Ženský fotbal

Petra Divišová posílila Slavii

Fotbalistky Slavie získaly výraznou posilu, z druholigové Blatné a s mnoha zkušenostmi z Německa přichází dvaadvacetiletá Petra Divišová. S týmem se seznamuje více jak 14 dní.

Jak se těšíš na angažmá ve Slavii?
Těším se moc. Chci nabrat nové zkušenosti, tak doufám, že se mi to podaří a prosadím se.

Co od toho očekáváš kromě získání zkušeností?
Čekám vyšší úroveň, lepší přihrávky od spoluhráček a rychlejší hru.

Jak jsi zatím měla možnost poznat spoluhráčky?
S holkama je sranda, pokecali jsme spolu. Ve hře jsem je již mohla trochu poznat, tak není problém odhadnout, jaký balon potřebují a jak jim přihrát.

Znala jsi již některé holky?
Ano, některé určitě. Např. z reprezentace sálovky či podle vidění.

Kdy jsi naposledy hrála první ligu?
Do ligy jdu poprvé. V Německu to bylo jiné angažmá, v Blatné jsem dlouho dobu hrála druhou ligu. Takže se teď na první ligu moc těším.

Jak dlouho jsi působila v Německu?
Působila jsem tam dvě povedené sezony. První sezonu jsme hráli čtvrtou ligu. Poté jsme postoupili do regionální ligy, což je třetí. A teď už anevím, jak se holkám daří. Doufám, že dobře.

Co ti tohle zahraniční angažmá přineslo?
Přineslo mi to tvrdší hru, odhad na balon, rychlejší zpracování a odehrání míče. Je to tam vše rychlejší, vyšší úroveň, dá se to přirovnat k první lize.

Jaký je rozdíl mezi Německem a první ligou u nás, co jsi zatím mohla poznat?
V Německu to bylo rychlé, všechno se muselo dávat rychle od nohy. Řekla bych, že je to stejný jako ve Slavii. Jsem na to zvyklá.

Jakého největšího osobního úspěchu jsi prozatím dosáhla?
Těžko říct, spíš doufám, že teprve nějaký přijde.

Jak dlouho hraješ futsal?
Sálovku s reprezentací jsme začali loňský rok, předtím jsem hrála futsal pražskou extraligu asi dva roky.


Petra Divišová včera odehrála za Slavii svoje druhé utkání a proti Staré Lysé byla jednoznačně nejlepší hráčkou. Sice nevstřelila branku, ty si však schovává na důležitější zápasy. Hlavně však připravila řadu příležitostí pro ostatní spoluhráčky.

Prohlédněte si její profil - ZDE.

Komentáře (30)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    (host)     před 17 lety 08.02.2007 14:45 |  
    0 0

    Nemam nic proti zenskymu fotbalu , ale proc nevenujete radsi prostor umerrny jejimu vyznamu a treba neudelate rozhovory s hraci a lidmi s minulosti Slavie

    • Re: Petra Divišová posílila Slavii

      Richi (admin)     před 17 lety 08.02.2007 14:51 |  
      0 0

      Venujeme se vsemu, na co mame cas.

    • Re: Petra Divišová posílila Slavii

      Richi (admin)     před 17 lety 08.02.2007 14:59 |  
      0 0

      A propo, zenskemu fotbalu se v klubech dava stale vetsi prostor (v Plzni klub zajel na soustredeni fotbalistek a natocil o nich videoreportaz, na Sparte se zenskym taky venuje prostor), nejinak tomu bude na SN, kdyz ofic. web to jaksi prehlizi. Kdyz se o tom nebude psat, tak vyznam stoupat nebude.

  2. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    (host)     před 17 lety 08.02.2007 14:47 |  
    0 0

    Tak s touhle slecnou jsem mel moznost si zahrat a musim rict, ze ji mic opravdu neprekazi...

  3. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    (host)     před 17 lety 08.02.2007 14:48 |  
    0 0

    lol

  4. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    KING25     před 17 lety 08.02.2007 15:27 |  
    0 0

    No je vidět, že do Slavie chodí samé pěkné holky. Bych jim hned zvýšil medializaci. Terno by bylo nafotit kalendář.:-)

  5. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    (host)     před 17 lety 08.02.2007 17:24 |  
    0 0

    PĚKNÁ :-)

  6. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    BELL     před 17 lety 08.02.2007 17:27 |  
    0 0

    Je pěkná

  7. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    (host)     před 17 lety 08.02.2007 19:57 |  
    0 0

    Ty vole ta je hnusná ostatně jako všechny fotbalistky ... Jane, nebyla si dneska na tréningu, že by bylo nějaký info o tom Brazilci ...

    • Re: Petra Divišová posílila Slavii

      BELL     před 17 lety 08.02.2007 20:41 |  
      0 0

      Mě se líbí..v dresu Slavie bude sexy

      • Re: Petra Divišová posílila Slavii

        (host)     před 17 lety 08.02.2007 20:54 |  
        0 0

        Máě pěknej vkus :D Kde má kozy prosimtě :D

        • Re: Petra Divišová posílila Slavii

          BELL     před 17 lety 09.02.2007 09:27 |  
          0 0

          Beru jen obličej, je to Slávistka tak musí být pěkná :-)

  8. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    jarmik     před 17 lety 08.02.2007 21:43 |  
    0 0

    Snad se ti bude dařit. Jestli čteš komentáře, tak si těch anonymních idiotů nevšímej. Nikdy do míče nekopli :-)

    • Asi jsem anonymni idiot

      (host)     před 17 lety 09.02.2007 10:13 |  
      0 0

      Ale opet ti tedy zopakuji, zensky fotbal mne nevadi, vadi mne , ze se redakce nesnazi ziskat rozhovor treba s lidmi ze Slavie , kteri by nam vysvetlili prestupovou politiku klubu, chodim pravidelne na podobne stranky Mostu a tam se proste info vzdy objevi, proc mam jako fanousek Slavie patrat v nejakym vyhledavaci, proc mi tenhle servis nenabidnou nase weby, proc vcera uz vsude letely informace o hostovani Reitera jjen nas ofice web mlcel.Casto si nejruznejsi hraci, novinari a i funkcionari stezuji, ze na stadion chodi malo divaku, ja se nedivim kdyz fanousek je povazovan za obtizni hmyz, ktery je votravuje, pritom uz i na sparte prisli na to , ze informace se vyplati a na nove hrace se vzdy lidi prijdou radi podivat. Tady nam ani nikdo nerekne kdo treba pozuzeni kadru pujde asi nahostovacku, kdy zacne hrat Cerny a co je se Zelinkou to hlavne treba pro milovnika V rzala, by mohla byt informace....... Jirka

      • To asi jsi

        jane (admin)     před 17 lety 09.02.2007 10:28 |  
        0 0

        Pokud vim, tak tady byl nekdy predevcirem rozhovor o skautinku s Michalem Sramkem, to je ti malo? A co te jako zajima o prestupovy politice klubu konkretne? To je snad jasne a pruhledne tema, ucelem je koupit hrace co nejlevneji a co nejdraz ho prodat, vychovat odchovance, dostat je do repre a pak je zpenezit. O zuzeni kadru zrejme bude trener nejdriv informovat hrace, kterych se to tyka, ne novinare, nebo si myslis, ze naopak? Co by melo byt se Zelinkou prosimte?

        • Re: To asi jsi

          (host)     před 17 lety 09.02.2007 10:47 |  
          0 0

          Tento hrac Btymu zatim nebyl v se stave na soustredeni ani jednou, to co zde pises je obecna politika vsech klubu, ale jde mi konkretne o toto obdobi, trener ma ruzne pohledy, snad by bylo zajimave ho oslovit,Sramkovo vystoupeni bylo tak tajemne , ze z nej nejsem moc moudrej,on asi taky ne a jestli ti snad muj motiv prijde vzlastni podivej se na diskuzi a to nejen na tomto webu, ale zrejme zacnu tedy znovu proc jste neoslovili treba Dol,ezala, ale treba Kuku, ktery dnes zastupuje mnoho hracu Slavie, treba F. Veselyho a pisete zde o necem co zajima uzkou skupinu lidi. Podminky ve kterejch to delate znam, ale prave proto byste nas , ale nejen vy meli navnadit , abychom chteli na fotbal prijit a ne pouzivat aroganci . Jiri

          • Re: To asi jsi

            jane (admin)     před 17 lety 09.02.2007 11:00 |  
            0 0

            Piseme o tom, co zajima i nas, a to sorry, ale F. Vesely zrovna neni. O skautinku ti nikdo neodhali vsechno, ale i presto si myslim, ze rozhovor se Sramkem byl zajimavej. V momente, kdy nejsou prachy je prestupova politika docela jasne dana, co ti na to trener muze rict? Vzdycky bude loajalni ke klubu. Zelinka nehral? Slavia B - Klatovy 4:1 (3:0) Slavia B: Samoel - Bauer (46. Marek), Dejmek Radek, Šmíd (46. Kobler), Nachtman (46.Svamberg) - Zahálka (46. Dupal), Studík (60. Zelinka)...

            • Re: To asi jsi

              (host)     před 17 lety 09.02.2007 11:12 |  
              0 0

              Ano prehledl jsem omluva, na druhe strane mam skutecne pocit, ze se naplnuje tvrzeni nekterych starsich clenu vedeni fanclubu o tom ,ze delate jen toco chcete, ale ta Slavia to je i tenhle byvaly genialni utocnik a ti dalsi snad asi zajimaji i vas. A Zelinka proto ., ze je onej zajem treba od pana Seterleho a dalsich, proto ten dotaz a on skutecne na to ma. na rozdil vod jinych..........

              • Re: To asi jsi

                jane (admin)     před 17 lety 09.02.2007 11:37 |  
                0 0

                hele bez urazky, ale ten web je neoficialni, a piseme to, co nas zajima, a na co mame cas. Když někdo bude mit web o skodovkach, taky tam nebude davat clanky o fiatech, i kdyz to mozna zajima dva ctenare. Stejne tak nepiseme clanky o dorostech a zacich, ackoliv nas to ramcove zajima, tak proste na to neni cas, chapes to? O radu nasich mladych hracu je zajem, to neni jen Zelinka.

            • Re: To asi jsi

              jarmik     před 17 lety 09.02.2007 15:17 |  
              0 0

              Když chceš vědět něco o geniálních hráčích minulosti, tak si kup některou z geniálních knih o Slavii. Tady mají být hlavně aktuality, na to byl stvořen internet. Myslíš, že ti pan Veselý poví kdo přijde a co je se Zelinkou?

  9. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    (host)     před 17 lety 09.02.2007 14:47 |  
    0 0

    Richi ,skvělá prezentace nové posily,tady panbuh přestřelil... bejt chlap, je to top-hráč! má skvělý herní radius,čte hru,nechybí jí cit pro balon,a golové zakončení!!!!...Blatná,jihočeská bašta ženské kopané tři sezony zpět představovala špičku ženské druholigové kopané,dvakrát marně bušící na ligovou bránu...baráž je však ošemetná...99 procent tohoto týmu byla zde zminovaná hráčka,nejlepší střelkyní obou soutěží východ-západ,pocta pro ní samozřejmá...norma třiceti golu nebyla problémem...a německo?,zkušenost k nezaplacení!!,hráčka to má v hlavě srovnané...držím jí palce,a přeju hodně štěstí!........to že už dávno není ligovou pleyerkou,je nepochopitelné,zvlášt pro Plzen vyzitka skautinku jak vyšitá...Jaroslav Dolejš

    • Re: Petra Divišová posílila Slavii

      (host)     před 17 lety 10.02.2007 09:30 |  
      0 0

      I kdyz mluvite o tom , ze jste neoficialni web, neni tomu tak zcela, prezentujete zde velmi casto nazory vedeni fanklubu, myslim, ze byste meli psat i tom co zajima nas, zdravi Marfy

      • Re: Petra Divišová posílila Slavii

        Richi (admin)     před 17 lety 10.02.2007 10:08 |  
        0 0

        O fanklubu tu pisu, protoze jsem ve fanklubu ja, tot hlavni nazor. Na ofic. webu tomu nedaji prostor. Ale radi rozsirime nas zaber, ale problem je cas, to snad musite taky pochopit. Ve dvou, kdyz mame skolu, praci a dalsi aktivity, se vsechno neda zvladat.

        • Re: Petra Divišová posílila Slavii

          (host)     před 17 lety 12.02.2007 10:15 |  
          0 0

          Nechtel jsem se te dotknot , tvoji praci znam lip nez myslis, cela ta diskuze byla spis takovy akademicky spor, jinak, vam fandim. Jiri

  10. Re: Petra Divišová posílila Slavii

    (host)     před 17 lety 10.02.2007 11:24 |  
    0 0

    Tuhle holku znam, a jelikoz kdybych napsala nejakou provokaci, tak by mi dala co proto :-) tak snad jen ze, co se tyce fotbalu je to fakt talent, jen by me zajimalo jestli kdyz uz se narodila umela hrat fotbal v kocarku???

    • Re: Petra Divišová posílila Slavii

      (host)     před 17 lety 11.02.2007 08:45 |  
      0 0

      Já jsem ji viděl pouze na jednom turnaji, kde převyšovala ostatní hráčky o tři třídy (a to tam byla Stará Lysá, juniorky Slávie, Hradce, ...). Jsem přesvědčen, že si s holkama v Áčku vyhoví a bude to ku prospěchu všech. Podle rozhovoru s ní i dle její minulosti soudím, že to má v hlavě srovnané. A jestli uměla hrát fotbal i v kočárku nevím, ale určitě kopala ...! Jarda J

      • Re: Petra Divišová posílila Slavii

        (host)     před 17 lety 12.02.2007 11:43 |  
        0 0

        Na tom turnaji sem ji vydela taky, a musim s tebou na 100% souhalsit.

        • Re: Petra Divišová posílila Slavii

          (host)     před 17 lety 12.02.2007 16:30 |  
          0 0

          jar.Dolejš......jo,už i v tom kočárku....je to o "fotbalové" chuzi,pohybu na place,jsem rád že se tu o ní mluví,je to opravdu top-hráčka.je to vesnická holka,omlácená,nebojí se...o nic nepřišla,věk perspektivní. mě ne,znam ji,ale věřím že dost lidí příjemně překvapí.. tohle se Slavii povedlo.kdo máte možnost juknout na zápas Slavie,porovnejte muj názor.

          • Re: Petra Divišová posílila Slavii

            (host)     před 17 lety 13.02.2007 14:58 |  
            0 0

            dejte tam více fotek, ať se máme čemu smát... fanoušci Sparty.

            • Re: Petra Divišová posílila Slavii

              (host)     před 17 lety 13.02.2007 15:20 |  
              0 0

              ostrilena je az moc, ja doufam, ze ji co nejdrive uvidim hrat, protoze spousty chlapu by ji mohlo zavidet jak hraje.