Mezi námi fanoušky

Mezi námi fanoušky 22/23 #03

Po postupu přes Panathinaikos a dvou ligových výhrách se vrací podcast SN Mezi námi fanoušky. Aktuální dění probrali tentokrát quelhar, Oja a subHuman.

První část podcastu nemohla patřit ničemu jinému než postupu Slavie přes Panathinaikos. Jak cenný to je postup, jak jsme vnímali soupeře a jak naopak soupeř vnímal nás? subHuman povyprávěl o dojmech přímo z Atén, jak z města tak přímo ze stadionu, kde domácí fanoušci dokázali vytvořit pekelnou atmosféru. Vrátili jsme se i k prvnímu zápasu v Edenu a položili si otázku, zda slávisté neměli jít aktivněji za třetí vstřelenou brankou ve chvílích, kdy soupeř vypadal bezradně. Na závěr jsme se podívali kupředu na zápasy s Rakówem Czestochowa a probrali, zda je to podobně těžký soupeř jako byl Panathinaikos. Ve druhé části podcastu se dostalo na ligové dění, kde Slavia byla v posledních dvou týdnech úspěšná a posbírala dvě výhry. Přesto však ani jeden zápas nepřinesl jen příjemné věci, v Jablonci si proti oslabenému soupeři Slavia ve druhé půli hodně zahrávala s vítězstvím a proti zdánlivě neškodnému Zlínu zase měla čtvrthodinový výpadek. Dokáže se tým zbavit těchto výpadků v koncentraci? Oba zápasy přinesly také starty mladých hráčů v základní sestavě, proti Zlínu si odbyl premiéru Marek Icha, v Jablonci zase překvapil dobrým výkonem Matěj Jurásek a nastoupil také Daniel Šmiga. Dotkli jsme se tak jejich aktuální pozice v hierarchii hráčů oproti některým jejich konkurentům. V poslední části podcastu jsme se nemohli nepozastavit nad bizarním rozhovorem deníku Sport s Martinem Cedidlou a neméně bizarní obhajobou tohoto textu. Zamysleli jsme se také nad tím, zda lidem, kteří ve fotbale nastolují témata k diskuzi, opravdu jde o ochranu zdraví hráčů nebo ne a z jakých východisek vůbec tito lidé při nastolování témat vycházejí.

Obsah:

(00:00) Postup Slavie přes Panathinaikos. Play-off EKL proti Rakówu.
(39:20) Výhry nad Jabloncem a Zlínem. Šance pro mladé hráče.
(1:06:50) Chceme chránit zdraví hráčů? Rozhovor s Cedidlou. Kdo v médiích nastoluje jaká témata a proč?

Znělka a předěly: Reev Music - Firestone
Výroba: Studio Soundwave

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Mezi námi fanoušky 22/23 #03

    Taky     před rokem 16.08.2022 08:39 |  
    0 1

    No vida, těším se na poslech!
    Jelikož guelhar výrazně omezil přispívání na Twiteru, je má zvědavost o to větší, co ho (i hosty) momentálně sejří, nebo těší....

  2. Re: Mezi námi fanoušky 22/23 #03

    Ragnarok     před rokem 16.08.2022 11:35 |  
    11 2

    SubHuman je pro mne nejlepší host. Jeho vhled do fanouškovského prostředí v Aténách je pro mne super. Závidím tu atmosféru, vzhledem k tomu, co všechno navštívil to muselo být v Aténách fakt intenzivní.

  3. Re: Mezi námi fanoušky 22/23 #03

    rak (přítel SN)     před rokem 16.08.2022 12:02 |  
    16 0

    Teď jsou zásadní následující dva čtvrtky. Dobrá zmínka o béčku. Ten fotbal v sobotu se mně líbil a určitě stojí za to sledovat naše mladé. Doufám, že se béčko udrží ve druhé lize. Myslím, že by dokonce mohlo hrát i střed. Uvidíme.
    Také dobrá závěrečná pasáž. Je opravdu naprosto nechutné, jak se z Cedidly dělá málem oběť. Ten zákrok byl likvidační. Neříkám, že chtěl Ewertona přímo zranit, ale že ho chce především sejmout a o míč mu nejde, bylo naprosto zjevné. Měl jsem to před sebou. Také mě maximálně vytáčí bagatelizace takovýchto zákroků.
    Jestli to Podroužek omlouvá, tak už se z něj opravdu stal šašek.

  4. Re: Mezi námi fanoušky 22/23 #03

    Taky     před rokem 18.08.2022 08:21 |  
    0 0

    Díky za další povedený díl!

    Mimochodem, když jsem postával kousek od Podroužka, když kouřil před VIPkou před zápasem v Edenu, napadalo mě něco dost podobného, jako slávisty v Aténách...

  5. Re: Mezi námi fanoušky 22/23 #03

    Sváťa     před rokem 18.08.2022 08:56 |  
    4 11

    No vida jaký to rozdíl mezi SubHumanem a KJandourkem,jen tak dál!