Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

Slavia sice neoslnila, po delší době ale vyhrála náročnější venkovní zápas. Situace v tabulce se ale bohužel nevyvíjí dobře.

Trochu jsem doufal, že drtivá výhra v derby nám dodá sebevědomí a konečně předvedeme zajímavý výkon i ve venkovním evropském utkání. Od samého začátku ale byl opět vidět znatelný rozdíl oproti domácím zápasům v Edenu. Slavia byla hodně nepřesná a její výkon byl těžce průměrný. Domácí sice nejsou takovým otloukánkem skupiny, jak se čekalo, ale i tak mají zřejmé výkonnostní limity, takže se hrál vyrovnaný a na skupinu evropského poháru podprůměrný fotbal.

Cením si tak alespoň urvaného vítězství ve vyrovnaném zápase. Po kratší dobré pasáži Slavie rozhodl v 75. minutě Lingr. Naopak závěr byl z naší strany slabý a v dlouhém nastavení jsme si pasivní hrou koledovali o vyrovnání. Podržel nás Kolář, u kterého to vypadá, že je snad konečně zpět. Přiznám se, že už bych tomu po několika pokusech loni a trochu rezignovaném přístupu příliš nevěřil, o to větší mi ale jeho forma dělá radost!

Co se týče radosti z urvaného vítězství, tak ta je bohužel značně snížena výsledkem druhého zápasu. Naše šance na postup se jím výrazně snížily a přiznávám se, že jsem v tomto směru skeptický. O domácí výhru proti Sivassporu se nebojím, ale nevěřím, že Kluž doma neporazí Ballkani, které včerejší porážkou ztratilo šanci na postup. Nicméně hotovo ještě není a je třeba bojovat do konce. Třeba se ke Slavii otočí štěstí čelem a Kluž poslední krok doma udělat nezvládne.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Ondřej Kolář - 8 - Nejlepší hráč zápasu. Připsal si tři velmi dobré zákroky, mezi nimiž vynikl hlavně ten druhý při nechtěném lobu Berishy. Tam Kolář rozdílovým zákrokem chytil gól. Jinak v první půli jednou rozehrál špatně středem, ale nebylo to nic fatálního. Jak už jsem psal v úvodu, tak jsem velmi rád, že je podle všeho zpět. Musí to sice ještě potvrzovat delší čas, ale Slavia silnou jedničku potřebuje a Kolář si nezaslouží, aby mu kariéru zcela zničil odporný zákrok Roofea.

Lukáš Masopust - 5 - Zapadl do průměrného výkonu a ani při svých zkušenostech nepatřil k výraznějším hráčům jako v derby. V 90. minutě hrubě chyboval, když neodhadl nákop. Může děkovat Kolářovi, že z toho nebyl gól. Horší pětka.

Aiham Ousou - 5 - Víceméně standardní výkon. Zápas zvládl, ale Ballkani nepředvedlo nějak výrazně dobrý výkon a výrazněji Ousoua neprověřilo.

Taras Kačaraba - 6 - Hrál dobře a vyhrával hlavy i souboje. Přesto mě překvapilo, že trenér prohlásil, že šlo možná o nejlepší výkon Kačaraby ve Slavii. To mi upřímně nepřišlo. Třeba těžký zápas v Berlíně zvládl podle mě ještě lépe, stejně tak se mu povedlo dvoje domácí derby.

David Jurásek - 6 - Asistoval na gól, dobře střílel z přímého kopu a jednou vyslal balónem za obranu do šance Sora. Takže nadprůměrnou známku si zaslouží. Centry se mu ale tentokrát nedařily tak dobře, jak je u něj zvykem.

David Douděra - 5 - V úvodu šel riskantně do odraženého míče ve vápně, ale zasáhl dobře a penalta to nebyla. Fanoušci soupeře pak na něj celý zápas pískali a je otázkou, jak se to podepsalo na jeho výkonu. Ten byl průměrný a výrazněji Douděra vidět nebyl. Snad jen při centru v první půli, kdy se do šance dostal Olayinka.

Christ Tiéhi - 4 - Nesmyslně si hrál s míčem ve vápně, ztratil ho a byla z toho první šance zápasu. V něm se Tiéhimu příliš nedařilo a je zjevné, že v současné chvíli má horší formu než Hromada. Připsal si ještě žlutou kartu a jednu slušnou střelu ze střední vzdálenosti. Jeho střídání bylo logickým krokem vzhledem ke žluté kartě i nutnosti vstřelit branku.

Oscar Dorley - 5 - Podobně jako v derby se snažil zrychlovat hru, ale k ničemu výraznějšímu se nedostal a nepřesností bylo v naší hře až až. 

Ondřej Lingr - 6 - V poli byl nevýrazný podobně jako zbytek mužstva. Ukázal ale svůj zabijácký instinkt, když vstřelil rozhodující branku. Místo si našel výborně, do hlavičky se dobře položil a i trochu se štěstím dostal míč do sítě.

Peter Olayinka - 5 - Upřímně, takové šance, do jaké se dostal v 16. minutě, musí proměňovat. Zbytek zápasu odpracoval, ale nic výrazně nadstandardního nepředvedl.

Yira Sor - 4 - Je pravda, že už na hřišti nebyl jen do počtu jako na Dukle. Párkrát se dostal do náběhu a měl dva náznaky šancí. Při prvním se ukopl, paradoxně tím ale posunul míč ideálně na Olayinku. Při střele z úhlu pak střílel vedle. Jinak se neprosazoval a jeho výkon hodnotím jako lehce podprůměrný.

Ewerton - 5 - Naši hru u vápna oživil, přesto zatím u gólových šancí není. Jednou se výborně prosmýkl u lajny do vápna, ale čekal, až byl míč zblokován jen na roh. Důrazné pokárání si zaslouží za vypuštěné bránění u rohu na začátku nastavení.

Moses Usor - 5 - Před naším gólem pěkně vrátil míč do vápna. Jinak zaujal hlavně drsným zákrokem na soupeře, i když šlo o smolnou a nechtěnou situaci.

Stanislav Tecl není hodnocen, protože hrál příliš krátce.

5. - Čtvrtek 27. 10. 2022 21:00

Evropská konferenční liga, 2022/2023
0 - 1
0 - 0
FC Ballkani
FC Ballkani

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

75. Ondřej Lingr

Komentáře (39)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

    Do_it     před měsícem 28.10.2022 23:19 |  
    5 9

    Ty hodnoceni zacinaj byt hodne olol. My vyhrajem hodne tezky zapas s hodne tezkym nevyzkousenym souperem a znamky jsou jako po remize v jablonci :).

    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

      MarekB98     před měsícem 28.10.2022 23:27 |  
      3 8

      Respekt by měl být ke každému soupeři, ale při vší úctě k Ballkani, to by neměla být meta, se kterou by se Slavia měla dlouhodobě měřit.

      • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

        Do_it     před měsícem 28.10.2022 23:28 |  
        7 1

        Nerikam ze byli silnejsi tym, ale tezsi.

        • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

          MarekB98     před měsícem 28.10.2022 23:29 |  
          3 2

          Ano, těžší než Jablonec, s tím se asi dá souhlasit.

      • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

        mig52     před měsícem 29.10.2022 07:18 |  
        11 5

        Njn., příteli, ale ono je, bohužel, skutečností, jak zmínil i David Ocetník v posledním podcastu, že máme nejslabší tým za poslední roky. A těžko s ním nesouhlasit, byť se to těžko zkousává a mnozí si to nechtějí přiznat. I proto ten rozdíl mezi námi a přilosovanými týmy není tak výrazný, jak se čekalo. Většina tu tipovala, že uhrajeme 15-18 bodů, někteří podotýkali v suchém triku.... .

        • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

          MarekB98     před měsícem 29.10.2022 11:52 |  
          3 2

          Já s tebou souhlasím. Opět. Všiml jsem si, že tu dostáváš někdy mínusy pro nic za nic, ale většinou máš rozumný pohled na věc.

          • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

            MarekB98     před měsícem 30.10.2022 11:40 |  
            1 1

            Mimochodem, už jsem poznal, že kritika se tady moc nenosí. :)

  2. Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

    rak (přítel SN)     před měsícem 28.10.2022 23:26 |  
    12 0

    Nevím, žádný zázračný výkon to nebyl, ale nesouhlasím tentokrát s quelharem ("po špatném výkonu") a tady bych známky také trošku zvýšil. Kačaraba se mně líbil dost, i když se dá spekulovat, jestli to byl jeho nejlepší výkon ve Slávii. Pomohl i Ewerton. Také se mně nelíbil ten závěr, zalezli jsme moc. Nicméně souhlasím s Jindrou, že to mužstvo nemá žádné jméno (pod tím dojmem i hodnocení, díváme se na ně s velkým despektem), ale je fotbalové. Podle mně je lepší než Kluž i Sivasspor, ale chybí jim zkušenosti. Proto asi také nezvládli závěr doma s Kluží a prohráli doma s Turky (tam ale vyhráli). No ještě uvidíme, jestli nám pomohou nebo ne. Motivaci nemají velkou, ale nějaká je, peníze a nebýt poslední. Kluž mně přijde nejhorší, ale je to tým, který nám extrémně nesedí. Nicméně nějaké body s nimi jsme urvat měli. Nejhorší ale byla ztráta v Turecku, protože tam jsme na to jednoznačně měli a proto také hned potom přišla i negativní reakce JT.

    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

      Lunaris     před měsícem 29.10.2022 00:05 |  
      5 0

      Taky to vidím tak, že Kluž je fakt slabá, ale je to naprosto nevyhovující match-up pro nás. Proto celkem věřím, že nemusí doma Ballkani porazit. Tady se pořád z Ballkani dělají nazdárci, ale jejich bilance s Kluží a Sivasporem je ok. Snad se budou chtít rozloučit důstojně a neprohrát. Limity mají, ale, pominu-li terén, k nepřesnostem nás donutili místy nechutným represinkem. Oba týmy byly silnější v napadání, takže ihned po zisku zase ztratily, a proto zápas vypadal, jak vypadal.


      Komentář byl uživatelem upraven (29.10.2022 00:05) . Zobrazit původní komentář

  3. Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

    IJS     před měsícem 28.10.2022 23:48 |  
    14 2

    Zdravím Alanore a hned musím napsat, že se mi Tvoje hodnocení ( a to jak známkové tak i slovní ) zdá příliš přísné! Vyhráli jsme venku, v evropském poháru a v situaci, kdy jsme vyhrát museli! To není nejlepší výchozí pozice do zápasu. Přesto to kluci zlomili a ten potřebný a "ušmudlaný" gól tam dotlačili. Jediné, za co bych je kritizoval, bylo závěrečných 20 minut, kdy jsme se nepochopitelně zatáhli až před vápno a jen odkopávali. To je hra kterou neumíme a snad ani nechceme hrát. Tam se projevily obranné nedostatky Ewertona, Usora a i Standy. To jsou hráči jen dopředu! No nic. Nulu jsme udrželi a to je důležité. Domnívám se , že výkony obou stoperů i Juráska byly nadprůměrné. Naopak vyhořel podle očekávání Sor. Tedy z mého pohledu. Trenér ho po zápase chválil...

    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

      mig52     před měsícem 29.10.2022 07:09 |  
      7 1

      Nedovolím si hodnotit, jen bych zdůraznil Cygnovu zmínku o tom, že jsme hráli čtvrtý zápas za tucet dnů. A další nálož nás čeká u vačnatců. Za mne respekt, zvláště při té lazaretní skutečnosti. Samozřejmě těžko se zkousávají prohry s Kluží, to se nemělo stát. Když si uvědomíme, že stačil bod u nás a měli jsme to ve vlastních rukou...

  4. Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

    Slávista 51     před měsícem 29.10.2022 00:26 |  
    2 0

    A hlasovalo kolik lidí ?
    Minule to tam bylo.

  5. Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

    Cygnus     před měsícem 29.10.2022 02:34 |  
    17 1

    Za mne si Ousou a Kačaraba určitě zaslouží vyšší ohodnocení - stejně jako Kolář, který provedl zákroky extra třídy. Jestliže Ondra dostal proti bezzubé Spartě za svůj výkon sedmičku, tak tentokrát si jednoznačně zasloužil více než ten jeden bod extra.

    Rozdíl mezi Tiehym a Ousouem jen jeden jediný bod? Christ který přitom odehrál špatný zápas oproti Aihamovi? Ewerton, a hlavně Oscar jen za 5? Ohodnocení Sportu který dával vyšší známky se mi zdá více odpovídající a více spravedlivý.

    Nepodceňujme tento zápas, soupeř byl houževnatý. Za posledních 12 dnů (!) jsme hráli čtyři zápasy, s výsledkem 4 výhry, maximem 12 bodů, skóre 11 - 1, přičemž jediná branka proti padla z penalty. Ja osobně říkám, díky!

    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

      Slávista 51     před měsícem 29.10.2022 09:05 |  
      3 1

      Ano, Kolář podhodnocen.

  6. Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

    houston (přítel SN)     před měsícem 29.10.2022 08:59 |  
    9 17

    Celkem mě zaskočila slova JiT po zápase. Kolář vynikající, Kačarabův nej výkon v klubu, Lingr výborný a Sor je zpátky v laufu. Zatímco u Koláře s tím beze slova souhlasím, tak s dalšími třemi ne. Kačaraba dobrý, ale nic víc, Lingr za gól plus, ale hra nic moc a u Sora je hodnocení přehnaný už moc. A celkově ? Vždyť jsme porazili balkánce o jeden mizerný gól, což by nám v nedávnu připadalo strašně málo. My už jsme se ani nezastavili, my už couváme. Bacha, kam až...


    Komentář byl uživatelem upraven (29.10.2022 09:00) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

      lantsmit     před měsícem 29.10.2022 10:11 |  
      14 5

      Je vážně zarážející, jak zvláštně je ten náš ne zas až tak složitej fotbal vnímán. Kolik lidí má pořád problém vidět, co se děje na trávníku, jak si překládat namnoze psychologická a/nebo PR vyjádření JiT. Náš výkon byl běžecky, soubojově i Lingrovou kvalitou ve vápně o dost jinde než u těch trápení v předchozí části podzimu, ať už v lize, nebo pohárech. Proto bylo daleko, ale daleko pravděpodobnější, že toho góla dáme (narozdíl od Kluže apod.) a taky jsme ho zaslouženě dali. Závěr jde na vrub nekvality, běžecký i soubojový, která po vystřídání na hřiště přišla. A samozřejmě taky kvality Balkanni, který se vrhlo do útoku, vcelku kvalitního, to už ukázali u nás. Kačaraba byl zcela dominantní, dozadu i dopředu. Sor byl pochválenej “jenom” za určitý zlepšení oproti dosavadní bídě. Pokud budeme hrát dál alespoň tak jako v Balkanni (běžecky a soubojově), tak nebudu mít o ligu starost. A v EKL taky pořád věřím v postup.


      Komentář byl uživatelem upraven (29.10.2022 10:15) . Zobrazit původní komentář

      • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

        Cygnus     před měsícem 29.10.2022 10:56 |  
        3 1

        Za tento věcný a správný postřeh máš můj velký plus.

      • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

        SLAVIESTA     před měsícem 29.10.2022 11:09 |  
        2 10

        Pozor aby Ti nespadly růžové brýle, mohl by ses leknout!

        • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

          Cygnus     před měsícem 29.10.2022 11:20 |  
          4 1

          Růžové brýle? Spíš realista.

        • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

          torn     před měsícem 29.10.2022 23:07 |  
          0 0

          Nechceš mi třeba říct, s čím s ním nesouhlasíš? Abych se přiznal, přijde mi, že jde o střízlivé zhodnocení.

      • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

        houston (přítel SN)     před měsícem 29.10.2022 12:19 |  
        7 9

        Díky za reakci a teď moje. Pokud to někomu jako velký ústup z pozic dobitých v pohárech nepřipadá, tak čekáme od pracujícího vedení každý něco jinýho. Dosti lidem stačí řeči o tom, že každý rok nevyjde ani např. Arsenalu, a že se to časem vrátí do těch správných kolejí. Já si myslím, že je to málo a současný stav je ani ne přešlapováním na místě, ale couváním, hlavně v Evropě, ale a to je smutnější, i v lize. Ani v tý už nás i průměrný celky nepovažují za top tým a trápíme se i s nimi. A když na pochvalu od trenéra stačí i výše udělená 4 v hodnocení Alanora, tak holt jo. A dál zmiňuješ nekvalitu náhradníků, ale my máme ve stavu hráče, kteří hrají slušně po hostovačkách a za který jsme dali krvavý peníze, zatímco ta zkurvená Plzeň posbírala zadarmo co bylo k mání a jde to i jim. Máme Filu, měli jsme např. Matouška. Konkrétně u něj by mě moc zajímala ekonomika jeho bytí u nás. Tak čao, větší odborníci a hlavně věční optimisté...

        • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

          lantsmit     před měsícem 29.10.2022 13:46 |  
          3 6

          Ústup z pozic proběhl zcela bez debat, ale to už dřív. Naše reakce na to mohly být různé. Já jsem rád, že přes některá špatná rozhodnutí jsme se relativně pořád ještě rychle dokázali vrátit k základům, na kterých byly ty naše dřívější pozice vystavěny. Odstřihnutí Houšťových “dětí” Tecla s Ibrou + nutnost ukázat na kvalitu, perspektivu a obnovení hodnoty Koláře, tohle dohromady vytvořilo podmínky pro lepší organizaci hry, běžeckou, soubojovou a tím pádem často i herní dominanci, včetně potřebné kvality ve vápně. Zatím jen v lize a EKL, časem třeba znovu aspoň v EL


          Komentář byl uživatelem upraven (29.10.2022 13:48) . Zobrazit původní komentář

          • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

            Wulfstan (přítel SN)     před měsícem 29.10.2022 14:30 |  
            6 1

            "Odstřihnutí Houšťových “dětí” Tecla s Ibrou" :-)))))

            Ty jsi ale strašnej jantar.

            • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

              torn     před měsícem 29.10.2022 23:04 |  
              1 1

              Jako vyjádření mi to zvláštní přijde. Ale trochu nesouhlasím s tvým přístupem k některým uživatelům.
              Když budeš pročítat příspěvky, tak uvidíš mnoho nedostatků. Od zbytečných vulgarit po tapetování. Ale ne vždy je třeba viníkům počítat prohřešky.
              Jsem si jist, že jako idiot se tu také občas zachovám.
              Myslím si, že je lepší zareagovat na to, s čím nesouhlasíš. Někteří jsou ztracené případy, ale dost lidí ti na kritiku zareaguje celkem slušně. Můžeš tak obrazně řečeno pomoci vychovat SN nové uživatele.

              • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

                Wulfstan (přítel SN)     před měsícem 30.10.2022 09:41 |  
                1 1

                Já ale nechci vychovávat trolly. Ani ty, kteří nejsou vulgární, ale pořád jsou trollové.

                Nechci úplně přeceňovat plusy a mínusy, od toho jsou tu jiní. Ale když má někdo na 860 příspěvků 2500 mínusů, to asi nebude jenom proto, že já jsem na něj "ošklivej". Je to troll, kterej nenapíše téměř nic pozitivního, i po vyhraným zápase tu píše, jak je všechno špatně. Sem tam napíše něco normálního, aby se jako neřeklo a pak to zazdí takovou píčovinou (omlouvám se za vulgarismus, ale nejde to jinak) jako jsou "Houšťovy děti"

                Pohybuju se tu (a předtím na oficiálkách) už dost dlouho a většinou byli trollové slušní. Stačí vzpomenout na colinse nebo Dr.Fe.

                • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

                  torn     před měsícem 30.10.2022 12:33 |  
                  0 0

                  Nemusí to být nutně troll. Collins ani Dr nebyli trollové, ne? Přišli mi spíš trochu nemocní.
                  Možná nemám tak vytrénovaný čich, ale Iantsmit mi spíš přijde jako někdo, kdo byl příliš ovlivněn Podroužkem.
                  Navíc ty jeho mínusy nejsou vždy jen za jeho momentální příspěvek. Někteří uživatelé mají tendenci napsat takovou blbost, že jim za to ostatní uživatelé dávají mínusy ještě týden.
                  Mě místy pije krev, ale na kritiku je schopen reagovat celkem slušně.
                  A díky za reakci, kultura sociálních sítí mě občas zajímá.

                  • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

                    Wulfstan (přítel SN)     před měsícem 30.10.2022 12:52 |  
                    2 0

                    Na oficiálkách byly kdysi člověk, nebudu ho jmenovat, kterej byl tak slušnej, že i Mirek Dušín by proti němu byl jak ukrajinskej zedník. Jeho nejhrubší výrazy byly "prdík" a "pokadit". No jo, ale když za týden napsal asi stošedesátkrát, že má strach, že ten Tvrdík prdík to stejně nakonec pokadí, začal jsem ho nenávidět. Slušnost není úplně vše, aspoň já teda spíš snesu občas nějakou tu kurvu, prdel a píču, než antislávistický kecy.

                    A... Podroužek říkáš? Hm... taky mě to už napadlo. Ten pinďourek tady určitě čmuchá. :-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

                    Cygnus     před měsícem 30.10.2022 13:37 |  
                    2 0

                    Ať byli jací byli, na Slavii nedali Dr. nebo Collin dopustit. Kritika tady může a musí být, na to je to diskusní fórum. Ale zesmešňovat, urážet, nadávat hráčům, trenérům či vedení a poučovat jak vše dělají špatně a naopak jak by to měli jednat je hloupé, dětinské a svědčí buď o umyslném trollovaní, či o šíleným mindráku.

                    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

                      torn     před měsícem 30.10.2022 20:35 |  
                      0 0

                      Já s tebou i s Wulfstanem souhlasím, ale říkal jsem si, že každý občas sklouzne k nějakému komunikačnímu prohřešku.
                      Já například špatně nesu, když někdo opakuje již vysvětlenou věc. Ale přijde mi, že lepší než jej přímo osočit je upozornit na to, že to již třeba JT vysvětlil. Vždyť se občas stává, že se někdo díky dobře míněné kritice zamyslí nad svým projevem.

        • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

          vlk30 (přítel SN)     před měsícem 29.10.2022 14:12 |  
          7 0

          Lepší být optimista a to teda úplně nejsem, než furt bulet jak svíčková bába.

    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

      Harvey     před měsícem 29.10.2022 11:40 |  
      11 7

      Kačaraba byl fantastickej. Suverénně odehraný zápas s velkou ofenzivní nadstavbou na stopera (předskočení hráče a vysunutí Sora do samostatného nájezdu, druhá asistence u gólu). Že tě slova Jindry zaskočila, mě nezaskočilo. Potvrzuješ dlouhodobě, že fotbalu rozumíš jako koza petrželi.

    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

      damade     před měsícem 29.10.2022 13:33 |  
      8 0

      "Lingr za gól plus, ale hra nic moc" tohle je ale přesně to, co Jindra řekl.

  7. Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia.

    Myšák     před měsícem 29.10.2022 13:05 |  
    6 9

    Kvalita naší hry jde dolů, to nemůže soudný člověk popřít. Já věřím ve zlepšení až s příchodem marodů. Zatím máme s bídou na EKL.

    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia.

      vlk30 (přítel SN)     před měsícem 29.10.2022 14:14 |  
      5 3

      Proč to ty kvalito nenapíšeš po derby, nicméně bych to viděl spíš u venkovních zápasech tam se s tím dá v některých případech souhlasit.

      • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia.

        Myšák     před měsícem 29.10.2022 14:42 |  
        4 5

        V derby se mi naše líbila, s Ballkani nikoliv, je to jednoduché vlku!

        • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia.

          vlk30 (přítel SN)     před měsícem 29.10.2022 14:54 |  
          5 0

          Jo, ale takhle jak jsi to napsal to vypadá, že to je pořád, já bych tedy napsal, oproti derby šla kvalita naší hry dolů s tím se dá souhlasit. No ne že bych chtěl radit :-)

  8. Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

    belmis (přítel SN)     před měsícem 29.10.2022 14:55 |  
    15 0

    K hodnocení Trpišovského....On někdy trochu přehání, někdy vyzdvihne hráče, kteří objektivně tolik nezazářili (viz nejlepší Kačarabův zápas ve Slavii atd.) Není to poprvé, ale určitě to není tím, že by tomu nerozuměl. Chce jen někdy z některých hráčů sejmout nervozitu, dodat sebevědomí, snížit na ně tlak v době, kdy jim to tolik nejde a hodně lidí je hejtuje.
    I tohle je důležité a vůbec mu to nemám za zlé, je to jedině dobře. Mnohem horší je, když nějaký trenér hned po zápase v emocích sejme svého hráče před diváky TV za chybu a svede na něj prohru.

    • Re: Hodnocení slávistů - Ballkani - Slavia 0:1

      lantsmit     před měsícem 29.10.2022 15:16 |  
      9 3

      Přesně tak, mj. i pro tuhle schopnost je tak mimořádnej trenér. Tady bychom si ale měli extra uvědomovat, že v tu chvíli nemluví k nám, ale k tomu hráči.