O Slavii

Slavia pokracuje v priprave

Po tydenni pauze se dnes slaviste opet zapojili do treninkoveho procesu. Trener Karel Jarolim privital triadvacet hracu, ale nekteri z nich si jeste dolecuji zraneni.

Dnes jen vyklusavali golman Martin Slavik, ktery pred mesicem podstoupil operaci trisel, a Karel Kratochvil, ktery je po artroskopii kolene.

Z hostovani se vraci dva hraci, Martin Slavik z Blsan a Ivo Taborsky, který se skvele rozstřílel v Ceskych Budejovicich, z becka pak prichazi golman Jakub Divis a obrance Lukas Nachtman, který se vraci do A tymu po delsi době. „Jsem v acku po vic nez trech letech a jsem rad, ze mam opet sanci hrat za A tym. Kadr se hodne obmenil, ale myslim, ze nebudu mit problem se adaptovat,“ rekl dnes "novacek" Lukáš Nachtman.

Zraneni Marka Sucheho, ktery ma zlomenou klicni kost, zrejme prinutilo Karla Jarolima ke zmene nazoru a do pripravy jde i Jiri Studik, se kterym puvodne nepocital. Mimo je i Milan Cerny kvuli pretrzenym krizovym vazum.

Mezi triadvadvacet hraci pocitam i Karla Pitaka, ktery vsak odchazi do rakouskeho Salzburku. Slavia stale jedna o prestupu Gaucha a dalsim pusobeni Zoltana Hercegfalviho, jedna se i o prichodu praveho obrance. Ivan Kovac, ktery na tento post pred rokem prisel, do pripravy nenastoupil a zrejme si nasel jine angazma.

Slaviste ve stredu absolvuji zatezove testy na FTVS a v sobotu od 10,30 nastoupi na Strahove v prvnim pripravném utkani proti Ruzomberku.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia pokracuje v priprave

    thorpey     před 18 lety 20.06.2006 09:45 |  
    0 0

    Studik urcite do acka patri, je dobre, ze je s nima. Hlavne uz si proboha v priprave nikdo nic neudelejte...

  2. Re: Slavia pokracuje v priprave

    (host)     před 18 lety 20.06.2006 17:13 |  
    0 0

    Slávia jedna se i o prichodu praveho obrance.A o jakého hráče jde??Tuším Lesák tuším správně :)))...Zico