O Slavii

Nový kapitán - Lukáš Jarolím

Včerejší volba nového kapitána Slavie přinesla malé překvapení: novým lídrem týmu se nestal třetí nejstarší hráč Lukáš Jarolím, ale jednadvacetiletý Martin Latka.
AKTUALIZACE: Kapitánem není nakonec Martin Latka, ale Lukáš Jarolím. Chybnou informaci uvedl vedoucí mužstva, který se zmýlil.

Článek o původním kapitánovi, nyní mimo mísu:
Lukáš Jarolím si však oblékne kapitánskou pásku minimálně v prvním utkání v Ostravě, možná bude muset kvůli Latkově zranění zaskočit i v prvním domácím utkání s Teplicemi.

Novopečený kapitán se s námi podělil o své dojmy. "Jsem docela mile překvapený, potěšilo mě to, čekal jsem, že to bude Lukáš Jarolím, kterého jsem volil, dále jsem pak dal hlas ještě Tomáši Hrdličkovi. Je to čest být kapitánem ve Slavii." Z nové role však vyplývají i povinnosti. "Měl bych být vůdčí osobností, nedovolit si žádné zkraty, dobře se kontrolovat," uvědomuje si "Laty". Ve svém věku je nejen jedním z nejmladších stoperů, ale i kapitánů. "Nevím, jestli je v lize druhý takhle mladý kapitán," krčí rameny. A jaký byl podle Latky hlavní důvod jeho zvolení? "Asi to, že ačkoliv je mi jednadvacet, tak už jsem ve Slavii dlouho, moje zahraniční zkušenost z Birminghamu v tom asi moc velkou roli nehrála." Pokud by Stanislav Vlček nebyl v trestu za opuštění hřiště proti Liberci, byl by kapitánem on. "To určitě, všichni jeho a Lukáše Jarolíma bereme jako vůdčí osobnosti týmu."

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Nový kapitán - Martin Latka

    Rottax (přítel SN)     před 18 lety 27.07.2006 17:12 |  
    0 0

    Tak Latku bych jako kapitána rozhodně netipoval,ale když nad tím přemýšlím,tak se na tuto roli celkem hodí.

  2. Re: Nový kapitán - Lukáš Jarolím

    (host)     před 18 lety 30.07.2006 13:23 |  
    0 0

    Kapitánem bych jmenoval nejmladšího člena mužstva. Jeho povinností by pak bylo dělat přesně to, co mu poradí Vlček. Například při losování stran by se Vlčka ptal, zda má zvoliít pannu nebo orla apod. Tím by se dalo jasně najevo, kdo je skutečný kapitán.
    Tantalos

    • Re: Nový kapitán - Lukáš Jarolím

      Richi (admin)     před 18 lety 30.07.2006 13:28 |  
      0 0

      Jenze Vlcek by mu nemohl radit v kabine rozhodcich, kdy se tam treba pisou pripominky apod .. a to neni sranda, to uz musi delat clovek, kdo vi co a jak se ma udelat

      • Re: Nový kapitán - Lukáš Jarolím

        Goody     před 18 lety 30.07.2006 15:21 |  
        0 0

        Mas pravdu, ale byl by to takovej zvednutej prst (prostrednicek) Kostalovy

  3. Re: Nový kapitán - Lukáš Jarolím

    coolair     před 18 lety 30.07.2006 15:01 |  
    0 0

    to je sotuda...jak to mohli splést?

    • Re: Nový kapitán - Lukáš Jarolím

      (host)     před 18 lety 30.07.2006 19:18 |  
      0 0

      Lafek je proste kokot, vycucal si to jmeno Latky asi z prstu nebo nevim...

  4. Re: Nový kapitán - Lukáš Jarolím

    Alfabet     před 18 lety 31.07.2006 21:50 |  
    0 0

    Sorry, Jane, nic ve zlém, není to zřejmě Tvoje vina, ale ta zpráva mi připomíná Radio Jerevan.

    • Re: Nový kapitán - Lukáš Jarolím

      jane (admin)     před 18 lety 01.08.2006 06:23 |  
      0 0

      Dobre, tak uvedu, jak to bylo, aby tu nebyly zadne pochybnosti, kdo za to mohl. Ve ctvrtek jsem sla na trenink udelat rozhovor s novym kapitanem a dalsi veci. Pred treninkem volal Sasa Kliment vedoucimu muzstva Martinu Lafkovi, jestli uz se vi, kdo je kapitan a kdo to je. Ten mu odpovedel, zrejme na zaklade sveho dojmu, coz jsme netusili, ze jim je Latka. Tak jsme sli za Latym, ten byl prekvapeny, protoze jim to oficialne nikdo nerekl. Samozrejme s nim udelal hned rozhovor i wembaster slavia.cz. problem zacal ve chvili, kdy Karel Jarolim zjistil, ze Laty je udajne kapitan..V te chvili informaci, kdo byl zvolen kapitanem, vedel prave jen Jarolim a nechal si ji pro sebe dalsi snad dva dny. Takze si muzes udelat obrazek sam.

      • Re: Nový kapitán - Lukáš Jarolím

        (host)     před 18 lety 02.08.2006 12:18 |  
        0 0

        proste nemusela bejt zadna volba kdyz jarolim dopredu avizoval ze necha hrace rict sve mineni(=kapitan Latka) a pak to sam rozhodne(=kapitan muj lukas)...