Ženský fotbal

Slávistky porazily Karlštejn

Fotbalistky Slavie bez problémů porazily předposlední Karlštejn 5:1. Dvě branky vstřelila Šárka Holečková, po jedné přidaly Pěničková, Hejlová a Tesková. Prohlédněte si 20 fotografií ze zápasu i z rozcvičení, kdy slávistky prezentovaly novou tréninkovou kolekci.

Zápasový report:
Fotbalistky Slavie čekal nováček v první lize. V sestavě kvůli nemoci nemohla nastoupit Denisa Turková, úplně v pořádku nebyla ani Veronika Přibyslavská, proto začala na lavičce. Po zranění se do sestavy vrátila Jana Králová.

Od začátku zápasu jsme si vytvořili převahu, ale první výraznou šanci jsme si vypracovali až po několika minutách. Soupeřky se prakticky nedostaly na naší polovinu, takže bylo jen otázkou času, kdy se konečně střelecky prosadíme. Bohužel jsme se trápili a trvalo, než se zadařilo. Nakonec nám pomohli domácí sami, kdy chyby dokázala využít Holečková. Pak jsme se i trochu prosadili, ale i tak mohlo být skóre výraznější.

Druhý poločas však z naší strany již nebyl tak vydařený. Moc šancí jsme si totiž nevytvořili, protože jsme se utápěli ve vlastních individuálních chybách. Přesto jsme vstřelili branku, jenže pak se stala nepochopitelná věc, Pincová vracela malou domů a brankářce Taušové míč přeskočil nohu a pohodlně se dokutálel do brány. I nadále se nám příliš nedařilo, přesto jsme v závěru přidali další branku. Soupeř si za celý zápas vytvořil jedinou šanci, když soupeřka se dostala ke střele z úhlu.

Průběh zápasu:
8. minuta - Na centr Pěničkové z levé strany si naběhla Holečková a z první střílela těsně vedle brány.
18. minuta - Pěničková dostala míč do běhu, dostala se k bráně, kde se k ní seběhly tři soupeřky, ve správný moment přihrávala na druhou stranu vápna, ale míč nakonec nenašel volnou Chlumeckou s Voňkovou.
21. minuta - Holečková centrovala, míč se odrazil k Budošové a z první střílela z malého vápna, ale trefila pouze brankářku.
23. minuta - Pěničková vyslala střelu z hranice vápna a trefila tyč.
30. minuta - Po chybě domácích vyslala Bottová do brejku Holečkovou, která se dostala k brankářce a díky její nemotornosti nakonec propasírovala míč do branky. 0:1.37. minuta - Voňková se dostala do vápna, zde se zasekla a namazala Pěničkové, která se krásně trefila pod víko. 0:2.
44. minuta - Po rohu se míč odrazil na hranici vápna k Hejlové, jež vše před sebou propálila. 0:3.
54. minuta - Hejlová vyslala za obranu na Budošovou, která šla sama, před brankářkou poslala míč před bránu, kde zakončovala Chlumecká, ale byla v ofsajdu. Branka tak nebyla právem uznána.
57. minuta - Kejhová vyslala po lajně Voňkovou, ta se dostala do vápna, přihrála na druhou stranu na Holečkovou, která z blízka brankářku prostřelila. 0:4.
60. minuta - Pincová zahrávala malou domů, Taušová chtěla odkopnout, ale míč jí přeskočil nohu a dostal se do brány. 1:4.
67. minuta - Chlumecká byla sama před brankářkou, ale ta její střelu výtečně vyrazila.
81. minuta - Pincová přihrála na Teskovou, ta dala na Benýrovou, následně centr na Holečkovou, jejíž střelu brankářka vyrazila zpět k Tesková a hlavou z blízka zakončila. 1:5.

Karštejn - Slavia 1:5 (0:3)
Slavia:
Taušová - Bottová (46. Přibyslavská), Králová, Hejlová, Pincová - Holečková, Pěničková, Budošová (63. Benýrová), Kejhová (59. Tesková) - Chlumecká (74. Senette), Voňková
Branky: 60. vlastní Pincová - 30. a 57. Holečková, 37. Pěničková, 44. Hejlová, 81. Tesková
ŽK: 23. Budošová

FOTOGRAFIE (20)

Komentáře (20)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky porazily Karlštejn

    (host)     před 18 lety 09.10.2006 13:04 |  
    0 0

    obrana teda nic moc

    • Re: Slávistky porazily Karlštejn

      (host)     před 18 lety 10.10.2006 07:47 |  
      0 0

      Podle chyby jedné neposuzuj celou obranu.

  2. Re: Slávistky porazily Karlštejn

    (host)     před 18 lety 09.10.2006 18:31 |  
    0 0

    mel jsem tu cest zapas videt v realu,hostujici tym udelal obrovskou radost mistnimu spravci,ze v 90ti min.rovnomerne zatizil obe pulky hriste.v sesivanem odehrala nadprumerne utkani hracka Holeckova,klobouk dolu pred tim kdo tuhle hracku privedl.obrana,ta spis bojovala s ruchem nedalekeho parkoviste,a zaloha s utokem busila kompletni hodku a pul do zdi,a inkasovany gol?od prvni minuty hostujici golmanka bojovala s ukolem nadlidskym,soustredit se na nic,a vubec se nedivim lacinemu golu,urco ji vic upoutal prijizdejici vlacek nez zbytecna mala domu...a domaci?nemit v tymu "nactilete"Hulickovou(35),Havlinovou(28),Prunerovou(31),Jirotkovou(38)ktere patri do stare poctive skoly,bylo by skore hrozive.brzke a neprijemne zraneni vitalni Vesele umocnilo fakt ze zbytek tymu na ligu nema.to vse podtrhl nevesely pohled na nekdejsi talent potuluji ci se ve stredu hriste...spiel o nicem,jo,rozsireni ligy.mam se smat nebo brecet pri slovech p.Zovince po utkani Sparty s Redicemi(11:0):...nic proti redicim,ale takovy zapas nam nic neda,uz se tesime na zapasy se slavii,slovackem...ci to byl vlastne napad,ligu rozsirit?nema tady nekdo maslo na hlave? jarda Dolejš

    • Re: Slávistky porazily Karlštejn

      (host)     před 18 lety 10.10.2006 10:31 |  
      0 0

      souhlasim s tim, ze ma "nekdo" maslo na hlave..ano, nase liga ma katastrofalni uroven, sparta slavia, nemaji konkurenci, sekunduji jeste slovacko, brno a snad hradec..ale zbytek? 7 tymu - to je ctrnact zapasu v roce ma katastrofalni urovne pro tyto silnejsi tymy, kde jsou vicemene vsechny reprezentatky..kolem a kolem ctrnact zapasu, ktere jim nic nedaji..hm..opravdu uvazeny krok panu nahore..zmizelo play off, tezke zapasy, kde slo o vsechno, dodnes nechapu proc? kvuli poctu zapasu? hraje se jen o dva zapasy mene...opravdu se tesim na konec ligy, kdy sparta bude mit titul jisty uz 5 ci vice kol pred koncem a nebude se muset stresovat do poslednich dvou finalovych zapasu....odpovi mi na to nekdo??

      • Re: Slávistky porazily Karlštejn

        (host)     před 18 lety 10.10.2006 12:22 |  
        0 0

        no,mozna o to tu jde,pokud se jim podari vest jak pises pet kol pred koncem,budou mit vic casu na vyber luxusniho obleceni v obchodu svetozname modni znacky...ne, to byl samozrejmne vtip. pokud reprezentujou republiku mezi zenskou evropskou klubovou smetankou,tak at jim to slusi i v civilu.jsou to pekny kocky...jen by jim mela v usich znit jmena tymu z letosni LM,do jejich kvalit meli daleko.max 5 tezkych lig.zapasu je dostatecne neproveri...ja si porad myslim ze play off se nekomu zdalo prilis riskantni...Jar.Dolejš

        • Re: Slávistky porazily Karlštejn

          (host)     před 18 lety 10.10.2006 13:10 |  
          0 0

          jo jo, to si myslim taky...je to moc velky risk..nevim jestli uz pet kol pred koncem bude mit sparta titul, ale kazdopadne ma individualne nejlepsi kadr, ze vzdycky ty outsidery porazi velkym rozdilem, kdezto ostatni se mohou "trapit" ...a ti ostatni z tech "silnejsich" tymu si poberou body mezi sebou a sparta si muze mnout zpovzdali ruce..jak bylo napsano zadne finale - zadne stresy...jen tak dal panove nahore..cesky zensky fotbal se ubira "opravdu" tim spravnym smerem...............

          • Re: Slávistky porazily Karlštejn

            (host)     před 18 lety 11.10.2006 12:32 |  
            0 0

            To bylo úplně jasný, že play off se zruší, když Slavia v tomhle systému získala 2x titul. To se asi Žovincovi moc nelíbilo... Na jednu stranu je systém bez play off spravedlivější, protože když někdo vyhraje skoro všechny zápasy, tak by měl být mistr ligy, ale na druhou stranu play off bylo zajímavější a vždycky na finále chodilo poměrně dost lidí a mělo to nějakou atmosféru. Poslední finále se hrálo na Letný a myslím, že pro holky to byl docela zážitek zahrát si na tak pěkným stadionu, než kopat někde na vesnice. Play off se zrušilo asi hlavně proto, že to chtěla Sparta....

            • Re: Slávistky porazily Karlštejn

              (host)     před 18 lety 11.10.2006 13:29 |  
              0 0

              a co na to jar.Dolejš?

              • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                (host)     před 18 lety 12.10.2006 09:06 |  
                0 0

                co ja na to? zatim zen.svazu nesefuju...(vtip), 8 manschaftu,na podzim i na jare 4x kazdy s kazdym.prvni 4 tymi mezi sebou semifinale,1-3,2-4 na odvety.finale na jeden zapas,prodl.,penalty.posledni tym baraz na 3 vitezny mace s prvnim z vitezne baraze Cechy-Morava popř. vitezem celostatni 2ligy.to co se ted dere do ligy,K.Vary,St.Lysa,M.Boleslav je zrcadlem toho co tam za torza prislo ted!,at je 2 celost.liga treba 20 ti clenna,oddeli se tam zrno od plev.no a nutnost jun.tymu u 2 lig.tymu beru jako samozrejmost,pak muze bejt treba 5 tretich lig,z 2ligy pujde stejny pocet tymu dolu...ta flukturace u spodku tabulky 2ligy nikomu vadit nebude.Sparta bude urco rada ze muze nezistne... chrlit do cca 26 tymu fotbalovou mladez,to tam bude pí.Haniakova a spol. na roztrhani,ale zas se konecne u vsech dockaji slavy a uznani.obracene janosikovo heslo kde koho prestava bavit...jde o sci-fi takze precist a zapomenout! SLO O ODPOVED NA CLANEK K STRUKTURE LIGY. Jar.Dolejs

                • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                  (host)     před 18 lety 12.10.2006 11:22 |  
                  0 0

                  Jardo prosimtě, nepřemejšlej o tom, že by si se cpal do svazu. Prosim, jestli máš rád fotbal, tak na to ani nemysli. To by byla neskutečná katastrofa.......upřímně kam si přišel, tam to zkončilo, rozhádalo apod. Neznám člověka, kdo by o tobě mluvil v kladným slova smyslu - bohužel. To bude asi tim tvým chováním a názorama, proboha vzpamatuj se.

                  PS: všimla jsem si, že jakékoliv záporné názory na mistra Dolejše se zde mažou, PROČ? pravda se má říkat, tak proč ji mazat.

                  • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                    (host)     před 18 lety 12.10.2006 13:52 |  
                    0 0

                    Kazdy ma svuj nazor. Ja problem s Jardou nemam. Vse je o komunikaci.....

                    • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                      (host)     před 18 lety 12.10.2006 14:44 |  
                      0 0

                      Já se přidávám, taky nemám problém s Jardou Dolejšem a některé jeho výroky rád podpořím.

                      • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                        (host)     před 18 lety 13.10.2006 16:03 |  
                        0 0

                        pan Mrázek by se podepsal, ten to určitě nepsal

                    • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                      (host)     před 18 lety 12.10.2006 15:06 |  
                      0 0

                      ... že by to psal pan Mrázek?

                  • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                    Richi (admin)     před 18 lety 12.10.2006 20:50 |  
                    0 0

                    Nejak jsem si nevsiml, ze by se takove prispevky mazaly. NEco jsem smazal drive, kdy to tady byla sama urazka a vulgarni vyrazy.

                • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                  (host)     před 18 lety 12.10.2006 15:04 |  
                  0 0

                  co jako má znamenat slovo "flukturace" - to je nový pojem?? zkus se nejdřív podívat do slovníku cizích slov a pak teprve je používej...

              • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                (host)     před 18 lety 12.10.2006 15:02 |  
                0 0

                Máš nějaký zkreslený informace o tom, že by se Mladá Boleslav drala do ligy, ty chytráku... Uváděj tady aspoň pravdivý informace a ne takový bláboly...

                • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                  (host)     před 18 lety 12.10.2006 17:54 |  
                  0 0

                  tak urco neni muj styl nudit,coz borci anonymni skvele dokazujete,rad vas drazdim,pokud mas pocit cenzury,nepises veci ktere maji hlavu a patu.urco mas muj tel.,neni problem pomoci sms zdelit mi jiste vec neodkladnou,rad ti vysvetlim slovo flukturant. prosim,podepis se!neboj,tve name me jistojiste neprekvapi.k té Bolce,vim ze nepise vedeni,to nemam strach ze by nepochopilo smysl clanku.hracko Boleslavi...hrajete o zlato,pokud nechceš,nechapu tvoji ucast ve 2lize!vim ze zde v roli zapornych anonymu vystupuji lide bezcharakterni,s vami ja se nikdy nesmirim,proto si moc vazim holek typu Kejhovy,Teskovy,Dobrevovy,Pomijovy,Holeckovy,Havlinovy...borce jako Cermaka,Manase,Pospise,Pivonku-ostatni charakterove negativni poznam,a je problem!. Jar.Dolejs

                  • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                    (host)     před 18 lety 13.10.2006 08:26 |  
                    0 0

                    jardo, neříká se flukurace, ale FLUKTUACE!!!

                    • Re: Slávistky porazily Karlštejn

                      (host)     před 18 lety 13.10.2006 12:05 |  
                      0 0

                      jde o slovo

































                      jde o slovo,FLUKTURACE,jako flukturant.ja tam nedal pismenko...zalezi na tom?kdyz vsichni vime co mam na mysli...