Ženský fotbal

Slávistky čeká boj o druhé místo!

Fotbalistky Slavie čeká poslední velká bitva, v sobotu 16. června od 14:30 na hřišti Čechie Uhříněves přivítají třetí celek ženské ligy - 1. FC Slovácko. Bude to válka o druhé místo, u které by neměl chybět slávistický fanoušek. Proto přijďte povzbudit naše hráčky a zafanděte v mezidobí, než opět propuknou boje v Gambrinus lize.

Zápas se odehraje na hřišti v Uhříněvsi. Jak se tam dostanete? Musíte se dostat do zastávky Picassova, jezdí sem autobusy číslo 232, 264, 265, 266, 267 a 268. Pokaždé v jiném intervalu, takže doporučuji vyhledat si na www.dp-praha.cz/idos správný spoj, kterým se tam dostanete. Následně se musíte dostat do ulice V Bytovkách. Ta se nachází asi 150 metrů za kruhovým objezdem vlevo, tzn. že až budete přijíždět na tuto zastávku, tak projedete kolem odbočky. Jak vejdete do ulice V Bytovkách, tak půjdete pořád rovně až narazíte na fotbalový areál.

Slávistky mají se Slováckem pozitivní bilanci, ale zápasy jsou často hodně vyhecované. Po Spartě je to největší konkurent v lize. Nejde zapomenout na loňské semifinále, kdy jsme na hřišti Slovácka prohráli 0:2, přesto jsme v domácí odvetě vyhráli 3:0 a radovali se z postupu do finále. Na podzim jsme na hlavním hřišti mužského Slovácka remizovali 1:1 po vydařeném výkonu.

Tentokrát jsou karty jasně rozdané. Slávistky mají jednobodový náskok na svého soka, takže jim k jistotě stačí i remíza. Soupeř se bude radovat pouze v případě výhry. Naše hráčky však budou chtít vyhrát před domácím publikem.

Zápas začíná od 14:30, takže přijďte včas. Vstupné činí 20,- Kč.

Kromě toho však můžete vidět i utkání juniorek, které pro naše mladé holky bude hodně důležité. Bojují o třetí místo, což by byl cenný úspěch. Proti juniorkám Slovácka musí získat alespoň bod, aby si svůj cíl splnily. Podporu by děvčata ocenila i v tomto případě. Toto utkání začíná v 17:00 na stejném hřišti.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)