14.08.2022 05:53 |  
    9 20

    Věechno, jenom prosím Standu ne!

    • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

      Ragnarok     před rokem 14.08.2022 07:56 |  
      8 12

      Zaráží mne, že na Tecla nikdy nepřišla žádná nabídka, kdy ho mají trenéři tak rádi.

      • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

        Cygnus     před rokem 14.08.2022 09:30 |  
        30 3

        A mně zaráží zase jiná věc.

        Standa Tecl nastoupil během 4 a půl sezón které je v Slavii do 36 (!) zápasu od začátku. 36 z 155 možných. Samozřejmě že vím že byl také nějaký čas zraněný, ale stále je evidentní že nemá své zaručené místo v základě, a tým JiT ho nasazuje podle potřeby. Je-li například podstatné aby se eliminoval Michal Kadlec který je svoji rozehrávkou extrémně důležitý pro hru Slovácka, nasadí se Tecl který není líný na krok a obtěžuje a tim znemožňuje silnou zbraň soupeře.

        Takže jaký 'oblíbenec' trenérů?

        A teď co se týká jeho přínosu. Z těch 36 zápasů kdy byl Tecl v základě jsme vyhráli hned 28, bylo 5 remíz, 3 x se prohrálo. Bodový zisk 89 z 108 možných, v procentech 82,40... Kéž bychom v každém zápase měli takovou úspěšnost - to bychom sezóny vždy končili s 86 bodovým ziskem a přehledně bychom byli každou sezónu mistrem.

        Samozřejmě že Standa není gólový zdroj. Kdo ale soudí hráče, byť útočníka, jen podle gólů, zaspal v evoluci fotbalu. Základ moderního fotbalu je že obránci jsou útočníci a útočníci obranci. Hrajeme snad totální fotbal, ne? Slavie nasazuje sezónu co sezónu rekordní počet gólů. A je jedno jestli je dá Tecl nebo jiný hráč tím že Standa dělá černou práci, zaměstnává obranu soupeře a otevírá tak prostor kolegům.

        Vždy se musí najít nějaký hráč jako obětní beránek. Vedle Tecla to obnáší také Jakub Hromada. Že je nenápadný, zbytečný, takže prodat. Tak schválně, podívejte se sami na úspěšnost Slavie s a bez Hromady.

        • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

          MKCZ83     před rokem 14.08.2022 10:30 |  
          9 15

          Presink zvládne Lingr úplně stejně, jako Standa. Kromě toho je ale gólovej.

          A i když jediný faktor pro hodnocení kvality útočníka už střílení gólů není, je to pořád hlavní faktor. Okecávat to jde různě a ze všech stran, ale útočník, který pravidelně selhává v šancích s xG 0,6 a výš, je špatný útočník a v základu prostě nemá co dělat. Běhat jako Standa Tecl zvládne v podstatě skoro každej profesionální fotbalista.

          Místo Standy má hrát Fila. Protože jinak je to vyhazování talentu a peněz z okna na úkor respektu k hráčovi, kterej na Slavii herně nemá už dvě sezóny.

          Tyhle statistiky ohledně bodových zisků... ty je totiž nutné znormalizovat nebo kontrolovat vůči kvalitě soupeře (třeba kurzem na naše vítězství, nebo počtem bodů soupeře v sezóně). Protože většinou jak Hromada, tak Tecl obvykle naskakují v základní sestavě do zápasů, ve kterých jsme jasní favoriti. A to se body sbírají snáž. Taky je pak nutný to porovnat s tím, kdo hraje vedle nich a jestli ten efekt na výhru není daný primárně ostatními hráči a kdyby tam místo Tecla nebo Hromady byl někdo jiný, dopadlo by to úplně stejně.

          • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

            Cygnus     před rokem 14.08.2022 10:52 |  
            15 0

            Máš pravdu že se dá okecávat všechno - a velice snadně. Evidentně vybírá JiT ty slabší soupeře, když nasazuje Tecla na zápasy s Baníkem. Slováckem, Libercem, Plzni či Spartou.

            Co tak místo možných hypotéz a doměnek se podívat na fakta? Ale nevadí, když si vážně myslíš že JiT a spol úmyslně oslabují Slavii tím že občas staví Tecla, tak si tady můžeme psát donekonečna.

            • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

              MKCZ83     před rokem 14.08.2022 11:20 |  
              1 13

              Já to nevím, mě to jen tak připadá. Když už se snaží někdo šermovat statistikama a vydávat to jako hlavní rozhodující argument, tak upozorňuji, že ty statistiky můžou být zavádějící. Já Ti zase můžu vybrat x zápasů se slabými soupeři. A pak tu bude vlákno přes 4 stránky jednotlivých případů... Pokud chceš ty statistiky jako validní argument, tak to holt musíš dotáhnout.

              Tecl taky úmyslně nepálí 100 % šance. Realizák nedělá všechno bezchybně, chyb dělá spoustu... to ale neznamená, že ty chyby dělá úmyslně. Myslet si, že sestavu skládají bezchybně a bez emocí jako počítačový algoritmus je kapku naivní.

              Tecl není hold-up útočník, jako falešná devítka je nepoužitelný, není to ani dobrý brejkový útočník, protože góly z těch brejků nedává, i když se do šance dostane. Jediné, v čem je podle všeho dobrý (aspoň se to o něm často říká), je tréninková morálka a charakter. Na základní sestavu nemá, a v hierarchii útočníků akorát zabírá místo těm, kteří se můžou ještě zlepšovat.

              Podle Tvojí logiky je Tecl špatnej, protože v evr. pohárech k vítězstvím nepřispívá, v podstatě všechny úspěchy jsme zvládli bez něj v sestavě. Poslední milník jsou jeho opakovaná selhání minulý rok v předkolech. Nebo s ním v základní sestavě bychom minulou sezónu vyhráli EKL?

              • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

                Lunaris     před rokem 14.08.2022 12:59 |  
                5 0

                Když jsem se včera díval na derby b týmů, nepřišlo mi, že by Fila něčím extra vyčníval. A ani když už nastoupil za áčko, tak nevypadal jako někdo, koho je třeba tam na sílu cpát. Použiji to klišé, že ho realizační tým vidí v tréninku, a tak ho prostě nestaví. Můžeme opět říkat, že ho realizační tým neumí na tom hrotu hrát, jako ostatně většinu vápnových útočníků. Nicméně pořád platí, že mě včera ničím extra nezaujal. Sice dal gól, ale že by jejich stopery jinak nějak drtil nebo dominoval ve vápně, mi nepřišlo.

                • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

                  MKCZ83     před rokem 14.08.2022 14:09 |  
                  0 2

                  Často jsou hráči, kteří hrají líp v první lize, než druhé. Na Filu je dobré se podívat v repre...

            • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

              Ragnarok     před rokem 14.08.2022 11:38 |  
              2 12

              Mě zajímá jediné. Proč na Standu nikdy nepřišla žádná nabídka, proč jsme ho nezpenezili? Ví někdo. Dle předložených statistik je to jeden z nejlepších hráčů, jací tu kdy byli.

        • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

          Ladislav (přítel SN)     před rokem 14.08.2022 14:26 |  
          4 0

          Víš co je zajímavé, že skoro každý tady píše, Tecl není gólový a on se loni s Oliem dělil o čtvrté místo nejlepšího střelce Slavie a to neodehrál moc minut …
          https://www.fortunaliga.cz/statistiky?unit=1&status=0¶meter=1&season=2022&game_limit=0&nationality=&age=0&order=7&order_dir=0&list_number=0&club=5#stats
          A že řadu šancí zahodí, to je pravda, no a co, Kuka toho zahodil daleko víc, ale jsou hráči, kteří se do těch šancí vůbec nedostanou, co je zápas dlouhý … Nemůžu si pomoct, ale pořád tady žije duch dřevěné tribuny, kdy si dědci každou sezonu našli v kádru Slavie nepřítele a nenechali na něm nit suchou … Chce to trochu nadhledu, každý člověk na světě, tedy i fotbalisté Slavie mají jak přednosti, tak i nedostatky a úkolem Jindry s týmem je co nejvíc využít ty silné stránky hráčů a ještě to skloubit dohromady, aby to co nejlépe fungovalo … A od mobilu nebo tabletu se to snadno radí, no, nic ve zlém … Navíc nejsme Real nebo dokonce Angličani, abychom si mohli koupit top kvalitu, musíme pracovat s tím, co máme, ale já jsem za Standu rád, taky za Masa, Bóřu, Holiho, Proviho, Lingiho, Šévu, plus Slováky, to je to české nebo českoslovanské jádro, které je nutně potřeba, aby klub dobře fungoval a teď vlastně ještě přibyl Venca Jurečka … (a další mladíci do toho časem určitě mentálně dorostou) A je na nich taky vidět, že jsou ve Slavii rádi …


          Komentář byl uživatelem upraven (14.08.2022 14:51) . Zobrazit původní komentář

        • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

          Pepino44     před rokem 14.08.2022 16:12 |  
          0 0

          Takovéto statistiky o přínosu jsou na prd. Ono taky záleží, proti komu jej trenéři pustí si zakopat.

          • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

            Cygnus     před rokem 14.08.2022 16:54 |  
            0 0

            Pepine, jak moc si tě vážím, tak teď mám s tvým příspěvkem problém. Níže jsem jmenoval soupeře proti kterým byl Tecl opakovaně poslán na hřiště v základní sestavě. Ale možná že to myslíš správně a že Sparta, Plzeň, Baník atd jsou v tvých očích jen soupeři druhé garnitury.

            • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

              Pepino44     před rokem 14.08.2022 18:26 |  
              1 1

              Promiň, já jsem se k tomu příspěvku níže ještě než jsem to napsal nedostal, bylo to spíš všeobecně, např.někdo dá sestupujícímu Brnu několik golů a stane se králem střelců. Proti tzv.lepším týmům nic a přeci mu to stačí. Já ty statistiky moc nesleduji, ale pamatuji si, že Tecl dal snad ze začátku v zápase dva nebo tři goly a potom do konce ligy snad také tři. Proto takové statistiky jsou ošidné.

    • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

      ervin     před rokem 14.08.2022 09:25 |  
      1 15

      Kačarabu snad taky ne , nebyl by na skladě někdo jinej ?

    • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

      pehacko     před rokem 14.08.2022 09:34 |  
      7 7

      Ne standu ne, ja jsem v tom nevinně…

  7. Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

    sarenec     před rokem 14.08.2022 09:23 |  
    4 19

    Kačarabu neeee,je děsnej

  8. .

    iwanowicz     před rokem 14.08.2022 09:51 |  
    12 0

    Jsem opravdu rad, ze nehrajem v Jablonci v unoru. Nevim, jaky ma rozlosovani konkurence, ale snad si to tam tentokrat uzijou v zime jini..

    • Re: .

      Mikey     před rokem 14.08.2022 13:09 |  
      0 0

      Ale budeme hrát v Liberci v únoru...

      • Re: .

        Slávista 51     před rokem 14.08.2022 13:39 |  
        0 0

        Kdoví jestli.

      • Re: .

        o5aradecek     před rokem 14.08.2022 14:07 |  
        0 0

        Mohli jsme dopadnout hůř. Hrát tam už v lednu, kdy liga už pojede. :-)

  9. Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

    jipeslav (přítel SN)     před rokem 14.08.2022 13:30 |  
    4 0

    Dneska slavím 50. narozeniny, tak jsem dal do tipovačky naši výhru v Jablonci,
    0 : 5, se žolíkem.

    • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

      Slávista 51     před rokem 14.08.2022 13:39 |  
      0 3

      50sát
      takže nohy na trnoži a oslava v plném proudu. Tak to má být !

    • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

      1zippo1     před rokem 14.08.2022 15:00 |  
      3 0

      Tak hodně štěstí, zdraví a sešívaných výher...-)))

    • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

      Pepino44     před rokem 14.08.2022 16:09 |  
      1 0

      Jo, to byly časy když mi bylo 50. Blahopřeji,

  10. Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

    dejvidovic     před rokem 14.08.2022 13:37 |  
    1 5

    Standa na hrotu a Tarasnice v obraně

    • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

      axxoSKS (přítel SN)     před rokem 14.08.2022 13:44 |  
      4 1

      Lidičky dyť je to tajnej! Provokatéér! :)

      • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

        dejvidovic     před rokem 14.08.2022 16:52 |  
        0 3

        Kdo je tady provokatér, hm? :))

  11. Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

    p!erreCORE     před rokem 14.08.2022 14:01 |  
    1 0

    tipovačka: 1:3 (0:1) Masopust, Usor, Ševčík

    • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

      o5aradecek     před rokem 14.08.2022 14:08 |  
      7 0

      Kéž by. Obávám se, ale, že s protočenou sestavou, bez hlavních opor, to bude zase porod. Jakákoliv výhra o gól, bude super.

      • Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

        Slávista 51     před rokem 17.08.2022 14:52 |  
        1 1

        Proto je na soupisce tolik jmen, aby to šlo i bez zraněných opor.
        A mladí se ukázali, že na Slavii mají.

  12. Re: Před klíčovým zápasem s Rakówem do Jablonce

    Arya     před rokem 14.08.2022 15:04 |  
    3 1

    Zajímavá sestava...