Fanoušci Slavie

Zápis z ustavující valné hromady

Dne 13.12. 2001 od 17:00 se konala ustavující valná hromada Klubu přátel fotbalové Slávie (KPFS). Přinášíme Vám z této schůze zápis, co se vše odehrálo a odhlasovalo.

1.) Na úvod promluvil člen přípravného výboru Ing. Jan Laitl a představil nové sdružení. Současně uvedl důvody, které vedly k zahájení prací na vzniku tohoto sdružení a představil i cíle a plány sdružení do budoucnosti.

2.) Valná hromada schválila jednací řád a volební řád.

3.) Valná hromada schválila návrh funkcionářů valné hromady, a to následovně:
předseda: Ing. Jan Laitl
zapisovatel: Martin Hladík
ověřovatel zápisu: Milan Macháček

4.) Valná hromada vzala na vědomí a schválila stanovy sdružení, předložené Přípravným výborem a zaregistrované ministerstvem vnitra čR.

5.) Valná hromada vyjádřila souhlas s logem sdružení.

6.) Valná hromada vyjádřila souhlas s tím, aby byla členská přihláška rozšířena o následující údaje: datum narození, telefonické popř. jiné spojení a aby byla doložena 2 fotografiemi "pasového" formátu.

7.) Valná hromada stanovila počet členů Výboru sdružení na sedm a zvolila do Výboru sdružení tyto členy: PhDr. Jiří DANDA, Martin HLADÍK, Ing. Jan LAITL, Milan MACHÁčEK, Luděk ŠIŠÁK, Jaroslava ŠMÍDOVÁ, Blanka ZIKOVÁ.

8.) Valná hromada zvolila tyto členy Kontrolní komise sdružení: Lenka HLADÍKOVÁ, Ing. František WÖLFL, p. KYNCL.

9.) Valná hromada schválila pro rok 2002 a 2003 výši zápisného a příspěvků, uvedených ve stanovách.

10.) Valná hromada schválila jmenování Ing. Jana Laitla pověřencem malých akcionářů při jejich zastupování na valných hromadách společnosti SK Slavia Praha - fotbal a.s., v souladu se stanovami sdružení.

11.) Valná hromada schválila rámcový plán činnosti a rozpočet na období od 12/ 2001 do 12 / 2002 a pověřila Kontrolní komisi jeho kontrolou. Valná hromada současně pověřila Kontrolní komisi schválit rámcový plán činností a rozpočet na rok 2003.

12.) Valná hromada pověřila Výbor sdružení rozhodnutím o případné účasti sdružení v jiných sdruženích, podporujících jeho činnost.

13.) Na návrh pana Vladimíra čecha, schválila Valná hromada následující výzvu:
Pražský klub přátel fotbalové Slavie vyzývá společnost SK Slavia Praha - fotbal a.s., k tomu, aby byl nový fotbalový stadion Slavie Praha, pojmenován po legendárním fotbalistovi Josefu Bicanovi. Valná hromada vyzývá všechny pobočky Fotbalového oddílu SK Slavia Praha, aby se k této výzvě přidaly. Současně Valná hromada vyzývá všechny fanoušky, aby přispěli na budoucí sbírku na zhotovení a umístění pomníku Josefa Bicana, který by měl být umístěn před budoucím novým stadionem SK Slavia Praha.

14.) Valná hromada uložila Výboru sdružení zajistit plnění výše uvedených bodů a podávat pololetní zprávy o své činnosti Kontrolní komisi a svolat další valnou hromadu sdružení nejpozději do konce roku 2003.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zápis z ustavující valné hromady

    DDS     před 22 lety 16.12.2001 20:57 |  
    0 0

    1) Kéž by se to s tím názvem stadionu povedlo, je to to nejmenší, co můžeme pro Pepiho udělat. Zároveň však chápu, že asi budou problémy s generálním sponzorem, který jistě zamýšlel stadion pojmenovat po sobě. (Viz. hokej - i když to není to samé - paegas Aréna). Název Stadion Josefa Bicana by byl myslím rozhodně lepší.
    2) Vladimír čech ? Ten, který uvádí televizního Milionáře ? Slyšel jsem, že je náruživý fanda SKS.
    3) Kam posílat peníze na ten pomník ?

    • Re: Zápis z ustavující valné hromady

      Richi (admin)     před 22 lety 16.12.2001 21:02 |  
      0 0

      1) souhlas
      2) jo, milionar Vladimir Cech. Je to velky Slavista a ma velmi dobre nazory, neboji byt vuci vedeni tvrdy!!
      3) az budeme vedet vice, tak to rekneme. Ve vyboru mame sveho cloveka, takze co budeme moci zverejnit, uverejnime!

  2. Re: Zápis z ustavující valné hromady

    (host)     před 22 lety 20.12.2001 18:08 |  
    0 0

    Vytvořili jsme další spolek,abychom se oslabili...Stále se jen dělíme a paradoxně tak pomaháme Leškovi a spol. "zničit" Slávii!Dokud zůstaneme pasivní vůči stávajícímu vedení,nic dobrého nás nečeká.Výměna pozemků za odchod "angličanů" je šíleně vysoká cena.Stadiónu můžeme věřit až se "kopne" do země...Jinak Bican je symbol, světově proslulý hráč,který je jistě jediným vhodným kandidátem.Vždy? co by například Sparta dala za takový symbol.Ale řešme to,až bude stadión reálný,dnes to jen odvádí pozornost od hlavních problémů,a to si pan Leška přeje ze všeho nejvíc!