O Slavii

Start Kuky proti Teplicím je nejistý

Zatím ještě není jasné, zda v sobotním zápase proti Teplicím bude Slavii chybět útočník Pavel Kuka. "Trénuji jen napůl," řekl dnes Kuka.

"Zatím jen běhám a opravdu v tuto chvíli nejsem schopen říct, zda budu moct nastoupit nebo ne," prohlásil Pavel Kuka, jehož problémy s pravým kotníkem pronásledují již od zápasu se Spartou. Kvůli bolestem v oteklém kotníku nemohl nastoupit v pondělním utkání proti Brnu, v předchozích zápasech bolest ještě snesl. Problémy s kotníkem měl naposledy před dvěma lety, kdy ho měl naštípnutý, ale přesto pod injekcemi a prášky hrál. "Už si ani nepamatuju, jestli se jedná o ten samý kotník, ale žádná souvislost mezi tím určitě není." Po minulém zranění Kuka prohlásil, že už by se nenechal nutit nastupovat pod prášky, nyní přesto dva zápasy s bolestí odehrál. "Chtěl jsem hrát, dokud to půjde, takový už je fotbal, že člověk někdy řekne, že už by něco neudělal a pak to udělá znovu."

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Start Kuky proti Teplicím je nejistý

    CoolMann2     před 20 lety 08.04.2004 11:03 |  
    0 0

    Tady vidíte,že je Kuka v naší hře nepostradatelný a poiřád chce hrát,bojovat a rvát se za Slavii!! Takových by mělo být víc....

    • Re: Start Kuky proti Teplicím je nejistý

      (host)     před 20 lety 09.04.2004 02:11 |  
      0 0

      jojo

  2. Re: Start Kuky proti Teplicím je nejistý

    Moskyta     před 20 lety 08.04.2004 16:06 |  
    0 0

    Bohužel a bohudík!

    Bohužel:
    Je vidět, že Kuku zatím nikdo nedokáže ve vůdcovství nahradit ani Bejbl není zřejmě taková osobnost. Kdo koukal na zápas s Brnem tak to viděl, Kuka tam prostě chyběl a jiného vůdce zatím Slavia nemá.

    Bohudík:
    Buď me rádi, že Kuku zatím máme. Nedokážu si představit co bude, jestli opravdu v létě skončí, jak prohlásil při nedávné besedě.

    Pevně však věřím, že budem minimálně druzí a konečně se na podzim dostanem do LM a Kuka své rozhodnutí přehodnotí a zahraje si LM alespoň na zdržování - posledních 10minut. (Alespoň takto uvažoval nahlas při besedě v otázce jeho případného dalšího setrvání ve Slavii na příští sezonu).

  3. Re: Start Kuky proti Teplicím je nejistý

    (host)     před 20 lety 09.04.2004 02:11 |  
    0 0

    Pavel je náš slávistický Bůh!!! Doufám,že se brzy uzdraví a konečně prolomí střelecké prokletí z poslední doby.