O Slavii

Turnaj internacionálů a Silvestrovské derby

Dny mezi Štědrým dnem a Novým rokem tradičně vyplňují halové turnaje, i letos se koná halový turnaj internacionálů a silvestrovské derby.

V úterý 26. prosince se v hale v Edenu koná 11. ročník turnaje internacionálů, kterého se zúčastní osm mužstev rozdělených do dvou skupin. Ve skupině A jsou Sparta, Dukla, Prešov a Brno, ve skupině B Slavia, Rapid Vídeň, Bohemians a Nike. Nominace slávistů k zápasu: Šimurka, Beránek, Hrdlička, Karel Jarolím, Jiří Jeslínek, Jindráček, Knoflíček, Medynský, Příložný, Řehák, Váňa a František Veselý ml. Výkop prvního zápasu je naplánován na 10 hodin, finále pak na 17,30. Slávisté poslední tři ročníky vyhráli, a tak si jistě budou klást nejvyšší cíle.

Řadu fotbalistů z turnaje internacionálů budou mít diváci možnost vidět v silvestrovském derby. To se z loňského Nového roku opět vrátilo na poslední den v roce a bude ho vysílat Česká televize. Slávisté mají v derby tradičně mnohem lepší bilanci, potvrdit to bude chtít mužstvo, za které mimo jiné nastoupí Karel Jarolím, Pavel Řehák, Miroslav Beránek, Miroslav Janů a Ivo Knoflíček, premiéru si odbude Luboš Kozel. Sparta do boje vyšle například Michala Horňáka, Lumíra Mistra, Jozefa Chovance, Martina Frýdka a Horsta Siegla.

Derby budou doprovázet tři další zápasy, žáčků ročník 96 a 99 a veteránů nad 50 let.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Turnaj internacionálů a Silvestrovské derby

    BELL     před 17 lety 19.12.2006 15:52 |  
    0 0

    Na turnaji internacionálů jsem byl čtyřikrát a mohu řícz že starší pánové by to kolikrát natřeli i mladíkům, samozřejmě fyzička už schází.

  2. Re: Turnaj internacionálů a Silvestrovské derby

    _Sedative_Youth_     před 17 lety 19.12.2006 16:17 |  
    0 0

    Esli bude hrat za Spartu Pavel Hornak, tak si uz nikdy nepustim jeho elpicko.. I kdyz, kdo vi ... na na na na na na na

    • Re: Turnaj internacionálů a Silvestrovské derby

      jane (admin)     před 17 lety 19.12.2006 17:09 |  
      0 0

      Hm, sem to opsala z of. webu, kde je to blbe, vubec mi to nedoslo... uz je to opraveny, dik za upozorneni.

  3. Re: Turnaj internacionálů a Silvestrovské derby

    (host)     před 17 lety 20.12.2006 00:41 |  
    0 0

    Prima, ještě bych přivítal nějaké informace o tom turnaji v Sazka Aréně. Nedá se o tom nikde nic sehnat. Zajímalo by mne, jakým systémem se hraje, na jak dlouho, jaká jsou pravidla apod.

  4. Re: Turnaj internacionálů a Silvestrovské derby

    Vhoo (přítel SN)     před 17 lety 20.12.2006 00:41 |  
    0 0

    vubec to sem nepatri ale jen me tak napadlo ze spousta lidi chce hrrace do stredu hriste a proslycha se ze ze sparty maj vykopnout Konu toho nadejnyho slovaka ten by nebyl spatnej