Soutěž

Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

Připravili jsme pro vás unikátní anketu. Právě vy fanoušci Slavie máte možnost zvolit nejlepší slávistickou jedenáctku od roku 1993. V jednotlivých kolech zvolíte nejlepší hráče na jednotlivé posty. V každém kole navíc jeden vylosovaný vyhraje poukázku do KFC. Začínáme již zítra!

Nápad na vznik této ankety padl na našem slávistickém chatu. Po mnoha kladných ohlasů jsme se tedy pustili do práce. Co je asi to nejdůležitější. V jednotlivých kolech vždy zvolíte nejlepšího hráče podle vašeho mínění, nabídneme vám nominaci, na které jsme pilně pracovali, pomáhal nám například i sportovní ředitel Slavie Jan říčka.
 
Inspirace na postupování při této anketě jsme vzali od deníku Sport, takže jednotlivá kola budou následující – brankář, pravý obránce, střední obránci, levý obránce, pravý záložník, defenzivní záložník, ofenzivní záložník, levý záložník, útočnici.
 
V nominaci budou vždy hráči, kteří ve Slavii působili od rozdělení republiky, tedy od roku 1993. Navíc se zde aspoň nějakým způsobem prosadili. Na některých postech je logicky přetlak a budou pak některá jména chybět, naopak někde je nedostatek hráčů.
 
První kolo začne již zítra v úterý, první kategorií budou brankáři. Budete moci si o každém něco přečíst. Volit byste měli s rozumem. Vybrat takového hráče, který byl opravdovou osobností a zapsal se do slávistické historie výrazným písmem. Zahoďte i antipatie, to sem nepatří.
 
Hlasovat budete moci pomocí jednoduchého formuláře, kde pouze zaškrtnete hráče. Pak vyplníte přezdívku a email, díky čemuž budete moci vyhrát poukázku do KFC. Po každém kole jednoho š?astného vylosujeme.

Komentáře (13)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

    gary     před 19 lety 15.02.2005 09:53 |  
    0 0

    Nejsem příznivcem anket o hledání „NEJ „ v jakémkoliv oboru. Ještě nešťastnějším řešením je ,když se jedná o průřez do minulosti. Deset let je dlouhá doba, zvláště ve fotbale. Aby takové ankety měly smysl ,je třeba ,aby hlasující k věci přistupovali zodpovědně.
    Když se podívám na hlasování v deníku Sport,neubráním se jistému úsměvu na adresu pana Csaplára. Jsem rád ,že podle jeho názoru máme na každém postu nejlepšího, maximálně druhého nejlepšího hráče Gambrinus ligy.
    Dále je škoda ,že tato anketa není dotažena do konce. Rozhodně by nebylo na škodu zvolit pár EXPERTů ,kteří by volili vlastní jedenáctku jako trenéři v deníku sport. Ta by pak byla srovnávána s hlasem lidu.(tady musím přiznat, že rozdíly v hlasování v deníku Sport jsou minimální, vybočuje jen Radek Bejbl ,nejspíše díky svému dívčímu fanklubu  ).
    Trochu se totiž bojím ,že převládat budou fanoušci ,kteří mají odfanděnou druhou sezonu i s cestou na Strahov.
    Proto bychom tuto anketu měli brát jako pobavení a možnost se dozvědět něco o hráčích ,kteří pomáhali vytvářet slávu Slávie.
    PS: jo ještě bych neměl zapomenout na to kuře v KFC, tak vlastně dobrou chu?.

    • Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

      Galan     před 19 lety 16.02.2005 15:42 |  
      0 0

      Ahoj Gary! Máš pravdu, na anktety mám stejný názor. Je to podobné, jako volit nějvětšího čecha. O ničem to nevypovídá. Pouze , že čT má větší sledovanost a samozřejmě kasu. V případě slávistického webu to beru jako oživení a možnost diskuse. Právě v případě ankety o brankářích jsi napsal vynikající příspěvek, ke kterému tě určitě motivovala anketa. V tom jí vidím pozitivum. Samozřejmě díky tvůrcům, Richimu a spol !

      • Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

        Richi (admin)     před 19 lety 16.02.2005 15:51 |  
        0 0

        Ano, ankety jsou většinou o ničem, je to fakt jen takové spestření a člověk se třeba i někdy něco zajímavé dozví. Snad se mi podaří naplnit všechny překvapení :-).

        • Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

          Galan     před 19 lety 16.02.2005 17:02 |  
          0 0

          Ahoj Richi. Možná by bylo zajímavé udělat anketu na téma jak doplnit web. Na oficiálních stránkách jsem se marně snažil, aby vznikla rubrika celebrit. Mohli by tam figurovat známé osobnosti ze sportu, kultury či politiky. Každý by mohl okomentovat svůj vztah ke Slávii, popř. napsat nějaké historky. Myslím si, že by nám to získávalo určitou prestiž. Určitě by každý přišel s nějakým nápadem. Na principu Linuxu by jsme mohli dát hlavy dohromady. DavidLister by tam mohl mít svojí "modlitebnu", kde by uveřejňoval motliby pro nadcházející zápasy. Na oficiálním webu se to osvědčilo. Měj se fajn a držím palce.

          • Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

            Richi (admin)     před 19 lety 16.02.2005 22:10 |  
            0 0

            Ahoj, zajímavé nápady, nejsem proti, jde jen o mé možnosti. Přeci jen už teď to zabírá dost času a ještě vrhnout úsílí na další věci by zabralo další čas. Jelikož je toto web pro všechny fanoušky Slavie, tak bych spíš uvítal, kdyby se někdo chtěl přidat a pomáhal u některých rubrik. Třeba ty by ses mohl zapojit, já bych ti třeba i částečně pomáhl, třeba v získání kontaktů apod. Ale obávám se, že sám bych to nezvladl. Můžeme se o tom dál bavit, budu jen rád.

            • Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

              Galan     před 19 lety 17.02.2005 08:42 |  
              0 0

              Richi, mě tvé stránky vyhovují. Dozvím se zde všechno, co potřebuji. Velmi dobré jsou audiozáznamy z různých tiskovek. To postrádám na oficiálních stránkách. Rád bych také v něčem pomohl, ale nejsem z Prahy a s časem to je mizerný.

      • Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

        (host)     před 19 lety 16.02.2005 16:57 |  
        0 0

        Souhlasím Galane .Beru to jako pobavení a trochu doufám, že se snad podaří přiblížit začínajícím fanouškům takové hvězdy klubu ,jako byl právě Jánoš,Ašanin,Šmicer....nebo nenaplněné talenty Šmejkala,Vávru... nebo "zlé" muže Pěničku, řeháka.....
        Je jen škoda, že tato anketa nezačala dříve ,alespon nám mohla rychleji utéct zimní přestávka.
        gary

        • Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

          Galan     před 19 lety 16.02.2005 18:03 |  
          0 0

          Ano, na Kulichovo lahůdky s Leedsem nebo Vávrův "boží" gól by se nemělo zapomenout. Třeba to bude pro Richiho námět pro rubriku Mpegů. Určitě by se daly uvedené lahůdky od slávistických osobností někde sehnat. A? už v soukromých archivech či archivu čT.

          • Souhlas.

            Mac     před 19 lety 16.02.2005 19:47 |  
            0 0

            Jo tak k tomuhle se připojuju všema deseti. Myslím, že by nás bylo víc, kteří by si rádi připomněli některé legendární góly a zápasy.

          • Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

            Richi (admin)     před 19 lety 16.02.2005 22:17 |  
            0 0

            No nevím zda by čT něco poskytla .... nevím ani jaké góly, opět by mi musel s tím někdo pomoci.

            • Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

              Galan     před 19 lety 17.02.2005 08:35 |  
              0 0

              Kamarád má známou v čT. Nedávno mi říkal, že nahrávali pouze na audio, teď by měli přecházet na digitální formát. Vím, že jsem jednou něco poptával a sdělili mi, že je to běžná služba, kterou poskytují. Pokud by fanoušci měli zájem, a vytipovali nějaká utkání, popř. akci či gólovku, mohu se optat.

  2. Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

    (host)     před 19 lety 15.02.2005 22:01 |  
    0 0

    Tak to si rád vzpomenu na Ašanina....

  3. Re: Anketa o nejlepší slávistickou jedenáctku

    (host)     před 18 lety 23.02.2006 08:39 |  
    0 0