Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 7. kolo

V atraktivním zápase na Slovácku Slavia remizovala 1:1.

Bohužel pro naše barvy, zásadní okamžik přišel hned ve 14. vteřině, kdy jsme lehkovážně inkasovali. Celkem to připomnělo gól Rakówa v Polsku na 2:1, kdy jsme také dostali gól hned pár vteřin po rozehrávce. Trestuhodné. Už před zápasem bylo jasné, že Slovácko nejsou žádná ořezávátka a že jsou teď nejsilnějším týmem mimo silnou trojku (resp. silnou na papíře, v reálu poslední roky spíše platí, že o titul hraje Slavia s Plzní a Sparta má blíž ke Slovácku, se kterým loni prohrála finále domácího poháru). Muset hned po výkopu dorovnávat před nadšeným slušně zaplněným stadionem, je pak těžké dvojnásob.

A Slavia jen potvrdila, že otáčet zápasy neumí. V první půli měla jasnou územní převahu, šance si ale nevytvářela. Druhé dějství přineslo změnu v obrazu hry. Slovácko už jsme tolik zatlačit nedokázali, ale začal se hrát otevřenější fotbal s množstvím šancí na obou stranách. Zápas mohl nakonec dopadnout jakkoliv a z hlediska naší ligy měl výbornou úroveň. Konečnou dělbu bodů pak lze označit za zaslouženou. Slavia asi měla větší převahu v poli a v koncovce se tlačila za rozdílovým gólem, na vyložené šance ale mělo navrch Slovácko. Remízu z půdy pohárového zástupce neberu jako tragédii, zvlášť po takto pohledném utkání.

Rozporuplné reakce přinesl výkon rozhodčích, pro které to byl těžký zápas. Já bych se obecně hlavního arbitra Zelinky spíše zastal. V poli rozhodoval podle mě celkem přesně a hru nechával dobře plynout. Líbilo se mi také nealibistické nastavení, kdy zohledil i zdržovací výlev domácího kouče Svědíka. A co nejdiskutovanější okamžiky? 1) Gól Tecla nebyl uznán ve 44. minutě na základě VARu správně, jednalo se o zjevný ofsajd. Standa tam o půlku těla byl a kdo ze slávistů tvrdí, že to není průkazné, tak lže sám sobě. 2) Ruka Tomiče za mě byla penaltová. Už během zápasy jsem si byl vědom toho, že se pravidlo změnilo a ruce nastřelené při vstávání se nepočítají. Tady to ale podle mě bylo za hranou neúmyslného nastřelení. Když už, tak měl asi spíše reagovat VAR. Ruka byla naprostá jasná a spíš šlo o její správné zařazení. Sám jsem v tomto případě zvědavý na stanovisko komise rozhodčích. 3) Pokutový kop se tak pískal až po méně nápadném středu Kadlece s Lingrem. Z opakovaných záběrů je jasné, že se o faul jednalo a že jeho nejzávažnější část, teda přišlápnutí, se odehrála přesně na čáře pokutového území, což je penalta. Zelinka podle mě celou situaci posoudil velmi přesně. Sice asi mohl alibisticky vytáhnout faul ven s tím, že zákrok započal už před vápnem, ale podobné souboje tělem v poli pouštěl a ono přišlápnutí, které poslalo Lingra v gólové šanci k zemi, proběhlo až v pokutovém území. Podle mě tedy velmi přesně a citlivě posouzeno. 4) Druhou žlutou mohl a podle mě měl dostat Kadlec. Šlo sice o neúmyslný zákrok, kdy obíhal protihráče, zároveň ho tím ale zezadu poslal k zemi v nadějně se rozvíjející akci. K červené kartě už ale Zelinka odvahu nenašel a jeho vysvětlení, že hráči měli míč vysoko nad hlavou a nikdo ho nekontroloval, se s přímhouřením očí asi dá akceptovat.

Takže za mě to nebyl až tak zápas o rozhodčích, tedy s výjimkou Tomičovy ruky, na jejíž interpretaci od komise rozhodčích si rád počkám. Následná penalta pro nás byla podle mě odpískána přesně, ale kdyby byl rozhodčí nefér, nebo nepřesný alibista, tak by si zřejmě obhájil i její vytažení před vápno. Kadlec pak spíše měl jít ven, ale o závažném pochybení bych nemluvil. Tentokrát bych se tak spíš než na rozhodčí zaměřil na to, abychom byli schopni střílet góly ze hry i v zápasech, které se nevyvíjejí v náš prospěch. V Uherském Hradišti jsme na to měli celých 90 minut a nedokázali jsme to. Ze současné Slavie mám tak zatím pocit, že má skvělý potenciál, což se projeví, když se daří, ale že ještě potřebuje vyspět a získat vnitřní sílu, aby dokázala střílet góly se stejnou lehkostí i za nepříznivého stavu. Na Slovácku to byl každopádně pohledný zápas a bod odtud beru.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Aleš Mandous - 6 - Inkasovaná branka z úvodu zápasu vypadala jako velká Mandousova chyba, ale opakované záběry ukázaly, že došlo k teči. Neříkám, že se míč nedal zastavit, ale bylo to podle mě vyloženě o štěstí a náhodě. Umím si představit, že by takový gól dostal i světový brankář, a stejně tak si dovedu představit, že by ho šťastně chytil i průměrný ligista. Aleš nás výrazně podržel v 47. minutě, kdy v tutovce vychytal Trávníka. Dost se snažil i o vybíhání na míče za obranu a nakonec si s nimi poradil, i když někdy to bylo s rozpaky a nechybělo mnoho k lacinému gólu. Lepší šestka.

Lukáš Masopust - 5 - Snaha byla zjevná, ale výkon byl spíše průměrný. Masopust bojoval a makal, výrazněji se ale prosadit nedokázal. U inkasovaného gólu se vytáhl k Petrželovi, takže nedostoupení střelce jde za Schranzem.

Taras Kačaraba - 5 - Osobně nechápu opomenutí našeho dosud nejlepšího stopera Ousoua, pokud mu ve startu nezabránily zdravotní problémy. Vzadu jsme dost hořeli, ale je třeba dodat, že to z velké většiny šlo za mizerným Santosem. Kačaraba odehrál standard, ale i od něj bych si představoval víc.

Eduardo Santos - 2 - Zdálo se, že se lepší, avšak včerejším zápasem vyvrcholil Santosův nepovedený vstup do angažmá v sešívaném. Nevím, jestli je za tím přehnaná sebedůvěra, ale při pohledu zvenčí to skutečně vypadá, že Santos si troufá na složitější řešení, než na které v současnosti má. Výsledkem tak jsou opravdu velké chyby. Ještě nejméně bych mu vyčítal inkasovaný gól. kde nepříliš šikovně hlavičkoval do strany. To se ale stát může a Doski neměl mít před sebou takovou dálnici. Kiksy z úvodu druhého poločasu už jdou ale jednoznačně za Santosem a jeho následné stažení bylo logické.

David Jurásek - 6 - Jsem rád, že nyní dostává hodně prostoru po tom zvláštním úvodu sezony, kdy byl z mého pohledu částečně přehlížen. A podle mě to Jurásek týmu vrací. Je fotbalový, správně drzý a zároveň bojovný. Prostě krajní bek jako víno a při nedostatku levých beků klidně může být první volbou pro reprezentaci. Na Slovácku nezazářil nějakým gólem či asistencí, ale i tak patřil k lepším hráčům a byl vidět. Dobře hrál i směrem dozadu, kde si vybavuji jen jeden jeho trochu výraznější problém, který se ale zvládl zpacifikovat.

Ivan Schranz - 4 - Podle všeho to byl on, kdo nezachytil při úvodním nákopu náběh Doski, který následně vstřelil brzký gól. I směrem dopředu pak v mezihře patřil mezi méně výrazné hráče a jeho poločasové stažení dávalo smysl.

Tomáš Holeš - 6 - Troufnu si říct, že střed zálohy odehrál dobrý zápas, kdy hlavně v první půli diktoval tempo hry. Na Holešovi se mi líbilo, že se tentokrát více tlačil do koncovky, z čehož pramenila nebezpečná přízemní střela. Lepší šestka.

Petr Ševčík - 6 - I Ševčík odehrál podobně jako Holeš nadprůměrný zápas. Výborným centrem našel třeba Tecla, jehož gól bohužel neplatil pro ofsajd. Vůbec špatná nebyla ani Ševčíkova střela z úvodu zápasu. Lepší šestka.

Lukáš Provod - 7 - Provod hrál také dobře, byť v poli se mi Holeš se Ševčíkem líbili o kousek víc. Paradoxně z nich má ale nejvyšší známku Provod, protože proměněná penalta v těžký okamžik se prostě počítá. Sedm minus.

Peter Olayinka - 5 - Hodně průměrný výkon, ze kterého vybočovala jen hlavička v první půli, kterou z branky vykopával Kadlec. Podivné bylo i Olayinkovo rozčilování se na Juráska, když přitom přihrávku očividně zkazil právě Peter. I když má Olayinka pořád svůj přínos, tak v úvodu sezony k tahounům nepatří a jeho poměr cena/výkon za rok 2022 je podle mě nejhorší během jeho angažmá v Edenu.

Stanislav Tecl - 5 - Klobouk dolů za předchozí výkony, ale branku od Tecla potřebovala Slavia hlavně za stavu 0:1 nebo 1:1 na Slovácku. Ta od Standy přišla, ale z ofsajdu, který si mohl pohlídat. V úvodu druhé půle pak netrefil nelehký míč od Usora v dobré pozici. Jinak svůj čas na hřišti odmakal naplno. Každopádně alternativa na hrot útoku včera kvůli zraněním Sora a Jurečky chyběla.

Moses Usor - 5 - Jeho střídání proti zataženému soupeři dávalo smysl, ale po půli náš tlak přeci jen opadl a Usorovi se tentokrát výrazněji nedařilo. Více zaujal asi jen zajímavým centrem, který netrefil Tecl. Na druhou stranu ale odehrál poločas na půdě těžkého soupeře, který jsme o gól vyhráli, takže dávám průměrnou známku, byť s minusem.

Ondřej Lingr - 7 - Naši hru oživil mnohem více než Usor. Dostal se do několika dobrých šancí a po faulu na něj byla odpískána penalta. Jen je škoda, že nedokázal dát gól i ze hry. I když to neměl se zakončením ani jednou lehké, tak šance na to byly.

Ewerton a Christ Tiéhi nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

7. - Neděle 04. 09. 2022 19:00

Fortuna liga, 2022/2023
1 - 1
1 - 0
1.FC Slovácko
1.FC Slovácko

1. Doski

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

74. Lukáš Provod (pen)

Komentáře (69)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Karel13     před 22 dny 05.09.2022 17:30 |  
    12 0

    Řekl bych, že Holeš byl včera jednoznačně náš nejlepší hráč, takže hodnocení proti Provodovi je trochu mimo ...

  2. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    rybarmirek     před 22 dny 05.09.2022 17:57 |  
    5 1

    Hodnocení je podle mne víceméně dobré,jen bych asi také přidal Holesovi.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Quentin     před 22 dny 05.09.2022 18:07 |  
    11 3

    Mně teda přijde Zelinkovo vysvětlení Kadlecova faulu na Tecla úplně skandální. Kdyby řekl, že žádný kontakt neviděl a ani Franěk ho na nic neupozornil, pak OK. Ale že byl míč mimo hru, co to proboha je? A ano, patřím do skupiny těch, kteří Tecla v ofsajdu neviděli. A nejde o to, že to byl náš hráč. VAR má napravit zjevné pochybení a já tam bez kalibrované čáry žádné nevidím. Záběr kamery zkresluje. V minulosti se podobné hraniční zákroky jistě pouštěly, malé procento ve prospěch útočícího hráče. Nevidím jasný ofsajd = nepískám. Omlouvám se, ale to jsou přesně ty drobničky, které na konci sezóny budou rozhodovat. Na tu ruku ve vápně nemám názor, protože neznám letošní výklad pravidel. Zelinka ji viděl moc dobře.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Cedar     před 22 dny 06.09.2022 03:59 |  
      1 0

      Nevíme jaký záznam měl k dispozici VAR. Není kalibrovaná čára, ale mohli mít i jiné záběry. Za mě ofsajd ano.
      Ruka v pravidlech - nedávno se to měnilo, myslím že pokud je ruka v přirozeném pohybu, tak se nepíská. Tohle podle mě ale přirozený pohyb nebyl, jelikož hráč do balonu "plácnul", možná podvědomě, ale plácnul.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Cedar     před 22 dny 06.09.2022 04:00 |  
      2 0

      Nevíme jaký záznam měl k dispozici VAR. Není kalibrovaná čára, ale mohli mít i jiné záběry. Za mě ofsajd ano.
      Ruka v pravidlech - nedávno se to měnilo, myslím že pokud je ruka v přirozeném pohybu, tak se nepíská. Tohle podle mě ale přirozený pohyb nebyl, jelikož hráč do balonu "plácnul", možná podvědomě, ale plácnul.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    lemonade     před 22 dny 05.09.2022 18:28 |  
    1 0

    Přátelé, běžela tu někde soupiska Slavie pro Evropu? Nikde jsem neviděl, předem díky

    • Převzato z isport.cz

      Lantenac     před 22 dny 05.09.2022 18:37 |  
      3 0

      Zapsaní hráči Slavie na listu A

      Brankáři
      Aleš Mandous, Ondřej Kolář

      Obránci
      Aiham Ousou, Eduardo Santos, Oscar Dorley, Taras Kačaraba, David Jurásek, David Douděra

      Záložníci
      Christ Tiéhi, Tomáš Holeš, Lukáš Masopust , Petr Ševčík, Lukáš Provod, Ibrahim Traoré, Moses Usor, Ewerton, Ondřej Lingr, Peter Olayinka, Ivan Schranz

      Útočníci
      Stanislav Tecl , Yira Sor

      List B
      (počtově neomezený, může se doplňovat vždy před jednotlivými zápasy o hráče mladší 21 let, kteří v klubu působí nepřetržitě alespoň dva roky, nebo tři roky s maximálně jedním ročním hostováním)
      Brankáři
      Jan Sirotník, Adam Dvořák
      Obránci
      Ondřej Kričfaluši, Miloš Pudil
      Záložníci
      Matěj Jurásek, Martin Šubert
      Útočníci
      Adam Pudil, Erik Biegon

      Nezapsaní hráči z aktuálního kádru Slavie
      Brankáři
      Přemysl Kovář
      Obránci
      Jan Bořil, David Hovorka (oba dlouhodobě zranění)
      Záložníci
      Jakub Hromada, Marek Icha, Srdjan Plavšič
      Útočníci
      Václav Jurečka

      • Re: Převzato z isport.cz

        witty13     před 22 dny 05.09.2022 18:45 |  
        5 0

        Jurecky mimo evropu je skoda. Snad to neznamena, ze j na zbytek “podzimu” ze hry. Zdalo se mi ze do naseho systemu sedl jako “prdel na hrnec”.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    obiwan     před 22 dny 05.09.2022 18:39 |  
    2 0

    Já bych osobně přidal bod Holešovi a Ševčíkovi, oba byli velmi výrazní, chtěli míč a nehráli alibisticky...

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Lantenac     před 22 dny 05.09.2022 18:43 |  
      8 1

      Hra střední zálohy mi přišla nejlepší za dlouhou dobu, bohužel se to tentokrát nesešlo s kvalitními výkony křídel. Zejména Peter neudělal dobře skoro nic.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Ragnarok     před 22 dny 05.09.2022 20:01 |  
        5 1

        Petr Ševčík předvádí skvělé výkony, je to díky tomu, že je už delší dobu zdravý. Že je to špičkový fotbalista víme všichni. Tomáš Holeš si zase drží obdivuhodnou konzistenci, tak kvalitní výkony takhle dlouho jsou v našich podmínkách unikát.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          obiwan     před 22 dny 05.09.2022 20:16 |  
          1 0

          Já bych jen dodal, že Holeš se zlepšuje...první utkání kazil, zpomaloval hru, občas špatné zpracování, teď je ale lepší každým zápasem. A Ševčík přesně, je zdravý a jde nahoru...

  6. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Marek3     před 22 dny 05.09.2022 18:53 |  
    8 3

    Za mne Sevcik a Provod za 5 - 6 duvodu nedostatku kreativity v utocne fazi. Hrali solidne - Provod promenil penaltu a Sevcik nadherne vybidl Tecla ke skorovani. Bohuzel kreativity tam bylo malo a vice mene zadny znich neznamenal vesti nebezpeci pro souperovu branku. Zadny z techto hracu se nedostal do nebezpecne nebo golove situace a nezaregistrova sem snad jediny strelecky pokus od Proviho (Seva mel snad jednu takovou nepovedenou smudlu). To za mne nestaci a nedal bych vesti znamku nez prumernou . Zatimco oba jsou kvalitni 'dynama' naseho celku a i vcera udavali vyborne tempo, tak bohuzel my od techto postu potrebujeme vice podpory utoku a tvoreni situaci ktere vedou k precisleni soupere a golovym prilezitostem.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    japhy     před 22 dny 05.09.2022 19:02 |  
    6 4

    V pohodě, díky za hodnocení.
    Jen si neodpustím. Kdo na základě neprůkazného záběru hovoří o jasném Teclově ofsajdu, lže sám sobě. Stejně tak se prostě nemůžu ztotožnit s vysvětlením nefaulu Kadlece, a to i kdybych přimouřil obě oči.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      rakusan     před 22 dny 05.09.2022 22:35 |  
      2 4

      Ano, klidně si budu lhát sám sobě, ale průkazný ofsajd to rozhodně nebyl !!! Tak mělo platit rozhodnutí pomezního jako před týdnem. Podle mne to ofsajd tedy spíš nebyl. Pozor na perspektivu. A co komise rozhodčích - raději drží hubu, protože toto faux pas nelze okecat.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Gordo     před 22 dny 05.09.2022 20:12 |  
    3 12

    Asi to nepatří k hodnocení ale když vidím jak se Slovácko lině plazilo proti Plzni a jak makalo proti nám.....

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Fanlan1     před 22 dny 05.09.2022 20:22 |  
      2 5

      To máš pravdu,proti nám se chce na nás každý vytáhnout.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Myšák     před 22 dny 05.09.2022 21:19 |  
        2 0

        No, vždyť jsme taky SLAVIA!

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        cunak     před 22 dny 06.09.2022 04:41 |  
        0 1

        Třeba Teplice...

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        cunak     před 22 dny 06.09.2022 04:41 |  
        0 2

        Třeba Teplice...

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      mig52     před 22 dny 06.09.2022 06:30 |  
      4 3

      Kurwa, nebulme zase. Toto tady někdo píše pořád. Slovácko to vypustilo, totéž Baník, Boleslav atd. Je to k nakrknutí, ale podívej, jak na rozdíl od nás umí prádelna otáčet zápasy nebo rozhodnout utkání z jediné střely. Ale jejich obrana nedělá Santosoviny!!! Prostě dostali gól v první minutě, pak byli herně v převaze, ale otevřeli to a schytali další. Prostě toto prádelna zatím umí, no!

  9. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Leksel     před 22 dny 05.09.2022 21:15 |  
    7 3

    U Olayinky mám za 4, pro mě byl až na tu hlavičku a vzteklý rozčilování u postranní čáry neviditelný.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Radovan62 (přítel SN)     před 22 dny 05.09.2022 21:17 |  
    6 10

    Asi to nepatří k hodnocení,ale.... pusté si poslední větu v dnešním 1 díle.1oddělení....Větrný je možná dobrý herec ale je sparťanský hovado

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      pehacko     před 22 dny 05.09.2022 21:19 |  
      8 10

      Je to rudy nacek… a v posledni dobe i jako herec dost z formy. Vsechno prehrava a tvari se u toho, ze sezral Šalamounovo hovno

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Mike     před 22 dny 05.09.2022 21:36 |  
        13 2

        Já to beru jako výbornou nadsázku. Snad se nebudeme tady rozčilovat nad nějakou hláškou ze seriálu.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Radovan62 (přítel SN)     před 22 dny 05.09.2022 21:41 |  
          6 12

          Já to beru jako urážku VŠECH slávistů!!!!

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            spravnej_jezedak     před 22 dny 06.09.2022 07:10 |  
            7 1

            Chce to brat trosku s nadhledem.. kdyby ta hlaska byla proti spartanum, tak se ji taky zasmeju.. navic mi to prijde tak bezvyznamny, ze to ani nestoji za to se urazet…

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              Leksel     před 21 dny 06.09.2022 12:35 |  
              0 0

              Asi tak, v duchu hesla "Mě může urazit jen inteligent." :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Pedro50     před 22 dny 05.09.2022 23:10 |  
      4 3

      Tak ono těm rudejm kuzim teď nic jiného nezbývá než takový trapný hlášky.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Nosorozec     před 22 dny 06.09.2022 00:19 |  
        2 1

        A co tam bylo za hlášku? Já se na ten seriál nedívám, takže nevím, co tam řekl

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          mig52     před 22 dny 06.09.2022 06:22 |  
          0 2

          Něco v tom smyslu, že je neštěstí, když je nějaké policejní zvíře neschopné a navíc je to Slávista.

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            Nosorozec     před 22 dny 06.09.2022 09:06 |  
            10 0

            Aha. Pokud tohle někoho uráží, tak je snowflake jak vyšitej. Hecování k rivalitě mezi Slavií a Spartou prostě patří.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Pedro50     před 21 dny 06.09.2022 12:02 |  
          1 0

          Řekl že nejhorší je když je blbec a ještě k tomu slávista

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            wimpy     před 21 dny 06.09.2022 12:05 |  
            9 0

            To má v zásadě pravdu. Když je blbec sparťan, tak s tím se tak nějak počítá, ale řekněme si popravdě, že nás blbci ve vlastních řadách tak nějak překvapěj. :-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              Karel13     před 21 dny 06.09.2022 13:03 |  
              1 0

              Máš sice pravdu, ale jak pozoruji, tak v poslední době mě překvapují čím dál tím míň ...

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      mig52     před 22 dny 06.09.2022 06:16 |  
      3 12

      Podívej, na druhou stranu je krásné, jak je pan Odpad Ave Vetchý frustrovaný a iritovaný z výkonů rezavé sparty, že takto hluboko klesl. Jak rudoši nejsou schopni nic udělat za poslední roky se svou křápanou, on se za celou profesionální kariéru nebyl schopen naučit sykavky a tak nám docela pošišlává, byť hraje "obštojnĕ". Nevím, zda š tím ješte čoši udělá. Ale asi to natáčí rudá banda, protoze jinak by to scénárista, režisér či producent zatrhli a nechali vystřihnout. Je fakt, že nasrat nás se mu asi povedlo, ale nevadí, ona ta karma je neúprosná a na každé prase se voda lehce uvaří.


      Komentář byl uživatelem upraven (06.09.2022 06:19) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        japhy     před 22 dny 06.09.2022 08:35 |  
        9 3

        Tvl, migu, už tě delší dobu sleduju, tobě normálně jebe.
        Předpokládám, že víš, že to neřekl on, ale jeho postava, navíc v komediálním závěru. Jo, mohl to do scénáře protlačit sám, to ale určitě nevíš a já nepředpokládám. Plus mě to přijde jako vtipná narážka, když se o něm všeobecně ví, že je sparťan.
        Mě to teda pobavilo královsky, člověk by si měl umět dělat prdel i sám ze sebe a nebrat se tak vážně.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          mig52     před 22 dny 06.09.2022 08:45 |  
          4 9

          Nevěřím tomu, že to bylo ve scénáři, on si to tam prosadil nejen proto, aby zesměšnil policejního šéfa, ale slávistickou obec. To jednak. Druhak, tímto výrokem si udělal srandu sám ze sebe? V čem? To mám dojem, že jebe spíše tobě. Jinak obava o mé duševní zdraví mne potěšila, můžeš být kliden, po této stránce jsem ok.


          Komentář byl uživatelem upraven (06.09.2022 08:46) . Zobrazit původní komentář

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            japhy     před 22 dny 06.09.2022 09:05 |  
            5 2

            Srandu ze sebe ne on, ale my, dotčení. Logicky.
            Za mě - koho to nasere, dobře mu tak :)
            Počítám, že kdyby to bylo proti Popelářům, tak se řehtáš na celý kolo, co? Anebo by tě to taky pobuřovalo, stejně jako např. vtipy o blondýnách?
            Jinak jsem rád, že prospíváš dobře, odsud přes celou republiku se zdálo, že trpíš stihomamem.

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              mig52     před 22 dny 06.09.2022 09:13 |  
              2 3

              Nevím, co je stihomam, a do tlustých lékařských knih se mně nechce. Třeba ho fakt mám, tak nechci být nervózní, stačí, že mi nervy v poslední době cuchá Santos. :)))

              • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                japhy     před 22 dny 06.09.2022 09:27 |  
                0 0

                :)

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Radovan62 (přítel SN)     před 22 dny 06.09.2022 09:22 |  
          3 4

          Vtipnou narážku můžu říkat slávistovi ,ale nevyužívat že jsem herec a říkat to v televizi

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            japhy     před 22 dny 06.09.2022 09:33 |  
            6 2

            Tak to jóóó. Odteď bude zákaz legrace v TV, aby to někoho neurazilo. Co mi to jen připomíná...

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              Radovan62 (přítel SN)     před 21 dny 06.09.2022 13:33 |  
              1 1

              To je.ten rozdíl já to beru jako sviňárnu,ty to bereš jako srandu

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      houston (přítel SN)     před 22 dny 06.09.2022 09:25 |  
      1 1

      Před lety jsem zahlédl v nějakém seriálu o policajtech v jejich kanclu rudobídnou fangli a to byl poslední okamžik, kdy jsem to viděl. To nové je jeho pokračování ?

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        wimpy     před 21 dny 06.09.2022 11:28 |  
        5 0

        Ta fangle to trochu kazí. Asi jako když Ladislav Potměšil jako Venca Novák v seriálu Hospoda prohlásil "Tohle je sparťanská hospoda!" To holt byly devadesátky, fízlové a hospodští povaleči se lepili k úspěšným a to tehdy povidloví čerti byli. Tak ať maj aspoň na co vzpomínat. :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          vlk30 (přítel SN)     před 21 dny 06.09.2022 13:07 |  
          1 0

          Je fakt, že poslední léta jsou dost v kanálech, nebo nechodím na správná místa. Jinak mezi mladými pokud se tedy vůbec zajímají o fotbal je na tom Slavia údajně nejlépe z kaprligy.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          SKSKali     před 21 dny 06.09.2022 13:19 |  
          1 0

          Copa to, já si všiml teprve minulý týden v seriálu "Hospoda" , v díle "Strýček", že tam v těch poličkách za Kanyzou je opravdu vlaječka, nebo nějaká standarta Sparty.
          Jinak tohle beru s nadhledem jako klasické pošťuchování. Případy mám jako serial rád, a to navážení do Slavie tam bylo v obou předchozích serií.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      mis3     před 21 dny 06.09.2022 11:11 |  
      10 0

      Strašná blbost. Herci hrají podle scénáře. Autor je bývalý policista a rudej, pro kterého je tohle autobiografická postava. Tam můžeš nadávat.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      vlk30 (přítel SN)     před 21 dny 06.09.2022 13:04 |  
      1 0

      Ať je to jak chce tak za to nemůže jen Vetchy ten konec byl hodně ubohý, takhle by se to u Šípa nikdy neřeklo, prsty v tom má režisér a spol. pokud si na tom honí péra tak jsou to ještě větší debilove než jsem si myslel. Jinak ten seriál je dobrej a ta vlajka mě tam zase tolik netrápí to i chápu.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 22 dny 06.09.2022 09:02 |  
    14 0

    Dobré ráno přeji Vám všem, samozřejmě u dobré kávy.
    Dneska bude svítit sluníčko a na chaloupce pod Šumavou bude snad také dobře.
    Hodnocení přítele Alanora beru v kontextu odehraného zápasu jako dobré a snad jen Holeše bych ocenil lepší známkou.
    Velmi varovné je zatím působení Santose (a to jsem si ho přál), pro mě zatím zklamání a na rozdíl od trenéra bych ho přestal chválit.
    Některým hráčům ten zápas opravdu moc nevyšel.
    Schranz, Usor, Tecl a Olayinka byli pod průměrem dost.
    Jak správně řekl Lukáš Provod, začátek byl fatální průser a Slovácko to pak zavřelo.
    Takže s pokorou díky za bod.
    Ostatní atributy zápasu včetně výkonu sudího Zelinky a chudého duchem Fraňka radši snad ani......
    Jen mě zaráží ta demagogická tvrzení o nastřelení vlastní ruky. To je už opravdu malér.
    A hodnocení Zelinky v dnešním ISpartu to jen potvrzuje.
    Rozdali jsme si to se Slováckem na férovku a pro oba mančafty to má jeden velký přínos.
    Budeme takhle makat i v Turecku, protože budeme rozehraný a trošku i naštvaný.
    Slovácko to bude mít to samé.
    O Plzni se nebavím. Nechci.
    Držme klukům v Turecku palce a to je asi to, oč tu teď běží.
    Doufal jsem v rychlejší uzdravení Václava Jurečky, ale na druhé straně chápu, že zdravý hráč má větší cenu.
    U Jirky Sora tomu moc nerozumím a když nevím, tak radši budu mlčet.
    Tak asi tak přátelé.
    Sokrates55

  12. Jirka Sor

    mig52     před 22 dny 06.09.2022 09:18 |  
    3 4

    Zdravím Sokrate. Mezi řádky posledního odstavce čtu, že to v sobě hodně dusíš. Nechceš přece jen upustit páru a napsat, co ......??

  13. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    p!erreCORE     před 22 dny 06.09.2022 09:36 |  
    2 15

    Hodnocení: Ondra Vetchý - 9

    Jeden z posledních charakterních herců ze starší generace, mám ho rád.

    A před asi dvaceti lety jsem četl v novinách, že viděl na ulici chlápka,jak byl hrubej na ženu, tak chlápka seřezal a šel dál.. tím u mně stoupnul i jako člověk.

    To je další věc, je to korba a fešák!

    A ze je spartan? Každý máme své mouchy..


    Komentář byl uživatelem upraven (06.09.2022 09:36) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Pedro50     před 21 dny 06.09.2022 12:08 |  
      5 3

      Vetchý je určitě z těch lepších herců, nemám problém s tím že fandí AVE . Mám problém s tím, že klade rovnítko mezi blbec a slávista. Tím netvrdím že i mezi slavisty není dosti blbců, napadá mě třeba starosta Novotný...

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        japhy     před 21 dny 06.09.2022 14:10 |  
        1 2

        Že jsem tak smělý (kde je vůbec sakra smely?), kde Vetchý klade rovnítko mezi blbec a slávista? Když už chci bejt nasranej, tak si o tom něco zjistím, aby ta nasranost nepřišla vniveč.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          oboj     před 21 dny 06.09.2022 20:12 |  
          0 0

          Myslím, že už je jen na Twitteru.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Pedro50     před 21 dny 06.09.2022 22:01 |  
          1 0

          Tak stačí se podívat na inkriminovanou scénu. A nenasralo mě to, ale zarazilo, myslím, že Vetchý má na víc.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      wimpy     před 21 dny 06.09.2022 12:13 |  
      4 1

      Navíc jak správně napsal mis3, vnímáte všichni, že je to herec a hrál roli? Že ve skutečnosti není policajt a nic nevyšetřuje? :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        obiwan     před 21 dny 06.09.2022 17:41 |  
        1 0

        Na druhou stranu tipl bych si, že tu repliku mu tam asi scénárista nenapsal...

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          wimpy     před 21 dny 06.09.2022 18:08 |  
          4 1

          Scénář spolupsal ten fízl, rudá bukvice, kterého Vetchý hraje, takže bych si tipl, že to byla jeho práce.

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            obiwan     před 21 dny 06.09.2022 21:34 |  
            0 0

            Tak pravdu se asi nedozvíme, já mám jinak Vetchýho rád...ale radost mi neudělalo...

  14. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    lantsmit     před 22 dny 06.09.2022 10:31 |  
    5 3

    iSport index:
    Provod - 7,69
    Ševčík - 7,66
    Maso - 7,34
    Lingr - 6,58
    Kačaraba - 6,08
    Holeš - 5,38
    Tecl - 4,67
    ...
    Schranz - 3,59
    Jurásek - 3,09

    Můžeme k tomu mít spoustu výhrad, stejně jako k jakýkoli jiný metrice, ale o něčem to zcela jistě vypovídá. Hodnocení Masa byl za mě úlet i bez těchhle dat. Dozadu byl v pohodě, dopředu neúnavně podporoval, s odehranými minutami postupně přichází i přesnost a jistota. Centr Teclovi do gólovky byl doslova dechberoucí.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      belmis (přítel SN)     před 21 dny 06.09.2022 16:24 |  
      2 0

      A Jurásek?

  15. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Pedro50     před 21 dny 06.09.2022 12:04 |  
    5 0

    My jsme určitě mohli hrát líp, ale zároveň nás obrali o penaltu a měli jsme kliku, že Slovácko nedalo.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Taky     před 21 dny 06.09.2022 12:42 |  
    4 2

    Mandous měl (a my, Slavia, s ním) obrovské štěstí, že promáchnul míč rukou při jednom riskantním vyběhnutí, to byl možná klíčovej moment utkání.

    Masopust byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti. Svoje si odjezdil, luxusní centr na Tecla a měl i několik povedených fintiček i za nepříznivého stavu, škoda, že to přetloukla kontrovezní rozhodnutí rozhodčích.

    Lingr 8, možná i 9.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      lantsmit     před 21 dny 06.09.2022 13:00 |  
      3 3

      Lingr mi dělá obrovskou radost od té doby, co se už napevno - jak se zdá - usadil v útoku/podhrotu. V záloze ani na křídlo prosím už ne-e...

  17. Já už tomu vůbec nerozumím.

    Wulfstan (přítel SN)     před 19 dny 08.09.2022 11:35 |  
    2 0

    Proč se v článku o hodnocení hráčů Slavie řeší nějakej herec? Já na televizi nekoukám, ať si tam pindá co chce, mně je to srdečně u pr...