Hráči Slavie

Koloušek přišel vyhrávat

„Nové angažmá beru jako velkou výzvu,“ říká nová slávistická posila Václav Koloušek. Již zítra od 15:30 se představí na prvním tréninku.

Ve Slavii se potká s Josefem Csaplárem, se kterým získal v roce 2002 titul. Taky se říká, že on je kouč, který ho dokáže zkrotit. „Jsem rád, že se znovu potkáme. Ale určitě z toho nebudu mít nějaké výhody. Kouč říkal, že přichází vyhrávat. Stejně jako já, nic jiného si nepřipouštím. Slavia má kvalitní mančaft,“ prozradil Koloušek. Koloušek již několik slávistů zná, někoho poznal v reprezentaci. „Třeba Radka černého jsem zde poznal,“ říká. „Ale znám i Radka Bejbl, na soustředění v Nymburku jsem za mluvil s Pavlem Kukou,“ dodává. „Ale nechci na nikoho zapomenout, v tomhle problém určitě nevidím,“ dál říká. Koloušek dříve působil i v týmu Sparty, odvěkého rivala slávistů. „Na Letné jsem rok hostoval. Teď mířím do Slavie, nic jiného mě nezajímá. Nijak to nezlehčuji, ale je to tak, v dnešním fotbale se přestupuje i mezi rivaly,“ podotýká Koloušek. Nová posila by se měla s největší pravděpodobností zabydlet přímo v Praze. „Uvidím, ještě se rozhodnu. Jsem ale zastáncem toho, že bydlím tam, kde zrovna hraju. Něco nejspíš začnu shánět.“

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Koloušek přišel vyhrávat

    (host)     před 20 lety 27.01.2004 13:39 |  
    0 0

    Je to paráda. Tvořivého záložníka Slavia nemá a potřebovala ho jako sůl. Je jen škoda, že se náš management probere vždy, až když nám teče do bot. Škoda, že Koloušek nepřišel už v roce 2000 (hostování do Sparty) nebo 2001 (přestup do Liberce). Tehdy jsme mohli postoupit do Ligy Mistrů a konečně se dostat z takového plácání, v jakém se Slavia stále nachází.