Fortuna liga

Zítra hostíme na Strahově Příbram

Zítra čeká fotbalisty Slavie třetí domácí utkání v řadě. Před televizními obrazovkami TV Nova zavítá na Strahov celek Příbrami. A v jaké nastoupíme sestavě?

Tréninku se opět zúčastnilo velmi mnoho hráčů, konkrétně to jsou tito: Vorel, Kozáčik, Šeliga, Krajčík, Dosoudil, Suchý, Hubáček, Piták, Holeňák, Jarolím, Kalivoda, Gaúcho, Fořt, Kratochvíl, Janda, Vlček, Černý, Granovsky, Rodrigo, Hercegfalvi, Švec, Aračič.
 
Po hřišti běhal i Dušan Švento, ale když jsem dorazil na trénink, tak pouze dělal sprinty a nezapojil se do hry na dvě brány. Nezapojil se ani Tomáš Hrdlička, kterého nadále zdobí sádra na ruce. Toho jsem shodou okolností minul u předprodeje.
 
Kdo čte tyto články, tak ví, jak probíhá trénink. I tentokrát to bylo dost podobné, takže nemá cenu opakovat již známé věci. Při hře na dvě brány šlo nejspíš vydedukovat sestavu, protože se hrálo přesně 11 na 11. A základní jedenáctka by mohla vypadat např. takto:
Vorel – Krajčík, Dosoudil, Suchý, Hubáček – Piták, Holeňák, Jarolím, Kalivoda – Gaúcho, Fořt.
 
V závěru tréninku se čtveřice hráčů zaměřila na penalty, které jsme v poslední době kopali. Konkrétně to byl Piták, Jarolím, Fořt a Kalivoda. A právě Jarolím svůj první pokus zahodil, kdy opět mířil pod břevno, tentokrát však břevno trefil. Jednou byl neúspěšný i Kalivoda, ostatní byli úspěšní.
 
V historii novodobé české ligy sehrála Slavia s Příbramí dosud 15 utkání s aktivní bilancí 8-4-3 a skóre 27:14. Zápasy doma: 5-2-0, zápasy venku: 3-2-3. Podzimní zápas v Příbrami skončil nerozhodně 2:2. Slavia vedla po gólech Latky a Vlčka už 2:0, o výhru ale přišla – během pěti minut druhé půle srovnal Jan Riegel.
 
„Budeme hrát se vší zodpovědností. Věřím, že šance vepředu si vytvoříme a tentokrát je dokážeme i proměnit. Nebude to snadné, Příbram bude bojovat o první jarní body, ale my nechceme doma podruhé zklamat naše fanoušky,“ prohlásil slávistický trenér Karel Jarolím.
 
Před výkopem pogratulují zástupci klubu Lexovi Bokšayovi, bývalému slávistickému gólmanovi, který s týmem vyhrál v roce 1938 Středoevropský pohár. Bokšay slaví 27. března 95. narozeniny.
 
V karetním ohrožení jsou nadále čtyři hráči – Suchý, Hrdlička, Piták, Holeňák.
 
Zápas začíná zítra ve 14:25. Konečně už také nebude velká zima, takže věřím, že si fanoušci najdou cestu na Strahov. Bylo by ostudou, kdyby podruhé za sebou dorazilo pod dva tisíce lidí. Takže všichni na fotbal!

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra hostíme na Strahově Příbram

    mart     před 18 lety 17.03.2006 18:31 |  
    0 0

    diky Richi,..... pripada mi jako bych tam byl taky ( na treninku:-)... misto toho drepim v praci;-(, ... jen me tak napadlo, ze az to bude ve druhy puli o ctyri goly, tak by mohl na plac Hrdla, aby jako dostal tu ctvrtou kartu...... stejnak hrat nemuze. Je to dobrej trik! Uz to zkouseli anglani v kvalifikaci na posledni euro, kdyz se zranil Beckham...., tak pak fauloval na kartu, .... jenze pak dostal jeste navrch dva zapasy stop za zneuzivani kazenskeho radu :-D.zdravi mart

    • Re: Zítra hostíme na Strahově Příbram

      Luke (host)     před 18 lety 17.03.2006 23:33 |  
      0 0

      to myslím navrhoval už exvenom na ofiškách v diskuzi ternerum:-)) Lidi ho tam div ne za to ukamenovali:-)) / jinak aby to mělo efekt, asi by musel zapírat a zapírat a zapírat... že to rozhodně nebylo schválně, ten zakopnutej balon v 93. min za stavu 3:0 pro nás:-))

  2. Re: Zítra hostíme na Strahově Příbram

    (host)     před 18 lety 17.03.2006 22:58 |  
    0 0

    Kde se tam vzal najednou Branco????

    • Re: Zítra hostíme na Strahově Příbram

      Richi (admin)     před 18 lety 17.03.2006 23:49 |  
      0 0

      Sem si spletl jmena ..