O Slavii

Marek Suchý: Už se sám oblíknu

Zlomená klíční kost přinutila k pauze slávistického stopera Marka Suchého. Volné dny tráví sledováním mistrovství světa a učením.

K úrazu přišel Marek minulý týden na soustředění ve Špindlerově Mlýně, když spadl z horského kola. “Nechápu, jak jsem mohl takhle hloupě spadnout na rameno,” kroutí ještě dnes hlavou. Zranění, které mu vystavilo stop na zhruba měsíc a půl, bylo zpočátku hodně bolestivé. “Teď už je to pátý den a je to docela v pohodě, ale první tři dny to bolelo fakt hodně, ani jsem se nemohl sám oblíknout, to teď už zvládám.” K léčbě zlomené klíční kosti se používají speciální popruhy. “Mám je vlastně vedené přes rameno a sepnuté vzadu na zádech, mají rameno zpevňovat. Musím teď spát na zádech, aby se to nehnulo. V neděli jsem byl na kontrole a vypadalo to dobře, srůstá to. Popruhy budu mít asi tři týdny, kdy nebudu moct nic dělat, pak bude kost ještě křekhá, ale trénovat nohy bych už snad mohl, uvidíme, jak to bude vypadat.” Přerušení tréninkového rytmu Suchého hodne mrzelo. “Hrozně jsem se do přípravy těšil, cítil jsem, že mám hodně síly, bavilo mě i ježdění na kolech a pak se mi stane tohle. Už se zase těším, až budu moct trénovat, aspoň že mi je už teď líp.”


Tento týden mají slávisté volno a individuální tréninkový plan, náš mladý obránce se však nikam nechystal. “Potřeboval jsem si dodělat nějaké zkoušky ve škole, dneska jsem udělal dějepis za tři, jdu do školy i zítra a pozítří. Jinak koukám na fotbal, viděl jsem zatím všechny zápasy. Nejvíc se mi líbili Češi a pak Argentina s Pobřežím Slonoviny, naopak včera Francie byla zklamání, čekal jsem víc i od Brazílie, tak jsem se radši šel učit,” popsal Suchý, jak tráví své dny. Starají se o něj maminka i přítelkyně a tak určitě nestrádá.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Marek Suchý: Už se sám oblíknu

    (host)     před 18 lety 15.06.2006 13:48 |  
    0 0

    Richi nejedeš náhodou do Lípy na setkání fanoušků maj tam prej bejt i hráči??Víš že bysi tam natočil nějaké video??

    • Re: Marek Suchý: Už se sám oblíknu

      vikingzlipy (přítel SN)     před 18 lety 15.06.2006 18:25 |  
      0 0

      Richi se nám omluvil, že je někde s holkama. Takže asi nepojede. Jinak beseda asi žádná nebude, protože hráči jsou na přípradném zápase:-(( Zrovna tenhle termín je tak vytíženej. Uvidíme, třeba se nám ještě někoho podaří na poslední chvíli ukecat. Jinak videa a fotky snad nějaké budou. A objeví se případně na našich stránkách.

    • Re: Marek Suchý: Už se sám oblíknu

      Richi (admin)     před 18 lety 15.06.2006 22:59 |  
      0 0

      Bohuzel nejedu, jako kazdej rok se tato akce krizi s finalem ligy zen, letos je finale - odveta na Sparte 24.6. Kdyby tomu tak nebylo, jel bych.

  2. Re: Marek Suchý: Už se sám oblíknu

    honzah (přítel SN)     před 18 lety 15.06.2006 18:05 |  
    0 0

    Kdy budou výsledky ankety Slávista jara?

    • Re: Marek Suchý: Už se sám oblíknu

      Richi (admin)     před 18 lety 15.06.2006 23:00 |  
      0 0

      Myslím na to, brzy to dodělám. Nestíhám no ... než odjedu na dovolenou, tak to nahodím a cenu pak výherci předáme.

      • Re: Marek Suchý: Už se sám oblíknu

        honzah (přítel SN)     před 18 lety 16.06.2006 19:16 |  
        0 0

        Jo, já zas nejsem tolik napjatej, kterej Karel Piták v tomto půlročníku anketu vyhraje, takže to klidně počká. Já se ptal spíš abys nezapomněl :-))