Hráči Slavie

Adauto se vrátí příští týden

Útočník Adauto dokončuje léčení poraněného kotníku. Z Brazílie se vrací příští týden. Ke zranění přišel Adauto v průběhu zimní přípravy.

Komentáře (15)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Adauto se vrátí příští týden

    (host)     před 20 lety 15.04.2004 11:52 |  
    0 0

    českou republiku už nikdo nesesadí z deváté příčky, která zaručuje nejlepšímu týmu ligy z ročníku 2004/05 přímý postup do základní skupiny Ligy mistrů v další sezoně. Vicemistr bude hrát třetí předkolo. Doufám, že si vedení klubu tento fakt včas uvědomí a investuje do týmu tak, aby to byla právě Slavia, která získá v příští sezóně titul a tím pádem i jistý přísun peněz do klubu. Jde o VRATNOU investici!!! Nutné je udržet opory týmu (Koloušek, Jozsi, Adauto, Bejbl, Piták, L. a T. Došek, černý) a zároveň dostatečně posílit. Tragická je obrana, rychlý útočník by také byl třeba. Hlavně začít včas.

    • Re: Adauto se vrátí příští týden

      (host)     před 20 lety 15.04.2004 14:21 |  
      0 0

      Souhlasím s tvým názorem na posílení kádru, ale nejsem si tak üplně jistý tvým výčtem opor-Bejbl je bezesporu platným hráčem, ale nebojím se, že by ještě někdy Slavii opustil.černý také nedostane v létě jedinou nabídku a Tomáš Došek, i když se mu v posledních dvou zápasech zadařilo, také není na transferlistu na prvním místě.A L.Došek?Jak můžeš někoho takového nazývat oporou?Vždy? je to dřevo všech dřev!Je to tragéd,navíc na jeho místě bude již brzy nastupovat Holeňák a odchod špatného obránce, který umí jen běhat s míčem po lajně a centrovat do pr**le bych jen uvítal.

      • Re: Adauto se vrátí příští týden

        Troubi     před 20 lety 15.04.2004 16:28 |  
        0 0

        ano ano ano,toto je presna charakterizace L. Doska.nikdy jsem nevedel jak popsat jeho hru,ale je to presne takhle,zvlast ty centry.chvalim:o)

      • Re: Adauto se vrátí příští týden

        (host)     před 20 lety 15.04.2004 21:51 |  
        0 0

        No Holenaka radsi na stred k nemu Velkoborskyho( nebo jinyho stopera) a na kraj Vidlicku k tomu do utoku Pacanda a s uzdravenym Gedym bude zaloha vyborna!

        • Re: Adauto se vrátí příští týden

          (host)     před 20 lety 16.04.2004 14:01 |  
          0 0

          Do útoku by ještě kopli T. Henry s Ronaldem. A na levý straně obrany máme taky slabinu, takže snad Roberto Carlos? Vra? se zpátky na zem. Slávii nešéfuje Abramovič, ale Leška a vlastní ji ENIC!!!!!

    • Re: Adauto se vrátí příští týden

      (host)     před 20 lety 15.04.2004 16:48 |  
      0 0

      Hezká pohádka. O tom, jak se investuje do mužstva nás pan Leška už několikrát přesvědčil. Myslím, že naprostým vrcholem, čeho bychom se mohli od Lešky a ENICu dočkat je, že kromě Holeňáka přijde ještě tak 1 zkušený hráč. Jenomže dnešní mužstvo je nejslabší od nástupu Borise Korbela. Nyní hrajeme bez obrany a většinou i bez útoku. Pokud nikdo neodejde (čemuž nevěřím), všichni zranění se vyléčí a přijde tak ještě jeden hráč, mohli bychom znovu mít na druhé místo. Když pan Leška přišel, byla na tom Slavia a Sparta, co se týká zázemí, přibližně stejně. Dnes srovnávat podmínky Sparty a Slávie, to je jako porovnávat Real Madrid a Spartu.

      • Proč ta skepse?

        honzah (přítel SN)     před 20 lety 16.04.2004 10:04 |  
        0 0

        1) Podívej se na tabulku! Kdo dostal suvérenně nejmenší počet gólů?
        2) Nevím o družstvu, které by nás v příštím ročníku bylo schopno předběhnout. (Ledaže by se ve Spartě dokázali dát dohromady, čemuž moc nevěřím...)

        • Re: Proč ta skepse?

          (host)     před 20 lety 16.04.2004 14:45 |  
          0 0

          Moje skepse je bohužel výsledkem zkušenosti. Ve Slávii se od zisku titulu v roce 1996 nepracuje koncepčně, jen se improvizuje. Obzvláště v posledních letech opravdové posily přicházejí až v okamžiku, kdy teče do bot (2002 na jaře Vachoušek, Skácel, letos Koloušek). Jinak se mužstvo neustále vyprodává, jeho kvalita jde dolů. Momentálně máme jen 4 - 5 hráčů, kteří převyšují ligový průměr. Jsou to černý, Koloušek, Piták, snad ještě Bejbl a Kuka. Z mladých se ukazuje pouze Joszi. Pilířem obrany má být dnes Martin Müller, který tam vloni ještě neměl jisté místo. A oporou se jistě nestal proto, že by výkonnostně vyrostl. Tvrdíme, že chceme pracovat koncepčně, se zaměřením na vlastní odchovance, ale za posledních 10 let se do základní sestavy prosadili jen 2 hráči z našich mládežnických mužstev - Radek černý a Adam Petrouš. Pokud posily vydržely ve Slávii déle než rok, zapadly do průměru (Dostálek, Doškové, Kuchař) nebo do naprostého podprůměru (Švancara, Marcel Lička, Tomáš Kučera, Robert Vágner, teď tam směřuje Lukeš, doufejme, že ještě ne Latka s Fořtem). Letos máme také neuvěřitelné štěstí. Dobře jsme zahráli jen v podzimních zápasech proti Celtě Vigo, Brnu a v Liberci, na jaře proti Plzni, Příbrami a v Ostravě. Na jaře to přesně souhlasí s tím, kdy se dařilo Kolouškovi. Neuvěřitelné štěstí nám přálo v zápasech v Teplicích, na Spartě, ve Zlíně, v Jablonci nebo v Brně. Štěstí jsme měli i v zápasech s Viktorkou Žižkov a s Blšany v Příbrami, kdy naši střeleckou nemohoucnost vysvobodil soupeř úvodním vlastencem. Nešťastně (nebo hloupě) jsme přišli o body jen v minulém zápase s Teplicemi. Letos už také neskončíme hůř než 4. Z toho plyne, že výsledek nebude považován za vyslovený propadák, takže zase budeme pracovat s tím materiálem, který je k dispozici. Stačí jako můj důvod pro skepsi?

          • Něco pravdy na tom je...

            honzah (přítel SN)     před 20 lety 16.04.2004 21:49 |  
            0 0

            Stále si stojím za svým tvrzení, že příští rok jsme s to vyhrát titul, ale něco pravdy na tom cos tady napsal taky je...

          • Ještě jsem přemýšlel

            honzah (přítel SN)     před 20 lety 18.04.2004 08:31 |  
            0 0

            Ještě jsem nad tím přemýšlel (a dozvěděl se výsledek z Opavy), abych zjistil, že máš recht. Když v derby poznávám snáze spar?any než slávisty, asi není cosi v pořádku. Ale brzy se uzdraví Gedeon s Adautem a ten Holeňák bude možná i víc než jen těšínské jablíčko (viz causa Šesták)...

            • Re: Ještě jsem přemýšlel

              (host)     před 20 lety 20.04.2004 14:22 |  
              0 0

              Jo kdyby se opravdu realizovalo slibované, všichni marodi se uzdravili a nikdo neodešel, mohli bychom zase hrát o přední místa. Titul bychom sice zase asi jako obvykle nezýskali, ale na druhé místo by to mohlo být. Jinak mám obavy, že pád dolů začíná být neodvratný.

    • Re: Investice

      honzah (přítel SN)     před 20 lety 16.04.2004 10:00 |  
      0 0

      Už je to tak! Teď bude potřeba, aby vedení vyškemralo v Londýně vratnou investici. Třeba i s oním diskutovaným osmiprocentním úrokem!

  2. Re: Adauto se vrátí příští týden

    (host)     před 20 lety 15.04.2004 11:55 |  
    0 0

    No Sláva, o jeho kondici si nedělám iluze, ale i poloviční Adauto po zranění, bude náš nejplatnější útočník.

  3. Re: Adauto se vrátí příští týden

    kozi     před 20 lety 15.04.2004 20:47 |  
    0 0

    Je dobře,že se konečně Ady vrátí,jen mám strach,jak na tom bude po fyzické stránce,protože v Brazílii byl karneval atd.Myslím,že by bývalo bylo lepší,kdyby se Ady léčil tady a byl pod dohledem,takhle bude nejméně 14 dní honit kondičku,aby mohl nastoupit v základu a vydržet s dechem po celý zápas.Na základní sestavu to vidím tak 28.kolo...nebo se mýlím???

  4. Re: Adauto se vrátí příští týden

    honzah (přítel SN)     před 20 lety 16.04.2004 09:58 |  
    0 0

    Případ Adauta opět ukazuje relativitu. Bylo avizováno, že od 21. kola bude připraven a realita je jiná. Gedeon se v srpnu ,,zhruba na týden´´ zranil a víme, jak to dopadlo. Nikomu nechci nic vyčítat, pouze chci, aby se s těmito skutečnostmi počítalo...