O Slavii

Slávisté se omluvili

Neuplynul ani týden a slávisté splnili nařízení disciplinární komise a omluvili se Spartě za pokřik hráčů po utkání v Mladé Boleslavi.

Text omluvného dopisu:
Vážení,

dovolte, abychom se omluvili představenstvu AC Sparta Praha fotbal, a. s., všem vašim hráčům, trenérům, funkcionářům i příznivcům vašeho klubu za nevhodné chování, kterého se dopustili hráči Stanislav Vlček, Pavel Fořt a Radek Dosoudil po utkání FK Mladá Boleslav, a.s. âï¿???? SK Slavia Praha ?¢?????? fotbal, a.s.. Tuto omluvu přijměte jako projev úcty k odvěkému a tradičnímu sportovnímu soupeři našeho klubu.

S pozdravem,

Petr Doležal, generální ředitel a člen představenstva akciové společnosti, Tomáš Rosen, člen představenstva akciové společnosti, Stanislav Vlček, Pavel Fořt, Radek Dosoudil.




Text omluvy je podle mě naprosto dostačující, není tam zbytečné vysvětlování či obhajování celé situace. Ani nijak nepřeháníme v omlouvání, jen strohé konstatování. Slavia a její hráči tak splnili povinnost od disciplinární komise, kdy se museli omluvit. Termín uplyne zítra. Je to tak jediný trest za pokřik smrt Spartě.

Kdo byl včera na zápase či zhlédl video, tak jistě mohl vidět, že po utkání hráči opět slavili s fanoušky, obdobným způsobem jako v Mladé Boleslavi, jen tentokrát se hlasově nepřidali a co je hlavní, v chorálu byl vypuštěn inkriminovaný text.

Komentáře (18)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávisté se omluvili

    (host)     před 17 lety 21.11.2006 13:29 |  
    0 0

    Co? Ať si fans dělaj co chcou! Souhlasím snima! SMRT SPARTĚ - Chowi

  2. Re: Slávisté se omluvili

    (host)     před 17 lety 21.11.2006 14:41 |  
    0 0

    Dnes zase v Dnes horuje nakej Krutina a detailne popisuje hrozne chovani nasich fanouzsku vuci Sparte a Saiverovi, ze nebyl pred tejdnem nikdo z tyhle firmy na Sparte kdyz nas tam fanousci urazeli jeste horsima pokrikama, zrejme znaj jen cestu na Strahopv a vsichni sou asi negamotny. Karel

    • Re: Slávisté se omluvili

      (host)     před 17 lety 21.11.2006 14:46 |  
      0 0

      Protože je na kopečku :-)

    • Re: Slávisté se omluvili

      AKI     před 17 lety 21.11.2006 17:52 |  
      0 0

      Je pravda,že v dnešní MF Dnes(21.11.) byl článek týkající se chování slavistických fandů na utkání SKS - Budějovice. "V 58. minutě totiž kotel začal skanodavat "Nenávidime všechny.Smrt Spartě!" Reakce? Hlasatel nikoho nenapomenul,velká část hlavní tribuny uznale zatleskala..." A titulek je "Fanoušci Slavie znovu uráželi" Tohle když jsem si ráno přečet cestou do školy,mě opravdu namíchlo. Myslel jsem si dřív,že alespoň MFD je trochu slušný "plátek" a někteří jejich autoři jsou objektivní,ale tohle je trochu někde jinde. Kdo na včerejším zápase byl,tak ví proč hlavní tribuna tleskala JIHU!!!! Za to,že celou dobu mohutně podporovala Slavii a v oně 58 minutě,kdy bylo na Strahove poměrně ticho-moc se nefandilo,tak sputili jejich pokřik a to fakt krásně znělo!!!! a tomu jsme pane autore,který se neumíte ani podepsat pod svůj článek, TLESKALY!!!!!!! Za to,že stojíme za svým týmem a neděláme ZLO kvůli ničemu a nebo někomu,kdo chce lít olej do ohně.....!!! AKI

  3. Re: Slávisté se omluvili

    (host)     před 17 lety 22.11.2006 07:39 |  
    0 0

    Vo co všem sakra jde? Loni jsme byli celej rok ubrečenci, když jsme se jako jediný postavili pokračující korupci. Pak čtu v novinách článek od Sparťanskej tupounů, že jsme poserové, když se s náma nedá dohodnout pořádná rvačka a že jsme málo agresivní. No a teď z nás zase dělá každej přiblblej pisálek největší grázly. Přitom : stížnosti podávají všechny týmy a všichni fandové hecujou soupeře "jude slavie, pražský kurvy...". Tak ať už se sakra dohodnou, jestli budeme ubrečený, poserové, nebo agresivní parchanti, já je mám u pr... Ale ať prostě stejným metrem měřej všem. Všivok s Blpkou nám celej rok nedávaj, fandové řvou "jude slávie" i když hraje jejich ženský C-čko s Kunhoticema a nikdo ani nepípne. Připadá to někomu logický?

    • Re: Slávisté se omluvili

      honzah (přítel SN)     před 17 lety 22.11.2006 08:30 |  
      0 0

      Co je hanlivýho na pokřiku Jude Slávie? Navádění k trestnému činu tam nevidím...

      • Re: Slávisté se omluvili

        (host)     před 17 lety 22.11.2006 08:59 |  
        0 0

        To má bejt vtip? A co je hanlivýho na pokřiku "Smrt Spartě"? Navádění k ublížení právnické osobě je podle tebe trestný čin? Tak tu přestaň házet rozumy a nepřekrucuj významy. Sám dobře víš že pokřiky "Smrt Spartě, Jude Slavie, Pražský kurvy..." atd. jsou ze stejnýho těsta, tj.hecování se soupeřem. Takže si tu nehraj na mudrce, koukej se na to objektivně a neplácej tu žvásty tipu "Samozřejmě že kapr je kapr, můj klient je vášnivý rybář". Tyhle moudra si brblejte pod vousy na sparťanskejch fórech.

        • Re: Slávisté se omluvili

          palino     před 17 lety 22.11.2006 11:34 |  
          0 0

          honzah- Milý Honzíku asi nevíš co znamená Jude. Ale neboj vás sparťanů to neví víc. Zkus si půjčit nějakou literaturu. Pa pa Honzíku.

          • Re: Slávisté se omluvili

            honzah (přítel SN)     před 17 lety 22.11.2006 19:04 |  
            0 0

            Jo, vim, co to znamená Jude. Třeba takový Chelsea už několik let jako slávista závidim, že má nefalšovanýho Jude majitele, kterej s penězma nešetří. Když slyším pokřik JUDE SLAVIE, říkám si pro sebe: "Kéž by!"

            • Re: Slávisté se omluvili

              Bejbl     před 17 lety 23.11.2006 11:55 |  
              0 0

              Honzo,
              přečti si něco o II. světové válce, nebo se občas podívej na ČT2 na večerní dokumenty o fašistickém Německu, dávají toho docela dost. Pak tady nebudeš plácat takový s prominutím píč....

        • Re: Slávisté se omluvili

          honzah (přítel SN)     před 17 lety 22.11.2006 19:01 |  
          0 0

          Takže moje filozofická otázka zůstává bez odpovědi, reaguje se tu jen urážkami a odesláním na sparťanské fórum. Co bych tam ale jako měl já dělat?

          • Re: Slávisté se omluvili

            lucky-pilda     před 17 lety 22.11.2006 20:50 |  
            0 0

            nevim, jestli ti to dochazi, ale "jude slavie" by se dalo povazovat za antisemitsky pokrik, coz je mnohem horsi nez prat zanik, pripadne prohru odvekemu rivalovi pokrikem "smrt sparte"

            • Re: Slávisté se omluvili

              honzah (přítel SN)     před 17 lety 23.11.2006 17:42 |  
              0 0

              Pokud spojují židovské etnikum a Slávii, pak to znamená, že je něco z této dvojice považováno za natolik podřadné, aby to zhanobilo druhý prvek. Já jako slávista nejsem uražen, když někdo můj klub spojuje se židovským kapitálem, který ho za první republiky podporoval. A také mě neuráží, když někdo spojuje můj osminový etnický původ se Slavií, která je mým oblíbeným klubem. Je mě sice jasný, že ty dutohlavý idioti ze sparťanskýho kotle to myslej jinak, ale na takový pokřik se dá reagovat jedině ignorováním kvůli výše nastíněným důvodům. Uvědomte si, že za ten pokřik nás nežalovala AC Sparta Praha, a.s., ale pouze jeden "ubohý snaživý Hujer" Károlyi, který neví, jak by se Košťálovi vecpal do zadnice. Károlyi, metelescu blescu!!! (Snad to Maďaři nevezmou jako urážku spojením s Rumuny a Rumuni jako urážku spojením s Maďary.) Doufám, že už jsem svůj postoj dostatečně vyjasnil.

          • Re: Slávisté se omluvili

            kerouac     před 17 lety 23.11.2006 09:57 |  
            0 0

            Co je hanlivýho na pokřiku Jude Slávie? To je podle tebe filosofická otázka? To je jako když řeknu, co je hanlivýho na tom, když řeknu "smrdíš jako prase". Vepř je savec a typ zápachu kolem sebe šířící je subjektivně hodnocen pouze lidmi. Jiným tvorům ten zápach může být příjemný. Takhle sis předtavoval odpověď na tvou "filosofickou" otázku? Takhle ti rozeberu cokoliv, ale je to jenom plácání žvatlání blablabla. Hele Honzo neznáme se, ale opravdu tady házíš neskutečný hlášky. Už vůbec jsem nepochopil tvoje spojení Chelsea-Abramovič-Jude majitel. Abramovič je kovanej rus a evidentně vůbec nemáš představu co na nás Sparta celý léta řve. Z toho cos napsal vyznívá, že podle tebe výkřik JUDE SLAVIE = BOHATÁ SLAVIE. Nevšiml sem si že by ti tu kdokoliv nadával, ale jseš opravdu úplně vedle. Než se do podobných debat pustíš, zamysli se jestli vůbec chápeš o čem se mluví.

              • Re: Slávisté se omluvili

                kerouac     před 17 lety 24.11.2006 07:41 |  
                0 0

                Fajn, narodil se v Saratově v Rusku do židovský rodiny, o kterou záhy přišel a vyrůstal v Moskvě. Promiň mě to netrklo, takže to není Rus, ale je z Izraele. Už je mi to jasný a tím bych celou kauzu uzavřel.