Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 5. kolo

Slavia potvrdila své zlepšující se výkony pohodovou výhrou na půdě nováčka z Brna.

Brno vstoupilo do ligy na výbornou, včera ale narazila kosa na kámen. Po otevřeném úvodu utkání, kdy Zbrojovka zahrozila několika střelami mimo, se naplno projevila větší kvalita Slavie. Opět zazářil Tecl, který byl u všech třech úvodních branek. Ty padly ještě do poločasu a za stavu 3:0 bylo v podstatě rozhodnuto. Z poklidného zápasu tak vybočila jen absurdní červená karta po zásahu VAR Kocourka.

Vůbec je pro mě záhadou, jak se takto nedůvěryhodný rozhodčí mohl vrátit do ligy. Jde o arbitra, co se postaral snad o největší skandál v lize, co sleduji fotbal. A to už je v našem prohnilém písečku co říct. Právě on totiž jako deus ex machina zasáhl v neslavném nastavení zápasu mezi Duklou a Spartou, kdy ignoroval okopávání Lafaty do ležící brankáře Rady, který držel míč a odpískal jako penaltu až následné odstrčení útočníka. Příhoda si Kocourka vytáhl asi jako kolegu "neberbrovce", ale asi už zapomněl, že Kocourek byl stejně nefér rozhodčí jako Paták, Královec či Ardeleanu, jen kopal za opačnou partu Pelty a Kruly. Že na své kamarády nezapomněl, potvrdil už loni, kdy ve vypjatém zápase Baník - Sparta několikrát vstoupil sporně do hry, aby pomohl situaci zvrátit ve prospěch Sparty. U posledního momentu ale hlavní sudí Berka odolal a na radu VAR nedal, což komise rozhodčích kvitovala a Kocourkovu intervenci označila za chybnou. Tentokrát evropský sudí Klíma stejné "koule" nenašel a rozhodl alibisticky a špatně. Vše přikryla komise rozhodčích, která sice verdikt označila za chybný, avšak s dovětkem, že šlo o složitou situaci. Směšné.

Buď jak buď, Slavií vyloučení, které svět neviděl, neotřáslo a zápas v poklidu dovedla do vítězného konce, přičemž přidala ještě čtvrtý gól zásluhou Tiéhiho. Jistou výhrou tak sešívaní podpořili svůj čtvrteční postup do Evropy a po trochu delší době zase působili na hřišti soupeře dominantním dojmem. Snad je to předzvěst čím dál lepších budoucích výkonů.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Aleš Mandous - 6 - Zbrojovka si sice vytvořila zajímavé pozice pro zakončení, v podstatě vždy ale pálila mimo. Mandous si tak připsal druhé čisté konto v pěti ligových kláních, což je bilance, kterou bude chtít jistě vylepšit.

David Douděra - 7 - Dozadu to občas nebylo 100%, ale zároveň se nedá říct, že by měl výraznější problémy. Výborným náběhem a povedenou hlavičkou pak vstřelil důležitý gól na 2:0.

Aiham Ousou - 6 - Červenou kartu tentokrát neberu v potaz, protože byla naprosto absurdním divadlem VAR Kocourka. Od Ousoua šlo naopak o dobrý taktický faul za žlutou, když už nezvládl míč odehrát čistě. Hodinu předtím zvládl dobře.

Taras Kačaraba - 6 - Směrem dozadu jsme občas měli okénka, ale to bylo tím, že se dost hrálo nahoru - dolů, a zdaleka ne vždy to byl problém stoperů. Kačaraba tak odehrál zápas nadprůměrně.

Oscar Dorley - 7 - Po půli (snad) preventivně střídal. Do té doby byl u dvou branek. U první dostal míč do ohně, odkud ho do branky dorazil Tecl, u třetí si pak jeho přihrávku do vlastní sítě srazil Texl.

Lukáš Masopust - 6 - Zápas zvládl celý a v pohodě, což je po dlouhých zdravotních problémech příjemná zpráva. Dostává se do formy i do základní sestavy.

Christ Tiéhi - 7 - Zatím se jeví jako povedená posila. Ve středu zálohy působí s míčem klidným dojmem a své si odvede dozadu i dopředu. Největším otazníkem tak byla jeho nulová produktivita z předchozích angažmá. To už u Tiéhiho ve Slavii neplatí. V Evropě vykouzlil krásnou ránu z přímého kopu proti St. Joseph's, včera pumelicí pod víko zaznamenal i svůj první ligový gól.

Jakub Hromada - 6 - Tradičně méně výrazný hráč, ale přesvědčivý výsledek zápasu mluví o jeho prospěšnosti pro tým.

Lukáš Provod - 7 - Snad se dal konečně dohromady a pozvolna začne být očekávnou oporou. Jeho výkon proti Rakówu a Brnu dává naději, že by se do formy nemusel dostávat až tak dlouho.

Peter Olayinka - 7 - Poctivý výkon, mohl vstřelit třetí gól do prázdné branky, ale ještě před ním se o zákrok pokusil Texl a dopadlo to vlastní brankou.

Stanislav Tecl - 9 - Teď v lize chytil fazónu jako hrom! Proti Pardubicím hattrick, nyní potopil svého oblíbeného soupeře z Brna. První branku sám vstřelil, když předvedl ukázkový důraz, na druhou nahrál přesným a prudkým centrem a u té třetí rozjel finální akci udržením míče a jeho neméně povedeným rozehráním. Bravo!

David Jurásek - 6 - Druhý poločas zvládl dobře podobně jako celá Slavia. I vinou nesmyslného vyloučení ale tolik prostoru k vyniknutí jako Oscar v první půli neměl.

Ivan Schranz - 7 - Prožívá povedené období a povedenou asistencí přihrál na branku Tiéhiho. U této akce ukázal bojovnost v souboji i přesnost při nahrávce.

Tomáš Holeš, Ondřej Lingr a Marek Icha nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

5. - Neděle 28. 08. 2022 19:00

Fortuna liga, 2022/2023
0 - 4
0 - 3
FC Zbrojovka Brno
FC Zbrojovka Brno

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

19. Stanislav Tecl
28. David Douděra
36. vlastní branka
75. Christ Tiehi

Komentáře (62)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

    Faltič     před 29 dny 29.08.2022 17:28 |  
    29 1

    U Hromady bych zmínil, že hrál osobku na nejlepšího hráče Brna (Ševčíka) a k ničemu ho nepustil.

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      Cygnus     před 29 dny 29.08.2022 17:58 |  
      31 4

      Hromada je strašně nedoceněný hráč. Slavie prohrála tuto sezónu 2 zápasy, a hádejte dva krát kdo proti Hradci či v Polsku nenastoupil.

      Hromada dělá haldu černé práce, s ním v mužstvu ztrácíme málo kdy body. Podstatné je že JiT a spol si jsou toho vědomí.

      Tradičně dostává - podle mne neprávem - tady nízké známky. Nevadí mi že Mandous dostal šestku, i když byl téměř bez práce. V tom případě by ale Hromada měl mít minimálně o bod více než Mandous.


      Komentář byl uživatelem upraven (29.08.2022 17:59) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

        fredydj (přítel SN)     před 29 dny 29.08.2022 18:36 |  
        17 2

        On kdyby byl Hromada výraznější dopředu tak už tu taky asi nehraje :)

        • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

          lantsmit     před 29 dny 30.08.2022 09:31 |  
          2 4

          souhlas, v dnešním fotbale musí umět hrát dopředu všichni. To samý trochu brzdí v rozletu i Holeše. Dobře pro nás, že díky tomu můžeme tyhle univerzály udržet vcelku snadno/dlouho.

          Jinak k té statistice o příspěvek vejš, je trochu matoucí. Vychází, podobně jako u jinejch z toho, že Hromada často hraje zápasy proti slabším soupeřům, kdy body obecně ztrácíme spíš výjimečně.

          Měřítkem jsou pro mě spíš těžší zápasy... loni v Plzni (1:1), Legia oba zápasy a domácí odveta s Ferencvárošem. V těchhle zápasech se dostal na plac díky zraněním opor a výsledky v nich známe.

          Aby mi bylo správně rozuměno, stejně jako v případě Tecla, místo v kádru si určitě zaslouží i Hromada. Dozadu je výbornej, hodně toho oběhá i mentálně je silnej. Jeho horkou hlavu teď ponechme stranou. Nedostatky v podpoře ofenzivy pro nás ale mohou být a v těžších zápasech také bývají trochu problém.

          Za zápas v Brně za mě známka 6 odpovídá, to spíš ostatní mají známky trochu nadsazené. Protože dominance byla tentokrát spíš výsledková než herní, jak trefně po zápase pojmenoval i Tecl. Když říkal, že jsme byli abnormálně produktivní a že se pak logicky hraje dobře... Ostatně i na xG zápas skončil jenom cca 1:2.

          Každopádně velmi cenné body z horký půdy a ocenění pro Hromadu za uhlídání opravdu mimořádnýho Ševčíka.


          Komentář byl uživatelem upraven (30.08.2022 09:33) . Zobrazit původní komentář

          • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

            Cygnus     před 29 dny 30.08.2022 10:02 |  
            5 3

            Bohužel další nesmysl z tvé dílny.

            "Měřítkem jsou pro mě spíš těžší zápasy... loni v Plzni (1:1)"

            Hromada tam hrál poslední 4 minuty, když vystřídal Traorého. V té době už bylo dávno o výsledku rozhodnuto. Že bys snad vyčítal že Hromada během těch 4 minut neotočil zápas a nepostaral se o výhru Slavie?

            Zbytek tvých příkladů: zavinil snad Hromada výsledek zápasů proti Legií či Ferencvarošu? Ztratila tam body Slavie, ne Hromada individuálně.

            • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

              lantsmit     před 29 dny 30.08.2022 10:04 |  
              1 6

              mělo být doma s Plzní (taky 1:1).. 82 minut... omlouvám se za překlep

              Škoda, že nemáš chuť schopnost napsat něco věcnýho... typu, že mu nedělá problém podporovat ofenzivu, zvlášť v těchhle zápasech a ideálně třeba ve dvojici s Holešem...

              • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                Cygnus     před 29 dny 30.08.2022 10:17 |  
                9 0

                Aha. Takže když Hromada hraje 82 minut a Plzeň dá po jeho střídání v posledních vteřinách z vymyšlené penalty gól, tak je to podle tebe vina Hromady. Proč by ne.

                Něco věcného? Nezlob se Lantsmite, za poslední měsíc si stihl přes 150 příspěvků které jsou většinou dlouhé kapitoly a mají bohužel málokdy méně než 10, 15 řádku. Řekl bych že těch cca 2.000 tvých řádku během jednoho měsíce svědčí o tom, že pro tebe je spíš důležité abyses tady manifestoval, než abys tady něco smysluplného napsal. Typický projev velkého ega, malého sebevědomí.


                Komentář byl uživatelem upraven (30.08.2022 10:18) . Zobrazit původní komentář

                • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                  lantsmit     před 29 dny 30.08.2022 10:34 |  
                  0 5

                  Byl na hřišti skoro celej zápas, kterej jsme potřebovali nutně vyhrát... A do jeho vystřídání to bylo 0:0.

                  K jeho výkonu (referenčně) Alanor: "Jakub Hromada - 5 - Platí pro něj to, co pro Holeše, který mi nepřišel lepší. Hromada odvedl poctivý standard dozadu, dopředu se ale proti pečlivé obraně hostí nijak neprosazoval."

                  Tolik moje věcná reakce. Na zbytek, tzn. na Tvojí žluč reagovat nebudu. Nerozumím, proč si mě jednoduše nezablokuješ?

                  • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                    Cygnus     před 28 dny 30.08.2022 13:17 |  
                    5 0

                    A hlavně jsme v tom zápase nesměli inkasovat, protože proti Plzni se moc neskóruje.
                    Jde o to jaké taktické úkoly Hromada dostal od trenérů. Ty to víš?

                    Žluč? Vzhledem k celkovému negativnímu hodnocení tvých příspěvků by ses možná mohl zamyslet nad tvým plevelením zdejší diskuse.

                    Zajímavé je že před necelými 2 léty, kdy Slavie zažívala největší úspěchy, ses tu najednou objevil a stal se z tebe velký Slávista a odborník, který se snaží dokázat že být na místě JiT a spol by dělal tolik věcí jinak, lépe. Analyzoval si stejně jako JiT osm zápasů Rakówa, abys našel nějakou skulinku v jejich hře? Abys vymyslel správnou taktiku? A to se děje samozřejmě před každým zápasem, i v lize. Víš jaké taktické pokyny hráči dostávají?

                    Máš vůbec tušení jak naší hráči na tom jsou, ať fysicky či psychicky? Mluvil jsi s nimi? Viděl jsi někdy nějaký trénink? Víš jaké mají hráči možné následky zranění? Jestli vůbec můžou nastoupit, byť jen střídavě, jestli je, když už nastoupí, jejich zranění neomezuje jako dlouhodobě v případě Olayinky?

                    Kde jsi byl když Slavie na tom byla špatně? Že by tehdy Pastoor snad nepotřeboval pomocnou ruku? Na vlně úspěchu se člověk sveze snadno. A o to snadněji se ještě těm, kteří nesou odpovědnost, radí co by mohli dělat jinak a lépe.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                      Karel13     před 28 dny 30.08.2022 14:53 |  
                      3 0

                      A stále s ním diskutujete. Je to marný, je to marný, je to marný ...

                      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                        Cygnus     před 28 dny 30.08.2022 18:35 |  
                        1 2

                        Ano Karle, je to marné. Diskutuji rád a slávistické noviny slouží jako diskuzní fórum. Ale vždy by měl být základ diskuze smysl pro fair play.

                        Vyčítat defenzivnímu záložníkovi, když byl proti Plzni střídán v 82. minutě že stav zápasu byl stále "jen" 0-0 a že tedy nedostatečně podpořil útok, mi přijde jako ubohé a hloupé.

                        Pojďme kritizovat když je důvod, ale vše s mírou. Poslední dobu tady králuje pětice kolegů, kteří si nedají utéct možnost rýpaní do JiT či dalších činitelů Slavie. Jsou do nekonečna opakované narážky o tom že JiT je "přece neomylný" vážně zapotřebí? Nebo je to spíš tak, že když argumentačně nestačím, tak vytáhnu takové nic neříkající blbosti.

                        Podpásová a jízlivá poznámka z minulého týdne "že p. Tvrdík byl volebním manažerem strany z které vyšel korupčník Rath"... Pro Krista Pána, máte tohle zapotřebí? Co to má společného s Slavii - a Rath s p. Tvrdíkem? Tohle vám přijde důstojné?

                        A když už v přípravě vše dobře běží, tak se vytáhne karta Houšťa a jeho údajné hulvátství. Ne jednou, ale když už nejde v ten okamžik kritizovat JiT, tak se polívčička Houšťa a "jak ho přece hráči nemají rádi" tady ohřívá opakovaně.

                        Pod pojmem fair play si představuji něco jiného.


                        Komentář byl uživatelem upraven (30.08.2022 20:03) . Zobrazit původní komentář

                        • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                          lantsmit     před 27 dny 31.08.2022 13:43 |  
                          0 1

                          Fair play podle Tebe znamená spojit slušně a věcně vedenou diskusi o tom, jestli ve Slavii můžeme chtít po šestce vedle brilantní defenzivní práce i nějakou ofenzivní nadstavbu a pokud ji hráč na tomto postu nemá, zda jej můžeme oprávněně označovat jako nedoceněného po zápase, ve kterém dostane od Alanora šestku, do jednoho pytle s nějakým příspěvkem - mně zcela neznámým - o vazbě Tvrdíka na Ratha?

                          Mimochodem chování naší "lavičky" kritizoval opakovaně i sám Tvrdík, nicméně ani to do diskuse o nedoceněnosti Hromady nepatří.

                          Co do ní naopak patří je to, že se Hromada vlastní nedisciplinovaností vyřadil na deset evropských zápasů, což nás poškodilo především v tom směru, že na jeho postu musel v nejdůležitějších zápasech Evropy zaskakovat (ještě) na tuto roli nepřipravený Max Talovierov.

                          Doplním, že tu mimořádnou důležitost zápasů s Feyenoordem rámují informace o tom, že teď v létě do značné míry i právě díky své účasti v závěrečných bojích EKL, jinak do nějakého čtvrtfinále nevalně sledované, prodali Sinisterru, Malaciu a Senesiho, za cca 55 mil. EUR - všechno do klubů Premier League.

                          Znovu přitom zdůrazňuju, aby mi to nebylo falešně přisuzováno, že absenci Hromady nepovažuju za příčinu vyřazení Feyenoordem, ale za jeden z důležitejch střípků, kterej nám do mozaiky případnýho úspěchu chyběl. A přitom to bylo jenom jeho vlastní vinou. A ještě to navíc s sebou spláchlo vcelku nevinného Maxe, kterej fakt žádný zázraky na tomhle novým a těžkým postu, zvlášť proti takovýmu soupeři, předvádět nemohl.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                      lantsmit     před 28 dny 30.08.2022 15:24 |  
                      0 3

                      Opět ten tvůj zvláštní algoritmus, na základě kterého by nemohl nikdo hodnotit nic. Nikdo nemá tyhle informace, každej vycházíme jenom z toho, co vidíme, jak jsme schopný si to zanalyzovat, z toho, co si přečteme v médiích. Což je jenom to, co nám chce/může Tvrdík, JiT nebo kdokoli jinej sdělit.

                      Vyhazuješ nebo přinejmenším nasazuješ psí hlavu MKCZ83, kterej má za mě jedny z nejlepších postřehů k naší hře, co se týká pohledu nás všech - CO NIC NEMŮŽEME VĚDĚT, JAK TO VŠECHNO VE SLAVII INTERNĚ PROBÍHÁ.

                      Působí to na mě tak, že nechceš vlastní názory podrobovat nějaký oponentuře.

                      Napíšeš, protože to tak vidíš, že je Hromada nedoceněnej.. Mimochodem na základě čeho? Taky přece nevíš (za použití toho Tvýho algoritmu), jaký měl úkoly v těch ostatních zápasech, o kterých jsem psal já. Protože ne vždycky JiT vysvětlí, tak jako po Brnu, že hrál osobku na Ševčíka. V zásadě aby obhájil, proč ve hře dopředu s jedinou výjimkou nebyl vidět ani jednou... Já Ti na to napíšu, proč si myslím, že nedoceněnej není. Mimochodem to napsalo víc lidí. Vysvětlím Ti ty důvody, ale Ty s nima nepolemizuješ, místo toho mě kádruješ, jaký všechny psychický problémy musím mít a jak si vůbec dovoluju se tady ozývat, když nejsem zasloužilej Slávista (asi jako Ty).

                      Přitom ten přístup, kterej tady zastáváš Ty, tedy, že jsou všichni super hráči, nedoceněný, Tvrdík, JiT ani nikdo další nedělá žádná špatná rozhodnutí, je přece z podstaty vyloučenej z úvah, že by takovéhle hodnocení mohlo odpovídat realitě.

                      Protože kdyby to tak bylo, tak jsme hrou, výsledkama i kulturou vystupování celýho klubu úplně někde jinde.

                • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                  Wulfstan (přítel SN)     před 28 dny 30.08.2022 12:30 |  
                  2 0

                  Je to prostě narcistickej trollí úchyl. Ale jak se říká, na každou svini se vaří voda...

                  • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                    kalex     před 28 dny 30.08.2022 13:10 |  
                    0 0

                    Máš recht. Jenže ta voda se na některé jedince vaří dost dlouho.

            • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

              lantsmit     před 29 dny 30.08.2022 10:09 |  
              0 5

              a proč by měl něco zaviňovat? Fotbal je týmovej sport. Vyjmenoval jsem všechny velký zápasy z poslední doby, do kterých se nezvykle zapojil - díky absencím obvyklých opor... Ty zápasy nám herně ani výsledkově hrubě nevyšly. A Já říkám, že jednou z příčin byla i nedostatečná podpora ofenzivy ze strany Hromady. Je to jeho nedostatek, na kterým se myslím většina lidí shodne. V zápasech se slabšími to logicky tolik nevadí, protože rozdíl ve výkonnosti naší a soupeře je obecně větší. Ale tam, kde je zápas vyrovnanější, mohou (spolu)rozhodovat i tyhle "maličkosti".

              Jestli k tomu něco máš, budu rád.. jestli ne, tak se k tomu vyjadřovat nemusíš.

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      bongor     před 29 dny 29.08.2022 22:32 |  
      5 0

      Ano a protože je Ševčík v Brně nejlepší,tak musí přestoupit do nejlepšího mužstva v zemi.Co to kecám v zemi,chtěl jsem napsat v Evropě.Přišla mi zpráva ,že kecám.To teda nepochopím,copak nečteš i.spart?


      Komentář byl uživatelem upraven (29.08.2022 22:40) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

        Lukavo     před 29 dny 30.08.2022 10:56 |  
        0 0

        Furt to pleteš, má tam být napsáno : tak musí přestoupit do nejlepšího mužstva v galaxii

  2. Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

    Ivan     před 29 dny 29.08.2022 17:36 |  
    3 16

    Díky za hodnocení.

    Červená karta Ousoua je chyba. Respektive ta žlutá je chyba. Srazit soupeře v blízkosti vápna prostě není správně, ani není nutné s ním podstupovat souboj, když se sám útočník žene k rohu.

    Osky dozadu nebyl optimální.

    Standa je na 10. Byl by to první hráč co kdy dostal 10 ve 2 kolech po sobě, což by byl výborný argument až ho zas někdo bude zpochybňovat :D

    Olí a Hromada podle mě perfektně splnili co se od nich čekalo.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

    Jeff     před 29 dny 29.08.2022 18:05 |  
    35 1

    Vážení přátelé,
    nejsem zvláštním přítelem subjektivního hodnocení (to ale neznamená, že ho odmítám). Mimochodem pod dnešní hodnocení se můžu s klidem podepsat. Výrazné pochyby však u mě vzbuzuje údajně objektivní hodnocení ispartu v utkání Zbrojovka vs. SKS.

    Zkusil jsem si ověřit, co v této sezóně vypustil Isparta do světa. Přitáhla mě citace: „Můžete se těšit na iSport Index, který na základě dat od společnost WyScout určí hráče s největším ofenzivním přínosem“. Je zajímavá, a tak jsem si dal tu námahu a porovnal hodnocení jednotlivců a světe div se.

    Aby zdánlivě bylo učiněno objektivitě za dost, tak nejlepší hodnocení mají střelci gólů (mimo střelce Texla, který se ale stejně dle známky dostal před Osoua).

    Za Standou Teclem, Davidem Douděrou a Christem Thiéhim je pořadí Endl, Ševčík a Přichystal. A před Oscarem Dorleym, Jakubem Hromadou, Tarasem Kacharabou a Aihamem Osouem se podle hodnocení umístili Granečný, Falta, Fousek, Řezníček, Ali a Souček.

    Nevidět utkání a neznat výsledek, tak bych nabyl dojmu, že to bylo dost vyrovnané, a pokud jsme vyhráli, tak to bylo s odřenýma ušima.

    Asi jsem blbej, protože nedokážu pochopit princip hodnocení podle sektorů vhodných pro ofenzivní činnost. Jinak si nedovedu vysvětlit, že Zbrojovka aspoň dva až tři góly nedala, anebo si nevytvořila stejné množství gólových šancí.

    Jeden můj kolega říkával: to není blbost, to je zvláštní nadání. No hlavně, že to odkonzultovali Lička s Hřebíkem. Ti si asi taky myslí, že co čtenář, to blb…

    Pokud si chcete ochránit duševní pohodu a zdraví, tak doporučuji chránit se před Isport Indexem, no vlastně před celým ispartem!

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      Sokrates55 (přítel SN)     před 29 dny 29.08.2022 19:39 |  
      14 0

      Dobrý večer přeji příteli.
      Vynikající disputace a smekám:-)).
      S úctou
      Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      dm52     před 29 dny 29.08.2022 21:30 |  
      9 1

      Pro zachování duševní svěžesti se řídím radou v tvojí poslední větě: isportu, blesku a podobným plátkům se vyhýbám jako čert kříži.

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      cheechoo1     před 29 dny 30.08.2022 09:06 |  
      8 0

      Jak mohl být Souček před kýmkoliv?! Ten bezpohlavní šmejd nepředvedl (kromě strkání do našich hráčů) vůbec nic...

      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

        Sníža     před 29 dny 30.08.2022 11:25 |  
        0 0

        Ten vypadá ta na ženskej fotbal a to ještě s odřenýma ušima.

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      pehacko     před 29 dny 30.08.2022 09:33 |  
      8 1

      Bolsevicky klubový platek nas chvalit nebude… to je logicke. Co neni logicke jej jako Slavista kupovat a nebo na nej na internetu klikat a tim jim prihravat penize. Totalni bojkot a ignorance. Prece si taky nechodis do jejich fanshopu kupovat jejich program buznicek co maji na zapasech

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      žbl68     před 29 dny 30.08.2022 10:02 |  
      1 0

      pravdu díš a toho 1 tupana si nevšímej :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

        Jeff     před 29 dny 30.08.2022 10:21 |  
        4 1

        To mě skutečně nedovede rozhodit. Potěšilo by mě ale, kdyby šel frajer s kůží na trh a obohatil mě o to, co jsem při svém pohledu na věc přehlédl. Ale pozor na něj, je mezi námi, p. Werich říkal: "Kde blb, tam nebezpečno."

        • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

          žbl68     před 28 dny 30.08.2022 11:49 |  
          2 2

          hele anonymně jsou všichni jak rambo predator barbucha čikatilo dohromady ... v reálu pak vidíš krysaříky, stájové pinče, české fousky a čivavy ... :-)
          myslím že se nedočkáš ... bořit umí kde kdo stavět jen pár lidí :-)
          s JW souhlas :-)))

          • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

            torn     před 28 dny 30.08.2022 12:01 |  
            4 0

            Hoši, bylo to tu řečeno několikrát. Neřešte mínusy.

            • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

              žbl68     před 28 dny 30.08.2022 12:11 |  
              1 0

              máš recht - Teplákům zítra bůra :-)

              • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

                Myšák     před 28 dny 30.08.2022 14:17 |  
                1 0

                Nejméně!!!

  4. Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

    p!erreCORE     před 29 dny 29.08.2022 19:45 |  
    8 7

    Tak co, kamarádi? Shodneme se alespon na tom, že Standa teda do Evropy moc ne.. ale v lize má své místo stále?

    Edit: možná to tak nevyznělo, ale měl to být kompliment. Já mám Standu rád, ale do Evropy si dokážu představit z fleku dva a možná tři lepší: Sor, Schranz, Jurečka.

    Standa ale v lize až do klubu kanonýrů, to je můj sen. Odhaduju tři sezony a má to v kapse. V týhle formě dvě.


    Komentář byl uživatelem upraven (29.08.2022 22:05) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      rak (přítel SN)     před 29 dny 29.08.2022 21:11 |  
      12 0

      To nevím. Možná v té skupině, co máme, by mohl být platný dost.

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      rakusan     před 29 dny 29.08.2022 21:24 |  
      8 2

      Standa je, byl a bude vynikající do každého utkání (:-

  5. Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

    Qope     před 29 dny 30.08.2022 09:11 |  
    7 1

    Co mě hned trklo - Ivan Schranz po Rakowu hodnocen známkou 8, Standa Tecl po Brnu hodnocen známkou 9 :-)

    PS: s hodnocením po Brnu u všech souhlasím, vše přesně popsáno. Možná však Kuba Hromada by si zasloužil o trochu více ocenit, třeba i jen slovně za vymazání Ševčíka ...

  6. Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

    žbl68     před 29 dny 30.08.2022 09:21 |  
    3 1

    souhlas snad jen Masopust - 7

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      _karlik_     před 28 dny 30.08.2022 14:28 |  
      1 0

      souhlasím (a sám jsem mu ji i dal), neb ten kluk zvládl ohromný penzum práce. a nechyboval.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 29 dny 30.08.2022 10:53 |  
    18 3

    Dobré dopoledne přeji z chaloupky u dobré kávy a také s pocitem, že Slavia se dostává do své hry. To je dobré zjištění, ale pořád buďme pokorní a mějme naše nedostatky v patrnosti.
    Frňáky nahoře ať mají jiní......
    Hodnocení přítele Alanora je vcelku přijatelné. Asi však možná bych přidal Kubovi Hromadů přeci jen jeden bodik. On uhlídal nejen Ševčíka, ale úplně smazal chlapce Součka, který má zřejmě problém sám ze sebou:-((. Tak bych asi ten bodik Kubovi dal. Co Alanore? Neďelej dámu......:-)))).
    Od první minuty bylo vidět, že kluci jsou na zápas dobře připraveni a nejsou v žádné křeči. Měli jsme pravdu, že z nich spadla obrovská psychická tíha toho, co by se dělo, kdybychom nepostoupili do poháru. A bylo to vidět i trenérech.
    Tak snad budeme svou hru zlepšovat a proti Teplicích nastoupí další kluci, co by potřebovali hrát. Mohl by dostat příležitost Fila, Jurásek ... Ale oni to vědí Ti naši trenéři líp než já.
    Svůj názor na rozhodčí a Šádka už jsem napsal ve své poslední disputaci.
    Dnes jen doplním svůj pocit, jaká komedie se děje okolo přestupu hráče Vlkanovy. Slavia byla doslova rozmetána rudými novinari Isportu za to, že tento hráče seděl na stadionu Slavie , ale už po zápase s Hradcem. Sám Vlkanova řekl, že se žádné jednání s ním na stadionu neuskutečnilo. A teď je najednou v jednání Plzeň a dokonce i Sparta. Nějak je celý tento případ pro mě chucpe. Vlkanova by se hodil. Ne, že ne. Ale tohle divadlo si mohl starej Jukl odpustit. Informace je taková že cpe svého kluka pryč z Teplic a kampak asi??? A tady někde to smrdí nejvíc...... Tak jsem zvědav, když Slavia nabízela víc než Plzeň, jestli tohle bude zajímat hradeckou radnici a toho, kdo má hospodařit s péčí řádného hospodáře.
    Ale to je určitě na další disputaci.
    Tak zítra držme zase palce a plný Eden.
    Jsem moc rád, že se nás stadion jmenuje Eden Arena.
    S úctou k Vám všem
    Sokrates55.
    Omlouvám se případné překlepy, protože to píšu na mobilu:-))).

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      travel (přítel SN)     před 29 dny 30.08.2022 11:14 |  
      1 2

      Zdravím tě Sokrates,doufám,že se nebudeš na mě zlobit,ale máš tam překlep a to,že Jukl cpe Vlkanovu pryč z TEPLIC. Asi jsi myšlenkama byl v tu chvíli už na středečním itkání.

        • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

          travel (přítel SN)     před 28 dny 30.08.2022 16:56 |  
          0 0

          Asi jsem to špatně pochopil, ale pak píše o hradecké radnici, tak nevím.

          • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

            kjandourek (admin)     před 28 dny 30.08.2022 17:15 |  
            2 0

            Já to chápu tak, že Vlkanovu prodává Plzni schválně levně, protože při té příležtosti chce do Plzně dostat i svého syna - odchovance Hradce, hrajícího momentálně v Teplicích.... a Hradeckou radnici jako majitele klubu by to mělo zajímat v tom, že za Vlkanovu od nás mohli dostat víc, než kolik dostanou od Plzně....

            Ale on nám to Sokrat vysvětlí :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

              Sokrates55 (přítel SN)     před 28 dny 30.08.2022 18:32 |  
              2 0

              Dobrý podvečer přeji kluci.
              Popsal jsi to Kájo vcelku výstižně a protože každý máme své zdroje, tak se to tak zjevně děje.
              Asi bych to víc zatím nepitval......
              A pro Travela, to je v pohodě :-)).
              Sokrates55

      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

        jufoun (přítel SN)     před 28 dny 30.08.2022 11:39 |  
        5 0

        Podle mě psal Sokrates o synovi Jukla, který je v Teplicích.

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

      žbl68     před 28 dny 30.08.2022 11:54 |  
      5 1

      zdravím do krásných hraničních hor :-)
      nejsem ani omylem ani zdaleka Hromadofil, ale musím řici , že odvedl skvělou černou práci a bez excesů :-) na druhou stranu černá práce byla vždy špatně placená (bodovaná) čili za mě je to ok
      Jukl byl vždycky divnej už když hrál ... panem fotbalistou z HK byl Pavel Černý :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

        kjandourek (admin)     před 28 dny 30.08.2022 12:01 |  
        5 1

        Pavel Černý .... no dobrá.... ale je tu konkurence jmen jako Luboš Kubík, či Milan Frýda.... :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

          žbl68     před 28 dny 30.08.2022 12:15 |  
          0 0

          neříkám nejlepším :-) alebyl to král .... jo lubošek byl nejviditelnější - vždy si na něj vzpomenu když jedu přes Dašice :-D ... Frýda taky dobrý ale luboš a Pavel TOP :-) ale nejvíc největší megastar byl intergalaktický střelec a lamač břevna JAKUB CHLEBOUN :-)))

        • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

          necich     před 28 dny 30.08.2022 13:49 |  
          6 0

          Já bych dopnil: Rudolf Skácel, Karel piták..

          • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

            pavelKa (přítel SN)     před 28 dny 30.08.2022 17:30 |  
            2 0

            ...Ivo Ulich

      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

        lantsmit     před 28 dny 30.08.2022 13:08 |  
        6 3

        ano, černá práce, kterou mj. neoceňuje ani iSport index, který hledá hráče s největším ofenzivním přínosem. Za výkon v Brně se Hromada v této metrice dostal na 3,65 (za ním už byli pouze stopeři Ousou s Kačarabou).

        Mmch. ze stoperů vedou v rámci celé ligy po pěti kolech Santos spolu s Talovierovem.

  8. Hodnocení slávistů - 5. kolo.

    Myšák     před 28 dny 30.08.2022 12:15 |  
    8 2

    Dlouoho jsem nebyl s hrou spokojen jako teď. Chyby se dají najít vždycky, hlavně se z nich poučit! Myslím si že nebudu označován za přehnaného optimistu, nebo za blba, když napíšu, že jsme tenhle rok schopni vyhrát ligu, pohár a EKL. Slavia je věčná!!!

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo.

      kalex     před 28 dny 30.08.2022 12:40 |  
      8 0

      Proč bys měm být za blba? Forma jde evidentně nahoru, dva celkem silné protivníky jsme vyřadili, sebevědomí bude taky nabírat na obrátkách, motivace dostat se do finále je obrovská.
      Jen se nám musí vyhýbat zranění.

      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo.

        lukas6novak     před 28 dny 30.08.2022 13:14 |  
        8 0

        Už v Brně bylo podle mě dost vidět co nám přinesl postup přes Rakow. Z většiny v klubu spadlo napětí a vypadalo to mnohem víc uvolněně, zároveň se nám začínají vracet marodi a někteří hráči začínají nabírat formu. Z velký části výkon tvoří hlava a i to že to bylo ve 120 místo 60 může být ku prospěchu protože víc euforie a pozitivních emocí.

        • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo.

          torn     před 28 dny 30.08.2022 14:24 |  
          7 0

          Já bych nadšení trochu krotil, nikdo nám nic zadarmo nedá. Už double bude dost obtížné. EKL na jaře je srovnatelné kvality jako EL. V lize se kumulují podivné chyby v náš neprospěch, pohár bude možná horší. Máme štěstí, že narozdíl od minulé sezóny to je většinou v už rozhodnutých zápasech.
          Ale hrajeme hezky, navíc to vypadá, že se to může ještě zlepšovat. Já bych si moc přál semifinále EKL. Vyhrát EKL by bylo naprosto perfektní.

          • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo.

            lukas6novak     před 28 dny 31.08.2022 06:21 |  
            2 0

            Tak je jasný že teď není čas ještě říct že v pohodě uděláme double apod. Ale ten tým se rozhodně dostal z toho nejhoršího a začíná chytat lauf který to dost zjednoduší. I ta reakce na čk byla super a ten tým to nepoložilo. Stačí se kouknout na Spartu a Plzeň co dělá psychika a ta je momentálně na naší (a u Plzně) straně, k tomu nejkvalitnější kádr v lize. Takže sice nečekám titul o 15 bodů ale oproti startu sezóny ten tým jde dost nahoru a právě čekám ještě další herní posun

          • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo.

            Myšák     před 27 dny 31.08.2022 12:32 |  
            1 0

            Jasně, vím co myslíš. Já jenom říkám, že je dobrá konstelace a něco cítím v kostech!

            • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo.

              torn     před 27 dny 31.08.2022 13:00 |  
              1 0

              Já si užívám momentální situaci, a radši se nedívám moc dopředu. Nejsem pak tak zarmoucen, když něco nevyjde.
              A mimochodem máš pravdu, že EKL je snažší než EL, ale na jaře se to dost vyrovná.

          • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo.

            Myšák     před 27 dny 31.08.2022 12:39 |  
            0 0

            Nesouhlasil bych, že EKL je srovnatelná s EL, která je daleko víc nabitější!

    • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo.

      Merlinus (přítel SN)     před 28 dny 30.08.2022 15:18 |  
      11 1

      Jsem také moc rád, že se to začíná zlepšovat. Ale zůstával bych opravdu pevně nohama na zemi. Ještě před 14 dny se na to nedalo koukat...

      • Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo.

        Myšák     před 27 dny 31.08.2022 12:13 |  
        0 0

        Máš pravdu, ale tenhle rok by se nám to mohlo podařit, si dávat malé cíle také není dobře!

  9. Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

    zeleznik2     před 28 dny 30.08.2022 17:20 |  
    3 0

    Faulující hráč byl sice v tu chvíli posledním obráncem, ale k přestupku došlo blízko pomezní čáry a bylo pravděpodobné, že by útočící hráč musel podstoupit ještě jeden souboj s obráncem, který sice byl v tu chvíli dál od brankové čáry než útočník, ale měl výhodnější pozici uprostřed hrací plochy,“ zní vysvětlení Radka Příhody a spol.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 5. kolo

    mis3     před 27 dny 31.08.2022 12:06 |  
    1 1

    Může mi někdo vysvětlit proč dává Kačarabovi, Hromadovi a Teclovi 1 repsektive 2 ?