Ženský fotbal

Ve středu derby žen!

Fotbalistky Slavie čeká ve středu derby se Spartou v boji o nejvyšší příčky v první lize žen. Utkání se hraje na hřišti Čechie Uhříněves ve středu od 18:00. Vyzývám všechny fanoušky Slavie, aby přišli povzbudit naše holky. Vaše hlasitá podpora může holkám pomoci! Pojďme společně zvrátit nepříznivé výsledky s rivalem z poslední doby! V článku vám i přiblížíme, jak se na zápas dostat!

Zápas se odehraje na hřišti v Uhříněvsi. Jak se tam dostanete? Musíte se dostat do zastávky Picassova, jezdí sem autobusy číslo 232, 264, 265, 266, 267 a 268. Pokaždé v jiném intervalu, takže doporučuji vyhledat si na www.dp-praha.cz/idos správný spoj, kterým se tam dostanete. Následně se musíte dostat do ulice V Bytovkách. Ta se nachází asi 150 metrů za kruhovým objezdem vlevo, tzn. že až budete přijíždět na tuto zastávku, tak projedete kolem odbočky. Jak vejdete do ulice V Bytovkách, tak půjdete pořád rovně až narazíte na fotbalový areál.

Slávistkám se proti Spartě nedaří, zvlášť v posledních třech zápasech jsme shodně dostali čtyři branky. Jen před rokem na jaře to bylo lepší, v domácím zápase v Edenu jsme remizovali 1:1, na jejich hřišti poté prohráli těsně 1:2. O tom, že Sparta je v tomto utkání favoritem, není pochyb. V sezoně ztratili čtyři body za dvě remízy s Plzní, jinak své soupeře většinou drtí. My jsme na tom hůře, kromě zápasu se Spartou jsme vyhořeli i v domácím utkání s Plzní a teď na jaře v Hradci.

Slávistky ocení každého fanouška, který přijde povzbudit náš tým. V dobré atmosféře může výkon holek jen růst. Pojďme společně potrápit velkého favorita a pokusit se vybojovat co nejlepší výsledek!

Máte-li jakýkoliv dotaz cestě na hřiště, napište ho do komentáře a pokusíme se odpovědět. Věřím, že ve středu v 18:00 uvidíme hodně slávistických fanoušků.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Ve středu derby žen!

    (host)     před 17 lety 14.05.2007 16:58 |  
    0 0

    urcite bych tam jel, ale vubec nevim kde to je

  2. Re: Ve středu derby žen!

    (host)     před 17 lety 14.05.2007 17:43 |  
    0 0

    Uhrineves je kousek za Petrovicema to znamena ze kdyz vystoupis na Hajich a sednes na autobus kterej tam ma intervaly tusim 4 do hodiny tak tam dorazis :) aspon myslim ...Aksa

  3. Re: Ve středu derby žen!

    (host)     před 17 lety 14.05.2007 20:35 |  
    0 0

    parráda, uvidíme podle toho jak se ten den budu nudit....:o) díky za popis!

  4. Re: Ve středu derby žen!

    (host)     před 17 lety 16.05.2007 12:07 |  
    0 0

    Joo derbíčko to bude masíčko.....bud tam....FORZA SKS