Přípravná utkání

Slavia - Groclin 2:3

Velmi špatně dopadl tento zápas. Přestože jsme vedli 2:0, prohráli jsme. Dvě penalty a červená karta je příliš.

Slavia – Groclin Grodzisk 2:3 (2:1)

Sestava:
černý – L. Došek, Müller, Mil. Zachariáš (46. Bejbl), Jozsi – Krajčík (63. Koloušek), Kratochvíl, Hrdlička, Jefferson – Kuka (46. Fořt), T. Došek (46. Lukeš)

Branky:
15. Müller, 19. T.Došek – 25. Rocki z pen., 61. a 90. z pen. Rasiak

čK:
89. Müller

V poměrně kombinované záloze jsme nastoupili proti polskému Groclin Grodzisk, ve kterém hraje i slávista Lumír Sedláček, jež je tu na hostování.

Zápas začal velmi dobře, stejně jako včera. Již po dvaceti minutách jsme vedli 2:0 a vše nasvědčovalo tomu, že přidáme další branky. Měli jsme i další šance, které však zůstaly nevyužity.

Jenže v 25. minutě Kratochvíl fauloval ve vápně Moskalu a z nařízené penalty se nemýlil Rocki. Od té doby začal soupeř přebírat otěže zápasu, více hrozil a my se již tolik do zakončení nedostávali. Nakonec poločas skončil 2:1 pro nás.

Do druhého poločasu jsme vystřídali, ale jako by to naší hře uškodilo. Soupeř se pomalu a jistě dostával do tlaku a byl odměněn další brankou do naší sítě. V 61. minutě se z úhlu trefil Rasiak. O chvíli později přišel na hřiště Koloušek, který měl týmu pomoci. To se však nestalo.

Postupem čase měl Groclin stále více příležitostí, což vyvrcholilo v samém závěru. Do brejku se dostal Mila, šel sám na černého, ale vápně ho srazil Müller, dostal za to červenou kartu a kopala se penalta. Tu proměnil Rasiak a polský celek díky tomu vyhrál 3:2. My jsme obsadili až čtvrté místo.

Slavia předvádí rozpačité výkony, úvody nám vyjdou, jenže pak jakoby přestaneme hrát a soupeř si vytváří šance. Velmi špatnou vizitkou v přípravě jsou penalty. Již proti nám v sedmi zápasech bylo nařízeno pět. A to je dosti velké číslo. S celkovým umístěním na turnaji rozhodně nemůžeme být spokojeni. S mezinárodním fotbalem jsme propadli, dokázali jsme porazit jen korejský celek.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Groclin 2:3

    sesivka (host)     před 20 lety 05.02.2004 21:17 |  
    0 0

    Mám takový divný pocit ,že se opakují výkony z podzimu a to je na pováženou.Obrana je nemohoucí,záloha nic moc a útok bezradný a Došek mimoň.Zápas rozehrajeme dobře ,ale potom jako když mávneš spočineme na ramenou můzi a protivník nás valí...Jsem zvědav na jaro a co nám vůbec přinese,zatím nás drbou kde můžou : Na hřišti a v médiích tam jsme populárnější než Bayern nebo Juventus...Reklama je dobrá...ale ta kterou musíme polykat od našich pisálků (viz Koloušek smlouva ?holeňák atd ) tak to nepamatuji...

    • Re: Slavia - Groclin 2:3

      (host)     před 20 lety 07.02.2004 09:47 |  
      0 0

      Naše obrana je skutečně špatná. O tom svědčí i vysoký počet penalt. Obrana nestíhá a vše řeší na poslední chvíli jen za cenu faulů. Mám obavy že až budem hrát proti kvalitnějším mužstvům, kteří mají skvělý útočníky tak že naši obránci nebudou vědět kde jim hlava stojí