Fortuna liga

Zítra proti Jablonci

Zápas s Jabloncí? Sázka na jistotu – na remízu. Na Strahově jsme nevyhráli již pět a půl roku a ani tentokrát nebude jednoduché bilanci prolomit. Podaří se to přesto?

Sestava by se neměla příliš lišit od předchozích utkáních, protože není moc variant, jedině prohodit některé hráče ze zálohy do obrany. S Jabloncí se nám poslední dobou nepodařilo vstřelit branku, podaří se to tentokrát? Určitě to nebude jednoduché. Výhra by nám hodně pomohla, protože v opačném případě by Teplice v tabulce utekly.
 
„Poslední dvě utkání nám nevyšla podle představ. Doplatili jsme na některé skutečně zbytečné chyby a také neproměňování šancí. V reprezentační přestávce jsme hodně zaměřili trénink i na zakončení, chci abychom dobrou hru dokázali zúročit i gólově. Jablonec máme dobře zmapovaný. Je to kvalitní soupeř, ale nevěřím v nějaký blok, i když nad ním Slavia v lize už několik let nevyhrála. Třeba na podzim jsme mohli dát klidně tři góly. Věřím, že střelecké štěstí tentokrát bude na naší straně,“ řekl kouč Josef Csaplár.
 
„Nedávno jsem se dočetl, že má Slavia s Jabloncem dlouhou sérii bez vítězství. My to ale s klukama nerozebíráme. Sérii bez výhry prostě zlomíme, stejně jako se to povedlo třeba Drnovicím proti nám,“ říká záložník Martin Zbončák, který v minulém kole na hřišti Drnovic vstřelil jedinou branku Slavie.
 
Kdo má čas, tak a? vyrazí na Strahov povzbudit naše hráče. Sice se hraje v nevhodný čas, ale to už je holt smůla, když si nás vybírá Prima. Utkání začíná v 16:40.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Jablonci

    Galan     před 19 lety 04.04.2005 13:41 |  
    0 0

    Každá série jednou skončí, ale musí se bojovat! Spartě skončila série neporazitelnosti v Příbrami, i série s Hřebíkem. čech dostal od s Finskem 3 góly, to s Chelsea ještě nezažil. Zahoďte předsudky a bojujte, tudy vede cesta. Fotbal hrát umíme, na jaře nás ještě nikdo nepřehrál, tak jako Marila Spartu /samozřejmě myslím herně/.

    • Re: Zítra proti Jablonci

      (host)     před 19 lety 04.04.2005 16:09 |  
      0 0

      slávisté (myslim fotbalisty) by si měli uvědomit, že říkat hezká slova do tisku je hezké, ale měli by taky začít něco hrát ... přijdou mi že jsou docela nafoukaný... tak a? už předvedou co uměj!!!! Teplice nám utíkají, tak bacha na ně!!

  2. Re: Zítra proti Jablonci

    (host)     před 19 lety 04.04.2005 18:42 |  
    0 0

    Děs a běs, stydím se za to, že jsem slávista. Fakt se stydím...