Ženský fotbal

Slávistky dvakrát vítězně nad Ředicemi

Fotbalistky Slavie bez větších problémů porazily Ředice 6:0. Dvě branky vstřelila Pěničková, po jedné Benýrová, Divišová, Králová a Kulichová. Juniorka svého soupeře přejela 5:0. Prohlédněte si 14 fotografií ze zápasu A týmu a juniorek uvnitř článku.

Zápasový report:
Fotbalistky Slavie nastoupily do utkání bez dvou hráček, Andrey Budošové a Gabriely Chlumecké. Přesto rozdíl v kvalitě obou týmů byl zásadní a od prvních minut nebylo pochyb o vítězství našeho týmu. Velkou šanci měla Pěničková, ale trefila jen břevno. V 16. minutě jsme se prosadili poprvé, z pravé strany poslala centr Voňková a před brankářkou z voleje k tyči zakončovala Benýrová. O chvíli později ve slibné příležitosti hlavičkovala těsně vedle Bottová. Ze standardní situace se ve 31. minutě prosadila Pěničková. Do poločasu jsme už další branky přidat nedokázali.

Druhý poločas měl nadále jednoznačný průběh, i když domácí se snažili bojovat a co nejvíce znepříjemňovat nám situaci. Přesto v 52. minutě dala branku Pěničková, i když o brance rozhodla až rozhodčí. Míč se zřejmě dostal kousek za brankovou čáru a domácí hráčky poté odhlavičkovávaly. Na další příležitosti jsme si museli počkat do závěru utkání, nejdříve v 78. minutě se ve vápně ke střele dostala Divišová a nemýlila se, po pár minutách se poprvé v sezoně trefila Jana Králová, když využila centr Bottové a důrazem dopravila míč do sítě po chybě brankářky. Poslední branku přidala Kulichová po závaru před brankou.

Ředice - Slavia 0:6 (0:2)
Slavia:
Zbořilová - Kulichová, Pincová, Zubková (40. Králová) - Holečková (69. Přibyslavská), Pěničková, Bottová, Benýrová - Divišová - Voňková (62. Šeranová), Tesková (46. Týlová)
Ředice: Kučírková - Sehnoutková - Medková, Janečková, Kroutilová - Faltová (5. Brandejsová), Merklová, Součková, Strochotová - Dostálová (76. Marčíková), Coufalová
Branky: 16. Benýrová, 31. a 52. Pěničková, 78. Divišová, 84. Králová, 88. Kulichová


Juniorka:
Juniorka Slavie své utkání zvládla bez větších problémů a nepřipustila podzimní drama. Na první branku jsme si však museli dvacet minut počkat, Čmakalová ideálně přihrávala Plzákové, pro níž nebyl problém dopravit míč do sítě. Po chvilce opět zakončovala Plzáková, ale jen do brankářky a míč dorazila Kejhová.

Ve druhém poločase jsme přidali další branky, nejdříve po přihrávce Kejhové střílela z hranice vápna k šibenici Kuklová, po třech minutách jsme důrazem vybojovali míč ve vápně a brankářku následně překonala Dvořáková střelou k tyči. Poslední branka padla v 63. minutě, kdy se po chybě v rozehrávce prosadila Tomášková střelou z hranice vápna.

"V utkání jsme byli od začátku do konce lepším týmem. V prvních dvaceti minutách jsme se trochu hledali, nedařilo se nám kombinovat podle našich představ. V dalším průběhu jsme se zlepšili a hřiště zcela ovládli. Konečné vítězství mohlo být daleko vyšší, kdybychom důrazněji využívali šancí," řekl k utkání Martin Svoboda.

Ředice - Slavia 0:5 (0:2)
Slavia:
Mazurová (64. Zbořilová) - Beránková, Tomášková, Mádlíková, Králíčková - Čmakalová, Kuklová (46. Feixová), Plzáková, Kejhová (53. Vandasová) - Nováková, Týlová (41. Dvořáková)
Branky: 21. Plzáková, 25. Kejhová, 45. Kuklová, 48. Dvořáková, 63. Tomášková

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky dvakrát vítězně nad Ředicemi

    (host)     před 17 lety 13.05.2007 20:06 |  
    0 0

    ahoj, můžu se zeptat s kým má ještě Slavie hrát do konce sezóny? diky

    • Re: Slávistky dvakrát vítězně nad Ředicemi

      anda     před 17 lety 13.05.2007 20:14 |  
      0 0

      :), A-tym : Sparta, Teplice, Hlučín,Plzeň, Slovácko
      juniorka : Teplice, Hlučín, Plzeň, Slovácko