O Slavii

Tiskovka po utkání Slavia - Karvan

Trenér Karel Jarolím měl po zápase rozpačité dojmy. Sice jsme postoupili, ale opět se nám nepodařilo střelecky prosadit. "Snad si to hráči schovali na neděli," zadoufal.

"Gratuluji Slavii k postupu, byl to dobrý zápas. Karel Jarolím dostal dobrý dárek ke včerejším narozeninám," uvedl trenér Karvanu Junis Husajnov.

"Splnili jsme cíl, tedy postoupit dál. Nechtěli jsme zbytečně inkasovat a hrát na nulu, v průběhu utkání jsme měli dostatek šancí, abychom rozhodli ve svůj prospěch, ale s produktivitou nejsem spokojen. Obranná fáze mě však potěšila. Směrem dopředu to potřetí nevyšlo, ale by mě mrzelo, kdybychom se neprosadili proti Olomouci, teď to tak nevadilo, když jsme měli náskok z prvního zápasu. Přesto jsme se měli z těch šancí jednou či dvakrát prosadit," řekl k zápasu trenér Slavie Karel Jarolím.

Právě koncovka je poslední dobou velmi mizerná, ve třech zápasech jsme vyšli s prázdnou. Na tom musíme zapracovat. "I když jsme branky dnes nedali, tak jsme postoupili. Aspoň jsme si ty šance vytvořili, pak už je to o tom je proměnit, asi byli i trochu nervózní. Určitě se však v koncovce plně koncentrovali. Snad si hráči schovali něco na neděli," uvedl Jarolím.

V utkání překvapivě nastoupil po delší době také Michal Vorel a zřejmě si zahraje i proti Olomouci, i když to trenér nepotvrdil. "Ještě nevím, zda bude chytat. Ke změně jsme se dostali proto, že v posledních zápasech jsme brzy inkasovali a některé situace se daly řešit jinak, takže jsme chtěli v bráně více zkušeností," konstatoval.

V základní sestavě se neobjevil ani Dušan Švento, což řadu lidí zřejmě zaskočilo. "Minulý týden měl dost náročný, v pěti dnech odehrál tři těžká utkání, tak jsem ho nechal odpočinout, ale počítal jsem s tím, že do hry zasáhne a oživí ji, což se stalo, ale finální situace jsme nevyřešili dobře," řekl středeční oslavenec.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Luky

    (host)     před 18 lety 25.08.2006 09:42 |  
    0 0

    Nevite nekdo jestli prijdou nejake posily ? Mluvilo se se by Jarolim chtel nejake hrace s koncici cizinecke legie Jevlachu a urcite to nejakou posilu jeste chce, nejsme tak silni, Karel hodne chybi.

    • Re: Luky

      laurus     před 18 lety 25.08.2006 16:02 |  
      0 0

      Jakýpak posily, všechny prachy jsme už dávno prožrali. To spíš někoho bouchnem, když to půjde!