Ženský fotbal

Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

Fotbalistky Slavie rozdrtily ve třetím jarním kole Holešov vysoko 7:0, kdy se hlavně blýskla Petra Divišová, autorka čtyř branek. Skórovala i Chlumecká a Voňková. Premiérovou trefu v A týmu zaznamenala také Aneta Kulichová.

Zápasový report:
Slávistky se musely obejít bez Andrey Budošové a Pavly Benýrové. Naopak po dlouhé pauze zaviněné nemocí byla na lavičce připravené Jana Králové. První půl hodina se nám však příliš nedařila, dělali jsme chyby, kazili přihrávky a kombinace končily v počátku. I proto trenér se rozhodl ke změně rozestavení, do útoku šla Chlumecká, na pravou zálohu Holečková. Navíc se nám nepodařilo proměnit penaltu. Poslední čtvrthodina byla skvělá, po pěkných akcí jsme vstřelili čtyři branky a rozhodli o výsledku.

Druhý poločas pokračoval jasnou převahou. Holešov postupně odpadl a už neznamenal žádné nebezpečí. Po dalším slávistickém prostřídání už hra nebyla tak kvalitní, ale na hřišti jsme i nadále dominovali. Během utkání jsme si vytvořili velké množství příležitostí, škoda, že jsme jich více neproměnili, skóre by pak bylo dvouciferné. Před reprezentační přestávkou jsme po počátečních rozpacích sehráli dobrou partii. Utkání přihlíželo více jak 100 fanoušků a přálo nám i slunečné počasí.

Průběh zápasu:
2. minuta - Holečková se dostala do šance, ale její střela skončila nad bránou.
17. minuta - Před brankářku se dostala Pěničková, ale pouze jí trefila.
19. minuta - V další šanci Voňková přestřelila bránu.
23. minuta - Ve vápně byla faulovaná Chlumecká, následnou penaltu však neproměnila Voňková.
28. minuta - Dalkonosnou střelu vyslala Přibyslavská z 35 metrů, ale nad bránu.
30. minuta - Dvakrát posílala před bránu míč Bottová, ale nedokázali jsme zakončit.
32. minuta - Nebyl uznán gól Slavie pro ofsajd Voňkové, která zakončovala.
33. minuta - Po velice krásné akci a kombinaci na jeden dotek jsme však trefili pouze brankářku.
34. minuta - Opakovaný centr do vápna vyslala Bottová, po závaru se k míči dostala Divišová a hlavou zakončila. 1:0.
37. minuta - Další kombinace trojice Divišová, Pěničková a Chlumecká, kdy posledně jmenovaná zakončovala do prázdné brány z malého vápna. 2:0.
41. minuta - Divišová vybojovala míč, obešla hráčky a šla sama na bránu a chladnokrevně rozvlnila síť. 3:0.
43. minuta - Voňková přihrávala Divišové, která se nemýlila. 4:0.
45. minuta - Nejdříve střílela Voňková, míč se odrazil k Pěničkové, která trefila jen tyčku. Míč se však opět dostal k Voňkové, která se již nemýlila. 5:0.
51. minuta - Nádherně uvolnila Voňková do šance Chlumeckou, která šla sama na bránu, ale nedokázala brankářku prostřelit.
56. minuta - Situace se oměnila, přihrávající Chlumecká uvolňovala Voňkovou, ale i když šla sama na bránu, střílela mimo bránu.
61. minuta - Po přihrávce Zubkové šla sama Divišová a bez problémů placírkou k tyči nedala brankářce šanci. 6:0.
67. minuta - Před bránu centrovala Přibyslavská, ale chlumecká trefila jen brankářku.
77. minuta - Bottová posunula míč ke Králové, která poslala míč k Chlumecké. Ta ve vápně nahrála Kulichové, která si dobře naběhla a přesně se trefila. 7:0.
91. minuta - Po další akci Pěničkové trefila nohy brankářky Chlumecká.

Holešov - Slavia 0:7 (0:5)
Slavia: Taušová - Přibyslavská, Chlumecká, Pincová, Zubková (62. Zubková) - Bottová, Pěničková, Divišová, Týlová (38. Kulichová) - Holečková (50. Šeranová), Voňková (56. Králová)
Branky: 34., 41., 43. a 61. Divišová, 37. Chlumecká, 45. Voňková, 77. Kulichová

Komentáře (18)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

    (host)     před 17 lety 01.04.2007 18:32 |  
    0 0

    Holky z naší školky - SKS 4Ever

    • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

      mjerman     před 17 lety 01.04.2007 19:55 |  
      0 0

      TO JE KRÁSNÉ

  2. Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

    (host)     před 17 lety 02.04.2007 10:17 |  
    0 0

    Gratuluji k návratu Janě Králové a držím palce a ať se jí daří stejně dobře jako předtím.

  3. Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

    (host)     před 17 lety 04.04.2007 18:04 |  
    0 0

    ...s odstupem času několika dní si neodpustím malý komentář...nevím zda někdo zaregistroval v minulém kole absenci kouče Sparty v utkání s Hradcem,no chřipka...přerušená serie se zastavila jistě na uctihodném čísle.proto mě nepřekvapilo hodnocení zápasu z ust asistenta:Hradec mě zklamal...myslím že Hradec ani neví že na Spartě hrál...už aby bylo derby...jinak je to opravdu o ničem! rozšíření ligy,"paráda!"...to kouč Slavie zápas v Holešově schrnul naprosto výstižně,jednou větou...nač diplomaticky uhýbat! ještěže je zde dravé mládí,to naopak dychtí po každé ligové munutce i z těchto zápasů...,příklad hráčky Kulichové je toho dokladem,tohle bude jednou druhá Zubková! šanci dostávají,a to je moc dobrá vizitka pro trenéry a vedení....hráčka Divišová si pohrává se slušnou statistikou své produktivity 3 zápasy,6 golu!!,a právě ona je nyní velkým lákadlem blížícíseho duelu obou S,věřím že ji motivačně zdravě nakopne pozvánka do repre,rozhodně si to tato hráčka zaslouží...bod získal i Karlštejn(vím po kolika kolech,ale hlupáky z nich dělat nebudu!) s Teplicemi,ty zápas podcenily,a "čínanky" ze Sparty asi nepochopily že na ně kouč hostí spoléhá o něco více!,radím mu at jim to příště připomene durazněji..,jediné pozitivum tohoto zápasu je první ostrý start v roli hlavního arbitra Lucie Ratajové!,tak asi takhle by to mělo vypadat! no a bombonek na závěr,moc se těším na Rakouskou kvalifikaci U 19-ctky...doufám v trenérské umění moravského barda,bok po boku své Johanky z arku...máte to nejlepší z domácí scény i ze zámoří...ve své věkové kategorii! tomuto national manschafu držím palce! Jar.Dolejš

    • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

      (host)     před 17 lety 05.04.2007 17:17 |  
      0 0

      Uvidíme, jak si bude Divišová pohrávat se statistikou produktivity se silnějšími soupeřkami.

      • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

        (host)     před 17 lety 05.04.2007 17:23 |  
        0 0

        Lákadlem jsou snad všechny holky Slávie. Bez ostatních holek Divišová sama nic nedokáže. Nezapomínej, že fotbal je kolektivní hra a všechny posty jsou stejně důležité. Neopěvuj jenom útočnici.

        • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

          (host)     před 17 lety 05.04.2007 20:58 |  
          0 0

          ...hráčka Divišová má nadstandartní kvality...Liberec,Holešov,Brno..já ji věřím i proti těm Top-týmum.. lákadlem určitě i jiné kočky...,jenže mě z pozice kouče vždy zajímají hlavně ty kreativní co mě jako kouče udělají,co mi vytřískaj body...boření moc přemýšlení nedá,narvat to na tribunu...problém? to je samozřejmně myšleno v nadsázce,ale ten co pracuje dopředu musí srovnat své myšlenky vždy o vteřinku dřiv než ten traktorista...tak to na tom fotbalovém světě chodí,všichni hráči v kádru jsou si rovni,ale znate pokračování této věty...není snad autor ten dotyčný který pořád nemuže pochopit mnou stale omýlanou pravdu že každý kouč má tu svou nedotknutelnou...tak to je...a já s pozice laika tuto hráčku nestavím před Chlumeckou,Peničkovou...jen je momentálně díky své produktivitě sakra vidět,tak nač šetřit chválou!

          • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

            (host)     před 17 lety 07.04.2007 15:02 |  
            0 0

            Není jenom boření. Záloha musí rozhodně přemýšlet více než ten, kdo je před bránou a pouze umístí míč, mnohokrát už do prázdné brány. Myšlenky určitě rovnají v záloze, to jsou hráčky, které tvoří hru. A pan Dolejš vždy vidí jen útočnice, ostatní hráčky pro něj zdá se neexistují. Podle něj body vytřískaj jen útočnice.Tak proč tedy celé družstvo dře, když vám stačí pouze kreativní útočnice. Vždyť úkolem každé útočnice je ty góly dávat. Od toho na tom hřišti je. Nebo i v tom se pletu? A nebýt, podle vás, těch traktoristů, tak ta útočnice si ani nekopne a gól dá těžce. Jednoduše by se k míči nedostala.

            • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

              (host)     před 17 lety 08.04.2007 14:50 |  
              0 0

              nezlobte se,ale tohle je na delší rozbor.....jen to krapánek schrnu,dle mé filozofie...mi se známe?,víte že krapánek trénuju...hráčka do koncovky je pro mě nejduležitější,ono to "jen umístění" je bodové!!,a vítězství je u mě vždy to nejduležitější,vítěz bere vše!,záloha se dá v krizovce poskládat i ze štítů a ty mnohdy nic nevymyslí..odtoho je tam ta kreativní.ostatní hráčky tam existují,ale musí působit v roli dobře fungujícího komparsu,oni musí vyvinout tlak na soupeře,beci s halvy musí vytvářet jednu akci za druhou,dostat beky soupeře do presu a donutit je k chybám,no zvlášt ta záloha,a pokud máte i inteligentní beky...musí střídat balony vysoké,do nohy...a tam přichází chvíle slávy pro vyvolené...pokud se chytře prosadí,ta naše utočnice,i za cenu nijak zvlášt velkého usilí!,a jak vy říkate jen umístí..je tudíž golová..a na goly se hraje!...to je dle mého dar z nebes!!,udřeného halva dějiny nezajímají!,ale přeci jen jedna pochvala tady pro tyhle hrače je,a to že další zapas nastoupí v základní sestavě,to je odměna od trenéra,ta nejcenější...ale pak tam máme další body,ta koncová kreativní k vám musí bejt loajální,hrát ve vápně na samé,a kolikrát až za hranicí unosnosti,za cenu svého zranění,zato odvás čeká prostor.bude hrát na sebe,a to musí!!,vrozená sobeckost,atd...hra utočnice je na státnici...fajn den,Jar.Dolejš

              • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

                (host)     před 17 lety 08.04.2007 15:40 |  
                0 0

                Jardo už si trapný s tou svoji teorií o útočnici. Podívej se jak dokážou ocenit zálohu jinde. Ty si jako beran, který vidí jedním směrem. Trénuješ v Německu-tak pro tebe je dobrý jen ten, kdo přišel odtud. Bez ní byla Slávie stejně dobrá, ne-li lepší.

                • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

                  (host)     před 17 lety 08.04.2007 15:58 |  
                  0 0

                  Pro trenéra je nejcenější univerzál. Takový hráč dokáže zahrát na různých postech i na tom tvém opěvovaném postu útočnice. I ve Slávii jsou, např. Králová, která odvede perfektní práci na každém postu a je dobře, že se opět po nemoci vrací.

                  • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

                    (host)     před 17 lety 08.04.2007 17:49 |  
                    0 0

                    já nesouhlasím...ale fakt nemínim za každou cenu rvát vám z rukou vaší pravdu,já napsal tu svou...hráčka Divišová si věří proto to bere na sebe,a mě se tenhle zpusob hry líbí,dokáže přejít přes hráče,tím rozhodit hru soupeře! určo bych jí já v tomto stylu její hry neomezoval!...univerzál..není moc hráček co dokáží nemilosrdně "zabít".ty univerzálové mají cokoliv,jen ten vyběr místa u golu jim chybí,to vápno! pro mě jsou fantastické hráčky viz. Chlumecká,Mocová,já chci goly!!..a když už jsme u Králové,ta dokáže jít i do kasy,ale ta golová kreativita tam není!! s následujícím manschaftem: Zupková,Zupková,Zupková,Zupková-Zupková,Pěničková,Zupková,Zupková-Chlumecká,Divišová(do brány třeba popelnici) bych vyhrál ligu,proč? měl by kdo dávat goly!!,bořit,tvořit hru...chci se tímhle článkem bavit a vás taky,každej máme svou lajnu pravdy,fajn den,jar.Dolejš

                    • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

                      (host)     před 17 lety 09.04.2007 09:26 |  
                      0 0

                      Nemá cenu bavit se s někým, kdo má na očích klapky jako kůň.

                      • Re: Slávistky rozdrtily Holešov 7:0

                        (host)     před 17 lety 09.04.2007 20:18 |  
                        0 0

                        ne,o klapce to není...kůn?,já jsem kolikrát spíš osel...ale já si stojím za svým,nevím kdo píše,a proto mě to i mrzí....J.D.

  4. Divišová si vystřílela nominaci do repre:D

    Luke (host)     před 17 lety 05.04.2007 10:03 |  
    0 0

    "Dá se říci, že nominace na Švýcarsko je tím nejlepším, čím ženský fotbal momentálně disponuje, zdravotní problémy se nám naštěstí zatím vyhýbají. Kdyby devatenáctka nehrála kvalifikaci, určitě bych vyzkoušel některou hráčku z trojice Ringelová, Přibyslavská a Lorencová," prozradil, kdo ho zaujal v juniorském výběru.

    Premiérovou pozvánku dostala slávistka Divišová. "Vrátila se ze druhé německé ligy, ve třech ligových kolech nastřílela pět branek, určitě dostane šanci," potvrdil reprezentační kouč.

    • Divišová si vystřílela nominaci do repre:D

      (host)     před 17 lety 05.04.2007 17:16 |  
      0 0

      To jsme si přečetli na internetových stránkách fotbalu.Není potřeba to kopírovat.

      • Divišová si vystřílela nominaci do repre:D

        (host)     před 17 lety 07.04.2007 20:04 |  
        0 0

        divišová jedna z těch lepších to jo, ale hra na sebe není kolektivní!!!!

        • Divišová si vystřílela nominaci do repre:D

          (host)     před 17 lety 08.04.2007 15:43 |  
          0 0

          Souhlasím s tou hrou na sebe u Divišové.