O Slavii

Proběhla beseda s fanoušky

Dnes od šesti hodin se konala v hotelu Slavia první letošní beseda. Hosty byl trenér Karel Jarolím a hráči Michal Švec s Matúšem Kozáčikem. Jako obvykle jsme se dozvěděli plno zajímavých informací.

Jak je zvykem na našem webu, postupně vám přinesu audio nahrávky z různých témat v následujících dnech. Během hodiny se toho probralo hodně, ze začátku se probíralo čerstvé fiasko s českými Budějovicemi. Nejen fanoušci byli rozladěni přístupem, ale zklamání dával najevo i Karel Jarolím. Nebál se kritizovat hráče, pochválil pouze pár jedinců. Slitování neměl s Lumírem Sedláčkem, proto také proběhlo jeho střídání o poločase. „Byl pro mě nevýrazný,“ zdůraznil. Připomněl, že není důležité mít jen dobrou techniku, ale že je potřeba odevzdat na hřišti maximum. Pochvalně se zmínil o Hrdličkovi, který nastoupil do druhého poločasu.
 
Diskutovaným momentem byl zápas v Příbrami, kdy nám bude chybět plno hráčů. Jak mi bylo potvrzeno, tak šance, aby byl k dispozici Michal Švec, je minimální. To by trenér reprezentace Josef Pešice (šéf mládeže na Spartě) musel Michala z nominace vyškrtnout, případně by hráč musel napsat dopis, že se vzdává účasti v repre, což by mu taky mohlo zavřít cestu. Jarolím také zalitoval čtvrté karty u Gedeona. „Bez povšimnutí to nenecháme. Za situace, v jaké jsme, zvláš? když věděl, že kartu dostal Holeňák, stojí Bejbl a Švec bude v reprezentaci a za daného stavu, nic to neřešilo. Byla to naivita,“ řekl.


často mluvící a otevřený Jarolím se zmínil i o finanční situaci v klubu. Nelíbilo se mu chování hráčů, kdy se tu dá se říci založili odbory. Hráči si tím podle něho vůbec nepomohli a jen tím škodili sobě i týmu. Více se dozvíte ve speciálním článku.
 
Tématem byly i končící smlouvy hráčů u Bejbla, Sedláčka a Doška. Jak to tak vypadá, tak je to i záměr trenéra, aby se o případném prodloužení jednalo po skončení sezony. Podle vyjádření se dá pochopit, že v případě umístění na druhém či třetím místě by o ně byl zájem, jinak by ve Slavii skončili (i sami oni by neměli zájem prodloužit). A Jarolím řekl, že do Slavii přijdou pouze hráči, kteří budou ochotni odevzdat maximum pro klub a nepůjde jen o techniku. Asi si i získal přízeň majitele, takže v létě možná dostaneme peníze na příchod posil a jedním z nich by podle mne třeba mohl být Ivana ze Slovácka.
 
Během besedy se trenér Jarolím dozvěděl, že mu hrozí odtažení auta, bránil autobusům, naštěstí vše zachránil Alexandr Kliment, když šel přeparkovat. Fanoušků nakonec přišlo 53.

Více podrobností pro vás připravujeme v dalších článcích, které chystáme v následujících dnech. Připraveno bude i audio.

 
 

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Ivana

    Brinki     před 19 lety 11.05.2005 02:50 |  
    0 0

    Ale Richi, to s tim Ivanou snad nemyslis vazne. Kdyby to tak bylo, tak by to bylo super, ale ty ho pustej za peknej balik a na to nemame - je to fakt talent. Spis to vidim na Lukase Jarolima, konci mu smlouva...nebo mas snad nejake zakulisni info?:)

    • Re: Ivana

      (host)     před 19 lety 11.05.2005 10:28 |  
      0 0

      Vše se bude odvíjet od konečného umístění, ale podle odpovědí Jarolíma mám pocit, že si získal důvěru jako dříve Beránek a jak víme, i on dostal hráče co chtěl a stálo to dost peněz. A Ivana je možný, zvláš? když ho Jarolím trénoval. On si přivede hlavně hráče, které zná. Takže spojení Slavia - Slovácko proběhne možná s více hráči, uvidíme.
      Richi

  2. Re: Proběhla beseda s fanoušky

    (host)     před 19 lety 11.05.2005 16:22 |  
    0 0

    Že by Jarolímovi dali peníze na přestupy? No kdybychom hráli o LM, tak tomu věřím, ale takto moc ne. Bylo by to od ENICu hodně neférové, kdyby Jarolímovi prachy dali a Csaplár nedostal skoro ani korunu. Co se týče posil, tak za ty prachy dokázal Csaplár dovést ještě velice dobré fotbalisty (nemyslím tím Rychlíka).