O Slavii

Marcel Gecov míří do Kladna

Slávistický záložník Marcel Gecov podle očekávání odchází na hostování. Jeho novým klubem se stává Kladno. Zde bude působit do konce sezony.

Devatenáctiletý fotbalista doposud nehrál nejvyšší soutěž. Pod trenérem Jarolímem se již v letní přestávce připravoval s A týmem, ale nakonec zůstal v B týmu. Zde pravidelně nastupoval a trenéra opět přesvědčil, aby dostal příležitost i v zimní přestávce. Situace v kádru je však taková, že by se příliš neprosadil. A jelikož by byla škoda ho zase šoupnout do béčka, rozhodlo se o hostování. Kladno tak je ideálním místem, kde bude moci nabrat zkušenosti. Před pár dny navíc prodloužil smlouvu do 31. 12. 2009.

"Pro Marcela bude lepší, když jako juniorský reprezentant získá zkušenosti v první lize, než aby dále pokračoval v naší juniorce, která hraje ČFL," uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal na slavia.cz.


Komentáře (27)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Marcel Gecov míří do Kladna

    Katrin     před 17 lety 27.02.2007 12:22 |  
    0 0

    Fakt? No to je bomba! Sice Teplice by byly na rozvoj talentu malýho sešífky lepší, ale Kladno, budiž...

    • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

      (host)     před 17 lety 27.02.2007 12:24 |  
      0 0

      asi je lepsi jit do slabsiho tymu, kde bude mit vetsi sanci hrat...plex

      • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

        Socrates (přítel SN)     před 17 lety 27.02.2007 12:33 |  
        0 0

        Jo jo..Kladno dobrý, bude to mít blízko a asi se tam bude chytat....(jen doufám, že ne za hlavu....)..........

      • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

        Katrin     před 17 lety 27.02.2007 12:45 |  
        0 0

        Tak proč jako nejde do Sparty? :-))))

        • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

          Vhoo (přítel SN)     před 17 lety 27.02.2007 12:47 |  
          0 0

          jo to je pro nej dobry jen at se otrka

        • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

          (host)     před 17 lety 27.02.2007 12:49 |  
          0 0

          Nevim no, posilat ho do jedny satny s homosexualama...plex

          • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

            Katrin     před 17 lety 27.02.2007 12:58 |  
            0 0

            Aspoň se nebude ve sprše zbytečně flákat... :-)))

            • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

              (host)     před 17 lety 27.02.2007 13:12 |  
              0 0

              jo, a mejt se jen tam, kam dosahne bez toho aby se ohnul, no chudak kluk :)) ..plex

              • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

                Katrin     před 17 lety 27.02.2007 13:41 |  
                0 0

                To ho aspoň zvocelí... Když dneska neni ta vojna, něčim si kluk projít musí, viď... :-)))

                • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

                  (host)     před 17 lety 27.02.2007 16:12 |  
                  0 0

                  katrin, ty divosko jedna :-)

        • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

          BELL     před 17 lety 27.02.2007 13:27 |  
          0 0

          Protože do Sparty chodí jen jednonohý rádobyfotbalisti :-)

  2. Re: Marcel Gecov míří do Kladna

    (host)     před 17 lety 27.02.2007 16:11 |  
    0 0

    no jenom, aby hral. prece jenom kladynko bude na jare bojovat o ligu a nevim, jestli bude zrovna koubek spolehat na mladeho a nezkuseneho hrace. inu, snad ano. kazdopadne kladenske becko kope prumerne divizi a to by nebylo preci jen ono...videl jsem te marceli v sazka arene a moc jsi se mi fotbalove nelibil, tak makej, aby jsi napravil me dojmy

  3. Re: Marcel Gecov míří do Kladna

    (host)     před 17 lety 27.02.2007 20:29 |  
    0 0

    Slávije do toho, Slávije do toho, slávije do toho!!!!!!!!!! Jiný příspěvky tu už ani nechci vidět a na Strahově, tribuna východ jih a západ nechci nic jinýho slyšet. Na hlavní tribunu na letný si vezmu nový dres a šálu smrt spartě!!!!!!! Už se těšim.

    • Re: Marcel Gecov míří do Kladna

      (host)     před 17 lety 28.02.2007 13:29 |  
      0 0

      Tak a jadoufam, ze ti Koubek da sanci a budes dokazovat, ze te u nas opomijeli, jinak doufam i ja v lepsi zitrky a hlavne v minimalne v 2 misto. Karel

      • vazeny fotbalovy fanousku

        (host)     před 17 lety 28.02.2007 15:21 |  
        0 0

        Tvuj milovany fotbalovy klub te zve na zajezd do Vitkovic , kde se stretneme s atraktivnim zahranicnim souperem TJVitkovice, dopravit se muzes Pendolinem, nebo vlastnim autem, cena je lidova , nejmene 1000 korun, jako bonus od nas mas na ceste dopravni kontroly a vydani sportu ve kterem se zase jiste doctes o nasich dluzich.No a , aby atmosfera byla uplna zaplatis lidove vstupne 200 Kc. , ktere te jiste neprekvapi a na obcerstveni si muzes dat za lidovku opekany salam za 40 Kc. Atraktivni zahranicni souper , tak jak jej sliboval treba p. Rehak ti jiste spestri pohled na nove posily , ktere jiste prijdou do naseho milovaneho klubu, no a v neposledni rade bych ti doporucil nejakou uterku, kdyby nedej buh prselo a ty si musel jako na Straove cistit spinavou sedacku. Prodavat se bude bezceler letosni Slavisticke sezony op Petra Dolezala Stabilni financni situace aneb lidove vypraveni od 3 let. Hitem se bezesporu stane soucasny kadr, ktery zrejme hlavne fanousci s Ostravska maji moznost videt naposledy, Karel Jarolim bude podepisovat svou novou knihu na tema podpis smlouvy ve Slavii a Vladimir Leska predstavi nve povesti Slavisticke o stadionu a jeho majiteli.Ke vsem zahraje gruppa nasich bafiku z SKS, kteri tentokrate budou ridit valnou hromadu z oslav narozenin pana Rosena. No a zaverem nam vsem na nervy zahraje i pan Drsmisek svym vtipem pri odpovedi na otazky nasseho redaktora. Aby byla kulisa uplna , pritomni budou i pravnici nasich byvalych hracu Holenaka, Adauta, Zboncaka, Pitaka, kteri vam upresni informacer o udajnych milionovych dluzich. Jiste muzete verit i v kvalifikovane vyjadreni pana Cichy, ktery jako obvykle bude mlcet, popripade prohlasi, ze informace jeinterni zalezitosti klubu, proste nenechte si to ujit, Vami milovana.........

        • Re: vazeny fotbalovy fanousku

          (host)     před 17 lety 28.02.2007 15:50 |  
          0 0

          no jo je to smutny,ale je to v postate tak jak pises:(((

        • Re: vazeny fotbalovy fanousku

          (host)     před 17 lety 01.03.2007 10:22 |  
          0 0

          co ty jses za nevyhonenou picu? radoby vtipny,ubohy,sesmoleny bezpredmetny vylev. TROUBI

  4. Posílili jsme, ostatní oslabili

    (host)     před 17 lety 28.02.2007 16:30 |  
    0 0

    Tenhle přestupní termín dopadl pro nás, myslím, velmi dobře. Reiter sice nenahradí úplně Forda jeho hlavičky třeba i při rozích ve vlastním vápně nebo při sklepávání dlouhých pasů zezadu, ale možná střílet góly bude líp. Costa se mi líbí mnohem víc než Otepka a s Nedzipim určitě nahradí takové ty různé Nečasy, Valenty a Eliáše, kvůli nimž tady pořád nějaký anonym kvílí jako stará dorota. Podstatný bude ale jejich charakter, jestli jsou to jen rozmazlení parchanti, tak lepší, když taky půjdou o dům dál. Vcelku podle mě Slavia posílila, zatímco Sprta, Liberec oslabili - taky už asi nemají moc peněz. Bude legrace, až Křetínský bude muset splácet těch 300 milionů dluhů.
    Tantalos

    • Re: Posílili jsme, ostatní oslabili

      (host)     před 17 lety 28.02.2007 16:48 |  
      0 0

      Sparta oslabila ? Nevšiml sem si ... Chytrák

      • Re: Posílili jsme, ostatní oslabili

        (host)     před 17 lety 28.02.2007 17:40 |  
        0 0

        Slavia je ve srabu. Je v ní nejhorší ekonomická situace po Slovácku, dluží všem a odejdou z ní všichni hráči, kterým končí smlouva. Nikdo nechce prodloužit ani Karel Jarolím. Doležale styďte se. Posly kádru jsou přímým důkazem toho, že je Slavia v prčicích. Jó, když zkurvit fotbalovbej klub Slavia, tak pořádně, že je ENICu a jeho managemente.

      • proc dluhy a kde se sebrali

        (host)     před 17 lety 28.02.2007 17:42 |  
        0 0

        Tvrdit, ze nemam dluhy je v Cesku neco nepatricneho. O to vic je jasne , ze dluhy maji telovychovne oddily a i ligovi fotbaliste. Co my, ale na nasich dluzich vadi, ze geometrickou radou pribyvaji nove at uz za ruzne dopravy, nebo byvalym bafikum a hracum.Odchod pana Ricka klenotu slavisticke mladeze predchazel naprosty nezajem pana Lesky neco resit.Kdyz proste jednou neprijelo Btymu autobusove spojeni na mistrak , tak za vse mohl prave p. Ricka , ktery uz dal nechtel byt lidove receno za vola, Dluhy vuci byvalym hracum jdou do desitek milionu, jen namatkou Holenak temwer 30000000 Kc, Zboncak 2 miliony, Adauto 1milion a treba Pitak 2.5 milionu, budme objektivni a rekneme , ze treba dluh vuci Adautovi klub neuznal. Jak vznikaji tyto dluhy, Slavia jiz asi 2 roky porusuje zakon a prednostne plati hracum se kterymi ji momentalne poji smluvni vstah, ty ostatni pohledavky cekaji az na ne lidove receno bude. To je ale velky problem, podle zakulisnich zdroju totiz penize z fdtbalu spise mizi a mizi i ze Slavie , za posledni 2 roky to bylo okolo 50mil korun . ktere musel klub dlouhodobe bojujici o pohary ozelit. Mluvit tady o Eniku , to je v podstate o nicem, zasvecene zdroje hovori o tom, ze i v dobe nejvetsi krize, Enik probudila az aktualni hrozba konkursu a ne stavkujicich hracu. V te dobe se zacal finalizovat tez projekt stadionu a Enik nemohl potrebovat konkurz, proto tekrat Slavii pomohl , ale bylo to naposled. Sam pan Ricka, ktery byl letops prave uEniku primo v centrale mluvil o naprostem nezajmu majitele o nas klub. No a pak vam vyjdou jednoduche pocty, kdyz je vse idealni, klub hospodari z nejakymi 80 miliony a pri tom vsem setreni ma na umoreni dluhu zhruba 20 milionu rocne.J e verejnym tajemstvim, ze nikdo zceske ligy nechce Slavii prodavat hrace na splatky a hodne klubu trva na platbe v hotovosti, i tady je odpoved na to proc zatim neprisla vetsi posila. No a kdyz si to celkove sectte tak vam vychazi , ze pri odhadovanem dluhu mezi 100 mil az 150 mil. korun je splaceni otatzkou v idealnim pripade nekolika let. Sama dieta , ale nestaci, osobne mi prijde pristup nasich obchodnich zastupcu velmi liknavy az liny. Musim take poopravit tezi, ze stadion neco zmeni, neni to nas majetek a provozni naklady na n em budeme muset platit , nastesti myslim , ze jen ty provozni , najkem by mel byt urcite zdarma, ale pozor z pronajmu, prodeje bytu a jinych aktivit vydelek necekejte, pujde totiz do kasy spravujici firmy.

        • Re: proc dluhy a kde se sebrali

          (host)     před 17 lety 28.02.2007 18:39 |  
          0 0

          Je nesporné, že peníze z fotbalu i ze Slavie mizí a že za to může hlavně svaz - jen blázen by chtěl spojovat svou prosperující firmu schopnou fotbal sponzorovat s neprůhlednými kšefty jak představitelů svazu, tak i s hrůznými poměry v zákulisí - myslím tím agenty a rozhodčí, kteří jediní na děsivých poměrech ve fotbalu vydělávají. Jsem rád, že nepřišla další "velká" posila typu Koloušek, ještě pár takových nákupů a Slavia by opravdu zkrachovala. Jsem ale přesvědčen, že Slavia má v áčku dvě "malé" posily, které by jednou mohla prodat za oněch 100 - 150 milionů korun , jenom aby jí to nezkazila chamtivost těch agentů, kteří ji do potíží dostali. Mimochodem Marcel Gecov - i když má smůlu, že na jeho postu hrají i Suchý a Švec - by měl jednou odejít třeba do Bundesligy. Hlavní potíž Slavie tedy vidím v tom, že agenti kluby vysávají příliš tvrdě a po sobě nechávají spálenou zemi.
          Tantalos

          • Re: proc dluhy a kde se sebrali

            (host)     před 17 lety 28.02.2007 18:41 |  
            0 0

            PS. Jinak pana Říčky si nesmírně vážím. Tantalos

            • Re: proc dluhy a kde se sebrali

              (host)     před 17 lety 28.02.2007 19:56 |  
              0 0

              Pane bože Tantolosi co to tady vyprávíš za báchorky prej za naše dluhy může svaz LOL

              • Re: proc dluhy a kde se sebrali

                (host)     před 17 lety 28.02.2007 20:03 |  
                0 0

                Jediný co by mohlo slavii finančně pomoct je Liga Mistrů... Myslím že by sme druhej flek ukopat mohli, kádr máme solidní ... Ted nevím jak sme na tom s koeficientem, ale tuším, že dost špatně když sme se nedostali do PU.Ale i když budeme nenasazení tak se dá postoupit, ale budeme při losu potřebovat fůru štěstí ... Zico

              • Re: proc dluhy a kde se sebrali

                (host)     před 17 lety 28.02.2007 20:30 |  
                0 0

                Nemůže možná přímo za dluhy, ale může za to, že do ligy nejdou peníze od sponzorů. Peníze nechybějí jenom Slavii, ale třeba Sprta prodávala perspektivní hráče s možností růstu jako Sivoka a Lustrinelliho a přijímala třicátníky, které už víckrát nezpeněží. Kdyby byl fotbal slušný podnik, rády by se v něm ukázaly jiné velké firmy třeba telekomy. A možná by sponzorovaly i Slavii.
                Tantalos

                • Re: proc dluhy a kde se sebrali

                  (host)     před 17 lety 28.02.2007 21:27 |  
                  0 0

                  souhlasim s tebou, ale Lustrinelliho sis asi spletl...plex