O Slavii

Slávisté se podepisovali

Fotbalisté Slavie dnes absolvovali autogramiádu v kavárně Caffé Enzo v pasáži Černá růže. Akce se velice vydařila, dorazilo opravdu hodně fanoušků. Prohlédněte si 26 fotografií!

jarolim_ultras.jpg Podobná akce se konala i minulý rok ve Slovanském domě. Tentokrát však dorazilo více fanoušků, několik stovek. "Dorazilo sem opravdu hodně lidí, to jsem nečekal. Podepisovali jsme se tak dlouho, až nás bolela ruka," uvedl střelec v posledním ligovém kole Tomáš Hrdlička. Autogramiáda se konala od čtyř hodin a měla se konat až tři hodiny, ale první fanoušci dorazili již kolem třetí hodiny. Každou chvíli tak přicházeli další a další lidé, takže půl hodiny před začátkem už se vytvořila slušná fronta.

Samotní hráči dorazili přibližně deset minut před oficiálním začátkem, ještě před vpuštěním lidí si posbírali autogramy novináři a když ve čtyři hodiny první natěšení fanoušci mohli získat podpis, fronta už čítala několik desítek metrů.

Na akci dorazili všichni současní hráči slávistického kádru, chyběl jen dlouhodobě zraněný Milan Černý, který absolvoval operaci. O berlích se dobelhal i obránce Jan Vorel. Z realizačního týmu byl přítomen trenér a oba asistenti. Akcí provázal vedoucí družstva Martin Lafek a během celé akce prozrazoval zajímavosti o hráčích či informoval přítomné o dalším slávistickém programu.

Mikrofon si vzal i jeden z představitelů ultras a vyzval všechny přítomné, aby nezapomněli přijít na poslední domácí ligový zápas a povzbudili tak hráče. Přítomné určitě potěšil trenér Karel Jarolím, jež měl na sobě šálu ULTRAS SLAVIA, kterou obdržel na nedávné schůzce ultras s hráči.

Poslední podpis padl přibližně čtvrt hodiny před sedmou. Hráči si mohli oddechnout, ale byla na nich vidět spokojenost z úspěšné akce. Na závěr se ještě všichni společně vyfotili s perzonálem kavárny.

FOTOGRAFIE (26)

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávisté se podepisovali

    martin08     před 17 lety 21.11.2006 20:25 |  
    0 0

    No tak dlouhou frontu jsem snad nevidel :-) tzn. mam PRD a ne podpisy... btw: kdyz si napisu na Slavii poslou mi podepsny karty?

    • Re: Slávisté se podepisovali

      BELL     před 17 lety 23.11.2006 14:04 |  
      0 0

      Určitě, už jsem takhle jednou psal o podpis, ještě když kopal Kuka a celkem brzo mi poslali podepsanou fotku.

  2. Re: Slávisté se podepisovali

    bubazx     před 17 lety 21.11.2006 20:53 |  
    0 0

    bylo to super takovejch lidí nechodí ani na Strahov.

  3. Včera

    (host)     před 17 lety 22.11.2006 09:16 |  
    0 0

    hlavně že včera ve studiu LM ten spartanskej záprdek a horváth řikali že je málo mimofotbalových aktivit a slávie to má už dávno dohodnutý.. to nezmíněj ale do prázdnýho strahova si rejpnout..šmejdi!! blondak

  4. Re: Slávisté se podepisovali

    palino     před 17 lety 22.11.2006 13:16 |  
    0 0

    Jarolím ukázal dobrý vkus a hlavně ukázal fanouškům a hlavně kotli(ultras slavia) svou přízeň. To je super. Ať žije Slavia.

    • Re: Slávisté se podepisovali

      palino     před 17 lety 22.11.2006 13:17 |  
      0 0

      Myslím tou šálou!!!

  5. Re: Slávisté se podepisovali

    carfi-sks (přítel SN)     před 17 lety 22.11.2006 15:22 |  
    0 0

    Doufam, ze pristi rok bude nejaka stejna akce, tuhle sem z RA nestihl, priste uz si budu moct pro podpisy dojet autem:)! SKS 4ever!!!

  6. Re: Slávisté se podepisovali

    (host)     před 17 lety 22.11.2006 16:13 |  
    0 0

    Akce to byla ze strany hracu a realizacniho tymu skutecne dobra, ale poradat to na tak omezenem prostoru je naprosto spatne, podle mne selhala trochu i rezie, proc akcetreba nebyla spojena s besedou s vedenim o stavbe stadionu a posilach pro jaro, cela sou na mne nepusobila prilis pripravene Lafek tam vykrikoval do sumici bedny nejaky nesmysly. Je fsainporadat takovy akce, hracum i trenerum dik , ale spatny organizaci rikam jasne fuj.

  7. Re: Slávisté se podepisovali

    (host)     před 17 lety 27.11.2006 09:27 |  
    0 0

    ta šála je výborná, kde se dá sehnat?!?
    káje není člověk, káje je bůh!:o)