Evropská liga

Zítra zápas v Corku!

Slávisté se pečlivě připravují na zítřejší odvetné utkání Poháru UEFA v Corku. Sestava už je zřejmé dopředu, přes plno zranění nechce nikdo zápas podcenit a všichni do toho půjdou s maximálním nasazením.

Dopoledne jsem vyrazil na letiště, abych získal ohlasy před zítřejším zápasem. Bohužel necestuji na místo dějiště, takže nebudu mít pro vás reportáž z cesty. Trenér Slavie se však dostatečně rozpovídal. „Zatím vedeme 2:0, přesto se budeme snažit využít každé příležitosti ke vstřelení branky, což by měla být pojistka,“ prozradil Karel Jarolím. „Předpokládám, že diváci svůj tým poženou dopředu, dokáží vytvořit dobrou atmosféru. Musíme se na to připravit,“ pokračoval. Výhodou je fakt, že tribuna na stání za brankou bude kvůli předpisům UEFA uzavřena.
 
Cork se v zápase na Slavii předvedl nebojácným výkonem, naši branku dokázal několikrát nebezpečně ohrozit, nemluvě o třech tyčkách. „Více o jejich klíčových hráčích, moc se toho nezměnilo od posledního zápasu. Pozor si musíme dát na středního záložníka Callaghana, pak je nebezpečná celá levá strana. A samozřejmě útočnici. I druhý střední záložník je snaživý a dokáže vystřelit z druhé vlny,“ uvedl Jarolím. K síle soupeře však přidal zajímavou statistiku z domácí soutěže. „Mají skoro lepší bilanci venku než doma.“ A to by mohla být naše naděje.
 
Hodně důležité bude si pohlídat začátek zápasu, brzká inkasovaná branka by vyhecovala domácí mužstvo na plné obrátky. Navíc se nám stává, že nedokážeme udržet vedení. „Musíme být koncentrovaní, abychom nedostávali zbytečné branky. Je to v hlavách a vyspělosti každého hráče. Nesmí vypnout, nepodcenit herní situaci na jakémkoliv místě na hřišti,“ řekl Jarolím. často musí na hráče vystartovat, když kvůli nekoncentrovanosti neplní pokyny. „Přál bych si, abych nemusel křičet a každý hráč si to uvědomil na hřišti,“ dodal.
 
Sestava pro zítřejší zápas je jasná i díky zdravotním patáliím. „Uzdravil se Martin Zbončák a Karel Piták, oba nastoupí. Naopak vypadl Petr Zábojník. Proto za něho bude muset zaskočit Marek Suchý. S Martinem Latkou už spolu hráli, tak by to měli zvládnout. Roli defenzivního záložníka bude plnit Lukáš Jarolím,“ prozradil část sestavy. Přesto nám nadále chybí několik hráčů – Michal Švec, Miroslav Holeňák, Patrik Gedeon, Milan černý či Aleksander Šeliga. „Nezbývá než se s tím vyrovnat. Snad se nám to podaří a postoupíme dál,“ zakončil Jarolím.
 
Předpokládaná sestava:
Kozáčik – Krajčík, Latka, Suchý, Zbončák – Piták, Jarolím, Hrdlička, Švento – Vlček, Fořt
 
Zápas začíná v 19:30 a přímým přenosem vysílá česká televize. Pro soutěžící v tipovačce máme novinku. Každý, kdo tipne jakýkoliv zápas, dostane automaticky bod navíc. Tím budou zvýhodněni lidé, kteří tipují pravidelně oproti nahodilým tipařům.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra zápas v Corku!

    Goody     před 19 lety 29.09.2005 01:16 |  
    0 0

    Add zapas: jak znam trenera Kozáčik – Kratochvíl(kovač), Latka, Suchý, Zbončák –Krajčík, Piták, Jarolím, Hrdlička, Švento – Vlček

    Add tipovacka: Pravidelnej ucastnik je snad zvihodnen tim ze tipuje pravidelne ( ma sanci ziskat daleko vic bodu). Prijde mi blby ze clovek ktery neziska spravnym tipem ani bod ziska treba 40 bodu protoze tipoval 40 zapasu. Zatimco clovek kterej netipuje pravidelne ma za 10 zapasu treba 35 bodu (25 za sprvne tipy + 10 za tipovani ). Takhle to preci nevyjadri kdo je lepsi tiper.

    PS: jeste by jsme mohli zavest body za podlejzani Richimu a mame z tipovacky soutez v analnim horolezectvi

    • Re: Zítra zápas v Corku!

      Richi (admin)     před 19 lety 29.09.2005 11:31 |  
      0 0

      Ja mam radsi lidi, co budou tipovat pravidelne a dlouhodobe nez netipovat vubec. Tohle vas ma donutit, abyste nezapomneli nikdy tipnout a jestli se ti to nezda fer, tak nehraj. Takova jsou pravidla a tohle jsem konzultoval. A kdyz uz mluvis o tiperovi, tak tim ze jsou zoliky je to vse taky jine. Tady jde hlavne o ziskavani bodu a o zvolene strategii.

      A jsi trapnej s tou posledni poznamkou.

      • Re: Zítra zápas v Corku!

        honzah (přítel SN)     před 19 lety 29.09.2005 12:01 |  
        0 0

        Mě se tenhle "zlepšovák" taky nelíbí. Lidi, co byli v srpnu mimo Prahu, nemohli v tom měsíci získat tolik bodů. No dobře, jejich chyba, není o čem diskutovat. Jenže sloučením podzimu a jara se jejich hendikep rozprostřel do celé sezóny. No dobře, soutěž je dramatičtější, navíc rozdíl bude setřen zvýšeným množstvím žolíků. Takže až posud jsem změny pravidel respektoval a bylo to v pohodě. Jenže potom přišlo pravidlo o samostatném odměnění podzimu. To už byl trochu problém. A teď tohle? To je výsměch. Myslím, že těch lidí, co s tím nebudou souhlasit, bude více...

        • Re: Zítra zápas v Corku!

          Richi (admin)     před 19 lety 29.09.2005 12:03 |  
          0 0

          Ale ty body se vztahují pouze k novým zápasům, zpětně rozhodně ne. A jak jako o samostatném odměnění podzimu? To nechápu.

          • Re: Zítra zápas v Corku!

            honzah (přítel SN)     před 19 lety 29.09.2005 14:08 |  
            0 0

            Dobře, ty moje připomínky jsou zbytečně kverulantský, ale s argumenty Goodyho rozhodně souhlasím...

      • Re: Zítra zápas v Corku!

        postovni (přítel SN)     před 19 lety 29.09.2005 12:42 |  
        0 0

        me je to jedno, pac tipuju pravidelne,presneji receno pravidelne blbe, ale prijde mi to zbytecny a pocitam, ze to poradim moc nezamicha (mozna nekde na konci zebricku, ale tam to neni dulezity).

  2. Re: Zítra zápas v Corku!

    (host)     před 19 lety 29.09.2005 13:15 |  
    0 0

    Musíme zvítězit a potvrdit postup, věřím, že na to i přes obsáhlou marodku máme. Takže koukat a fandit! VIVA SKS!!!