Ženský fotbal

Juniorky odehrály přípravné zápasy

Juniorky Slavie mají za sebou poslední přípravné období a už se chystají na ligu, v sobotu je čeká první mistrovský zápas s týmem Brna.

V pátek přineseme informace o změnách v kádru A týmu i juniorek, ale i další informace o změnách v realizačních týmech, o průběhu soustředění juniorek a plno dalších zajímavostí.

Stará Lysá - Slavia 2:0 (1:0), hráno 22. srpna
Sestava: Gablovská (41. Mazurová) - Tománková - Zrnová, Cibulková, Feixová - Čmakalová, Králíčková, Kulichová (55. Jíchová), Kuklová (45. Marková) - Bastlová, Nováková (75. Vandasová)

Ve třetím přípravném zápase jsme předvedli kvalitní výkon v souboji s těžkým soupeřem. V úvodu utkání naše slečny trpěly respektem k hráčkám Staré Lysé, postupně se ale osmělovaly a dostávaly se do šancí. Bohužel se ve 20. minutě po zbytečné chybě ve středu hřiště soupeř dostal do přečíslení, které dokázal úspěšně zakončit - 0:1. Náš tým inkasovaný gól ale nepoložil, naopak jsme zvýšili aktivitu a Tereza Bastlová se dostala do dvou velkých šancí. Využít je ale nedokázala. Na začátku druhého poločase nás Stará Lysá zatlačila a prožili jsme si náročných deset minut, ve kterých jsme pouze bránili. Postupně se ale hra začala vyrovnávat a stále víc jsme se dostávali na dostřel soupeřově brance. Pak ale zaúřadoval rozhodčí, který sice signalizoval vhazování Slavie, ale míč "zabavily" soupeřky a využily naší na moment váhající obrany k brejku a druhému gólu - 0:2. Po té, co jsme se oklepali z prapodivného (ne)rozhodnutí sudího, jsme vrhli všechnu energii do útoku a závěrečných dvacet minut soupeřky dostali pod tlak. Z několika nadějných situací ale žádný gól nepadl. "Děvčata předvedla velmi slibný výkon, za který si zaslouží pochvalu," uvedl trenér Martin Svoboda.

Malá Skála - Slavia 1:3 (0:0), hráno 26. srpna
Sestava: Mazurová - Tománková - Zrnová, Cibulková, Feixová - Buzková (41. Jíchová), Čmakalová, Kulichová (41. Králíčková), Kuklová - Nováková, Marková (61. Vandasová)
Branky: 80. soupeř - 48. Marková, 54. Čmakalová, 65. Nováková

"V prvním poločase jsme předvedli asi nejhorší výkon v průběhu celé přípravy. Přizpůsobili jsme se nakopávaným míčům soupeře, obrana nezvládala rozehrávku. Ve druhé polovině se naše hra výrazně zlepšila (i když do ní nastoupila Malá Skála již jen v deseti) a zaslouženě jsme získali vedení. V poslední minutě jsme inkasovali po dvou individuálních chybách v obraně," okomentoval utkání slávistický trenér.

Malá Skála - Slavia 0:4 (0:2), hráno 28. srpna
Sestava: Mazurová - Zrnová, Tománková, Cibulková, Buzková - Jíchová (41. Marková), Čmakalová, Králíčková, Kuklová - Nováková, Vandasová
Branky: 1. a 68. Kuklová, 14. Králíčková, 42. Nováková

"Na umělce v Desné, kde jsme se připravovali během soustředění, jsme Malou Skálu jednoznačně přehráli. Dařilo se nám kombinovat, povedla se i premiéra nového rozestavení. S výkonem a také nasazením jsem byl tentokrát velmi spokojen, i přes únavu se holky "kously" a hlavně v prvním poločase nedaly soupeři šanci," uvedl Svoboda k utkání.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorky odehrály přípravné zápasy

    Popruh     před 18 lety 30.08.2006 18:14 |  
    0 0

    Hra proti Malé Skále byla velmi pěkná poprvé sme zkusili zonovou hru byla to krásná hra,trenér snámi byl spokojený myslím si že sme hráli 80% na polovině soupeře dávali si balony byla to krása,2.poločas na nás dolehla ůnava přece jenom soustředění bylo náročné a trochu sme povolili v tlaku ale dotáhli sme to do konce,soupeře sme naprosto přehrával a hlavně sme kombinovali byla to krása se na to dívat zvlášt´ když sme neinkasovali gol

  2. Re: Juniorky odehrály přípravné zápasy

    (host)     před 18 lety 31.08.2006 14:14 |  
    0 0

    martine,jarda Dolejš.v sobotu se tesim na vas spiel!mi hrajem az v nedeli,taky zaciname.tak mam cas a prijdu se juknout.uz se tesim jak uvidim pri koucinku druheho jiriho Pliška!