Aktuality z médií

Slavia se obejde bez losu, okruh soupeřů se jí na cestě do Evropy zúžil

Slavia se obejde bez losu, okruh soupeřů se jí na cestě do Evropy zúžil

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia se obejde bez losu, okruh soupeřů se jí na cestě do Evropy zúžil

    OldZbysek     před 11 měsíci 11.06.2023 00:14 |  
    2 1

    Pohárová finále by nás měla inspirovat k zamyšlení ohledně cílů a sportovní koncepce klubu.
    Sehráli jsme nezapomenutelný zápas v LM na Interu Milan, který hraje nyní finále a my po skandálním závěru naší ligy se budeme obtížně pokoušet dostat do skupiny evropské ligy.
    Máme také silného čínského majitele, tak by mělo také být v jeho zájmu klub finančně podržet, aby se nepouštěli klíčoví hráči předčasně, a upřednostnit sportovní ambice před jejich prodejem. V pohárech se kromě vysokých finančních příjmů zvedne pak i cena hráčů.
    Poháru je nutné dát přednost a to již přes úspěch v domácí lize. Plzeň si zařídila titul loni a Sparta letos. Všichni viděli průběh ligy a nikdo s tím nic neudělá? Bere se to jako samozřejmost. Je nutné se proti tomu postavit, zajistit rovinu a chránit úsilí týmu. Nemůžeme se nechat takto skandálně řezat a ještě být terčem posměchu.
    A hráči? Cuf a Suk jsou příkladem pracovitých hráčů, když svou pílí se postupně dostali na vrchol a vyhráli pohár, takže se vyplatilo jim i klubu neodcházet předčasně do zahraničí!
    Proč by měli již teď odejít např. D. Jurásek a Jurečka, když se tu ani neohřáli? To bychom prakticky rezignovali už předem. ☹️

    • Re: Slavia se obejde bez losu, okruh soupeřů se jí na cestě do Evropy zúžil

      wimpy     před 11 měsíci 11.06.2023 00:19 |  
      0 3

      Musíš brát v potaz i profesní růst hráče, který když na to má, chce hrát kvalitní ligu. Je to o vybalancování, kdy hráč může ještě růst u nás, něco pro nás odvedl a kdy je v jeho zájmu se posunout.

    • Re: Slavia se obejde bez losu, okruh soupeřů se jí na cestě do Evropy zúžil

      bongor     před 10 měsíci 16.06.2023 07:31 |  
      2 0

      Naprosto s Tebou souhlasím Zbyšku.Ani já nemůžu pochopit,jak mohou takové dva skandální průběhy konce ligy
      projít v právním státě,za který se považujeme.Vidím ,jak rudá armáda nestydatě juchá a jásá nad "titulem",který získala tímto způsobem.Já na jejich místě bych někam zalez,nejlíp do kanálů,kde to tak dobře znají.A žasnu,že si to klidně necháme líbit.Jestli tomu dobře rozumím,tak jsme o to prvenství přišli o jeden gól,stačilo tvrdě napadnout
      tu "penaltu" na Slovácku,která byla z říše snů,samozřejmě snů bídy.Samozřejmě ne jen u našich orgánů.
      Když bezdomovec ukradne housku za pět korun,má problémy.Ale takováto loupež za bílého dne ,v ceně milionů,nikoho kromě slávistických fandů moc nevzrušuje.